foler Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Καλησπερα Υπάρχει εφαρμογή που μέσω αυτής να μπορώ με ένα κλικ να απενεργοποιω τις ειδοποιήσεις από όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που έχω ορίσει εγώ; Θέλω να παραμένει το κντ συνδεμένο με ΝΕΤ για να δέχεται ειδοποιήσεις από κάμερα ασφαλείας αλλά ταυτόχρονα να μην ξυπνάω γιατί κάποιος μου σχολίασε μια φωτό ξημερώματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Παιδιά σε πιο cloud προτείνεται να ανεβάσω προσωπικές φωτογραφίες από το κινητό? Πιο είναι το πιο ασφαλές? Ευχαριστώ. Mate the 10 pro be with youMega.nz εχεις 50gb και σίγουρη ασφάλεια...απλα αμα χασεις τν κωδικο και ρνα λινκ που θα σου δώσουν ουτε αυτοι δεν μπορουν να σου επαναφερουν τον λογαριασμο σου...κ εύκολο τροπο να ανεβαζεις οπως μολις αυνδεθει φόρτιση και wifi να ανεβαζει...ετσι το έχω εγω πχ..... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Mega.nz εχεις 50gb και σίγουρη ασφάλεια...απλα αμα χασεις τν κωδικο και ρνα λινκ που θα σου δώσουν ουτε αυτοι δεν μπορουν να σου επαναφερουν τον λογαριασμο σου...κ εύκολο τροπο να ανεβαζεις οπως μολις αυνδεθει φόρτιση και wifi να ανεβαζει...ετσι το έχω εγω πχ..... Τι εννοείς,δεν κατάλαβα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2018 Τι εννοείς,δεν κατάλαβα τίποτα. Εννοεί βάλε Google photos για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :lol: Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Τι εννοείς,δεν κατάλαβα τίποτα.Στο mega.nz αμα χασεις τον κωδικο σου δυσκολα θα μπορέσεις να τον επαναφερεις και αυτο λόγω ασφαλειας οτι το account σου δεν ελέγχεται.... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Για κάποιον που θέλει να ανεβάζει ευαίσθητα δεδομένα και αρχεία στο cloud υπάρχει και η λύση της κρυπτογράφησης. Το cryptomator είναι μια πολύ καλή λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 αν είσαι ρουτ το titanium backup ειναι απο τα πιο γνωστά και δοκιμασμένα προγράμματα για αυτή την δουλειά , αν δεν είσαι οι επιλογές περιορίζονται και προσωπικά μόνο με helium backup μπόρεσα και επανέφερα ρυθμίσεις εφαρμογών. Δεν είμαι.. Helium ε?? Αυτή?----> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος μετά από επαναφορά συστήματος. Δηλαδή ότι προβλήματα μπορεί να έχει μια προηγούμενη εγκατάσταση, την μεταφέρουμε και στο καινούριο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σε μερικές εφαρμογές, μια θα είναι, με τόση δουλειά που έχουν μετά να τις φτιάξεις. Κ στη τελική όταν τις παίρνεις back up, δεν ξέρεις αν δουλεύει σωστά ή όχι?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Ναι φίλε αυτή είναι. σε πάει βήμα βήμα η εφαρμογή για το πώς θα το κάνεις Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Εννοεί βάλε Google photos για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :lol: Ότι πρότεινα αρχικά,δηλαδή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 ντάξει μωρέ σαν το google δεν έχει, με όλα τα καλά και τα στραβά του φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Εγω χρησιμοποιω resilio sync και εχω το κεφαλι μου ησυχο ,οταν ανοιγεις το pc συγχρονιζει αυτοματα ,ισχυει γι αυτους που εχουν ακομη pc :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 το κάνει και το google drive αυτό επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Δεν είμαι.. Helium ε?? Αυτή?----> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Σε μερικές εφαρμογές, μια θα είναι, με τόση δουλειά που έχουν μετά να τις φτιάξεις. Κ στη τελική όταν τις παίρνεις back up, δεν ξέρεις αν δουλεύει σωστά ή όχι??Άρα μιλάς επιλεκτικά θα κάνεις backup μερικές εφαρμογές μόνο;Και τι εφαρμογή είναι αυτή άραγε που θέλει τόσο δουλειά να την φτιάξεις και η οποία δεν έχει δικό της σύστημα import/export settings; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 δεν βρίσκω το θέμα του tapatalk, το βάζω εδώ: https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/network-status-update-t40506.html#p209895 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Συγνωμη, λαθος ενότητα! Edited August 10, 2018 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 δεν βρίσκω το θέμα του tapatalk, το βάζω εδώ: https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/network-status-update-t40506.html#p209895https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D406781&share_tid=406781&share_fid=4676&share_type=t [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Θέλω μια εφαρμογή να κρατάει τις κλήσεις αρχείο κλήσεων δηλαδή για ένα εξάμηνο τουλάχιστον. Υπάρχει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δες κάποια εφαρμογή όπως το call history manager Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Θέλω μια εφαρμογή να κρατάει τις κλήσεις αρχείο κλήσεων δηλαδή για ένα εξάμηνο τουλάχιστον. Υπάρχει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.softrelay.calllogsmsbackup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καθως και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Unlimited call log. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κάποιο widget ρολογιού για αρχική οθόνη μαζί με καιρό, όπως είχε η HTC, έχετε να προτείνετε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Δοκίμασε κάποιο απ' αυτά... https://play.google.com/store/search?q=htc%20weather%20clock%20widget&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Παιδια, εχετε μα προτεινετε καποια εφαρμογη παρακολουθησης σωματικου βαρους που να συνεργαζεται με το google fit? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κάποιο widget ρολογιού για αρχική οθόνη μαζί με καιρό, όπως είχε η HTC, έχετε να προτείνετε; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkBeautiful widgets Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts