Loading Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω και από που το youtube kids ;; είναι από την google αλλά δεν είναι για ελλαδα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 apkmirror Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω και από που το youtube kids ;; είναι από την google αλλά δεν είναι για ελλαδα ακόμα! Πάρε αυτό που έβαλα στα δικά μου παιδιά: https://www.dropbox.com/s/v3ynxt85js2sci3/YouTube%20kids.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δυστυχώς κάνω εγκατάσταση το apk παίζει κανονικά η εφαρμογή και μετά από καμία ώρα δεν υπάρχει!!! Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;; έχω το note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δυστυχώς κάνω εγκατάσταση το apk παίζει κανονικά η εφαρμογή και μετά από καμία ώρα δεν υπάρχει!!! Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;; έχω το note 8 Παράξενο!! Εγώ το έχω ενάμιση χρόνο σε 2 tablet Lenovo των παιδιών και δουλεύει άψογα, χωρίς να κάνω κάτι έξτρα! Απλά μετά από κάποιους μήνες ζήτησε ενημέρωση για να παίξει, την οποία δεν μπορούσε να κάνει απ' το Google play, έτσι το έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα το νεότερο apk από Apkmirror!! Αυτό που έδωσα σε σένα είναι το νέο! Το έχω περίπου 1.5 μηνα, πιθανότατα να βγήκε και νεώτερο! Πάντως στα παιδιά μου, το τσέκαρα τώρα, δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Παράξενο!! Εγώ το έχω ενάμιση χρόνο σε 2 tablet Lenovo των παιδιών και δουλεύει άψογα, χωρίς να κάνω κάτι έξτρα! Απλά μετά από κάποιους μήνες ζήτησε ενημέρωση για να παίξει, την οποία δεν μπορούσε να κάνει απ' το Google play, έτσι το έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα το νεότερο apk από Apkmirror!! Αυτό που έδωσα σε σένα είναι το νέο! Το έχω περίπου 1.5 μηνα, πιθανότατα να βγήκε και νεώτερο! Πάντως στα παιδιά μου, το τσέκαρα τώρα, δουλεύει μια χαρά!Εγώ το κατέβασα,το εγκατέστησε και το εξαφάνισε!!! Δεν το βρίσκω πουθενά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ακριβώς αυτό και σε εμένα!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εγώ το κατέβασα,το εγκατέστησε και το εξαφάνισε!!! Δεν το βρίσκω πουθενά... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και 'συ το δικό μου κατέβασες και σου κάνει τα ίδια;; Για δοκιμάστε να κατεβάσετε από 'δω: https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=YouTube+kids Κατεβάστε τη νεώτερη! Η δική μου είναι η 3.31.4..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Και εγώ πριν κάνα μήνα που προσπαθούσα να την εγκαταστήσω από το apkmirror, μόλις γινόταν η εγκατάσταση δεν υπήρχε πουθενά η εφαρμογή. Κάτι έγραψε σε κάποια από τις προσπάθειες ότι δεν είναι διαθέσιμη ακόμα στην Ελλάδα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Ενδιαφέρον αυτό με το παιδικό YouTube. Ενημερώστε αν βρεθεί λύση γιατί το έχουν ανακαλύψει οι δικές μου και θέλω να υπάρχει κάποιος έλεγχος. Καμμία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ συσκευών χωρίς sim υπάρχει; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Τι να παίζει ρόλο άραγε και εξαφανίζεται το YouTube kids;; Στα tablet των παιδιών το έχω μήνες και σήμερα το πρωί το έβαλα δοκιμαστικά και στο κινητό μου (OnePlus 5T) και απ' το πρωί μέχρι τώρα που το τεστάρω κάθε λίγο, υπάρχει και παίζει κανονικά! Τα δικά μου παιδιά βέβαια που είναι 9 χρόνων δε βρίσκουν πολλά ενδιαφέροντα στο παιδικό YouTube πλέον! Έχει φάση πάντως η φωνητική αναζήτηση που έχει! Edited July 14, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Εγώ που πρόλαβα λίγο και το είδα είναι τέλειο για τα παιδιά!! Δεν έχω καταλάβει τι φταίει έκανα απενεργοποίηση στο play store το play protect γιατί είδα ότι κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Το κατέβασα για δοκιμή. Πραγματι εγκαθίσταται και μετά εξαφανίζεται.. Το βρηκα "παγωμένο" στο titanium (ειμαι root), το ξεπαγωσα και παιζει κανονικά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Εγώ που το έχω βάλει πάντως στο tablet εδώ και κάτι μήνες εξακολουθεί και να παίζει και να βρίσκεται. Λύστε μου όμως μια απορία, πέρα του θέματος των δικαιωμάτων που θα μπορούσαν να το λύσουν όπως και στο κανονικό you tube, γιατί στο καλό δεν είναι επίσημα διαθέσιμο στην χώρα μας (και υποθέτω και σε άλλες χώρες); Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Εγώ που πρόλαβα λίγο και το είδα είναι τέλειο για τα παιδιά!! Δεν έχω καταλάβει τι φταίει έκανα απενεργοποίηση στο play store το play protect γιατί είδα ότι κάνει απεγκατάσταση εφαρμογών αλλά τίποτα! Έχει και ελληνικά; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Έχει και ελληνικά; Sent from my iPad using Tapatalk Ναι κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 στο apkmirror έχει πολλές εκδόσεις you tube kids (x86, arm κλπ) ποια είναι για κινητά; τα άλλα τι είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Συνήθως οι arm64 αλλά εξαρτάται απ' το κινητο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 στο apkmirror έχει πολλές εκδόσεις you tube kids (x86, arm κλπ) ποια είναι για κινητά; τα άλλα τι είναι; Όλα για κινητά είναι αναλόγως τον επεξεργαστή. Αν η CPU σου είναι 32bit κατεβάζεις arm. Αν η CPU σου είναι 64bit κατεβάζεις arm64. Αν η CPU σου είναι Intel κατεβάζεις x86. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Όλα για κινητά είναι αναλόγως τον επεξεργαστή. Αν η CPU σου είναι 32bit κατεβάζεις arm. Αν η CPU σου είναι 64bit κατεβάζεις arm64. Αν η CPU σου είναι Intel κατεβάζεις x86. ναι αλλά το ταμπλετ του μικρού είναι μάρκα...... Vodafone από ότι ξέρω έχει snapdragon επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω 32 η 64. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Βάλε το Cpu-z και θα το βρεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Το κατέβασα για δοκιμή. Πραγματι εγκαθίσταται και μετά εξαφανίζεται.. Το βρηκα "παγωμένο" στο titanium (ειμαι root), το ξεπαγωσα και παιζει κανονικά Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω και εγώ χωρίς να είμαι root;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 στο ρημάδι το tumein ενώ στο search βρίσκει την ερα σπορ στα ραδιόφωνα της Ελλάδας γενικά είτε στα αθλητικα δεν το έχει! που είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Πώς μπορώ όταν μπαίνω σπίτι να ρυθμίσω το macrodroid σε συσκευη mi a1 να γυρίζει από 4g σε 3g για να δουλεύει σωστά με την συσκευή vodafone full sima???? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts