kountoura Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά με αυτές τις δύο επιλογές στο greenify, κάνει δουλειά ας πούμε από μόνο του αυτόματα η πρέπει να κάνω και εγω μια λίστα με εφαρμογές? Δεν μιλάει και παντού ελληνικά το ρημάδι να καταλαβαινουμε και εμείς που στα αγγλικά ξέρουμε μόνο το yes no και το ok!:wacko: η μετάφραση ακόμα πιο κινέζικα τα βγάζει.. https://www.dropbox.com/s/ii6xbj3erhrabp5/Screenshot_2014-11-24-00-33-44.png?dl=0 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή είτε με ρουτ είτε χωρίς η οποία να μεγαλώνει αυτά τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; η έστω κάπως να φαίνεται πιο μεγάλο το Η+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Θα πας ρυθμίσεις, ασφάλεια, διαχειριστές συσκευών και θα ενεργοποιήσεις εκεί το greenify. Θα κάνει δουλειά περίπου, αλλά για καλή δουλειά θες root, xposed και donation package. Χωρίς root δεν έχει νόημα το donation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή είτε με ρουτ είτε χωρίς η οποία να μεγαλώνει αυτά τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; η έστω κάπως να φαίνεται πιο μεγάλο το Η+ Εγώ χρησιμοποιώ το network type indicator , που κάνει περίπου αυτό που θέλεις με τη διαφορά ότι δεν σου μεγαλώνει αυτό καθεαυτό το εικονίδιο του σήματος, αλλά σου προσθέτει αριστερά ένα μεγαλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Κάποιος είχε ζητήσει εφαρμογή που να εμφανίζει ένα popup σε εισερχόμενη κλήση, όπως στο Android L και στο LG G3. Βγήκε μια νέα εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidmate.call Είναι από τα λίγα πράγματα που δεν μου άρεσαν στην Lollipop. Στην εισερχόμενη κλήση θέλω να έχω την κλασική οθόνη απόρριψης/αποδοχής κλήσης και όχι αυτό το pop up μικρό πλαίσιο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το network type indicator , που κάνει περίπου αυτό που θέλεις με τη διαφορά ότι δεν σου μεγαλώνει αυτό καθεαυτό το εικονίδιο του σήματος, αλλά σου προσθέτει αριστερά ένα μεγαλύτερο... Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή, αλλά μου φαίνεται λιγακι αχαρο ετσι στη γωνία :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 εχω το mybackup pro,εκανα μπακαπ τις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να βρω στα δεδομενα που παταω για να παρω μπακαπ τα data απο τις εφαρμογες.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 εχω το mybackup pro,εκανα μπακαπ τις εφαρμογες αλλα δεν μπορω να βρω στα δεδομενα που παταω για να παρω μπακαπ τα data απο τις εφαρμογες.:!: Δες στις ρυθμισεις απο που το εχει να κανει backup απο την καρτα ή την εσωτερικη μνμημη και αλλαξε το να ψαχνει στην καρτα... αν δεν μπορεις, απλα μετεφερε το αρχει του backup που ειναι στον φακελο rerware στην μνημη του κινητου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 συγνωμη,σε μπερδεψα.η ερωτηση μου ειναι πως παιρνω μπακαπ τα data των εφαρμογων!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Φίλε αν δεν είσαι root, δεν μπορείς να τα πάρεις. Μόνο το helium backup το κάνει αυτό χωρίς root. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 συγνωμη,σε μπερδεψα.η ερωτηση μου ειναι πως παιρνω μπακαπ τα data των εφαρμογων!:O Οπως ειπε και ο vriz27 πρεπει να εισαι ρουτ, οποτε ειτε με το mybackup pro ειτε με το mybackup root σου δινει την δυνατοτητα να παρεις και τα data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Morning routine! Ξυπνητήρι αλλά δείτε πόσο ωραίο είναι το material design!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτό το θέμα με το facebook να με βγάζει αυτομάτως στην κορυφή κάθε φορά που έρχεται μια νέα δημοσίευση έχει γίνει ιδιαίτερα εκνευριστικό.. έχει βρεθεί κάποια λύση γι'αυτό; Κάποια ρύθμιση ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 και σε αυτο οταν βγω απτην εφαρμογη χάνετε το φίλτρο, προφανως κατι κανω λαθος. Προσωπικά χρησιμοποιώ το screen filter και δεν έχω κανένα θέμα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή είτε με ρουτ είτε χωρίς η οποία να μεγαλώνει αυτά τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; η έστω κάπως να φαίνεται πιο μεγάλο το Η+ Με gravitybox μεγαλώνει όλη η status bar. Άρα και τα εικονίδια. Θες ρουτ εννοείται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με gravitybox μεγαλώνει όλη η status bar. Άρα και τα εικονίδια. Θες ρουτ εννοείται. Έχω ρουτ αλλα μήπως είναι ασυμβιβαστο με xperia z1; τo gravity box είναι για aosp συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με gravitybox μεγαλώνει όλη η status bar. Άρα και τα εικονίδια. Θες ρουτ εννοείται. Πως μεγαλώνει η status bar? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με gravitybox μεγαλώνει όλη η status bar. Άρα και τα εικονίδια. Θες ρουτ εννοείται. Εγώ αυτήν την επιλογή δεν την έχω βρει μπας και κάνεις λάθος; ;;; Έχω ρουτ αλλα μήπως είναι ασυμβιβαστο με xperia z1; τo gravity box είναι για aosp συσκευές Είναι και για aosp ....δουλεύει κανονικά και στις δύο. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδιά ξέρετε κάποια εφαρμογή είτε με ρουτ είτε χωρίς η οποία να μεγαλώνει αυτά τα εικονίδια στην γραμμή κατάστασης; η έστω κάπως να φαίνεται πιο μεγάλο το Η+ Δες και αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2612179 Διαβασε καλα το τοπιο εκει γιατι δεν ξερω αν δουλευει στο τηλεφωνο σου. Δοκιμαζεις με δικη σου ευθυνη :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δες και αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2612179 Διαβασε καλα το τοπιο εκει γιατι δεν ξερω αν δουλευει στο τηλεφωνο σου. Δοκιμαζεις με δικη σου ευθυνη :) Ναι το έχω αυτό αλλά και πάλι δεν μεγαλώνει την στατους μπαρ. Τεσπα θα το ψάξω κι αν βρω κάτι το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα σε όλους..ξαφνικά το viber μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι και Καλά θα γίνει με πληρωμή εκτός αν στείλω το μήνυμα σε 10 φίλους ο λογαριασμός μου θα γίνει μπλε για να παραμείνει free κλπ... Τι κουλο είναι αυτό ισχύει κάτι τέτοιο ξέρουμε τίποτα????:wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλημέρα σε όλους..ξαφνικά το viber μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι και Καλά θα γίνει με πληρωμή εκτός αν στείλω το μήνυμα σε 10 φίλους ο λογαριασμός μου θα γίνει μπλε για να παραμείνει free κλπ... Τι κουλο είναι αυτό ισχύει κάτι τέτοιο ξέρουμε τίποτα????:wacko: Spam είναι. Έχει σταλθεί παρόμοιο μήνυμα και στο whatsapp σε φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Spam είναι. Έχει σταλθεί παρόμοιο μήνυμα και στο whatsapp σε φίλο. Αρα όποιος το λάβει τι κάνει το αγνοεί απλά και το σβήνει η έχει μετά το κινητό κάποιο ιο?? Στην γυναίκα μου εμφανίστηκε και μου το έστειλε και της απάντησα πίσω το ίδιο και μετά ρώτησα εδώ...έκανα βλακεία τι γίνετε Τώρα???? :cry: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αρα όποιος το λάβει τι κάνει το αγνοεί απλά και το σβήνει η έχει μετά το κινητό κάποιο ιο?? Στην γυναίκα μου εμφανίστηκε και μου το έστειλε και της απάντησα πίσω το ίδιο και μετά ρώτησα εδώ...έκανα βλακεία τι γίνετε Τώρα???? :cry: Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, ούτε ιό έχει ούτε τίποτα. Κι εμένα μου το είχαν στείλει. Μια χαζομάρα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Με ποια εφαρμογή σταματάμε τις διαγημισεις,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts