tsabasid Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπέρα! Η εφαρμογή Greek Radios δουλεύει κανονικά σε εσάς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Δοκίμασα να ακούσω Novasport fm και δεν παίζει... Δοκίμασε το tunein radio. Δεν είναι ελληνικό αλλά έχει νομίζω όλα τα γνωστά ελληνικά ραδιόφωνα. Η ποιοτικότερη εφαρμογή για online radio μάλλον. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δεν γίνεται. Ίσως είναι θέμα ρομ αυτό που λες..... Εφαρμογή υπάρχει; Δοκίμασε πατώντας Power + Home Button. Σε Jelly Bean, είναι έτσι πλέον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δοκίμασε πατώντας Power + Home Button. Σε Jelly Bean, είναι έτσι πλέον.. Σε AOSP Jelly Bean είναι Volume Down + Power Button. Σε Samsung stock firmwares είναι Home Button + Power Button. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σε AOSP Jelly Bean είναι Volume Down + Power Button. Σε Samsung stock firmwares είναι Home Button + Power Button. Ακριβώς. :) Έχω την εντύπωση πως ο φίλος είναι σε Stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 ούτε έτσι ούτε αλλιώς. Με custom είμαι. Την wanamlite έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ξέρετε να προτείνεται καμία καλή εφαρμογή mirc? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπέρα, γνωρίζει κάνεις πως να μπλοκάρω κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές για να μην καταναλώνουν ίντερνετ; Υπάρχουν αρκετές firewall εφαρμογές στο play. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το avast που μεταξύ άλλων μπορεί να κάνει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπέρα! Η εφαρμογή Greek Radios δουλεύει κανονικά σε εσάς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Δοκίμασα να ακούσω Novasport fm και δεν παίζει... Το πρόβλημα δεν είναι της εφαρμογής αλλά του σταθμού. Το έκανε και πριν λίγες μέρες, μετά έφτιαξε και τώρα πάλι τα ίδια. Στους άλλους σταθμούς δεν υπάρχει πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπάρχει εφαρμογή για print screen για το s4? Screen capture δηλαδή Βαλε στην αναζήτηση του play, screensot..έχει αρκετες :-) Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Υπάρχει εφαρμογή για print screen για το s4? Screen capture δηλαδή Επίσης αν περάσεις το χέρι σου πανω απο την οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Δοκίμασε το tunein radio. Δεν είναι ελληνικό αλλά έχει νομίζω όλα τα γνωστά ελληνικά ραδιόφωνα. Η ποιοτικότερη εφαρμογή για online radio μάλλον. Το δοκίμασα. Έχει και το Novasport fm κι έπαιζε μια χαρά! Ευχαριστώ φίλε! :) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billtech Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 παιδια μια απορια. κατι σαν το service kill που απο οσο ειδα κανει μονο για root δεν εχει κατι για τα αυτα χωρις root? εππειδη με την 4.1.2 δυστηχως τρωει και πολυ μνημη απο τις εφαρμογες και πολυ μπαταρια κατα συνεπεια. υπαρχει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παιδιά μια χαζή ερώτηση σχετικά με το titanium backup. Έχω κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των εφαρμογών μου αλλά δεν είχα αλλάξει το directory αποθήκευσης στην εξωτερική κάρτα για να μην πιάνουν χώρο στην εσωτερική μνήμη οπότε όταν άλλαξα το dierctory με ρώτησε αν θέλω τα υπάρχοντα αντίγραφα να μεταφερθούν. Πάτησα οκ αλλά δεν μεταφέρθηκαν. Μπορώ απλά να τα κάνω copy paste με ένα file explorer ή θα πρέπει να γίνει η μεταφορά υποχρεωτικά απο το πρόγραμμα. Ps. έχω την donate έκδοση αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μπορεις να κανεις απλο copy-paste τον φακελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έβαλα τον Nova Prime κι έχασα το ομολογουμένως πολύ καλό weather του HTC Sense. Εγκατέστησα το Eye in the Sky Pro (επί πληρωμής) αλλά διαπίστωσα ότι καθυστερεί να δείξει τα καιρικά φαινόμενα την ώρα που γίνονται. Είμαι επαρχία, ο καιρός του HTC Sense έδειχνε βροχή για τη στιγμή που υπήρχε, ενώ το Eye in the Sky έδειξε βροχή μία ώρα μετά ενώ έξω είχε ήλιο. Υπάρχει application με σωστή πρόγνωση καιρού και να έχει ωραία widgets + icons όπως το Eye in the Sky; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έβαλα τον Nova Prime κι έχασα το ομολογουμένως πολύ καλό weather του HTC Sense. Εγκατέστησα το Eye in the Sky Pro (επί πληρωμής) αλλά διαπίστωσα ότι καθυστερεί να δείξει τα καιρικά φαινόμενα την ώρα που γίνονται. Είμαι επαρχία, ο καιρός του HTC Sense έδειχνε βροχή για τη στιγμή που υπήρχε, ενώ το Eye in the Sky έδειξε βροχή μία ώρα μετά ενώ έξω είχε ήλιο. Υπάρχει application με σωστή πρόγνωση καιρού και να έχει ωραία widgets + icons όπως το Eye in the Sky; Για αυτό δοκίμασε πρώτα τις free εκδόσεις για να δεις αν σε καλύπτουν.;) Εμένα μόνο το android weather με έχει ικανοποιήσει τελευταία. Το eye in sky & 1weather ήταν αλλού για αλλού όπως λες και εσύ. Νομίζω καλό ήταν και το fancy widgets αλλά πάει καιρός που το είχα. Επίσης "παίξε" και με τους weather providers που ικανοποιούν την περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κάποια εφαρμογή app lock, δωρεάν ή επί πληρωμή δεν έχει σημασία, έχετε να προτείνετε; Δεν νομίζω οτι θα βρεις καλύτερη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock&hl=el Δεν υπάρχει καλύτερη. ... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά (και τον petrsiri φυσικά απλά η πρότασή του δε με κάλυψε) πράγματι πολύ καλή εφαρμογή και η ιδιότητα να κλειδώνει και να μη μπορεί να γίνει απεγκατάσταση τη κάνει αποτελεσματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έβαλα τον Nova Prime κι έχασα το ομολογουμένως πολύ καλό weather του HTC Sense. Εγκατέστησα το Eye in the Sky Pro (επί πληρωμής) αλλά διαπίστωσα ότι καθυστερεί να δείξει τα καιρικά φαινόμενα την ώρα που γίνονται. Είμαι επαρχία, ο καιρός του HTC Sense έδειχνε βροχή για τη στιγμή που υπήρχε, ενώ το Eye in the Sky έδειξε βροχή μία ώρα μετά ενώ έξω είχε ήλιο. Υπάρχει application με σωστή πρόγνωση καιρού και να έχει ωραία widgets + icons όπως το Eye in the Sky; Γιατί δεν βάζεις πάλι το eye in the sky; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Γιατί δεν βάζεις πάλι το eye in the sky; Μήπως γιατί δεν του αρέσουν οι προβλέψεις του;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά (και τον petrsiri φυσικά απλά η πρότασή του δε με κάλυψε) πράγματι πολύ καλή εφαρμογή και η ιδιότητα να κλειδώνει και να μη μπορεί να γίνει απεγκατάσταση τη κάνει αποτελεσματική. Φυσικά με το wiget η εφαρμογή είναι τέλεια γιατί μπορείς να κλειδώσεις μόνο όσες εφαρμογές θέλεις (εγώ παράδειγμα κλειδώνω μόνο επαφές και μηνύματα) και το υπόλοιπο τηλέφωνο είναι ελεύθερο. Κλείδωμα ξεκλείδωμα γίνεται με ένα ταπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Παιδιά μια χαζή ερώτηση σχετικά με το titanium backup. Έχω κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των εφαρμογών μου αλλά δεν είχα αλλάξει το directory αποθήκευσης στην εξωτερική κάρτα για να μην πιάνουν χώρο στην εσωτερική μνήμη οπότε όταν άλλαξα το dierctory με ρώτησε αν θέλω τα υπάρχοντα αντίγραφα να μεταφερθούν. Πάτησα οκ αλλά δεν μεταφέρθηκαν. Μπορώ απλά να τα κάνω copy paste με ένα file explorer ή θα πρέπει να γίνει η μεταφορά υποχρεωτικά απο το πρόγραμμα. Ps. έχω την donate έκδοση αν και δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο. Ναι. Τα backup του titanium είναι συνήθως τρία αρχεία που αποθηκεύει σε έναν φάκελο που του έχεις ορίσει. Μετέφερε τα όλα εκεί που θες και είσαι οκ. Ξέρετε να προτείνεται καμία καλή εφαρμογή mirc? irc εννοείς. Mirc είναι μια εφαρμογή που υποστήριζε το πρωτόκολλο irc. Αν ψάξεις για irc στο play store θα βρεις πολλά. Edited July 24, 2013 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πάντως σε κάθε αναβάθμιση του Tapatalk η συνεργασία με το myphone δυσκολεύει. Μετά το σημερινό update πετάει πιο συχνά security error. Είχα πει να το κρατήσω μέχρι να βγει από beta αλλά μου φαίνεται πως θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο 2 νωρίτερα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πάντως σε κάθε αναβάθμιση του Tapatalk η συνεργασία με το myphone δυσκολεύει. Μετά το σημερινό update πετάει πιο συχνά security error. Είχα πει να το κρατήσω μέχρι να βγει από beta αλλά μου φαίνεται πως θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο 2 νωρίτερα. Εχω το 2.4.13 και ειναι αψογο. Δεν το αλλαζω χωρις λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχω το 2.4.13 και ειναι αψογο. Δεν το αλλαζω χωρις λογο. Έχει καλύτερο interface και πολύ βολικό swipe στις σελίδες και το κρατούσα αλλά το παλιό δουλεύει πράγματι σωστότερα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Είναι αρκετά νωρίς για να αλλάξει κανείς.Μέχρι να ανανεώσουν όλα τα φόρουμ το plugin τους,θα πάρει αρκετό χρόνο.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts