evris2013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Στο skype ομως δεν εχει διαφημισεις. Να τα λεμε κι αυτα. Ούτε το WhatsApp έχει διαφημίσεις! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ούτε το WhatsApp έχει διαφημίσεις! To what's app είναι facebook, οπότε...... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 To what's app είναι facebook, οπότε...... Ναι αλλά είναι αυτόνομη η εφαρμογή. Δεν είναι Messenger... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ναι αλλά είναι αυτόνομη η εφαρμογή. Δεν είναι Messenger... Μην ορκίζεσαι... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Πάντως δεν έχει διαφημίσεις. Ενώ το Messenger απέκτησε, έστω και πολύ ελάχιστες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Πάντως δεν έχει διαφημίσεις. Ενώ το Messenger απέκτησε, έστω και πολύ ελάχιστες! Μπα. Προσωπικά, μακριά από what's app. Αν μπορέσω να καταργήσω και messenger με κάτι πιο σοβαρό, αν κουνήσουν λίγο το μυαλό τους στην Ελλάδα και το παρατήσουν κάποιοι που ξέρω, θα είναι το ιδανικό. P.S. Ο messenger lite δεν έχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Kινεζική απάτη της εφαρμογής VidMate χτυπά έως και μισό δισεκατομμύριο χρήστες. Ποια εφαρμογή προτείνετε για video download; Όχι μόνο για YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Kινεζική απάτη της εφαρμογής VidMate χτυπά έως και μισό δισεκατομμύριο χρήστες. Ποια εφαρμογή προτείνετε για video download; Όχι μόνο για YouTube. TubeMate δαγκωτό Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μπα. Προσωπικά, μακριά από what's app. Αν μπορέσω να καταργήσω και messenger με κάτι πιο σοβαρό, αν κουνήσουν λίγο το μυαλό τους στην Ελλάδα και το παρατήσουν κάποιοι που ξέρω, θα είναι το ιδανικό. P.S. Ο messenger lite δεν έχει.Μακριά λες, αλλά δεν αναφέρεις κάποιο επιχείρημα εναντίον του. Αν είναι προσωπικό το θέμα, οκ πάσο. Αλλά αντικειμενικά το WhatsApp είναι ταχύτατο, δεν έχει διαφημίσεις και κάνει άριστα την δουλειά του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 καλα τα λεει ο junglist, υπαρχει χειροτερη εφαρμογη με ιδιο ονομα: whatsUP: updates καθε βδομαδα, χωρις κανενα απολυτως λογο, χωρις καμια βελτιωση/προσθηκη (τουλαχιστον εγω δεν εχω δει καποια) και αν δεν την κανεις δεν τρεχει κιολας! οπως μου την εκανε η της cosmote περσυ τετοια εποχη περιπου που την χρειαστηκα να παρω κωδικο deals4you και μου εσκασε στην μουρη να κανω update, ελα ομως που εγω την ειχα signed, τρεχα γυρευε τωρα ξηλωνε αυτη που εχεις και πηγαινε στο playstore να κατεβασεις απ την αρχη το... θηριο (> 50mb)! ολα αυτα μπροστα στο μαγαζι, ευτυχως πηρε ο συναδελφος κωδικο.. συμπερασματικα παντως χαλι το συστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 TubeMate δαγκωτό Το έβαλα εχθές αλλά ζητάει τα παρακάτω,για κάποιο λόγο. http://i67.tinypic.com/4fu2k9.jpghttp://i64.tinypic.com/34ywcg1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 (edited) Το έβαλα εχθές αλλά ζητάει τα παρακάτω,για κάποιο λόγο. http://i67.tinypic.com/4fu2k9.jpghttp://i64.tinypic.com/34ywcg1.jpg Η πρόσβαση στις κλήσεις ίσως χρειάζεται για να σταματάει το κατέβασμα ή η αναπαραγωγή (δεν την έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή) όταν έχεις εισερχόμενη κλήση. Η τοποθεσία ίσως έχει να κάνει με το δίκτυο, μπορεί να χρειάζεται π.χ. αν υπάρχει ρύθμιση να κατεβάζεις μόνο όταν είναι συνδεδεμένο σε WiFi και όχι σε data. Για παράδειγμα, εφαρμογή άσχετη με gps (remote για utorrent) χρειαζόταν πρόσβαση στην τοποθεσία για να διαβάσει το όνομα του SSID που ήταν συνδεδεμένο το WiFi του κινητού ώστε να ξέρει πως να συνδεθεί στον υπολογιστή που έτρεχε το utorrent. Εναλλακτικά, μπορεί να χρειάζεται για την παροχή διαφημίσεων. Edited May 22, 2019 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καλησπέρα σας, ψάχνω μια αξιόλογη εφαρμογή για μέτρηση χρόνου κλήσεων, γιατί δεν μπορώ να ξέρω πόσο έχω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, σε σύνδεση με συμβόλαιο και ορισμένο χρόνο ομιλίας. Δεν ενδιαφέρομαι να έχει μετρητή μηνυμάτων ή δεδομένων, μόνο χρόνου ομιλίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καλησπέρα σας, ψάχνω μια αξιόλογη εφαρμογή για μέτρηση χρόνου κλήσεων, γιατί δεν μπορώ να ξέρω πόσο έχω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, σε σύνδεση με συμβόλαιο και ορισμένο χρόνο ομιλίας. Δεν ενδιαφέρομαι να έχει μετρητή μηνυμάτων ή δεδομένων, μόνο χρόνου ομιλίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα όλες οι εταιρείες δεν έχουν εφαρμογές που ενημερώνουν σχετικά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μα όλες οι εταιρείες δεν έχουν εφαρμογές που ενημερώνουν σχετικά; Έχω WIND συμβόλαιο αλλά δεν εμφανίζονται τα στοιχεία στην εφαρμογή του MyWind, λόγω ιδιαίτερου πακέτου συμβολαίου.... Γιαυτό ψάχνω εφαρμογή μέτρησης χρόνου ομιλίας... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μπα. Προσωπικά, μακριά από what's app. Αν μπορέσω να καταργήσω και messenger με κάτι πιο σοβαρό, αν κουνήσουν λίγο το μυαλό τους στην Ελλάδα και το παρατήσουν κάποιοι που ξέρω, θα είναι το ιδανικό. P.S. Ο messenger lite δεν έχει. Υπάρχει lite Messenger. Το έχω ηδη.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 (edited) Καλησπέρα σας, ψάχνω μια αξιόλογη εφαρμογή για μέτρηση χρόνου κλήσεων, γιατί δεν μπορώ να ξέρω πόσο έχω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, σε σύνδεση με συμβόλαιο και ορισμένο χρόνο ομιλίας. Δεν ενδιαφέρομαι να έχει μετρητή μηνυμάτων ή δεδομένων, μόνο χρόνου ομιλίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Callistics, με πολλές επιλογές (πχ βήμα χρέωσης, εξαιρέσεις) , πολύ ωραία στατιστικά, μικρό (και μεγάλο) widget και ρύθμιση για ειδοποιήσεις. Προφανώς από τους νέους κανόνες της google (πρόσβαση σε κλησεις-sms) δεν υπάρχει πλέον στο play, αλλά θα το βρεις εύκολα. Τελευταία έκδοση ήταν η 2.6.8 Edited May 22, 2019 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Callistics, με πολλές επιλογές (πχ βήμα χρέωσης, εξαιρέσεις) , πολύ ωραία στατιστικά, μικρό (και μεγάλο) widget και ρύθμιση για ειδοποιήσεις. Προφανώς από τους νέους κανόνες της google (πρόσβαση σε κλησεις-sms) δεν υπάρχει πλέον στο play, αλλά θα το βρεις εύκολα. Τελευταία έκδοση ήταν η 2.6.8 Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση φίλε μου, μόλις το βρήκα και το εγκατέστησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μακριά λες, αλλά δεν αναφέρεις κάποιο επιχείρημα εναντίον του. Αν είναι προσωπικό το θέμα, οκ πάσο. Αλλά αντικειμενικά το WhatsApp είναι ταχύτατο, δεν έχει διαφημίσεις και κάνει άριστα την δουλειά του. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Α, Συγγνώμη. Δεν ήξερα ότι ήμουν στη σχολή μου ξανά και έπρεπε να γράψω μια μικρή περίληψη, ως αιτιολόγηση. Το πρώτο και κύριο είναι ότι την έχει αγοράσει το facebook. Αν αυτό και μόνο δεν είναι αρκετός λόγος, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Επίσης, δεν είδα να έχει πρόβλημα κάποιος να δίνει με τη θέλησή του τον αριθμό του κινητού του στο facebook. Τέλος, κάποτε είχε διαρροή ο όλων των στοιχείων του whatsapp, όπως και στο viber. Ναι, έχω τον messenger lite και προσπαθώ να τον διαγράψω, αλλά είναι πολλοί οι εξαρτημένοι με το fb, που δε θέλουν να αλλάξουν με τίποτα.... Υπάρχει lite Messenger. Το έχω ηδη.... Το δεν έχει πήγαινε στις διαφημίσεις. Όχι ότι δεν υπάρχει ο lite messenger. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Υπάρχει κάποια εναλλακτική του Tapatalk παιδιά; Δεν παλεύεται έτσι όπως έχει γίνει... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 ξέρει κάποιος να μου πει γιατί όταν μπαίνω σπίτι με WiFi δεν ξεκινάει να συγχρονίζει τις φωτο το Google photos πάρα μόνον εάν ανοίξω την εφαρμογή; έχω απενεργοποιησει την βελτιστοποιηση μπαταρίας μήπως έφταιγε αλλά το ίδιο κάνει. πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να κάνει συγχρονισμό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Το δεν έχει πήγαινε στις διαφημίσεις. Όχι ότι δεν υπάρχει ο lite messenger. Δεν το κατάλαβα. :O Ναι όντως δεν έχει διαφημίσεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Υπάρχει κάποιο δωρεάν app το οποίο να σου δείχνει προσωρινά νούμερα τηλεφώνου που να είναι ενεργά για μερικά λεπτά ώστε να λάβω εκεί τα γραπτά μηνύματα. Γιατί δεν θέλω να δώσω το πραγματικό μου νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Υπάρχει κάποια εναλλακτική του Tapatalk παιδιά; Δεν παλεύεται έτσι όπως έχει γίνει... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι δυστυχώς Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Καλησπέρα σας, ψάχνω μια αξιόλογη εφαρμογή για μέτρηση χρόνου κλήσεων, γιατί δεν μπορώ να ξέρω πόσο έχω υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, σε σύνδεση με συμβόλαιο και ορισμένο χρόνο ομιλίας. Δεν ενδιαφέρομαι να έχει μετρητή μηνυμάτων ή δεδομένων, μόνο χρόνου ομιλίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Call History Manager. ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts