Sofos_5 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Συμφωνώ.Κάνε καταγγελία και πήγαινε τους στα δικαστήρια... Μέχρι να βγει η απόφαση αυτοί θα έχουν κονομήσει και μετά θα συμμορφωθούν και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάνε εσύ την αρχή :D Γιατί είσαι τέτοιος πες μου! :-P Edit : Απο περιέργεια.. Αν μπεις σε λειτουργία πτήσης, σου δουλεύει το viber με vodafone άραγε? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Γιατί είσαι τέτοιος πες μου! :-P Edit : Απο περιέργεια.. Αν μπεις σε λειτουργία πτήσης, σου δουλεύει το viber με vodafone άραγε? Tα παράπονά σου στη γενική γραμματεία καταναλωτή :D Έτσι νομίζω, έκανα μια δοκιμή και δείχνει ότι παίρνει.Είναι και αργά και δεν ήθελα να ενοχλήσω :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Από το play το εγκατέστησα, μάλιστα το έβγαλα και το ξανάβαλα αλλά πάλι τα ίδια. Ίσως κάποια ασυμβατότητα τότε υπάρχει με το κινητο σου. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι αν το αγοράσεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Παιδιά έχει ξαναερωτηθεί αλλά απάντηση δεν βρήκα. Τι κερδίζουμε με το να κάνουμε κάποια εφαρμογή εφαρμογή συστήματος με το titanium backup; Επίσης γιατί όταν πάω να ενσωματώσω τις ενημερωμένες εκδόσεις των εφαρμογών μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη μνήμη ROM; Τι μπορώ να κάνω; Έχω το Atrix, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 κυκλοφορησε η δημοφιλεις εφαρμογη για το twitter echofon αλλα ειναι σε beta ακομη και δεν αφηνει να το κατεβασεις απο το ελληνικο play store...το γιατι αγνωστο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Για συνάλλαγμα υπάρχει καλύτερη app (καλύτερο site βασικά, που να έχει και app) από αυτήν του xe.com; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Πολύ καλή εφαρμογή που δημιουργεί encrypted containers που είναι συμβατά και με το truecrypt για το pc https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sovworks.edslite Eνδιαφερουσα εφαρμογη. Ομως εχω καποιες αποριες. Encrypted Container = Encrypted Folder, σωστα? Ομως για να δημιουργησει Container ζητα να θεσω και ονομα αρχειου, οχι φακελου. Αρα μαλλον δεν ισχυει το παραπανω που ειπα. Λοιπον βρισκω ενα αρχειο ΧΥΖ.jpg και το θετω ως Container. Διαπιστωνω λοιπον πως μεσα του μπορω να κανω Cut/Paste τα αρχεια που θελω να κρυψω. Αρα στην ουσια δεν κρυβει το XYZ αλλα τα αλλα αρχεια που πεταω μεσα? Οποτε λογικα καπου δημιουργειται ενας Encrypted φακελος που περιεχει τα κρυφα αρχεια. Το path ποιο ειναι (σε εναν οποιονδηποτε file explorer) και τι σχεση εχει με το path του αρχικου ΧΥΖ αρχειου (και με το αρχειο αυτο γενικοτερα βασικα). Μπερδεμενα τα γραφω τωρα που το ξαναδιαβασα, αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη :O Αν μπορουσες να μου πεις τα βηματα γιατι το help που διαβασα δεν το διευκρινιζει. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Δημιουργεί κάποια encrypted αρχεία, όπως και το Truecrypt για τα pc, μέσα στα οποία μπορείς να βάλεις ότι θες να κρύψεις. Ουσιαστικά είναι σαν ένας φάκελος. Μέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείς να τον ανοίξεις αφού βάλεις τον κωδικό. Επίσης αν αυτό το container το περάσεις στον υπολογιστή σου, θα μπορείς να το ανοίξεις με το truecrypt και θα το βλέπει σαν εξωτερικό δίσκο. Δημιούργησε ένα container με ένα όνομα που θα του δώσεις, όχι όμως από κάποιο αρχείο που υπάρχει ήδη. Επιλέγεις το μέγεθος του και το δημιουργείς. Μετά βάζεις ότι θες μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Για συνάλλαγμα υπάρχει καλύτερη app (καλύτερο site βασικά, που να έχει και app) από αυτήν του xe.com; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oanda.currencyconverter Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά με βόλεψε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Για συνάλλαγμα υπάρχει καλύτερη app (καλύτερο site βασικά, που να έχει και app) από αυτήν του xe.com; Exchange Rates Δοκίμασα πολλά αλλά το παραπάνω ξεχωρίζει καθώς κάνει ταυτόχρονα σε διάφορα νομίσματα μετατροπή , εύκολο στις αλλαγές νομισμάτων , αυτόματο update όταν υπάρχει wifi και φυσικά κρατά την τελευταία ισοτιμία για offline λειτουργία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oanda.currencyconverter Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο αλλά με βόλεψε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mathpad.mobile.android.wt.unit&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXRocGFkLm1vYmlsZS5hbmRyb2lkLnd0LnVuaXQiXQ.. Αυτό , που κάνει κι άλλα 50 πράγματα δεν είναι καλό ? Εγώ όταν το είχα χρειαστεί , μια χαρά μου φάνηκε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 οποιος θέλει να φέρει στα μετρα του το WhatsApp :) :D [APP][MOD] WhatsApp PLUS v2.40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή με τα επίσημα τεστ οδήγησης για αυτοκίνητο φορτηγό λεωφορειό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Υπάρχει εφαρμογή με τα επίσημα τεστ οδήγησης για αυτοκίνητο φορτηγό λεωφορειό? Υπάρχει. Mini Drive Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω το Nexus 7. Η ερωτησή μου έχει να κάνει με δύο εφαρμογές. Επειδή δεν έχει 3g viber και whatsapp μπορώ να χρησιμοποιήσω; Και αν ναι, θα δηλώσω τον αριθμό του τηλεφώνου που έχω αυτές τις εφαρμογές; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά υπάρχει εφαρμογή για remote έλεγχο του κινητού από το PC; Νόμιζα πως θα γίνεται κανονικά από teamviewer, αλλά από όσο έψαξα, είδα επιλογή μόνο για το αντίστροφο. Δηλαδή να βλέπω το desktop του PC από το κινητό.. Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Είπα μήπως γινόταν από Airdroid, αλλά πρώτον αυτό είδα να λέει ότι θέλει να είναι και οι 2 συσκευές στο ΙΔΙΟ wi-fi, δεύτερον πάλι από ό,τι βλέπω έτσι γίνεται μόνο κάτι σαν διαχείριση των εφαρμογών κλπ, εγώ ήθελα πλήρη έλεγχο της επιφάνειας εργασίας της android συσκευής από το PC (ή έστω από το δικό μου android κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά υπάρχει εφαρμογή για remote έλεγχο του κινητού από το PC; Νόμιζα πως θα γίνεται κανονικά από teamviewer, αλλά από όσο έψαξα, είδα επιλογή μόνο για το αντίστροφο. Δηλαδή να βλέπω το desktop του PC από το κινητό.. Μήπως μου διαφεύγει κάτι; Είπα μήπως γινόταν από Airdroid, αλλά πρώτον αυτό είδα να λέει ότι θέλει να είναι και οι 2 συσκευές στο ΙΔΙΟ wi-fi, δεύτερον πάλι από ό,τι βλέπω έτσι γίνεται μόνο κάτι σαν διαχείριση των εφαρμογών κλπ, εγώ ήθελα πλήρη έλεγχο της επιφάνειας εργασίας της android συσκευής από το PC (ή έστω από το δικό μου android κινητό). Για δες και το MyPhoneExplorer Client https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5manNvZnQubXlwaG9uZWV4cGxvcmVyLmNsaWVudCJd Πρέπει να εχεις κατεβάσει και το αντίστοιχο πρόγραμμα στο pc Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το ξέρω το myphoneexplorer, το χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά από όσο γνωρίζω αυτό κάνει μόνο συγχρονισμό.. Για να καταλάβετε για ποιον λόγο το θέλω, πήρα tablet στην αδερφή μου, αλλά επειδή είναι λίγο πολύ άσχετη και κάθε 3 και λίγο με ρωτάει από το τηλέφωνο, ήθελα να κάνω ό,τι ακριβώς κάνω για το PC της, να μπαίνω δηλαδή (όπως μπαίνω τώρα στο PC της από το teamviewer) και να τα κάνω από το σπίτι μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Το ξέρω το myphoneexplorer, το χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά από όσο γνωρίζω αυτό κάνει μόνο συγχρονισμό.. Για να καταλάβετε για ποιον λόγο το θέλω, πήρα tablet στην αδερφή μου, αλλά επειδή είναι λίγο πολύ άσχετη και κάθε 3 και λίγο με ρωτάει από το τηλέφωνο, ήθελα να κάνω ό,τι ακριβώς κάνω για το PC της, να μπαίνω δηλαδή (όπως μπαίνω τώρα στο PC της από το teamviewer) και να τα κάνω από το σπίτι μου.. Κατέβασε ένα VNC SERVER στο tablet και ένα VNC VIEWER στο PC/Τηλέφωνο σου. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια καλησπερα ψαχνω καποια εφαρμογη μου να κλεινει οταν κλειδωνει η οθονη μου τις εφαρμογες που τρεχουν.δοκιμασα τον battery doctor αλλα μου την εχει σπασει και ψαχνω καποιον αλλον δοκιμασμενο.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το ξέρω το myphoneexplorer, το χρησιμοποιώ χρόνια, αλλά από όσο γνωρίζω αυτό κάνει μόνο συγχρονισμό.. Για να καταλάβετε για ποιον λόγο το θέλω, πήρα tablet στην αδερφή μου, αλλά επειδή είναι λίγο πολύ άσχετη και κάθε 3 και λίγο με ρωτάει από το τηλέφωνο, ήθελα να κάνω ό,τι ακριβώς κάνω για το PC της, να μπαίνω δηλαδή (όπως μπαίνω τώρα στο PC της από το teamviewer) και να τα κάνω από το σπίτι μου.. Καταλαβαίνω τι θες αλλά αυτό που θες για την ώρα δεν γίνεται με τη μορφή που το κάνει ο teamviewer. Μπορείς να βρεις εφαρμογή που να χειρίζεσαι το κινητό σου από το pc (http://www.mymobiler.com/) αλλά και πάλι λειτουργεί όντας στο ίδιο wifi. Ελπίζω όταν βγει ο Pocket Controller για Android (ήταν η κορυφαία εφαρμογή επί εποχής Windows Mobile) να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Για την ώρα υπάρχει το SOTIMobiControl στο market αλλά από το λίγο που είδα θέλει server configuration (έτσι λέει, δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω πως δουλεύει. Μπορείς να το δεις αν θες). Edit1: Αυτό που λέει ο StratosGR δεν το σκέφτηκα καθόλου, αλλά μάλλον έχει δίκιο! :) Edit2: Πρέπει να είσαι rooted. Edited November 17, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) Ψάχνω έναν ΔΩΡΕΑΝ password manager. Σχετικά πλήρες, ασφαλές με καλό interface που να έχει και αντίστοιχο πρόγραμμα για windows και να γίνεται συγχρονισμός μέσω dropbox ή με κάποιο παρόμοιο τρόπο. Όλα αυτά τα κάνει το Kuffs Password Safe αλλά κοστίζει 15 ευρώ (android + windows license) που μου φαίνονται υπερβολικά. Υπάρχει κάτι παρόμοιο?? Edited November 18, 2012 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το tunein, να μου πει αν έχει πρόβλημα στον Starfm 97,1 της Θεσσαλονίκης; Έχει αρκετό καιρό που δεν παίζει, μαζί με άλλους σταθμούς. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σταθμό αλλά και το support της εφαρμογής, αλλά και οι δύο με έγραψαν στα rχ/ τους. Ξέρει κάνεις κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το tunein, να μου πει αν έχει πρόβλημα στον Starfm 97,1 της Θεσσαλονίκης; Έχει αρκετό καιρό που δεν παίζει, μαζί με άλλους σταθμούς. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον σταθμό αλλά και το support της εφαρμογής, αλλά και οι δύο με έγραψαν στα rχ/ τους. Ξέρει κάνεις κάτι; Μόλις το δοκίμασα και μου βγάζει station not available. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Ψάχνω έναν ΔΩΡΕΑΝ password manager. Σχετικά πλήρες, ασφαλές με καλό interface που να έχει και αντίστοιχο πρόγραμμα για windows και να γίνεται συγχρονισμός μέσω dropbox ή με κάποιο παρόμοιο τρόπο. Όλα αυτά τα κάνει το Kuffs Password Safe αλλά κοστίζει 15 ευρώ (android + windows license) που μου φαίνονται υπερβολικά. Υπάρχει κάτι παρόμοιο?? Ναι, το Pocket. Η free έκδοση, βέβαια, έχει add αλλά είναι παρά πολύ καλό κ με δωρεάν εφαρμογή για το pc. Συγχρονίζει μέσω dropbox. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts