FoT1s Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Απλα εχει θεμα με το Viber ο Fot1s και τις ειδοποιησεις κι ετσι ψαχνει αφορμη. Αφορμη, πάνω σε τι? Απο παντα ελεγα-εγραφα πως ειναι καλυτερο το whatsapp, για εμενα προσωπικα. Άλλο που οι περισσοτεροι εχουν viber (ακομα και ομαδες απο την δουλεια μας) και αναγκαστικα το χρησιμοποιείς κι εσυ. Edited November 1, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γιατί δεν τις καταργείς, αφού δεν τις χρησιμοποιείς; Ειναι εφαρμογές (κυρίως της google) προεγκατεστημενες που δεν καταργούνται. Απενεργοποίηση πρέπει να επιλέξεις, όχι διακοπη Στο παλιό κινητό με android 5 έκανες απενεργοποιηση και τέλος. Τωρα στο 9 δεν σε αφήνει να κάνεις "απενεργοποιηση" παρά μόνο "αναγκαστική διακοπή". Τελος πάντων άμα κάποιος με android 9 καταφέρει να εξαφανίσει τις ενημερώσεις από το play store ας μας πει πως το έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Ειναι εφαρμογές (κυρίως της google) προεγκατεστημενες που δεν καταργούνται. Στο παλιό κινητό με android 5 έκανες απενεργοποιηση και τέλος. Τωρα στο 9 δεν σε αφήνει να κάνεις "απενεργοποιηση" παρά μόνο "αναγκαστική διακοπή". Τελος πάντων άμα κάποιος με android 9 καταφέρει να εξαφανίσει τις ενημερώσεις από το play store ας μας πει πως το έκανε.Εμένα σε android 9 οι προεγκατεστημένες της Google απενεργοποιούνται κανονικά και δεν εμφανίζει updates στο playstore για τις απενεργοποιημένες. Άρα λογικά αυτό είναι θέμα/χαρακτηριστικό της ρομ του κινητού σου. Γενικότερα για να μην εμφανίζει updates σε εφαρμογές που δεν έχεις απενεργοποιημένες, θέλει root. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited November 1, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ναι, το κλειδωνω. Δηλαδή για να διαβάσεις ένα μήνυμα, πόσες φορές ξεκλειδώνεις? 1 την συσκευή + 1 το WhatsApp?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμένα σε android 9 οι προεγκατεστημένες της Google απενεργοποιούνται κανονικά και δεν εμφανίζει updates στο playstore για τις απενεργοποιημένες. Άρα λογικά αυτό είναι θέμα/χαρακτηριστικό της ρομ του κινητού σου. Γενικότερα για να μην εμφανίζει updates σε εφαρμογές που δεν έχεις απενεργοποιημένες, θέλει root. Στο Xiaomi RN7, με 9, έχει δυνατότητα να απενεργοποιήσεις της πρόσβαση στα sms σε όποιες εφαρμογές θέλεις, χωρίς να τις διακόψεις ή να τις απεγκαταστήσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Στο play store υπάρχουν καμια δεκάρια εφαρμογές για ενημέρωση (κυρίως της google) που δεν θέλω να τις ενημερώσω γιατι δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιησω ποτέ. Πως τις εξαφανίζω απο τις ενημερώσεις για να μην τις βλεπω. Λειτουργικό android 9Εκεί που σου βγάζει την αναγκαστική διακοπή πρέπει να έχει πάνω δεξιά τρεις τελείες που επιλέγοντας τες έχει τικαρισμένο ένα πεδίο: "Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης" Δοκίμασε να το αποεπιλέξεις. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμένα σε android 9 οι προεγκατεστημένες της Google απενεργοποιούνται κανονικά και δεν εμφανίζει updates στο playstore για τις απενεργοποιημένες. Άρα λογικά αυτό είναι θέμα/χαρακτηριστικό της ρομ του κινητού σου. Γενικότερα για να μην εμφανίζει updates σε εφαρμογές που δεν έχεις απενεργοποιημένες, θέλει root. Μπορεί να είναι και αυτό που λες. Εκεί που σου βγάζει την αναγκαστική διακοπή πρέπει να έχει πάνω δεξιά τρεις τελείες που επιλέγοντας τες έχει τικαρισμένο ένα πεδίο: "Ενεργοποίηση αυτόματης ενημέρωσης" Δοκίμασε να το αποεπιλέξεις. Ολες η εφαρμογές μου είναι αποεπιλεγμενες γιατί αυτό το έχω κάνει ήδη απο τις ρυθμίσεις του play store. Για κάποιες μέρες είχαν εξαφανιστεί απο τις ειδοποιήσεις. Ισως κάποια στιγμή να φύγουν μόνες τους οριστικά... Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δηλαδή για να διαβάσεις ένα μήνυμα, πόσες φορές ξεκλειδώνεις? 1 την συσκευή + 1 το WhatsApp??Και εγώ τις ευαίσθητες εφαρμογές τις κλειδώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το whatsapp εβαλε τα γυαλια στο viber! Η προσθηκη του ξεκλειδωματος με δαχτυλικο αποτυπωμα, εξαιρετικη! Παλι αντιγραφει το telegram :lol: copy/paste τα παντα και μετα θα ακολουθησει η χρηση απο περισσοτερες εφαρμογες ταυτοχρονα :p αντε να αποκτησει κ το dark mode που ειναι τοσο δυσκολο :lol: Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δηλαδή για να διαβάσεις ένα μήνυμα, πόσες φορές ξεκλειδώνεις? 1 την συσκευή + 1 το WhatsApp?? Σωστα, οπως και σε πολλες αλλες εφαρμογες που θελω να ξεκλειδωνουν ετσι. Οπως θα ηθελα να εχει τετοια δυνατοτητα και το Drive, google photos, outlook, facebook κλπ. Οτι εχει να κανει με προσωπικα στοιχεια, συζητησεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μπορεί να είναι και αυτό που λες. Ολες η εφαρμογές μου είναι αποεπιλεγμενες γιατί αυτό το έχω κάνει ήδη απο τις ρυθμίσεις του play store. Για κάποιες μέρες είχαν εξαφανιστεί απο τις ειδοποιήσεις. Ισως κάποια στιγμή να φύγουν μόνες τους οριστικά... Σας ευχαριστώ.Μην ψάχνεις την απενεργοποίηση στο play store. Πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και βρες αυτήν που θες να απενεργοποιήσεις. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σωστα, οπως και σε πολλες αλλες εφαρμογες που θελω να ξεκλειδωνουν ετσι. Οπως θα ηθελα να εχει τετοια δυνατοτητα και το Drive, google photos, outlook, facebook κλπ. Οτι εχει να κανει με προσωπικα στοιχεια, συζητησεις κλπ. Υπερβολή. Ένα κλείδωμα είναι αρκετό έως υπεραρκετό. Υ. Γ. Το Outlook νομίζω το πρόσθεσε τελευταία ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ τις ευαίσθητες εφαρμογές τις κλειδώνω Δηλαδή θα δώσεις σε κάποιον την συσκευή σου ξεκλείδωτη και δεν θα είσαι μπροστά να βλέπεις τι κάνει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Είναι και τα μωρά στην μέση φίλε @montoya, δεν είναι θέμα μόνο το τι θα δουν αλλά και το τι θα σβήσουν, δεν είναι κόπος, ένα δάχτυλο επιπλέον είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Είναι και τα μωρά στην μέση φίλε @montoya, δεν είναι θέμα μόνο το τι θα δουν αλλά και το τι θα σβήσουν, δεν είναι κόπος, ένα δάχτυλο επιπλέον είναι Τα μωρά καλό είναι να μην ακουμπάνε κινητό για πολλούς λόγους. Πέραν της εξάρτησης, των προβλημάτων στα μάτια που μπορεί να προκαλέσει κλπ το σοβαρότερο είναι η ψηλή αποροφητικοτητα ακτινοβολίας που έχουν τα μικρά (ειδικά τα πολύ μικρά/μωρά) όπου το κρανίο τους δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη. Ειδικά αν το κινητό έχει υψηλό sar. Άσχετο με το όλο θέμα και μιλώντας ως γονιός. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Είναι και τα μωρά στην μέση φίλε @montoya, δεν είναι θέμα μόνο το τι θα δουν αλλά και το τι θα σβήσουν, δεν είναι κόπος, ένα δάχτυλο επιπλέον είναιΚαλύτερα να του πάρεις ένα δικό του να παίζει. Θα είσαι και άνετος με το δικό σου χωρίς 15 κλειδώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σωστα, οπως και σε πολλες αλλες εφαρμογες που θελω να ξεκλειδωνουν ετσι. Οπως θα ηθελα να εχει τετοια δυνατοτητα και το Drive, google photos, outlook, facebook κλπ. Οτι εχει να κανει με προσωπικα στοιχεια, συζητησεις κλπ. Γιατι δεν κλειδωνεις τις εφαρμογες που θες απο τις ρυθμισεις και περιμενεις την καθε εφαρμογη ποτε και αν θα βαλει αυτην την δυνατοτητα; Δεν ξερω τι κινητο εχεις, εχω Huawei Honor 8X και εχει αυτην την δυνατοτητα στις ρυθμισεις. Δεν την χρησιμοποιω, εκανα μια δοκιμη τωρα που διαβασα τα posts εδω να δω πως δουλευει. Ξεκλειδωνουν οι εφαρμογες και με το αποτυπωμα, εκτος απο pin κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Γιατι δεν κλειδωνεις τις εφαρμογες που θες απο τις ρυθμισεις και περιμενεις την καθε εφαρμογη ποτε και αν θα βαλει αυτην την δυνατοτητα; Δεν ξερω τι κινητο εχεις, εχω Huawei Honor 8X και εχει αυτην την δυνατοτητα στις ρυθμισεις. Δεν την χρησιμοποιω, εκανα μια δοκιμη τωρα που διαβασα τα posts εδω να δω πως δουλευει. Ξεκλειδωνουν οι εφαρμογες και με το αποτυπωμα, εκτος απο pin κτλ. Εγώ πάντως δεν βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις για να κλειδώσουν οι εφαρμογές, σε Nokia. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ειναι εφαρμογές (κυρίως της google) προεγκατεστημενες που δεν καταργούνται. Στο παλιό κινητό με android 5 έκανες απενεργοποιηση και τέλος. Τωρα στο 9 δεν σε αφήνει να κάνεις "απενεργοποιηση" παρά μόνο "αναγκαστική διακοπή". Τελος πάντων άμα κάποιος με android 9 καταφέρει να εξαφανίσει τις ενημερώσεις από το play store ας μας πει πως το έκανε. Από ότι βλέπω έχεις miui rom. Κατέβασε το miui hidden settings και αν πας στο manage application θα σου δώσει την απενεργοποίηση που ζητάς για τις εφαρμογές που θες και δεν θα στις εμφανίζει μετά στις αναβαθμισεις Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Για Χιαομι ίσως δουλέψει το παρακάτω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system μπαίνεις μέσα και διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Από ότι βλέπω έχεις miui rom. Κατέβασε το miui hidden settings και αν πας στο manage application θα σου δώσει την απενεργοποίηση που ζητάς για τις εφαρμογές που θες και δεν θα στις εμφανίζει μετά στις αναβαθμισεις Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Χιαομι ίσως δουλέψει το παρακάτω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.learnpainless.system μπαίνεις μέσα και διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές Καλά καταλάβατε. Εχω xiaomi, το Redmi 7A. Δοκίμασα το Redmi System manager που πρότεινε ο φίλος απο πάνω και κατάφερα να απενεργοποιησω τις περισσότερες εφαρμογές!!! Το miui hidden settings θα το έχω κι αυτό στα υπόψιν μου αν χρειαστεί. Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημερα. Ψαχνω μια εφαρμογη που ανα πασα στιγμη, σε μια ωρα αναγκης να μπορω να κοινοποιησω το gps στιγμα μου. Χωρις να μπαινω στους χαρτες, κατι γρηγορο που να γινεται με το πατημα ενος κουμπιου που λεει ο λογος, σε καποιες προκαθορισμενες επαφες. https://telegram.org/blog/live-locations Εχει τρεις επιλογες: α) κοινοποιεις την τωρινη τοποθεσια. β) κοινοποιεις ζωντανα/live τη τοποθεσια σου με επιλογη για διαστημα 15 λεπτα/ μία ώρα /οχτώ ώρες. Οσο εσυ μετακινησε στο επιλεγμενο διαστημα, αυτο το δειχνει live. γ) επιλεγεις ενα απο τα γνωστα μερη της περιοχης Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 https://telegram.org/blog/live-locations Εχει τρεις επιλογες: α) κοινοποιεις την τωρινη τοποθεσια. β) κοινοποιεις ζωντανα/live τη τοποθεσια σου με επιλογη για διαστημα 15 λεπτα/ μία ώρα /οχτώ ώρες. Οσο εσυ μετακινησε στο επιλεγμενο διαστημα, αυτο το δειχνει live. γ) επιλεγεις ενα απο τα γνωστα μερη της περιοχης Επίσης γινεται και στο messenger με ένα κλικ και με το viber με 2 κλικ..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 (edited) εφαρμογη που να δειχνει σε λιστα τις κλησεις με τις διαρκειες τους ξερετε καμια; edit: ακυρο, βρηκα, μια παλια, call log monitor, αλλα δουλευει ακομα.. Edited November 4, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Καλησπέρα υπάρχει καμία εφαρμογή για σημειώσεις; απλά θέλω να την περάσω σε 2 κινητά. Και να συγχρονίζει και στα 2 αυτά που θα γράψω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το keep βάλε, (αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένο) και θα συγχρονίζουν τα πάντα, ακόμα και σε PC https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep&hl=en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts