Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, ξερει καποιος καμια εφαρμογη που να λεει αποστάσεις π.χ Θεσσαλονίκη-Αθήνα, να μου λεει ποσα χιλιόμετρα ειναι κ.λ.π..;

Edit: Αν υπάρχει καμια εκτος του Google maps.

Edited by motomoto00

Καλησπερα, ξερει καποιος καμια εφαρμογη που να λεει αποστάσεις π.χ Θεσσαλονίκη-Αθήνα, να μου λεει ποσα χιλιόμετρα ειναι κ.λ.π..;

Edit: Αν υπάρχει καμια εκτος του Google maps.

O,τι καλυτερο. Μεταξυ αλλων σου υπολογιζει και το κοστος της διαδρομης ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viamichelin.android.viamichelinmobile&feature=search_result&rdid=com.viamichelin.android.viamichelinmobile&rdot=1

Protip: Εχει και site

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

O,τι καλυτερο. Μεταξυ αλλων σου υπολογιζει και το κοστος της διαδρομης ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viamichelin.android.viamichelinmobile&feature=search_result&rdid=com.viamichelin.android.viamichelinmobile&rdot=1

Protip: Εχει και site

Ευχαριστω φιλε μου,κατεβαζω.. :)

Καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό thread, αλλά ανακάλυψα κάτι που ίσως να γινόταν και πριν και να μην το είχα προσέξει. Διάβαζα για την viaMichelin Mobile εφαρμογή και όταν πάτησα πάνω στο link και με πήγε στο Google play, μου εμφάνισε αμέσως μήνυμα από τον υπολογιστή που την έβλεπα για εγκατάσταση και όταν πάτησα ναι άρχισε να γίνεται εγκατάσταση στο nexus7. Μάλιστα επειδή έχω και το galaxy nexus, αφού έγινε η εγκατάσταση κανονικά στο nexus7, πήγα πάλι από τον υπολογιστή στην εφαρμογή και μου έγραφε εάν θέλω να το κάνω και εγκατάσταση στο κινητό.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω εάν γράφω στο σωστό thread, αλλά ανακάλυψα κάτι που ίσως να γινόταν και πριν και να μην το είχα προσέξει. Διάβαζα για την viaMichelin Mobile εφαρμογή και όταν πάτησα πάνω στο link και με πήγε στο Google play, μου εμφάνισε αμέσως μήνυμα από τον υπολογιστή που την έβλεπα για εγκατάσταση και όταν πάτησα ναι άρχισε να γίνεται εγκατάσταση στο nexus7. Μάλιστα επειδή έχω και το galaxy nexus, αφού έγινε η εγκατάσταση κανονικά στο nexus7, πήγα πάλι από τον υπολογιστή στην εφαρμογή και μου έγραφε εάν θέλω να το κάνω και εγκατάσταση στο κινητό.

Ναι γινεται η εγκατασταση κανονικα απο τον υπολογιστη αν ρωτας αυτο :)

Αν τωρα ρωτας πως γινεται ενω πατησες το λινκ να σου πεταξε αμεσως το pop up για εγκατασταση, μαλλον φταιω εγω που παρεθεσα το λινκ της εγκαταστασης και οχι της περιγραφης :O

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Με ποιά εφαρμογή μπορώ να επεξεργαστώ αρχεία zip και 7z μέσα από το τηλέφωνο;

Με το zArchiver ανοίγω το zip βλέπω το αρχείο που θέλω να επεξεργαστώ και το σώζω, αλλά όταν το ανοίγω πάλι δεν έχει καμία αλλαγή.

Με το zArchiver ανοίγω το zip βλέπω το αρχείο που θέλω να επεξεργαστώ και το σώζω, αλλά όταν το ανοίγω πάλι δεν έχει καμία αλλαγή.

Για κοίτα αυτήν 7Zipper

FX File Explorer πολυ καλη, μπορεις να ανοιξεις και xml, αλλα οχι να τα επεξεργαστεις..

Αν θες να επεξεργαστείς ένα αρχείο μέσα σε archive χωρίς να το κάνεις extract σε νομίζω πως γίνεται.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κατεβασε τον es file explorer... μπες μεσα στα αρχεια του κινητου σου, πατα παρατεταμενα πανω στο αρχειο zip που θες να επεξεργαστεις, κι οταν σου βγαλει το μενου επιλογων, πατα εξαγωγη σε

Και βαλ'το εκει που θελεις μετα....

Βρες με κάποιο τρόπο η την Pro έκδοση η την απλή της εφαρμογής solid explorer, κάνει τα πάντα και συμφέρει........ Μέχρι και να ανοίξεις το zip ή rar αρχείο μπορείς χωρίς να το έχεις κάνει extract και να αλλάξεις ότι θέλεις από εκεί.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Αν θες να επεξεργαστείς ένα αρχείο μέσα σε archive χωρίς να το κάνεις extract σε νομίζω πως γίνεται.

Έτσι είναι. Με το zArchiver έβγαλα το αρχείο μέσα από το zip και το επεξεργάστηκα αλλά μετά δεν μπόρεσα να το βάλω πίσω στο zip

Βρες με κάποιο τρόπο η την Pro έκδοση η την απλή της εφαρμογής solid explorer, κάνει τα πάντα και συμφέρει........ Μέχρι και να ανοίξεις το zip ή rar αρχείο μπορείς χωρίς να το έχεις κάνει extract και να αλλάξεις ότι θέλεις από εκεί.

Έχω την αγορασμένη έκδοση του solid και με αυτόν μπόρεσα και τοποθέτησα πάλι πίσω στο zip το αρχείο που για την ιστορία ήταν ένα info.ini.

Μια εφαρμογή που δεν την είχα προσέξει είναι η Android Recycle bin pro, (έχει και free), η οποία δεν χρειάζεται root. Για όσους δεν προσέχουν τι σβήνουν και δεν είναι root.

MP3 InCall Recorder & Voice

Μια πολύ καλή, νέα, εφαρμογή ηχητικής καταγραφής κλήσεων.

Why InCall Recorder??

Our advantages over the competitors:

• 2 in 1: Mp3 format calls Recording and high-quality Voice recorder.

• Two options in Call Recording mode: Manually select or automatically record all calls.

• Recording long periods of time create a small audio file: 1 hour recording ~ 7 Mb.

• In order to overcome the Low audio quality problem existing in other applications we have added a tool

to amplify sound for clearer and better audio files.

• Addition of equalizer to the MP3 player to adjust and repair the audio file.

• Creating a new MP3 file from existing one after repairing and removal of a specific section of your

choice.

• Convenient and clear interface.

• Continue recording even during incoming waiting call and the transition to her.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έκανε πρόσφατα αναβάθμιση το κινητό μου σε 4,2,1 και όταν εγκατέστησα ξανά το sms limit tool δεν με άφηνε να αλλάξω το όριο μηνυμάτων.

Μήπως δεν δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση android;

Αν όχι, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αλλάξω το όριο μηνυμάτων σε αυτή την έκδοση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή υπολογισμού ταρίφας σε ταξί των Αθηνών; Δηλ. να υπολογίζει πόσο περίπου θα κοστίσει μια διαδρομή ακόμα και στην επαρχία όσο πιο αξιόπιστα γίνεται δεδομένου της απόστασης, αν είσαι σε αυτοκινητόδρομο, διοδίων, διπλής ταρίφας αν απαιτείται (νυχτερινή διαδρομή ή εκτός ορίου Αθηνών), ώρα αιχμής, αποσκευές, αφετερία από ΚΤΕΛ, λιμάνια ή Σταθμό Λαρίσης. Να σου δίνει την δυνατότητα να κοστολογεί και αποφεύγοντας διόδια αν τον συμφέρει τον πελάτη. Πάντα αναρωτιόμουνα οι εταιρείες ραδιοταξί με πιο πρόγραμμα, τρόπο υπολογίζουν το κόστος για να το ανακοινώσουν στον υποψήφιο πελάτη.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή υπολογισμού ταρίφας σε ταξί των Αθηνών; Δηλ. να υπολογίζει πόσο περίπου θα κοστίσει μια διαδρομή ακόμα και στην επαρχία όσο πιο αξιόπιστα γίνεται δεδομένου της απόστασης, αν είσαι σε αυτοκινητόδρομο, διοδίων, διπλής ταρίφας αν απαιτείται (νυχτερινή διαδρομή ή εκτός ορίου Αθηνών), ώρα αιχμής, αποσκευές, αφετερία από ΚΤΕΛ, λιμάνια ή Σταθμό Λαρίσης. Να σου δίνει την δυνατότητα να κοστολογεί και αποφεύγοντας διόδια αν τον συμφέρει τον πελάτη. Πάντα αναρωτιόμουνα οι εταιρείες ραδιοταξί με πιο πρόγραμμα, τρόπο υπολογίζουν το κόστος για να το ανακοινώσουν στον υποψήφιο πελάτη.

Δεν ξέρω αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο!!!!

υπαρχει αυτο: http://www.letsgo.gr/ και αυτο: http://www.zee.gr/taxi/

αλλα δεν ξερω αν δουλευουν απο browser κινητου

Ξέρουμε αν στο poweramp υπάρχει επιλογή να μην ξεκινάει μόνο του όταν βάζουμε τα ακουστικά?

Settings - Headset - ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=quintoStdio.app.greekTaxiMeterDemo&hl=el

δεν το εχω δοκιμασει...

Υπάρχει καμία εφαρμογή για το τι παίζει τώρα στήν tv;

Οτε TV

Έχει και τα ιδιωτικά κανάλια με αρκετές πληροφορίες

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

καλημέρα!!!εχει κανεις θεμα με το kaspersky η με το power amp full version??ειναι οι τελευτεες εφαρμογες που αγορασα και βλεπω καταναλωση μπαταριας και ram

IPhone 15 Pro 

καλημέρα!!!εχει κανεις θεμα με το kaspersky η με το power amp full version??ειναι οι τελευτεες εφαρμογες που αγορασα και βλεπω καταναλωση μπαταριας και ram

Το kaspersky αχρείαστο σου είναι κατά 99% και μάλλον αυτό που σου τραβάει μπαταρία. Μπορεις να το δεις και στο settings - battery.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II