Giov87 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) καμία πρόταση για καθαρισμό clean-files συσκευής και ας είναι και επί πληρωμή για non root συσκευές ? Κοίταξε τις Advanced Mobile Care και Clean Master. ;) Edited September 8, 2013 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπάρχει κάποια εφαρμογή σαν το Athens book, αλλά να είναι για όλη την Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα, κάπου το είχα δει παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Ψάχνω εφαρμογή η οποία να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σου ζητάει η jb να ανοίξεις κάποια αρχεία, δηλαδή να μπορώ να πατήσω κατευθείαν το application από τα προτεινόμενα χωρίς να πατάω το κουμπί "για μια φορά" Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα, κάπου το είχα δει παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω. Ψάχνω εφαρμογή η οποία να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο σου ζητάει η jb να ανοίξεις κάποια αρχεία, δηλαδή να μπορώ να πατήσω κατευθείαν το application από τα προτεινόμενα χωρίς να πατάω το κουμπί "για μια φορά" Αν πας ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα >βρεις την εφαρμογή που θελεις και κάνεις Διαγραφή Προεπιλογών τότε θα ανοίγει με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει . Εναλλακτικά δες το Default App Manager Lite απο το play . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τελευταία έπεσα σε μία πάρα πολύ ωραία εφαρμογή καιρού. Λέγεται Погода BZ (ούτε εγώ καταλαβαίνω), αλλά μετά την εγκατάσταση Weather BZ. Φαίνεται ακριβής και με ωραία widget.. και προ πάντων free. Για δείτε την.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Κοίταξε τις Mobile Care και Clean Master. ;) +1 για το clean master Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει για την πλατφόρμα μας εφαρμογή σαν το ismsit? Για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να στελνεις μυνήματα sms και να φαίνεται ότι αποστολέας θες εσύ στον άλλο... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Επιτέλους το Google now ξύπνησε και μου εμφανίζει τα αποτελέσματα και την εξέλιξη από τους αγώνες NFL που είχα επιλέξει. Τώρα περιμένω και για τον ολυμπιακό :p Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι, πως διάολο ξέρει ποσό ποδήλατο έκανα τον μήνα που πέρασε! Ντεν έχω ποντηλατο καρντια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αυτό το clean master είναι καλύτερο από το app2sd για καθαρισμό της cache? Επίσης Εάν διαγράψω μια εφαρμογή θα διαγράψει και ότι φάκελο ή αρχείο αφήσει πίσω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το Video hub γιατί μου λεει προσεχώς οταν το ανοιγω ? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει για την πλατφόρμα μας εφαρμογή σαν το ismsit? Για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να στελνεις μυνήματα sms και να φαίνεται ότι αποστολέας θες εσύ στον άλλο... Δοκίμασε αυτό. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το Video hub γιατί μου λεει προσεχώς οταν το ανοιγω ? υποστηριζετε αυτο στην ελλαδα??νομιζω πως οχι γι αυτο κ βγαζει το προσεχως μαλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Πως μπορώ να αφαιρέσω εφαρμογές συστήματος που δεν χρησιμοποιώ? (Είμαι ροοτ) Πάντως στο JB εγώ πάω απλα στις ρυθμίσεις >Εφαρμογές και απλά παταω Disable και τελειώνει η υπόθεση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 υποστηριζετε αυτο στην ελλαδα??νομιζω πως οχι γι αυτο κ βγαζει το προσεχως μαλλον... Ok παει στον καδο ... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Δοκίμασε αυτό. Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την εφαρμογή; στέλνεις με οποίο όνομα θες και στον άλλο φαίνεσαι έτσι ακόμα κι αν δεν έχει αυτή την εφαρμογή; μπερδεύτηκα λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Δοκίμασε αυτό. respect αδερφε...αν κ εχει οριο 3 μνματων ...ειναι σουπερ για να κανεις τον χαβαλε σου...κ καμια τρελη χαλαστρα...χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Δηλαδή τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την εφαρμογή; στέλνεις με οποίο όνομα θες και στον άλλο φαίνεσαι έτσι ακόμα κι αν δεν έχει αυτή την εφαρμογή; μπερδεύτηκα λίγο Ακριβώς, ουσιαστικά του στέλνεις μήνυμα με παραλήπτη όποιο νούμερο/όνομα θέλεις εσύ και του πηγαίνει κανονικά στα εισερχόμενα, χωρίς να έχει την εφαρμογή. Υπάρχει κόστος (τα πρώτα 3 SMS είναι δωρεάν και μετά αγοράζεις επιπλέον), δουλεύει μεν σωστά, αλλά με τις τιμές των SMS ($0.8 τα 5 SMS, $1.8 τα 10 SMS, $4.4 τα 30 SMS, $8.5 τα 60 SMS, αυτά μέσω PayPal όπως μου είχε στείλει ο developer, στην καλύτερη δηλαδή €0.10/SMS) δεν ξέρω αν αξίζει για πιο συχνή χρήση. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή για οθόνη κλειδώματος με συντομεύσεις εφαρμογών που να συνεργάζεται καλά με τον nova launcher prime; Για 4.2 android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Όχι δεν πείραξα τίποτα απολύτως όπως ήταν μετά την εγκατάσταση και λειτουργεί σωστά. Κάποιες δοκιμάσα το Sidebar Plus και μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά γενικώς τις Sidebars δεν μπορούσα να τις συνηθίσω και τις εγκατέλειψα. Το swapps το έχω καιρό τώρα. Το sidebar plus το έβαλα λίγο αλλά δεν με βόλεψε στο σετάρισμα. π.χ η notification bar είναι πλήρης στα galaxy. Χώρια ότι δεν βρήκα το κυριότερο που για μένα ήταν κυρίως η ύπαρξη του home σε μόνιμη βάση και όχι στις πρόσφατες. Στο swapps έχω βάλει με το Home άλλες 2 εφαρμογές που χρησιμοποιώ συχνά και έχω άλλες 5, τις πιο πρόσφατες. Πιο πολύ με βόλεψε για αυτό που θέλω το swapps. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! enigma84 μάλλον έχεις δίκιο ως προς το ότι έχουν ελαφρώς διαφορετική φιλοσοφία. Για εφαρμογές μόνο, φαίνεται καλύτερο το swapps. Ίσως το βάλω για μεγαλύτερη ευχρηστία από Multi-window. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν πας ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών >όλα >βρεις την εφαρμογή που θελεις και κάνεις Διαγραφή Προεπιλογών τότε θα ανοίγει με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει . Εναλλακτικά δες το Default App Manager Lite απο το play . Το βρήκα αυτό που έψαχνα double tap just once! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το βρήκα αυτό που έψαχνα double tap just once! για πες κ μας που το θελουμε...απο play?δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλημερα παιδες, αν και θα εχει χιλιοειπωθει, θα μπορουσε καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για καμερα? δηλαδη να εχει πολλα εφε, σκηνες κτλ. οχι να επεξεργαζεσαι τη φωτογραφια αφου την τραβηξεις.. θελω να τραβαει με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ποικιλια. κατεβασα 5-6 απο τις πιο πανω που εχει ως top free αλλα καμια δεν ειχε πολλες επιλογες ή και καθολου, ολες επεξεργασια μετα ηταν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Καλημερα παιδες, αν και θα εχει χιλιοειπωθει, θα μπορουσε καποιος να μου πει μια καλη εφαρμογη για καμερα? δηλαδη να εχει πολλα εφε, σκηνες κτλ. οχι να επεξεργαζεσαι τη φωτογραφια αφου την τραβηξεις.. θελω να τραβαει με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ποικιλια. κατεβασα 5-6 απο τις πιο πανω που εχει ως top free αλλα καμια δεν ειχε πολλες επιλογες ή και καθολου, ολες επεξεργασια μετα ηταν Δοκίμασε το Camera 360... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδιά, γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να αποτρέπει από κάποιες εφαρμογές να συνδέονται σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδιά, γνωρίζετε αν υπάρχει εφαρμογή που να αποτρέπει από κάποιες εφαρμογές να συνδέονται σε ένα συγκεκριμένο Wi-Fi; Για συγκεκριμένο δεν ξέρω, πάντως για όλα υπάρχει το droidwall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts