Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι διάολο ρε γμτ, σε εμένα γιατί δε δουλεύει από private trakers.

Κανε log in πρώτα άποι το κινητό ρε συ όμως, για δοκίμασε

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κανε log in πρώτα άποι το κινητό ρε συ όμως, για δοκίμασε

log in; Τι εννοείς;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Να μπεις στον λογαριασμό σου

Στο mytog εννοείς;

Μετά από κάτι αιώνες με es και root explorer σήμερα δοκίμασα τον solid explorer..

Απίστευτος explorer, τον συνιστώ σε όσους δεν τον έχουν δοκιμάσει.

Μετά από κάτι αιώνες με es και root explorer σήμερα δοκίμασα τον solid explorer..

Εδώ και καιρό έιχα γράψει για τον Solid ειδικά στην έκδοση Pro που τα έχει όλα είναι Super.Και προσωπικά εμένα με έχει βολέψει πολύ στο Tablet με τα δυο Panel που σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις.

Τα έλεγα και με κράζανε

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εδώ και καιρό έιχα γράψει για τον Solid ειδικά στην έκδοση Pro που τα έχει όλα είναι Super.Και προσωπικά εμένα με έχει βολέψει πολύ στο Tablet με τα δυο Panel που σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις.

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, η λειτουργία με τα 2 πάνελ είναι σήμα κατατεθέν του total commander από την εποχή των Windows 3.1 !!! στα pc και φυσικά έχει την ίδια λειτουργία και στην τωρινή έκδοση του για android.

Oπότε υπολογίστε και αυτόν στις δοκιμές σας :cool:

καλημερα σε ολους.ψαχνω μια εφαρμογη για να μεταφερω ολα τα apps στην sd αλλα δεν βρηκα καμια να υποστιριζει ics. εχω το lg optimus 4x HD και ειμαι root.

καλημερα σε ολους.ψαχνω μια εφαρμογη για να μεταφερω ολα τα apps στην sd αλλα δεν βρηκα καμια να υποστιριζει ics. εχω το lg optimus 4x HD και ειμαι root.

Το καλύτερο είναι να κάνεις ένα Partition στην κάρτα σου SD και με το Link2SD να μεταφέρεις ότι θές στο Partition,δες οδηγίες απο εδω.

Eμένα ένας φίλος με ICS και μικρή εσωτερική μνήμη ( 300mb) τις έχει μεταφέρει ( όσες γίνεται να μεταφερθούν) με το app2sd.Eπειδή έχω το ίδιο κινητό με σένα Palale και έχουμε 12giga εσωτερική μνήμη για ποιο λόγο θες να τις μεταφέρεις?:)

Μια ερώτηση κι από μένα :

Θέλω μια εφαρμογή όπως το Folder Organizer αλλά με τίποτα αυτό γιατί μου κράσαρε το κινητό όταν το είχα βάλει.Μια εφαρμογή δλδ που να δημιουργεί στη homescreen πλαίσια φακέλων με ταμπέλα ( πχ "internet" ) στα οποία να φαίνονται οι εφαρμογές που έχω βάλει. Δεν εννοώ φακέλους ενός εικονιδίου που να το πατάς και να φαίνονται οι εφαρμογές μέσα σε αυτόν.Αν δείτε το folder organizer θα καταλάβετε τι εννοώ.Έχω ψάξει όλο το market βάζοντας λέξεις στο search όπως app organizer, folders,app folders και όλο μου βγαίνουν εφαρμογές που απλά φτιάχνουν έναν φάκελο τον οποίο πρέπει να πατήσεις για να δεις τις εφαρμογές.Τι στο καλό μόνο το Folder Organizer υπάρχει γι' αυτή τη δουλειά?

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά, η λειτουργία με τα 2 πάνελ είναι σήμα κατατεθέν του total commander από την εποχή των Windows 3.1 !!! στα pc και φυσικά έχει την ίδια λειτουργία και στην τωρινή έκδοση του για android.

Και να θυμίσω και τον Norton commander , κλασική αξία για Pc.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια ερώτηση κι από μένα :

Θέλω μια εφαρμογή όπως το Folder Organizer αλλά με τίποτα αυτό γιατί μου κράσαρε το κινητό όταν το είχα βάλει.Μια εφαρμογή δλδ που να δημιουργεί στη homescreen πλαίσια φακέλων με ταμπέλα ( πχ "internet" ) στα οποία να φαίνονται οι εφαρμογές που έχω βάλει. Δεν εννοώ φακέλους ενός εικονιδίου που να το πατάς και να φαίνονται οι εφαρμογές μέσα σε αυτόν.Αν δείτε το folder organizer θα καταλάβετε τι εννοώ.Έχω ψάξει όλο το market βάζοντας λέξεις στο search όπως app organizer, folders,app folders και όλο μου βγαίνουν εφαρμογές που απλά φτιάχνουν έναν φάκελο τον οποίο πρέπει να πατήσεις για να δεις τις εφαρμογές.Τι στο καλό μόνο το Folder Organizer υπάρχει γι' αυτή τη δουλειά?

Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ, αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Και γω τον solid explorer ειχα απλα τωρα πια δεν ειναι free γιαυτο αναγκαστηκα να παω αλλου.

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που επιτρέπει ή μη τις εφαρμογές να μπαίνουν στο νετ, χωρίς ρουτ; Δε θέλω πχ να ανανεώνονται τα παιχνίδια όταν είμαι σε 3g αλλά μόνο όταν είμαι σε wi-fi.

Το έχω (folder organizer ) σε sony miro και δουλεύει άψογα ....περίεργο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilemerit.ultimatefaves&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGVtZXJpdC51bHRpbWF0ZWZhdmVzIl0.

Edited by reifen

ειμαι γερμανια,απαγορευετε το παρανομο download,παω σε μια καφετερεια με ανοιχτο ρουτερ και κατεβασω 10 ταινιες(απο το κινητο φυσικα),ερχετε 900 ευρω προστημο,το τρωω εγω η αυτος που εχει την καφετερεια? μπορουν να με ανακαλυψουν οτι ημουν εγω η απλα φαινετε απο ποια συσκευη κατεβηκαν ολες οι ταινιες? αν βγαλω την καρτα σιμ θα εχω μεγαλυτερη ασφαλεια για κατι τετοιο? θελω υπευθυνη απαντηση

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Kαι μένα άψογα δούλευε αλλά : Αν έχεις πριν το βάλεις τα apps σου σε φακέλους μέσα στο menu, εγκαταστήσεις το folder organizer,φτιάξεις φακέλους με αυτόν ΚΑΙ μετά βγάλεις τα apps από τους φακέλους που είχες κάνει πριν το εγκαταστήσεις τότε το folder organizer θα τρελαθεί και θα σου εξαφανίσει εφαρμογές ,θα σου δημιουργήσει διπλότυπα κτλ ίσως γιατί όταν φτιάχνεις φακέλους με αυτόν στοχεύει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και αν αλλάξεις το σημείο ( έβγαλα τα apps από τους φακέλους του menu) τότε χάνει το στόχο ( σαν ένα shortcut να μη βλέπει πλέον το exe) και κρασάρει το σύστημα.Με άλλα λόγια όσοι το έχετε , μην κάνετε καμία αλλάγή στο menu σας γιατί θα γίνει ζημιά.

Δυστυχώς δεν βλέπω να ξέρετε κι εσείς άλλη εφαρμογή και είναι μονόδρομος το folder organizer.Ίσως το ξαναβάλω ξέροντας πλέον ότι δεν θα πρέπει με τίποτα μετά να πειράξω τους φακέλους του menu μου.

ειμαι γερμανια,απαγορευετε το παρανομο download,παω σε μια καφετερεια με ανοιχτο ρουτερ και κατεβασω 10 ταινιες(απο το κινητο φυσικα),ερχετε 900 ευρω προστημο,το τρωω εγω η αυτος που εχει την καφετερεια? μπορουν να με ανακαλυψουν οτι ημουν εγω η απλα φαινετε απο ποια συσκευη κατεβηκαν ολες οι ταινιες? αν βγαλω την καρτα σιμ θα εχω μεγαλυτερη ασφαλεια για κατι τετοιο? θελω υπευθυνη απαντηση

αφού ήρθε το πρόστιμο..?

με τι μέθοδο κατέβασες? torrent ή dl ?

Υπάρχει κάπου η εφαρμογή i-KTEL μιας κι έχει κατέβει από το android market;

Μας λέει πληροφορίες για τα δρομολόγια & τηλέφωνα ΚΤΕΛ για όλη την Ελλάδα.

http://www.greekapps.info/2011/12/i-ktel.html#more

Καλά που μας ενημέρωσες.Εγώ τουλάχιστον ούτε ήξερα ότι υπάρχει για Android. :)

Στο P.C.το χρησιμοποιώ πριν αλλάξει όνομα από την εποχή που ήταν γνωστό με το όνομα Windows Commander του C. Ghisler.

To έβαλα στο android και είναι φανταστικό!Καλό είναι να το δοκιμάσουν όσοι ψάχνονται...

Το v6 super charger ειναι καλη εφαρμογη οπως ακουγεται? η δημιουργει δυσκολιες στο κινητο?Κανει καλη διαχεριση ραμ και μπαταριας?

Απο που την κατεβαζω την εφαρμογη και τι ρυθμισεις κανω?

Καλησπέρα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που επιτρέπει ή μη τις εφαρμογές να μπαίνουν στο νετ, χωρίς ρουτ; Δε θέλω πχ να ανανεώνονται τα παιχνίδια όταν είμαι σε 3g αλλά μόνο όταν είμαι σε wi-fi.

Droidwall και καθάρισες

Το v6 super charger ειναι καλη εφαρμογη οπως ακουγεται? η δημιουργει δυσκολιες στο κινητο?Κανει καλη διαχεριση ραμ και μπαταριας?

Απο που την κατεβαζω την εφαρμογη και τι ρυθμισεις κανω?

Πρώτον δεν είναι εφαρμογή αλλά script.

Δεύτερον δεν έχει καμία σχέση με διαχείριση μπαταρίας, αλλά μόνο ram σε παλιότερες συσκευές.

Τρίτον αν η συσκευή σου δεν είναι παλιά, δεν χρειάζεται να ασχοληθείς

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II