cb600f Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Προσπαθώ να κάνω συγχρονισμό του titanium backup με το Google drive και δεν το έχω καταφέρει. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να γράψει τα βήματα που ακολούθησε; Είναι τόσο εύκολο με το hilium, μπορεί όχι με το drive, στοά σε Dropbox ή box είναι πανεύκολο και γίνεται σχεδόν μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Επειδή δεν υποστηρίζει ακόμα 160 χαρακτήρες το έβγαλα αλλά αν στο κάνει στείλε μήνυμα στον δημιουργό να το φτιάξει. Εστειλα μηνυμα αλλα τιποτα! Πως μπορω να δω αν μια εφαρμογη εχει 160, ελληνικους χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Κατά τη γνώμη μου το Tapatalk είναι από τα πιο κακογραμμένα apps που κυκλοφορούν. Απλά είναι το μοναδικό στο είδος του και γιαυτό είναι μονόδρομος. Έχω το 2 και το 4 αγορασμένα. Πολλά bugs και προχειρότητες. Έχουν φύγει και τα δύο απ' τη συσκευή μου. Πολύ καλά κάνουν στο myPhone.gr που δεν το υποστηρίζουν. Άλλωστε η mobile έκδοση του site είναι υπόδειγμα ομορφιάς και καλής σχεδιασης. Αποψεις! Ο καθενας εχει την δικια του. Για το αν κανει καλα ή οχι το myphone, ειναι πονεμενη ιστορια. Ας εδειχνε διαφημησεις το Tapatalk και θα βλεπαμε αν θα το υποστηριζαν ή οχι. Γουστα! Για μενα παλι η mobile ειναι παντελως αχρηστη. Αν ειναι να μπενω ετσι, μπενω με την κανονικη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Για μεταφορα εφαρμογών στην εξωτερική ποια προτείνετε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το shazam encore δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Γιατί έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μεταφορα εφαρμογών στην εξωτερική ποια προτείνετε? LinkS2D χρησιμοποιώ (μ'επιτυχία:-P)) Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το shazam encore δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Γιατί έτσι; Τι εννοείς; Το έχω εγκατεστημένο από το Amazon κιόλας και παίζει μια χαρά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εστειλα μηνυμα αλλα τιποτα! Πως μπορω να δω αν μια εφαρμογη εχει 160, ελληνικους χαρακτηρες? Πολύ καλή εφαρμογή SMS που υποστηρίζει 160 χαρακτήρες είναι το 88sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι εννοείς; Το έχω εγκατεστημένο από το Amazon κιόλας και παίζει μια χαρά. Μάλλον επειδή δεν το βρίσκει στο Google play το λέει...κ εγω πάντως από το Amazon το έχω κατεβασμένο, από την προσφορά τις προάλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εστειλα μηνυμα αλλα τιποτα! Πως μπορω να δω αν μια εφαρμογη εχει 160, ελληνικους χαρακτηρες? Βάλε Τextra και τίκαρε την επιλογή Compact Sms. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Βάλε Τextra και τίκαρε την επιλογή Compact Sms. Από σήμερα το textra έχει και dark theme! Γιατί το 88sms δεν μου το βάζει στο μάρκετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Από σήμερα το textra έχει και dark theme! Γιατί το 88sms δεν μου το βάζει στο μάρκετ; Εδώ είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εδώ είσαι. Υπεροχα! Ενδομεταξυ φαινεται σαν το icmess! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 βγήκε αναβάθμηση του AdΑway στην 2.7 για όποιον ενδιαφέρεται......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πολύ καλή εφαρμογή SMS που υποστηρίζει 160 χαρακτήρες είναι το 88sms. Να σαι καλά. Πολύ καλή. Ουσιαστικά είναι η στοκ Android με περισσότερες επιλογές. Αυτή κι η textra πιστεύω είναι οι καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 βγήκε αναβάθμηση του AdΑway στην 2.7 για όποιον ενδιαφέρεται......... Γίνεται ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή, ή πρέπει να κατεβάσουμε το νέο apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Γίνεται ενημέρωση μέσα από την εφαρμογή, ή πρέπει να κατεβάσουμε το νέο apk; εγώ έσβησα την 2.3 και πέρασα την 2.7 δεν μου έβγαλε ενημέρωση η εφαρμογή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Οποιος μπορεί να με βοηθήσει παιδιά. Θελω την παλιά έκδοση του Skype γιατί δεν παλεύεται η καινούργια. Επισης δεν μπορώ να βρω το ad away που λέτε. Οποιος μπορεί:) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εδώ είσαι. λεει δεν ειναι συμβατη με την ics συσκευη μου.για 4.2 και πανω ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εγώ έσβησα την 2.3 και πέρασα την 2.7 δεν μου έβγαλε ενημέρωση η εφαρμογή ευχαριστω. Οποιος μπορεί να με βοηθήσει παιδιά. Θελω την παλιά έκδοση του Skype γιατί δεν παλεύεται η καινούργια. Επισης δεν μπορώ να βρω το ad away που λέτε. Οποιος μπορεί:) το adaway κατεβασε το απο εδω. το skype σε ποια εκδοση ειναι τωρα, και ποια θες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ευχαριστω. το adaway κατεβασε το απο εδω. το skype σε ποια εκδοση ειναι τωρα, και ποια θες εσυ; Δεν ξέρω. Θελω την εκδοση πριν το τελευταίο μεγαλο update που τα εκαναν ολα χάλια. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν ξέρω. Θελω την εκδοση πριν το τελευταίο μεγαλο update που τα εκαναν ολα χάλια. οριστε και το skype απο το dropbox μου, εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλησπερα.Εχω root τηλεφωνο και εχω βαλει το antutu cpu master..Ποιες ειναι οι τιμες που πρεπει να ορισω στο max και min?Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εχω 3 λογαριασμους email σε διαφορετικες εταιριες . υπαρχει καποιο app που να μαζευει ολα σε ενα σημειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 παιδια ποια η αποψη για το seeder?σημερα εκαν ροοτ το κινητο και θελω να βαλω καποιο app για να μειωθει το lag και να αυξηθει η ταχυτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts