salmp7 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 1)αγόρασα το tapatalk σήμερα. δεν βρίσκω πως όταν διαβάζω ένα θέμα Αυτόματα να το εξαφανίζει από τη λίστα με τα following. έχω βρει μόνο πως να τα κάνει γκρι. 2)πληκτρολόγιο έχω το SwiftKey. όταν γράφω μου τα υπογραμμίζει όλα με κόκκινο. καμία ιδέα; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 1. Αυτό στις τελευταίες εκδόσεις της προ δεν γίνεται πλέον. Πάντως γινόταν από τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεγες να δείχνει μόνο τα αδιάβαστα. 2. Λογικά είναι κάποιος γραμματικός έλεγχος. Πολύ πιθανό να ευθύνεται και η ρομ γι'αυτό. Ψάξε και στις ρυθμίσεις του κινητού. Το ίδιο πρόβλημα είχα πριν μήνες, όταν πήγα σε miui κινητό και έγραφα με Swype. Δεν θυμάμαι δυστυχώς πως ακριβώς το έλυσα... Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 απενεργοποιηση του ορθογραφικου ελέγχου από το μενού γλώσσα και εισαγωγή για τις κόκκινες γραμμές Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 το βρήκα ευχαριστώ. το άλλο με το tapatalk απαράδεκτο. το πλήρωσα και μου φαίνεται θα βάλω σπασμένη παλιότερη έκδοση. δε βολεύει καθόλου έτσι Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Έχω το bluetooth συνδεδεμενο στο κύριο κινητό. Τι δεν κατάλαβες; Το κινητό του αυτοκινήτου το θέλω μόνο για έλεγχο του κυρίου κινητού. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίεςΑλήθεια; Κι όλες αυτές οι εφαρμογές τύπου remote desktop τι ειναι; Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλημέρα! Υπάρχει τρόπο να διαγράψω ένα μήνυμα που έστειλα μέσω messenger, ώστε να μην μπορεί πλέον να το διαβάσει ο άλλος? Το διαγράφω από την συνομιλία άλλα συνεχίζει και εμφανίζεται στον συνομιλητή μου. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 παιδια το greenfy με ξεκλειδωμα απο το δάκτυλο πως λειτουργει ? εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει ... (εννοω να κλειδωνει η συσκευη και μετα απο λιγο το greenfy να κλεινει ολες τις περιττές εφαρμογες ..) με κανονικο κλειδωμα δουλευει αψογα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρι μόνο γραπτά μηνύματα; κάτι αξιόπιστο.Ευχαριστώ. Edited November 29, 2017 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terastiosoe Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Έχω το bluetooth συνδεδεμενο στο κύριο κινητό. Τι δεν κατάλαβες; Το κινητό του αυτοκινήτου το θέλω μόνο για έλεγχο του κυρίου κινητού. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.apdroid.tabtalk Είχα δουλέψει παλιότερα αυτό μέσω Bluetooth. Στέλνει μηνύματα και κάνει κλήσεις. Θα πρέπει όμως να μιλάς μέσω του κύριου κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apdroid.tabtalk Είχα δουλέψει παλιότερα αυτό μέσω Bluetooth. Στέλνει μηνύματα και κάνει κλήσεις. Θα πρέπει όμως να μιλάς μέσω του κύριου κινητού.Ε ναι. Αυτό θέλω. Μέσω του κυριου κινητού θέλω να γίνονται όλα αλλά να το ελέγχω από το 2ο Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 κάποιο καλο call recorder κλήσης έχουμε να προτείνουμε; να είναι On demand φυσικά. είχα καλομάθει με το xposed και τωρα στο καινούργιο κινητο δεν θελω να μπλέξω ακόμη με root :O Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 κάποιο καλο call recorder κλήσης έχουμε να προτείνουμε; να είναι On demand φυσικά. είχα καλομάθει με το xposed και τωρα στο καινούργιο κινητο δεν θελω να μπλέξω ακόμη με root :O https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ποιο ειναι το καλυτερο app χωρις πολλες διαφημησεις και δωρεαν που να μπορω να μετατρεψω οποιοδηποτε youtube video σε mp3 για ringtone. Δοκιμασα μερικα και τα περισσοτερα ηταν γεματα διαφημισεις και τελικα δουλεια σωστη δεν εκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ποιο ειναι το καλυτερο app χωρις πολλες διαφημησεις και δωρεαν που να μπορω να μετατρεψω οποιοδηποτε youtube video σε mp3 για ringtone. Δοκιμασα μερικα και τα περισσοτερα ηταν γεματα διαφημισεις και τελικα δουλεια σωστη δεν εκαναν.Δοκίμασες το Tubemateς Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ποιο ειναι το καλυτερο app χωρις πολλες διαφημησεις και δωρεαν που να μπορω να μετατρεψω οποιοδηποτε youtube video σε mp3 για ringtone. Δοκιμασα μερικα και τα περισσοτερα ηταν γεματα διαφημισεις και τελικα δουλεια σωστη δεν εκαναν.Το YouTube Downloader. Δεν έχει καθόλου διαφημίσεις. Είναι εκτός Google play. Αν δεν καταφέρεις να το βρεις στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ψάχνω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ μέσα αλλά νομίζω ότι αναφέρθηκε παλιότερα. Υπάρχει εφαρμογή που να παίζει στο background κάποιο βίντεο πχ κάποιο τραγούδι. και εγώ να κάνω κάποια άλλη δουλειά ταυτόχρονα? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ψάχνω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ μέσα αλλά νομίζω ότι αναφέρθηκε παλιότερα. Υπάρχει εφαρμογή που να παίζει στο background κάποιο βίντεο πχ κάποιο τραγούδι. και εγώ να κάνω κάποια άλλη δουλειά ταυτόχρονα? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ogyoutube . Εάν είναι Root και έχεις xposed υπάρχει module ..youtube background playback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ψάχνω εδώ και πόση ώρα αλλά δεν βρήκα κάτι εδώ μέσα αλλά νομίζω ότι αναφέρθηκε παλιότερα. Υπάρχει εφαρμογή που να παίζει στο background κάποιο βίντεο πχ κάποιο τραγούδι. και εγώ να κάνω κάποια άλλη δουλειά ταυτόχρονα? Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk BS Player Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 ogyoutube . Εάν είναι Root και έχεις xposed υπάρχει module ..youtube background playbackΔεν ανέφερε αν το θέλει για YouTube ο φίλος ή αν ψάχνει κάποιον player Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Αν μπεις στο YouTube από Firefox παίζουν όλα στο φόντο και εσύ μπροστά κάνεις ότι θες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δεν ανέφερε αν το θέλει για YouTube ο φίλος ή αν ψάχνει κάποιον player Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι περισσότεροι Player παίζουν περιεχόμενο στο background ...mx player ,bs player ...συνεπώς για youtube ρωτάνε (ναι δεν το διευκρίνισε) Τέλος πάντων του έδωσαν λύσεις για όλες τις περιπτώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 γίνεται το Lastpass που έχει μόνιμα ειδοποίηση στο notification να είναι μόνιμα τέρμα πάνω; οι άλλες ειδοποιήσεις που εμφανίζονται να είναι κάτω από αυτό; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 BS Player Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkogyoutube . Εάν είναι Root και έχεις xposed υπάρχει module ..youtube background playbackΑν μπεις στο YouTube από Firefox παίζουν όλα στο φόντο και εσύ μπροστά κάνεις ότι θες.Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Θα τα δοκιμάσω όλα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 γίνεται το Lastpass που έχει μόνιμα ειδοποίηση στο notification να είναι μόνιμα τέρμα πάνω; οι άλλες ειδοποιήσεις που εμφανίζονται να είναι κάτω από αυτό; Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΝαι. Πας στις ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - εφαρμογές και του βάζεις προτεραιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts