Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ποιο σημείο εμφανίζεται το σκούρο θέμα στο ημερολόγιο;;; Ψάχνω και δεν το βλέπω...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρυθμίσεις/γενικά/θέμα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το ίδιο και το Keep. Ωραίο το σκούρο θέμα.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Και ναι, επιτέλους dark theme και στο keep. Αν και θα προτιμούσα το black.

129026.png?1640591734

καλημέρα θέλω ενα πρόγραμμα για να βάζω συννεφάκια με λόγια σε φωτογραφίες!γενικα να προσθέτω,

ευχαριστώ

Αν έχεις το κινητό του avatar σου, έχει κανονικά η εφαρμογή της κάμερας αυτό που ζητάς.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Είναι το μεγαλύτερο κατάστημα μετά το Play Store, αλλά ναι, έχει διαφημίσεις κλπ. Θέλει κάποια προσοχή. Το μικρότερο κατάστημα του Amazon Store από την άλλη, είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Τα χρησιμοποιώ αμφότερα για να αποκλείσω την κατασκοπεία της Google όσο γίνεται :)

Πάντως η Huawei μετά τους αποκλεισμούς, το σκέφτεται για aptoide.

Δηλαδή εσύ το έχεις δουλέψει και είσαι ευχαριστημένος από το aptoide;

Εγώ καθόλου. Μου έβγαλε αναβαθμίσεις που το Play Store δεν είχε, και αφού τις έκανα, μετά δε μπορούσα να κάνω log in.

Πέταμα αμέσως.

Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προτιμώ το Amazon Store, αν και μικρότερο είναι ασφαλέστερο :)

Το Aptoide είναι το default Android Store της Jolla στο Sailfish και όπως όλα δείχνουν θα είναι και το default Android Store της Huawei μετά το τέλος υποστήριξης από Google... Όχι επειδή είναι το καλύτερο/ασφαλέστερο, αλλά εκεί βρίσκεις τα περισσότερα, αν όχι όλα από αυτά που θέλεις ;)

Το λειτουργώ παράλληλα με Amazon Store για όσες εφαρμογές δεν βρίσκω εκεί ή δεν ενημερώνονται πια εκεί, τόσο στο CM1 (Android) όσο και στο Jolla Phone (Sailfish). Λειτουργούν όλα και ενημερώσεις κλπ. Αλλά θέλει προσοχή όπως είπα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ καθόλου. Μου έβγαλε αναβαθμίσεις που το Play Store δεν είχε, και αφού τις έκανα, μετά δε μπορούσα να κάνω log in.

Πέταμα αμέσως.

Έχω προσέξει κι εγώ εμφανίζονται και beta ενημερώσεις στο Aptoide που μπορεί να έχουν προβλήματα. Γιαυτό προσοχή. Καλύτερα κατέβασμα των τελευταίων σταθερών εκδόσεων, όχι των τελευταίων γενικά...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πέταμα αμέσως.

Σε έχασα. Τι εννοείς σου έβγαλε αναβαθμίσεις που το google play δεν είχε και μετά δεν έκανε log in τι?

Το amazon store τι ακριβώς είναι? Είναι εναλλακτικό του google play store αλλά από την Amazon?

Και γιατί κάποιος να προτιμήσει το Amazon store έναντι του google play store?

Edited by adais

Σε έχασα. Τι εννοείς σου έβγαλε αναβαθμίσεις που το google play δεν είχε και μετά δεν έκανε log in τι?

Το amazon store τι ακριβώς είναι? Είναι εναλλακτικό του google play store αλλά από την Amazon?

Και γιατί κάποιος να προτιμήσει το Amazon store έναντι του google play store?

Το Amazon store δυστυχώς έχει πολύ λιγότερες εφαρμογές από το Play store και κανένας λόγος δεν υπάρχει να το προτιμήσεις, εκτός αν μισείς π,τι έχει σχέση με Google.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απ' ότι είδα δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσεις την εφαρμογή aptoide στο κινητό σου αφού μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο apk από το επίσημο site του και απλά το περνάς στο κινητό σου και το κάνεις εγκατάσταση.

εκτός αν μισείς π,τι έχει σχέση με Google.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Εμένα περιγράφεις?? :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν κι εδώ, τα νόμιμα καταστήματα πέραν του Play Store που γνωρίζω, είναι το Amazon, Yandex, Samsung Galaxy Apps και Bemobi (πρώην Opera) Mobile Store.

Τα apkmirror, apkpure, apkmonk κλπ, περιέχουν όπως φαίνεται και μη νόμιμο περιεχόμενο. Και ενδεχομένως το Aptoide να ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Πάντως πέρα από ηθικούς (π.χ. δεν θέλεις κατασκοπία από Google) ή τεχνικούς (λόγω εταιρείας, κατασκευαστή ή ακόμη και λειτουργικού συστήματος, όπου δεν έχει και δεν παίρνει Play Store), δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος λόγος να προτιμήσεις κατάστημα από τρίτους που έχουν ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με το Google Play...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πάντως πέρα από ηθικούς (π.χ. δεν θέλεις κατασκοπία από Google) ή τεχνικούς (λόγω εταιρείας, κατασκευαστή ή ακόμη και λειτουργικού συστήματος, όπου δεν έχει και δεν παίρνει Play Store), δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος λόγος να προτιμήσεις κατάστημα από τρίτους που έχουν ελάχιστες εφαρμογές σε σχέση με το Google Play...

Σημερα που κοίταζα της Amazon, ουτε καν καλύτερες τιμές πρόσεξα.

Σημερα που κοίταζα της Amazon, ουτε καν καλύτερες τιμές πρόσεξα.
Παλιότερα το Amazon appstore είχε την δωρεάν εφαρμογή της ημέρας. Μετά στο Amazon underground έχει πολλές actually free (έτσι τις έλεγε) εφαρμογές. Τότε είχε νόημα να το έχεις. Τώρα, μόνο για τις εφαρμογές που έχεις "αγοράσει" από τότε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως πέρα από ηθικούς (π.χ. δεν θέλεις κατασκοπία από Google)

Πάντως αυτά τα κολλήματα σχετικά με κατασκοπεία, παρακολούθηση κ.λ.π καλό θα είναι να τα αποβάλετε...

Αν δεν θες κατασκοπεία ΔΕΝ συνδέεσαι στο ίντερνετ!

Αν συνδεθείς κάποιος θα σε κατασκοπεύσει θέλεις δεν θέλεις:cool:

Αν δεν θες κατασκοπεία ΔΕΝ συνδέεσαι στο ίντερνετ!

Όχι απλά δεν μπαίνεις ίντερνετ αλλά ούτε βάζεις Sim,τα υπόλοιπα ξεχαστε τα

AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO

Συγγνώμη, αλλά διαφωνώ. Προσωπικά από δικτυακές υπηρεσίες χρησιμοποιώ κυρίως το gmail (και αυτό για μη ευαίσθητη αλληλογραφία), καθόλου μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κανένα cloud service, ούτε καν την αναζήτηση της Google (το ddg μου φαίνεται πιο έντιμο). Εννοείται ότι όλες οι Google υπηρεσίες μου είναι κλειστές, το ίδιο και υπηρεσίες τοποθεσίας και στοχευμένες διαφημίσεις. Φυσικά όντως (αναγκαστικά) εμπιστεύομαι τον πάροχο μου, αλλά φροντίζω να έχω όλα τα δεδομένα μου offline και χρησιμοποιώ όσο βρίσκω open source εφαρμογές τύπου signal, k9 mail, termux κά.

Σέβομαι όποιον θέλει για ευκολία να τα έχει όλα online, πχ για να μπορεί να στήνει ένα καινούριο κινητό με ένα απλό συγχρονισμό με την Apple ή τη Google (προσωπικά επιλέγω να "ταλαιπωρούμαι" με backups από/προς sd κάρτα), αλλά θεωρώ ότι έχουμε επιλογές και υπάρχουν επίπεδα ιδιωτικότητας.

Καλοπροαίρετα πάντα, και χωρίς να έχω διάθεση να ανοίξω ένα από τα κλασικά ατέρμονα flames

Σωστά. Το τσιπάκι παρακολούθησης είναι η sim. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σου είναι απενεργοποιημένο νομιζω. Αν δεν βγάλεις τη sim βλέπουν που είσαι μέσω δορυφόρου!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πετάς ταυτότητες, αμκα κλπ.

Huawei Nova 5T

Σωστά. Το τσιπάκι παρακολούθησης είναι η sim. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σου είναι απενεργοποιημένο νομιζω. Αν δεν βγάλεις τη sim βλέπουν που είσαι μέσω δορυφόρου!

Με παρέκκλιση λίγων μέτρων πρέπει να πούμε,αφού από κάποια κεραία παίρνει σήμα....δεν είναι τσιπακι παρακολούθησης....γκουχ γκουχ ... χαχαχα.... ωραίος

Βάζουν το στίγμα στο gps ....να τον το Μανώλη που κοιμάται εν ώρα εργασίας

Edited by akalos

να τον το Μανώλη που κοιμάται εν ώρα εργασίας

Πάντως, ήδη στην Αμερική δημιουργούν τα always connected διαμερίσματα, που παρακολουθούν τα πάντα, από την κατανάλωση νερού, μέχρι και το πότε μπαίνει κάποιος στο σπίτι, με κωδικό που του δίνει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάθε φορά.

Δεν είναι απαραίτητο το κινητό, για να σε παρακολουθήσει κάποιος. Απλά πιο βολικό.

Huawei Nova 5T

Με παρέκκλιση λίγων μέτρων πρέπει να πούμε,αφού από κάποια κεραία παίρνει σήμα....δεν είναι τσιπακι παρακολούθησης....γκουχ γκουχ ... χαχαχα.... ωραίος

Βάζουν το στίγμα στο gps ....να τον το Μανώλη που κοιμάται εν ώρα εργασίας

Κι αν είναι κλειστό το gps πώς τον εντοπίζουν τον... Μανωλάκη; ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κι αν είναι κλειστό το gps πώς τον εντοπίζουν τον... Μανωλάκη; ;)
Μέσω εκπομπής κυψέλης.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή google trips.

H εφαρμογή στο κινητό μου δε δείχνει τίποτα απολύτως όταν την ανοίγω. Αν και είναι συνδεδεμένη με το gmail μου δεν εμφανίζει κανένααπό τα ταξίδια μου.

Αντίθετα όταν πάω στη σελίδα στον browser travel.google.com εμφανίζονται όλα κανονικά. Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση κτλ αλλά και πάλι το πρόβλημα παραμένει. Αυτό συμβαίνει μόνο στο κινητό. Στο tablet η εφαρμογή λειτουργεί μία χαρά.

Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Επίσης ένα άλλο περίεργο πράγμα είναι ότι εάν εγκαταστήσω την εφαρμογή στο samsung secure folder στο κινητό μου, πάλι εμφανίζει όλα τα ταξίδια κανονικά.

Ευχαριστώ!

Edited by Bezbozny

Δυστυχώς η εφαρμογή αυτή πάει να βρει όλες τις υπόλοιπες που η Google αποφάσισε να αποσύρει. Λογικά θα γίνει το ίδιο και με το Trips στο Web αλλά πρώτα θα χαιρετήσουμε το app μέσα στις επόμενες ημέρες. :mad:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II