Jump to content

kostakislarisa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    369
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostakislarisa

  1. Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αρκετό καιρό τώρα. Είχα ένα εξωτερικό σκληρό της WD, αρκετά παλιό, παίζει να τον έχω πάνω από 10 χρόνια. Καποια στιγμή τον συνδεσα στο ρεύμα έπαιρνε στροφές ακουγόταν ένα "τακ" έπεφταν οι στροφές και παλι το ίδιο, αυτό διαρκούσε 6-7 δευτερόλεπτα από όταν ξεκινούσε να παίρνει στροφές μέχρι να κάνει το "τακ". Έκανα το λαθος και τον δοκίμασα 4-5 φορές βγάζοντας τον από το ρεύμα.. Εν τέλει τον παράτησα και μετά από μερικές μέρες τον έβγαλα από το κουτί του και τον έβαλα μέσα στο pc όπου δούλεψε κανονικά αλλά τον αναγνώριζε στο management σαν unallocated space(φωτό). Δεν τον έκανα φορμάτ μήπως καταφέρω και τραβήξω τα αρχεία μου, μάταια όμως και έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα. Μερικά από τα προγράμματα που δοκίμασα βρίσκουν κάτι αρχεία swf(φωτό). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν γνωρίζει;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Απλά ετυχες ελαττωματική οθόνη, εμένα 2 χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα μη το ματιασω..
  3. Αυτό προκλήθηκε από θερμοκρασία μεγάλη πιθανόν..
  4. Ούτε σωστό ούτε λάθος είναι, απλά καλό είναι να γίνει factory για να μπει καθαρή η v8. Προτείνεται με factory.
  5. Αν έχεις ήδη dev ναι. Αν είσαι σε miui 7 καλό θα ήταν να κάνεις factory reset.
  6. Δεν έχει σημασία από που θα πάρεις τη συσκευή, από όπου και αν την πάρεις με τον ίδιο τρόπο βάζεις rom.. @Xrisloko εγώ από χθες την έχω μία χαρά είναι δεν αντιμετωπισα κάποιο πρόβλημα πέρασε τη αλλά κρατά και backup από αυτή που είσαι τώρα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
  7. Εδώ θα βρεις την τελευταία έκδοση της ελληνικής rom αλλά και οδηγίες για τον τρόπο εγκατάστασης.
  8. Πόσο ελεύθερο σου αφήνει δλδ;
  9. Ναι όλα με τον ίδιο τρόπο ξεκλειδωνουν.
  10. Ένα αίτημα στην xiaomi κάνεις και σου δίνει το κλειδί να το ξεκλειδωσεις. Κατεβάζει το tool και είσαι έτοιμος. Το note 3 pro σαφώς και είναι καλύτερο από το mi4. Αν μπορείς τσιμπα το!
  11. Μάλλον είχες developer και πήγες σε stable ή το αντίστροφο. Κάνε wipe data cache και dalvik και ξανά πέρνα τη ρομ. ΜΗ κάνεις wipe system πρόσεχε!
  12. Ή δοκιμαζεις να μπεις σε recovery αν δε μπει το κάνεις με fastboot rom και χάνεις τα πάντα..
  13. Έκανες βλακεία, για να πας από developer σε stable θέλει factory.
  14. Καμία άλλη ρομ δοκιμασες; Με factory κλπ..
×
×
  • Create New...