Jump to content

billtech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billtech

  1. Καλησπερα, προσφατα απεκτησα το τηλεφωνο αυτο. Το πρωτο προβλημα που εχω ειναι το εξης: ενω κανω κληση σε καποιον βαραει κανονικα, απανταει ο αλλος, μετα απο δυο δευτερολεπτα κοβει την κληση. Ξανακανω κληση και μετα ολα καλα. Καποτε το κανει σαν μιλαω με καποιον ενδιαμεσα. Οχι στην αρχη δηλαδη. Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Ολοκαινουριο τηλεφωνο.
  2. παιδια μια απορια. κατι σαν το service kill που απο οσο ειδα κανει μονο για root δεν εχει κατι για τα αυτα χωρις root? εππειδη με την 4.1.2 δυστηχως τρωει και πολυ μνημη απο τις εφαρμογες και πολυ μπαταρια κατα συνεπεια. υπαρχει κατι?
  3. απο τα χαρακτηριστικα που ειδα μεσα στις ρυθμησεις προσεξα οτι η οθονη εχει την πιο μεγαλη καταναλωση μπαταριας. μπορουμε με καποιο τροπο εκτος απο την φωτηνοτητα να βελτιωσουμε την καταναλωση της οθονης? ξερει κανεις ρε παιδια?
  4. Θα την αφησω ακομα λιγο. μηπως ομως παιζει ρολο η rom που εχουμε πανω σε σχεση με το παντρεμα με την 4.1.2?? λες να το φτιαξουν συντομα η οχι? καθε ποτε βγαζουν διορθωτικα πακετα?
  5. σου ζεστενετε ομως και οταν μιλας στο τηλεφωνο? και τι να κανω τωρα ομως πια αφου εβαλα οτι εβαλα? μπορω να παω προς τα πισω? η οχι?
  6. καλησπερα, προσφατα, ουτε ενα μηνα αγορα και εγω used ενα samsung galaxy S II. Μετα απο 1-2 μερες που μιλουσα με κατι παιδια ολοι με παροτρυναν να κανω update το andoid. Ηταν το 2.3.1 καπως ετσι. Εβαλα και εγω το kies πανω στον υπολογιστη. και με την βοηθεια του εκανα το update σε 4.1.2. Δεν προσεξα την καταναλωση για να ειμαι ειλικρινης που ειχε τις πρωτες μερες αλλα μετα απο το update προσεξα οτι με καποιες εφαρμογες οπως wifi ρουφαει την μπαταρια. ειναι φυσιολογικο? επισης προσεξα αμα εχω το wifi ζεστενετε κιολας λιγο. αυτο ειναι φυσιολογικο? επισης προσεξα οτι αμα μιλαω η οθοονη κοντα στο αυτι μου ζεστενετε. δεν μου μοιαζει φυσιολογικο αυτο.ειναι ομως? απο οσα ανακατεψα και διαβασα υπαρχουν διαφορες rom και version andoid που κυκλωφορουν. πως μπορω να ξερω ποια ειναι καλη στο δικο μου? ποια εχει το δικο μου? γενικα ειμαι καινουριος στα android και ανακατωνω συνεχεια. Εβαλα πανω το Go Power Master και το εβαλα στο super save mode και ετσι μαζευω λιγη μπαταρια. αλλα με ανυσηχει που ζεστενετε ειδικα οταν μιλαω. που ρουφαει την μπαταρια αμα εχει ανοικτο wifi. κατι νομιζω δεν του καθετε καλα. και η μνημη του συνεχεια διεχνει οτι φτανει τα 600τοσο mb κατελειμενη.
  7. καταρχας συγνωμη που εγραψα σε λαθος θεμα. αν μπορειτε να μου μεταφερετε το θεμα μου στο σωστο δεν θα με πειραζε. για να μην το ανοιγω 2 φορες. δηλαδη δεν εχει σχεση αν το version 4.1.2 που εβαλα με την rom που εχω? ειναι απλα κοινο? μπορω να βαλω αλλο version χωρις αυτα τα προβληματα?
  8. καλησπερα, προσφατα, ουτε ενα μηνα αγορα και εγω used ενα samsung galaxy S II. Μετα απο 1-2 μερες που μιλουσα με κατι παιδια ολοι με παροτρυναν να κανω update το andoid. Ηταν το 2.3.1 καπως ετσι. Εβαλα και εγω το kies πανω στον υπολογιστη. και με την βοηθεια του εκανα το update σε 4.1.2. Δεν προσεξα την καταναλωση για να ειμαι ειλικρινης που ειχε τις πρωτες μερες αλλα μετα απο το update προσεξα οτι με καποιες εφαρμογες οπως wifi ρουφαει την μπαταρια. ειναι φυσιολογικο? επισης προσεξα αμα εχω το wifi ζεστενετε κιολας λιγο. αυτο ειναι φυσιολογικο? επισης προσεξα οτι αμα μιλαω η οθοονη κοντα στο αυτι μου ζεστενετε. δεν μου μοιαζει φυσιολογικο αυτο.ειναι ομως? απο οσα ανακατεψα και διαβασα υπαρχουν διαφορες rom και version andoid που κυκλωφορουν. πως μπορω να ξερω ποια ειναι καλη στο δικο μου? ποια εχει το δικο μου? γενικα ειμαι καινουριος στα android και ανακατωνω συνεχεια. Εβαλα πανω το Go Power Master και το εβαλα στο super save mode και ετσι μαζευω λιγη μπαταρια. αλλα με ανυσηχει που ζεστενετε ειδικα οταν μιλαω. που ρουφαει την μπαταρια αμα εχει ανοικτο wifi. κατι νομιζω δεν του καθετε καλα. και η μνημη του συνεχεια διεχνει οτι φτανει τα 600τοσο mb κατελειμενη.
×
×
  • Create New...