akis1980 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Τα αντι βαιρους χρειαζονται σε μια συσκευη γιατι εχω κ την βαραινει Αυτο με την τι βι το ψσχνω κ εγω ηταν καλη εφαρμογη οποιος ξερει κατι ας στειλει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 16, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τα αντι βαιρους χρειαζονται σε μια συσκευη γιατι εχω κ την βαραινει Περιττή εφαρμογή απεκατέστησε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπερα. Προσπαθω να κανω αυτο το προγραμμα να δουλεψει σε ενα galaxy s2 i9100 αλλα δεν... Εξηγω τι ακριβως κανω και τι προβλημα μου βγαζει. 01. Αρχικα κατεβαζω το προγραμμα για το pc και για το κινητο και το εγκαθιστω και στα 2 02. Αφου το τρεξω στο κινητο μου λεει να γυρισω το Usb mode σε camera - ptp mode και το κανω. Τα win7 κατεβαζουν στο pc τους καταλληλους samsung drivers και τους εγκαθιστουν. 03. Μετα αφου ξανα-τρεξω το προγραμμα helium pc το τρεχω και στο κινητο και το εικονιδιο στο pc γινεται ενα πρασινο τσεκ σχημα 04. Διαλεγω μια τυχαια εφαρμογη π.χ. chrome ή angry birds star wars για να δω αν τις κανει backup και μετα επιλεγω internal storage ή dropbox account και στα 2 μου βγαζει το παρακατω μυνημα An error occured while perfoming your app backup. A log of the error has been sent to ClockworkMod. Clock Backup to attempt to backup the remaining apps. Κοιταξα και στο φαξελο clockworkmod ή backup στο κινητο αλλα ΔΕΝ ειχε μεσα κανενα αρχειο που να περιγραφει ποιο ειναι το προβλημα. ΚΑΜΙΑ ιδεα ρε παιδια? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Τελικα ρε παιδια δεν εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα για να μου πει πως το ελυσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Τελικα ρε παιδια δεν εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα για να μου πει πως το ελυσε? Το τηλεφωνο ειναι rooted ? Αν ναι στειλε ενα μειλ στους developers. Απαντανε αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καπου ειχε ξανα αναφερθεί αλλα δεν το βρισκω.Για να εχουμε διαφορετικό wallpaper σε καθε home screen με ποια εφαρμογη γίνεται? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Το τηλεφωνο ειναι rooted ? Αν ναι στειλε ενα μειλ στους developers. Απαντανε αμεσως. Νομιζω οτι το αναφερω οτι με ενδιαφερει για ΜΗ ΡΟΥΤ ΚΙΝΗΤΑ οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καπου ειχε ξανα αναφερθεί αλλα δεν το βρισκω.Για να εχουμε διαφορετικό wallpaper σε καθε home screen με ποια εφαρμογη γίνεται? Δικο σου φιλε μου Παρη https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tamanegi.wallpaper.multipicture :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Νομιζω οτι το αναφερω οτι με ενδιαφερει για ΜΗ ΡΟΥΤ ΚΙΝΗΤΑ οποτε.... Δεν το έγραψες πουθενά.Οπότε.... Στείλε ένα mail με το πρόβλημα σου στο δημιουργό: carbon@clockworkmod.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Νομιζω οτι το αναφερω οτι με ενδιαφερει για ΜΗ ΡΟΥΤ ΚΙΝΗΤΑ οποτε.... Εχω την εντυπωση οτι απ τη στιγμη που δεν εχει δικαιωματα ρουτ, δεν μπορει να δουλεψει, ουτε αυτο, ουτε οποιοδηποτε απ τα παρομοια. Τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει να γινεται. Αν το καταφερεις, παντως, θα ηθελα να μαθω πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε μια εφαρμογη η οποια οταν δουλευει το προγραμμα πλοηγησης που εχω και δεχομαι κληση, μετα το τελος της κλησης αντι να πηγαινει στον dialer, να επιστρεφει στην πλοηγηση! Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε μια εφαρμογη η οποια οταν δουλευει το προγραμμα πλοηγησης που εχω και δεχομαι κληση, μετα το τελος της κλησης αντι να πηγαινει στον dialer, να επιστρεφει στην πλοηγηση! Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια! Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι τετοιο. Μολις κλεινει η κληση, αν δεν επανελθει μονο του, τοτε πατα home, και μετα το προγραμμα. Παντως αν αναφερεις κινητο, εκδοση λειτουργικου, αν ειναι ρουτ, τι εφαρμογη πλοηγησης εχεις, εκδοση κλπ. θα μπορεσεις να παρεις καποιες συγκεκριμενες απαντησεις απο φιλους που τρεχουν τα ιδια κι εχουν εμπειρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 lg l7 - cm10 - rooted - exdialer - sygic 13.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιζει καμια εφαρμογη που να βρισκει τα password που εχεις περασει στο τηλεφωνο, στις διαφορες εφαρμογες και στο web; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Εχω την εντυπωση οτι απ τη στιγμη που δεν εχει δικαιωματα ρουτ, δεν μπορει να δουλεψει, ουτε αυτο, ουτε οποιοδηποτε απ τα παρομοια. Τουλαχιστον εγω δεν εχω ακουσει να γινεται. Αν το καταφερεις, παντως, θα ηθελα να μαθω πως. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΟΥΤ το συγκεκρημενο προγραμμα και αυτο αποδυκνιεται περιτρανα στο βιντεο που εχει στο προγραμμα που σου εξηγει τι πρεπει να κανεις αν ΔΕΝ εχεις ρουτ κινητο. Οριστε και το βιντεο: Αλλα και στα βηματα οδηγιων που αν δεν εχεις ρουτ τοτε κανεις ολα τα βηματα ενω αν εχεις ρουτ κανεις μεχρι το 2 βημα. Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε μια εφαρμογη η οποια οταν δουλευει το προγραμμα πλοηγησης που εχω και δεχομαι κληση, μετα το τελος της κλησης αντι να πηγαινει στον dialer, να επιστρεφει στην πλοηγηση! Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια! Νομιζω αυτο γινεται ουτο σι αλλος σε ολα τα κινητα αρκει να εχεις τις καταλληλες ρυθμισεις στο κινητο. Οπως ακριβως οταν παιζεις ενα παιχνιδι και χτυπησει το τηλ. γινεται αυτοματα pause το παιχνιδι ή προγραμμα και μετα την κληση επιστρεφεις στο προγραμμα/παιχνιδι. Ξερω οτι καθε εφαρμογη ή προγραμμα ΚΛΕΙΝΕΙ οταν χτυπησει το τηλ. αν εχεις ενεργη την επιλογη ρυθμισεις ->επιλογες για προγραμματιστη -> διαγραφη δραστηριοτητων --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 16, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Ρε μάγκες καμιά εφαρμογή για να κάνουμε partition την sd από το κινητό δεν υπάρχει; Ρε μάγκες καμιά εφαρμογή για να κάνουμε partition την sd από το κινητό δεν υπάρχει; Edit: το rom manager κάνει αλλά θέλει format sd που ήθελα να το αποφύγω Sorry πάτησα παράθεση αντί για επεξεργασία Edited June 16, 2013 by kollatos Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μετά από ένα μήνυμα συμφορουμιτη εδώ ,δοκιμάζω το 2 χ battery και ειναι εντυπωσιακή η αύξηση της αυτονομίας ρυθμίζοντας τα data όταν ειναι σβηστη η οθόνη!από το πρωί στις 9 τέτοια ώρα είχα περίπου 30 % μπαταρία τωρα ειναι στο 71%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μετά από ένα μήνυμα συμφορουμιτη εδώ ,δοκιμάζω το 2 χ battery και ειναι εντυπωσιακή η αύξηση της αυτονομίας ρυθμίζοντας τα data όταν ειναι σβηστη η οθόνη!από το πρωί στις 9 τέτοια ώρα είχα περίπου 30 % μπαταρία τωρα ειναι στο 71%! Πως μπορούμε να το βρούμε το 2xbattery; Είναι apk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Παιδιά το titanium δέχεται να αποθηκεύουμε τα προγράμματα που θέλουμε σε ένα προφίλ για να μην χρειάζεται κάθε φορά ποια προγράμματα θέλουμε να κάνουμε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πως μπορούμε να το βρούμε το 2xbattery; Είναι apk; Ψάξε στο play store για 2x battery saver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ψάξε στο play store για 2x battery saver Το είχα ξαναψάξει και παλαιότερα χωρίς όμως αποτέλεσμα, αλλά τώρα το βρήκα. Μήπως μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις να του κάνω έτσι ώστε να λάβω τα μέγιστα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Εξισου καλη αποδοση σε απλες λειτουργιες που εξοικονομουν ενεργεια ειναι και το battery doctor. Eνα προγραμμα καθημερινο 01:00-08:00 αυτοματα μπαινει σε λειτουργια πτησης και ενα supersaving mode οταν φτανω κατω απο 15% μπαταρια,οποτε και κλεινουν τα παντα εκτος κλησεις/sms και χαμηλη φωτεινοτητα.Και αυτοματο κλεισιμο 3g/wifi οταν κλεινει η οθονη. Non rooted συσκευη αλλα επι της ουσιας ειναι οτι κανουν τη δουλεια που θα κανες εσυ καθε μερα.Απο εκει γλυτωνεις μπαταρια Edited June 16, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλε μου το να μπαινει σε λειτουργια πτησης το βραδυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ γιατι πολυ απλα το κινητο ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ αφου στην ουσια μπλοκαρει το σημα και αν σε παρει καποιος δειχνει οτι το κινητο ειναι κλειστο επομενως ειναι δωρον αδωρον να το εχεις ανοιχτο καλυτερα να το κλεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλε μου το να μπαινει σε λειτουργια πτησης το βραδυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ γιατι πολυ απλα το κινητο ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ αφου στην ουσια μπλοκαρει το σημα και αν σε παρει καποιος δειχνει οτι το κινητο ειναι κλειστο επομενως ειναι δωρον αδωρον να το εχεις ανοιχτο καλυτερα να το κλεινεις. Κι αν το ζητούμενο είναι η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ; Κι αν το πρωί ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ το ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ; (ωραίος τρόπος γραφής, θα τον υιοθετήσω κι εγώ μου φαίνεται) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μετά από ένα μήνυμα συμφορουμιτη εδώ ,δοκιμάζω το 2 χ battery και ειναι εντυπωσιακή η αύξηση της αυτονομίας ρυθμίζοντας τα data όταν ειναι σβηστη η οθόνη!από το πρωί στις 9 τέτοια ώρα είχα περίπου 30 % μπαταρία τωρα ειναι στο 71%! ποιο απ' ολα ειναι; https://play.google.com/store/search?q=2x+battery+saver+&c=apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Κι ομως φιλε μου το να μπαινει σε λειτουργια πτησης το βραδυ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ γιατι πολυ απλα το κινητο ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ αφου στην ουσια μπλοκαρει το σημα και αν σε παρει καποιος δειχνει οτι το κινητο ειναι κλειστο επομενως ειναι δωρον αδωρον να το εχεις ανοιχτο καλυτερα να το κλεινεις. Αν χρησιμοποιείς το ξυπνητήρι του και αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία, καλό είναι να το κλείνεις το βράδυ για να γλυτώνεις και την ακτινοβολία μια που ουσιαστικά θα το έχεις δίπλα σου Αν κάποιος πρέπει να σε βρεί στις 3 τα ξημερώματα, πίστεψε με θα σε πάρει και στο σταθερό... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts