timkos40 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Δεν θα βγάλεις άκρη με το πόση μπαταρία καταναλώνουν αυτές που εφαρμογές. Και σ' εμένα το Adguard που το έχω αγορασμένο φαίνεται πάντα ως η πιο ενεργοβόρα εφαρμογή, η ίδια η εταιρεία 'χτυπιέται' πως η ένδειξη στην κορυφή της λίστας είναι ψεύτικη. Δοκίμασε το Blokada. Sent from my LYA-L29 using TapatalkΣυμφωνώ και εγώ. Blokada Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τό έβαλα.Ευχαριστω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τι είναι ο σκελετός πίσω από ένα δέντρο; Μια ξανθιά που παίζει κρυφτό! :OΜιλάμε για δύο διαφορετικές εφαρμογές, από διαφορετικούς προγραμματιστές. Καμία σύνδεση. Το μόνο κοινό είναι η λέξη true στο όνομα. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Μιλάμε για δύο διαφορετικές εφαρμογές, από διαφορετικούς προγραμματιστές. Καμία σύνδεση. Το μόνο κοινό είναι η λέξη true στο όνομα. Ναι! Για αυτό ένιωσα ξανθιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί, ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για έλεγχο εξόδων; Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί, ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για έλεγχο εξόδων; Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και καιρό χρησιμοποιώ το Andromoney. Συγχρονίζει και σε 2 συσκευές,και έχει και cloud backup. Κι είναι και δωρεάν. Στάλθηκε από το SM-N970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω! Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Συγγνώμη αν έχει ήδη συζητηθεί, ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για έλεγχο εξόδων; Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω αυτή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blodhgard.easybudget Πάρα πολύ καλή ακόμα και στην δωρεάν βερσιόν. Έχω αγοράσει την προ έκδοση την βγάζει συχνά σε προσφορά αλλά για να συγχρονίσεις αρχεία θέλει συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Υπαρχει καποιος τροπος να εξαφανισεις απο τον browser οτι αρθρο σχετικο με μια λεξη που οριζεις εσυ; Μακαρι να υπηρχε. Μια λεξη θελω νανεξαφανισω, "κορονοιος". Πραγματικα εχω κουραστει δεν θελω να ξαναδω ουτε καν τη λεξη στο κινητο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Παιδιά εφαρμογή τηλεφώνου σαν exdialer (με ελληνικά στο πληκτρολόγιο και να το μεγαλώνεις αλλά να έχει και θέματα) ποιά προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Παιδιά εφαρμογή τηλεφώνου σαν exdialer (με ελληνικά στο πληκτρολόγιο και να το μεγαλώνεις αλλά να έχει και θέματα) ποιά προτείνετε?true phone! μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε τέλειος. έχει και δική του οθόνη κλήσης πολύ όμορφη Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 true phone! μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε τέλειος. έχει και δική του οθόνη κλήσης πολύ όμορφη Sent from my Mi A3 using Tapatalk Έχει και ταχείες κλήσεις για αγαπημένα πρόσωπα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 Έχει και ταχείες κλήσεις για αγαπημένα πρόσωπα;Ναι, έχει. Δες εικόνες εδώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 true phone! μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε τέλειος. έχει και δική του οθόνη κλήσης πολύ όμορφη Sent from my Mi A3 using Tapatalk Τελευταία έχει πάρει 2-3 ενημερώσεις αλλά δεν είδα διάφορες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Τελικά βρέθηκε καμιά εφαρμογή(App) που να μπορεί να κάνει πλήρες backup των εφαρμογών που έχει ένα κινητό αλλά μαζί με τις ρυθμίσεις τους χωρίς να πρέπει το κινητό να είναι root???? Ξέρω αρκετές εφαρμογές π.χ. Samsung smart switch αλλά δεν κάνει backup και τις ρυθμίσεις του κάθε app οπότε είναι δώρον - άδωρον αφού και χωρίς καμιά εφαρμογή έχουμε στη βιβλιοθήκη του κάθε λογαριασμού μας ποιες εφαρμογές έχουμε εγκαταστήσει από το Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Τελικά βρέθηκε καμιά εφαρμογή(App) που να μπορεί να κάνει πλήρες backup των εφαρμογών που έχει ένα κινητό αλλά μαζί με τις ρυθμίσεις τους χωρίς να πρέπει το κινητό να είναι root???? Ξέρω αρκετές εφαρμογές π.χ. Samsung smart switch αλλά δεν κάνει backup και τις ρυθμίσεις του κάθε app οπότε είναι δώρον - άδωρον αφού και χωρίς καμιά εφαρμογή έχουμε στη βιβλιοθήκη του κάθε λογαριασμού μας ποιες εφαρμογές έχουμε εγκαταστήσει από το Google play.Νομίζω τα xiaomi έχουν τέτοια εφαρμογή αλλά μόνο στο ίδιο κινητό το έχω κάνει και δούλεψε να κρατήσει και δεδομένα.. Επίσης λογικά θα απαιτείται να είναι έχουν Miui και τα δύο κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Καποια απλη εφαρμογη για αποστολη αρχειων μεταξυ κινητου και pc μεσω wifi? Με ενδιαφερει να φευγει με ενα κλικ στο share menu του κινητου. Ειχα τα pushbullet και android air αλλα αφενος δε χρειαζομαι ολες αυτες τις λειτουργιες, αφετερου τρωνε μπαταρια στο παρασκηνιο και το ανοιξε κλεισε εφαρμογη καθε φορα κατανταει εκνευριστικο. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Στο messenger όταν έχω ακουστικά και καλώ εγώ βιντεοκλήση ακούγεται ο ήχος στα ακουστικά. Όταν με καλούν ακούγεται από τα ηχεία τού κινητού! είναι φυσιολογικό; ρυθμίζεται; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Νομίζω τα xiaomi έχουν τέτοια εφαρμογή αλλά μόνο στο ίδιο κινητό το έχω κάνει και δούλεψε να κρατήσει και δεδομένα.. Επίσης λογικά θα απαιτείται να είναι έχουν Miui και τα δύο κινητά... Μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου. Αν το διάβαζες αναφέρω ότι και η Samsung έχει τέτοιο πρόγραμμα και το λέει Samsung smart switch αλλά δεν αποθηκεύει και τις ρυθμίσεις των εφαρμογων χωρίς ρουτ, όπως και καμια άλλη εφαρμογή αυτού τύπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Μάλλον δεν διάβασες το ποστ μου. Αν το διάβαζες αναφέρω ότι και η Samsung έχει τέτοιο πρόγραμμα και το λέει Samsung smart switch αλλά δεν αποθηκεύει και τις ρυθμίσεις των εφαρμογων χωρίς ρουτ, όπως και καμια άλλη εφαρμογή αυτού τύπου Κάποια κινητά έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές για backup που το κάνουν αυτό που αναφέρεις, πχ τα huawei. Κάνει backup ρυθμίσεις συστήματος, δεδομένα εφαρμογών, τα πάντα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Κάποια κινητά έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές για backup που το κάνουν αυτό που αναφέρεις, πχ τα huawei. Κάνει backup ρυθμίσεις συστήματος, δεδομένα εφαρμογών, τα πάντα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Τι εννοείς δεδομένα εφαρμογών? Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό. Απλά σου φέρνει τις εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες στη προηγούμενη συσκευή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 (edited) Τι εννοείς δεδομένα εφαρμογών? Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό. Απλά σου φέρνει τις εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες στη προηγούμενη συσκευή.Εννοώ στην επαναφέρει σαν να μην την είχες απεγκαταστήσει ποτέ, με όλες τις ρυθμίσεις της κλπ, δεν την εγκαθιστά απλά. Μιλάω για επαναφορά στην ίδια συσκευή, επαναφορά του backup σε άλλη συσκευή δεν το έχω δοκιμάσει, πιθανόν σε άλλη συσκευή Huawei να δουλεύει. Για μεταφορά εφαρμογών με τα δεδομένα τους από άλλη συσκευή οποιαδήποτε μάρκας σε συσκευή Huawei, η Huawei έχει άλλη εφαρμογή, το phone clone. Αυτή δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω τι ακριβώς μεταφέρει. Υπάρχουν στο playstore οι εφαρμογές, πιθανόν να δουλεύουν και με συσκευές άλλης μάρκας. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited June 16, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Νομίζω όμως ότι δεν γίνεται για όλες τις εφαρμογές αυτό Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εννοώ στην επαναφέρει σαν να μην την είχες απεγκαταστήσει ποτέ, με όλες τις ρυθμίσεις της κλπ, δεν την εγκαθιστά απλά. Μιλάω για επαναφορά στην ίδια συσκευή, επαναφορά του backup σε άλλη συσκευή δεν το έχω δοκιμάσει, πιθανόν σε άλλη συσκευή Huawei να δουλεύει. Για μεταφορά εφαρμογών με τα δεδομένα τους από άλλη συσκευή οποιαδήποτε μάρκας σε συσκευή Huawei, η Huawei έχει άλλη εφαρμογή, το phone clone. Αυτή δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω τι ακριβώς μεταφέρει. Υπάρχουν στο playstore οι εφαρμογές, πιθανόν να δουλεύουν και με συσκευές άλλης μάρκας. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Αυτό γίνεται μόνο στο ios. Νομίζω όχι στο Android (χωρίς root). Δηλαδή έχεις τον nova, κάνεις hard reset την συσκευη σου και επαναφορά και σου στήνει τον Nova όπως τον άφησες (ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΟΥ NOVA back up)? Δεν νομίζω. Δεν έχω huawei αλλά δεν νομίζω πως γίνεται. Μόνο σε κάποιες εφαρμογές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Εγώ πάντως που στο παρελθόν είχα αλλάξει δύο huawei, η επαναφορά όπου έκανε από το huawei cloud ήταν σαν την κλασική από το drive χωρίς καν να μου επαναφέρει και τους αποθηκευμένους κωδικούς από WiFi. Δε νομίζω να παίζει πλήρης επαναφορά στο androud χωρίς root αντίστοιχη του ios. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts