sothoms Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ο chrome στο κινητο δεν εμφανιζει τις καρτελες οπως στο desktop και παιζω με τον dolphin γιατι κανει αυτο ακριβως το πραγμα Σε ενα tablet που μολις ειδα, ειχε τον chrome εγκατεστημενο απο την μανα του και εμφανιζε κανονικα τις καρτελες οπως στο desktop. Μηπως πρεπει να κατεβασω αλλον chrome ή υπάρχει καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Σε περίπτωση που θες να το βρεις εκτός από το site μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως και 3 κινητά νούμερα που μπορεί να σταλούν πληροφορίες απο το cerberus για να βρεις την συσκευή σου. ΠΧ όταν άλλαξα κάρτα sim σταλθείτε και στα 3 κινητά που είχα ορίσει, πληροφορίες για το που είναι το κινητό μου και τι κάρτα sim έβαλα. αν δεν εχουμε ορισει καποιο κινητο, υπαρχει αλλος τροπος εκτος του Client Cerberus να στειλουμε sms commands? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Όχι. Γι'αυτό ορίζεις μέχρι και 3 νούμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μια βοήθεια ρε μάγκες. Ο φάδερ έχει ένα zte v967s. Δεν την παλεύει με την πρεσβυωπία, την ώρα που τον καλούνε. Έχετε βρει καμία εφαρμογή να είναι μεγαλύτερη η μάσκα του τηλεφώνου την ώρα που τον καλούν?? Δηλαδή να φαίνονται μεγαλύτερα τα νούμερα όπως στη GB. ευχαριστώ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Στην προσβασιμότητα δεν έχει επιλογή για μεγάλα γράμματα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ο chrome στο κινητο δεν εμφανιζει τις καρτελες οπως στο desktop και παιζω με τον dolphin γιατι κανει αυτο ακριβως το πραγμα Σε ενα tablet που μολις ειδα, ειχε τον chrome εγκατεστημενο απο την μανα του και εμφανιζε κανονικα τις καρτελες οπως στο desktop. Μηπως πρεπει να κατεβασω αλλον chrome ή υπάρχει καποια ρυθμιση; Όχι, απλά στις ταμπλέτες που έχει μεγαλύτερη οθόνη εμφανίζει και τις καρτέλες. Στο κινητό δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Όχι. Γι'αυτό ορίζεις μέχρι και 3 νούμερα :) σε καποιο menu του cerberus μπορεις να βαλεις μεχρι 9 ή 10 νουμερα. αλλο μενου ειναι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Αν μπει αλλη σιμ μεσα περα απο αυτες που ορισες εσυ, στελνει sms. Με sms κι εσυ από τα νουμερα που όρισες μπορείς να κλειδώσεις/σβήσεις/εντοπίσεις κλπ τη συσκευή. Edit Γιατι το αγόρασες απο αμαζον ομως; Α, ωραία, τα νούμερα είναι για ειδοποίηση σε περίπτωση που αλλάξει κάποιος την κάρτα SIM. Σ' ευχαριστώ. Είχα στον λογαριασμό μου δώρο $5.00, με τα οποία μπορούσα να αγοράσω οποιαδήποτε εφαρμογή/παιχνίδι από το Amazon Store. Ε, τα ξόδεψα αγοράζοντας το registration key του Cerberus που κόστιζε $5.03. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Πώς μπορώ να σβήσω με την μια όλες τους σελιδοδείκτες που είναι αποθηκευμενοι στην μαμά εφαρμογή "ίντερνετ"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχει κανείς υπόψιν πως μπορούμε να διαγράφουμε τα video που βρίσκονται στο youtube στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού μας; Αυτά δηλαδή που ανοίγοντας την εφαρμογή εμφανίζονται πρώτα πρώτα στην κατηγορία "τι αξίζει" ή "συνιστάται για εσάς". Έκανα τη χαζομάρα να δω τα συγκεκριμένα βίντεο κάποια στιγμή κι έχουν μπαστακωθεί εκεί, όσο κι αν το πάλεψα δεν κατάφερα να τα σβήσω ενώ με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω αυτές τις φάτσες κάθε φορά που ανοίγω το youtube. Έλεος δηλαδή, όσο πάνε και το χειροτερεύουν αυτό το πράγμα πια.. [ATTACH]41192[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχει κανείς υπόψιν πως μπορούμε να διαγράφουμε τα video που βρίσκονται στο youtube στην πρώτη σελίδα του λογαριασμού μας; Αυτά δηλαδή που ανοίγοντας την εφαρμογή εμφανίζονται πρώτα πρώτα στην κατηγορία "τι αξίζει" ή "συνιστάται για εσάς". Έκανα τη χαζομάρα να δω τα συγκεκριμένα βίντεο κάποια στιγμή κι έχουν μπαστακωθεί εκεί, όσο κι αν το πάλεψα δεν κατάφερα να τα σβήσω ενώ με εκνευρίζει αφάνταστα να βλέπω αυτές τις φάτσες κάθε φορά που ανοίγω το youtube. Έλεος δηλαδή, όσο πάνε και το χειροτερεύουν αυτό το πράγμα πια.. [ATTACH]41192[/ATTACH] Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος με τη Google. Αν στα εμφανίζει όσο έχεις κάνει sign in νομίζω είναι δύσκολο να φύγουν. Αυτά αξίζουν! :D Κάποια στιγμή θα αλλάξουν πάντως. Δοκίμασε να κάνεις ένα clear data/cache μήπως σου δείξει άλλα. Ο άλλος τρόπος είναι να δεις πολλά άλλα βίντεο διαφορετικού περιεχομένου μήπως και αλλάξουν πιο γρήγορα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος με τη Google. Αν στα εμφανίζει όσο έχεις κάνει sign in νομίζω είναι δύσκολο να φύγουν. Αυτά αξίζουν! :D Κάποια στιγμή θα αλλάξουν πάντως. Δοκίμασε να κάνεις ένα clear data/cache μήπως σου δείξει άλλα. Ο άλλος τρόπος είναι να δεις πολλά άλλα βίντεο διαφορετικού περιεχομένου μήπως και αλλάξουν πιο γρήγορα :p Έχω δει χιλιάδες βίντεο διαφορετικού θέματος, αυτό βρήκε και κόλλησε στη χαζομάρα λες και είμαι απ'τις τυπισσες που ασχολούνται μέρα νύχτα με τα gossip και άλλου τέτοιου τύπου αηδίες.. πραγματικά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφόρητα με τη Google γι'αυτή την ιστορία. Όλα τα έχω καθαρίσει, μόλις ξανακάνει τη σύνδεση στον λογαριασμό μου έρχονται στο δευτερόλεπτο. Να ανοίξω το youtube για να δω ένα βίντεο που μ'ενδιαφερει θα κάνει τον κινέζο και θα σιχαθώ να περιμένω το κυκλάκι του "loading".. τι είναι αυτό το χάλι πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω δει χιλιάδες βίντεο διαφορετικού θέματος, αυτό βρήκε και κόλλησε στη χαζομάρα λες και είμαι απ'τις τυπισσες που ασχολούνται μέρα νύχτα με τα gossip και άλλου τέτοιου τύπου αηδίες.. πραγματικά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι αφόρητα με τη Google γι'αυτή την ιστορία. Όλα τα έχω καθαρίσει, μόλις ξανακάνει τη σύνδεση στον λογαριασμό μου έρχονται στο δευτερόλεπτο. Να ανοίξω το youtube για να δω ένα βίντεο που μ'ενδιαφερει θα κάνει τον κινέζο και θα σιχαθώ να περιμένω το κυκλάκι του "loading".. τι είναι αυτό το χάλι πια.. εγω καταφερα να ξεφορτωθω αυτα τα βλακωδη βιντεο σβηνοντας οτι υπηρχε βιντεο στο ιστορικο μου σχετικο με αυτα.μπες στο ιστορικο και αρχισε να σβηνεις.τα παντα αν δεν βαριεσαι Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 εγω καταφερα να ξεφορτωθω αυτα τα βλακωδη βιντεο σβηνοντας οτι υπηρχε βιντεο στο ιστορικο μου σχετικο με αυτα.μπες στο ιστορικο και αρχισε να σβηνεις.τα παντα αν δεν βαριεσαι Εκεί με βλέπω να καταλήγω, είδα ότι κάνει ολική διαγραφή ιστορικού (τουλάχιστον από το pc που το συνάντησα ήδη) αν και χρειαζόμουν κάποια από αυτά. Δε βαριέσαι, θα τα ψάξω να τα βάλω στα "αγαπημένα" αν είναι.. να είσαι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω αγοράσει κι εγώ το Cerberus, ενώ την πρώτη φορά που το δοκίμασα με λάθος πατερν να ξεκλειδώσω το κινητό, έβγαλε φωτό και την έστειλε στο μειλ. Σε επόμενες δοκιμές, ενώ δείχνει στο log ότι είχε λάθος patern και πήρε φωτό, δεν την έστειλε στο μειλ. Τι να φταίει ? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 παίδες προσέξτε πιο email βάζετε για τις ειδοποιήσεις. Με δώσετε κατά λάθος το email που έχετε στη συσκευή και στέλνετε selfies στον επίδοξο "ληστή" lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μια βοήθεια ρε μάγκες. Ο φάδερ έχει ένα zte v967s. Δεν την παλεύει με την πρεσβυωπία, την ώρα που τον καλούνε. Έχετε βρει καμία εφαρμογή να είναι μεγαλύτερη η μάσκα του τηλεφώνου την ώρα που τον καλούν?? Δηλαδή να φαίνονται μεγαλύτερα τα νούμερα όπως στη GB. ευχαριστώ Φιλαράκο, ο BIG LAUNCHER πέρα από αυτό που ζητάς, τα κάνει όλα μεγάλα. Είναι λίγο ακριβούτσικος, αλλά νομίζω ότι θα σε καλύψει. Στο κάτω κάτω, αν δε σου αρέσει κάνει refund στο τέταρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης? Lux https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitocassisi.luxlite Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor η πιο απλή και καλύτερη στο είδος της για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να μην εμφανίζει τη lockscreen όταν είμαι σε WiFi συνδεδεμένος και να μπαίνει κατευθείαν στην homescreen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Έχετε να προτείνετε κάτι σε εφαρμογή ανάγνωσης βιβλίων με ελληνοαγγλικο λεξικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Πώς μπορώ να σβήσω με την μια όλες τους σελιδοδείκτες που είναι αποθηκευμενοι στην μαμά εφαρμογή "ίντερνετ"; Πηγαινε βρες την εφαρμογη του stock browser στις ρυθμισεις και κανε εκκαθαριση δεδομενων. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μεταφερουμε τα sms μας στο υπολογιστη; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μεταφερουμε τα sms μας στο υπολογιστη; Δοκίμασες το SMS Backup & Restore απο το play ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts