makap Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εάν εννοείς να απεγκαταστήσει μια εγκατεστημένη εφαρμογή, όπως όταν είσαι root, όχι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ το app cache cleaner Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τι γνωμη εχετε για το du speed booster? Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σχετικά με το adaway, έχω βάλει στην άσπρη λίστα το redirect.viglink.com και όταν πατάω στο link δεν μου το ανοίγει, με βγάζει σε μια άσπρη σελίδα και από κάτω αναφέρει invalid parameters. Καμία ιδέα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Σχετικά με το adaway, έχω βάλει στην άσπρη λίστα το redirect.viglink.com και όταν πατάω στο link δεν μου το ανοίγει, με βγάζει σε μια άσπρη σελίδα και από κάτω αναφέρει invalid parameters. Καμία ιδέα; Πρέπει να βάλεις το *.viglink.com Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα παίδες, ποια εφαρμογή προτείνεται για live streaming αγώνες ποδοσφαίρου; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Eιχα ενα παιχνιδι στο κινητο μου που δεν ηθελα να του κανω update και ξαφνικα μου πεταει μυνημα οταν παω να μπω που λεει ''update is available! good news! A new version of the game is available'' και δεν με βαζει παιχνιδι αν δεν του κανω update! Δεν θελω να του κανω, υπαρχει τροπος να μπω στο παιχνιδι και να συνεχίσω σε αυτη την version? Edited January 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τα widget που αποθηκεύονται στη συσκευή; μπορω να πάρω ενα widget απο το tablet και μα το "ρίξω" στο τηλέφωνο; θα δουλέψει; Τα widgets δημιουργούνται από την εφαρμογή. Άρα αν εγκαταστήσεις την εφαρμογή που έχεις στο tablet σου και στο τηλέφωνο, θα δεις κι εκεί το widget της. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ελα ντε που δεν είναι εφαρμογή....μιλάω για το widget έλεγχος ισχύος το έχει το tablet (kk 4.4.4) και το θέλω για το τηλέφωνο (kk 4.4.2) αλλά δεν το έχει μέσα, οσες βρήκα στο play δε με ικανοποίησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα παίδες, ποια εφαρμογή προτείνεται για live streaming αγώνες ποδοσφαίρου; Novago.. (Πλάκα κάνω) Δες το xbmc/kodi και κατέβασε τα κατάλληλα add-ons.. Περισσότερα στο topic του xbmc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ελα ντε που δεν είναι εφαρμογή....μιλάω για το widget έλεγχος ισχύος το έχει το tablet (kk 4.4.4) και το θέλω για το τηλέφωνο (kk 4.4.2) αλλά δεν το έχει μέσα, οσες βρήκα στο play δε με ικανοποίησαν. Για να μεταφέρεις τέτοιου είδους widget πρέπει να έχεις root access. Να ξέρεις ότι κάπου εμφανίζεται σαν εφαρμογή. Είτε στις ρυθμίσεις είτε στο system/app. Από το φάκελο αυτό πρέπει να πάρεις το apk και να το εγκαταστήσεις στην άλλη συσκευή στον αντίστοιχο φάκελο. Να την κάνεις εφαρμογή συστήματος πάλι δηλαδή. Αλλά και όλα αυτά να κάνεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει λόγω διαφορετικής έκδοσης λειτουργικού ή και λόγω διαφορετικού κατασκευαστή των δύο συσκευών. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά, εδώ μέσα ,είχα δει κάποια στιγμή για κάποια TTS που είχε γράψει κάποιος φίλος και δεν την βρίσκω ξανά .Ελληνικά και τσάμπα.Κατι σε vocalization ή κάπως έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδιά, εδώ μέσα ,είχα δει κάποια στιγμή για κάποια TTS που είχε γράψει κάποιος φίλος και δεν την βρίσκω ξανά .Ελληνικά και τσάμπα.Κατι σε vocalization ή κάπως έτσι. Loquendo Tts είναι κορυφή. Θέλει όμως ψάξιμο από μόνος σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τελικά το θυμήθηκα Nuance _ vocalizer tts greek. Όμως η δεν μου παίζει σε λολιποπ lg g3 Η κάτι κάνω λάθος στο σεταρισμα. Γμτ και είναι πολύ καλή υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccelDrag Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Υπαρχει καποια εφαρμογη που να zoomαρει στην home screen που εχουμε και να επιλεγουμε εμεις να δειχνουμε καποιο τμημα της; Edited January 23, 2015 by AccelDrag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Υπάρχει app που να καταγραφεί σε βιντεο Τις κινήσεις μου στο κινητο σε ΗD? Την οθόνη. Σαν screen recorder. Κοίταξα στο google play Κ κατέβασα 3-3 αλλά δεν δουλεύουν. Δεν είμαι root. Edited January 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να zoomαρει στην home screen που εχουμε και να επιλεγουμε εμεις να δειχνουμε καποιο τμημα της; Υπάρχει ενσωματωμένη ρύθμιση σε κάθε Android συσκευή γι αυτο που ζητάς. Πάνε στη προσβασιμότητα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Παιδιά έχετε δοκιμάσει εφαρμογή σε android TV box που να τερματίζει την συσκευή ; (χρονοδιακόπτης shutdown).. Όπως στις τηλεοράσεις παράδειγμα.. Edited January 24, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Υπάρχει app που να καταγραφεί σε βιντεο Τις κινήσεις μου στο κινητο σε ΗD? Την οθόνη. Σαν screen recorder. Κοίταξα στο google play Κ κατέβασα 3-3 αλλά δεν δουλεύουν. Δεν είμαι root. Δοκίμασε αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Με αφορμη αυτο ^^^ Θα μπορουσα να εχω ενα κινητο σαν spy camera, με motion detector? Αυτη την εφαρμογη βρηκα, ξερετε καμια καλη? Ή δεν αξιζει και να παω σε ειδικη καμερουλα, πχ http://www.geekbuying.com/item/Original-Xiaomi-Xiaoyi-Smart-CMOS-Camera-1280-x-720-Wireless-Control-Mini-Webcam-for--iOS-Andriod-Smartphone-PC---White-338687.html Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τι γνωμη εχετε για το du speed booster? Μακριά....και ακόμα πιο μακριά. :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια εφαρμογη ελαφρια με widget που να δειχνει live την ραμ υπαρχει? Μονο αυτο θελω οχι συνθετα πραματα! Ροοτ υπαρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Παιδια εφαρμογη ελαφρια με widget που να δειχνει live την ραμ υπαρχει? Μονο αυτο θελω οχι συνθετα πραματα! Ροοτ υπαρχει! Advanced task manager Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Advanced task manager Προτιμω κατι πιο απλο και οχι απαραιτητα task killer Θενκς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Kαποια αξιόλογη εφαρμογή για floating applications όπως το QSlide της LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts