elteo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Και γω αυτό είχα με double tap στον nova αλλά το σούταρα καθώς στα gesture του nova μπορείς να βάλεις shortcut απο τον tasker. Οπότε με μια απλή task κλειδώνει. Γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός...? Eννοείς το tasker την εφαρμογή? Γιατί το locknow είναι πολύ πιο ελαφρύ. Edited August 27, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός...? Eννοείς το tasker την εφαρμογή? Γιατί το locknow είναι πολύ πιο ελαφρύ. Το locknow σου δουλεύει σωστά στο Note? Γιατί τα Samsung έχουν ένα θεματάκι και όταν κλειδώνεις με τέτοιες εφαρμογές κάποιες φορές ανάβει ξανά η οθόνη στιγμιαία μετά το κλείδωμα. Btw εγώ έχω το PowerToggles που έχει και shortcut για Lock και δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Nαι κανονικά. Και το LockNow και το Screen Off & Lock. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός...? Eννοείς το tasker την εφαρμογή? Γιατί το locknow είναι πολύ πιο ελαφρύ. Ναι την εφαρμογή εννοώ. Απο την καρτέλα tasks δημιουργείς μια νέα πηγαίνοντας Display -> System Lock και μετά στο gesture του nova επιλέγεις την τρίτη καρτέλα (συντομεύσεις) και βρίσκεις το Task Shortcut το οποίο σε στέλνει μέσα στον tasker και επιλέγεις την task που μόλις δημιούργησες. Δεν διαφωνώ ότι είναι πολύ ελαφρύ απλά ο λόγος που αγόρασα τον tasker μεταξύ άλλων είναι για να κάνω κάποιες τέτοιες λειτουργίες χωρίς να φορτώνω την συσκευή με εξτρά εφαρμογές. Σίγουρα όμως μια τέτοια εφαρμογή δεν είναι λόγος να επιβραδύνει την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ρε παιδιά ο flash player εχει πάρει αναβάθμιση; εχψ την έκδοση 11.1 Απλα οταν είμαι απο τον browser Facebook και θελω να δω ενα βίντεο το οποίο έχουν ανεβάσει δεν μπορω να το δω και μου κεει απαιτείται αναβάθμιση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 H τελευταία έκδοση είναι η 11.1.115.69 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια σος ενα καλο alarm clock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Παιδια σος ενα καλο alarm clock? Αν θες με πολλές επιλογές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splunchy.android.alarmclock Αλλιώς αυτό είναι αξιόπιστο και απλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tjeannin.alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ψαχνω εφαρμογη με την οποια θα μπορω να ελεγχω το λαπτοπ μου με το αντροιντ κινητο μου αλλα και να ''βλεπω'' την οθονη του λαπτοπ στο τηλεφωνο,απο το διπλανο δωματιο.Υπαρχει κατι μεσω bluetooth?Η με wifi? Na πω οτι το λαπτοπ λειτουγει και σαν hotspot για τη συσκευη μου,οχι το ρουτερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ψαχνω εφαρμογη με την οποια θα μπορω να ελεγχω το λαπτοπ μου με το αντροιντ κινητο μου αλλα και να ''βλεπω'' την οθονη του λαπτοπ στο τηλεφωνο,απο το διπλανο δωματιο.Υπαρχει κατι μεσω bluetooth?Η με wifi? Na πω οτι το λαπτοπ λειτουγει και σαν hotspot για τη συσκευη μου,οχι το ρουτερ... Free: TeamViewer, Jump Desktop *To Jump έχει περιορισμό στη free έκδοση για έναν μόνο υπολογιστή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ποιον player προτείνεται για ταινίες? mx ή vlc? Ευχαριστώ! Mobo και MX. Και οι δυο βασισμένοι στο ffmpeg είναι οπότε θα έπρεπε να παίζουν τα ίδια αλλά υπάρχουν μερικά format που παίζουν καλύτερα (ή καθόλου) στον εναν ή τον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια σος ενα καλο alarm clock? Ψάξε "timely" στο play store. Πανέμορφη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το locknow σου δουλεύει σωστά στο Note? Γιατί τα Samsung έχουν ένα θεματάκι και όταν κλειδώνεις με τέτοιες εφαρμογές κάποιες φορές ανάβει ξανά η οθόνη στιγμιαία μετά το κλείδωμα. Btw εγώ έχω το PowerToggles που έχει και shortcut για Lock και δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή. Το αναβόσβημα είναι bug του android 4.1.x και όχι της σάμμυ στην 4.2.x το διόρθωσαν Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα καλες ολες αυτες οι εφαρμογες για κλειδωμα αλλα για ξεκλειδωμα εκτος του tap tap app υπαρχει καμια αλλη? γιατι αυτη δουλευει οποτε τυχει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα καλες ολες αυτες οι εφαρμογες για κλειδωμα αλλα για ξεκλειδωμα εκτος του tap tap app υπαρχει καμια αλλη? γιατι αυτη δουλευει οποτε τυχει :p Auto screen on και ξενοιασες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 παιδες καποια εφαρμογη που να ρυθμιζω ποιες εφαρμογες ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ποτε με 3g υπαρχει? :) Με κάποιο firewall θα κάνεις δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ το avast που κάνει και αυτή τη δουλειά. Επίσης να πω ότι δοκίμασα την εφαρμογή 88SMS και μου άρεσε ότι έχει επιλογή να δείχνει την πραγματική ώρα αποστολής ενός μηνύματος. Επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 MX player άνετα Εγω προτιμώ τον DICE Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Το αναβόσβημα είναι bug του android 4.1.x και όχι της σάμμυ στην 4.2.x το διόρθωσαν Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι bug του 4.1.x αλλά σίγουρα δεν επηρεάζει όλες τις συσκευές. Σε HTC Desire με 4.1.2 (ό,τι και το Note) δεν το έχει κάνει ποτέ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Auto screen on και ξενοιασες!σ ευχαριστω πολυ καλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδεικτες του chrome στο dolphin; Η στο Firefox; και τώρα που το έφερε η κουβέντα ποιον χρησιμοποιειτε; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδεικτες του chrome στο dolphin; Η στο Firefox; και τώρα που το έφερε η κουβέντα ποιον χρησιμοποιειτε; Κατεβάζεις το Dolphin connect extension στον Chrome και συνδέεσαι επίσης από τον Dolphin στο dolphin connect (settings-->account & service). Και εγώ Dolphin χρησιμοποιώ, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος. Ένα μικρό tip όμως που τουλάχιστον στο galaxy nexus μου βελτιώνει πολύ την απόδοση είναι να κάνεις disable τα search suggestions (υπάρχει σχετική επιλογή κάπου στα settings) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδεικτες του chrome στο dolphin; Η στο Firefox; και τώρα που το έφερε η κουβέντα ποιον χρησιμοποιειτε; Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις αυτό. Και είναι πολύ σπαστικό, το ξέρω. Εγώ χρησιμοποιώ chrome τώρα (μιας και είναι σαν system app στο s3) αλλά δοκίμασα τον Maxton και μπορω να πω οτι με εντυπωσίασε. http://goo.gl/EkBos Θα κάνω την αλλαγή σε αυτόν αλλά όχι ακόμα γιατί ετοιμάζω root το κινητό και το αφήνω για μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Γίνεται απλά πρέπει να προσθέσετε το dolphin connect πρόσθετο στον Chrome στο pc σας και να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Ψάχνω για ένα καλό mp3 downloader.θα προτιμούσα να έχει artwork στα τραγούδια και στοίχους αλλά και να μην τα έχει δεν.πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) Ψάχνω για ένα καλό mp3 downloader.θα προτιμούσα να έχει artwork στα τραγούδια και στοίχους αλλά και να μην τα έχει δεν.πειράζει. Tubemate απο μένα + media converter για να τα μετατρέπεις σε mp3 Edited August 28, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts