evris2013 Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου On 27/8/2024 at 9:02 ΜΜ, johnsot-1 said: Γνωρίζετε αν στο viber γίνεται να έχω κάτι σαν έξτρα ειδοποίηση (ηχητική) όταν σε κάποια ομαδική αναφέρονται σε εμένα? Ρωτάω για ομάδα στην δουλειά για να μην κοιτάω στο τηλέφωνο κάθε που ακούγεται ειδοποίηση, αλλά θα πρέπει να απαντώ όταν αναφέρουν εμένα. Δεν νομίζω... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου αυτά τα 9gb του viber που βλέπω τι είναι για να σβήσω τίποτα; υπόψιν όλα τα αρχεία φώτο βίντεο του viber ανεβαίνουν google photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου On 1/9/2024 at 5:48 ΜΜ, ilka71 said: αυτά τα 9gb του viber που βλέπω τι είναι για να σβήσω τίποτα; υπόψιν όλα τα αρχεία φώτο βίντεο του viber ανεβαίνουν google photos. Είναι ότι φωτογραφία και βίντεο έχεις δει όλο τον καιρό. Τα κρατάει στην κάρτα. Εάν τα σβήσεις δεν θα τα βλέπεις και στις συνομιλίες πλέον. Επίσης λογικά θα σβηστούν και από το Drive. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, akilleas said: Είναι ότι φωτογραφία και βίντεο έχεις δει όλο τον καιρό. Τα κρατάει στην κάρτα. Εάν τα σβήσεις δεν θα τα βλέπεις και στις συνομιλίες πλέον. Επίσης λογικά θα σβηστούν και από το Drive. ευχαριστώ που είναι να τα σβήσω με τη μία; ξέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Μπαίνεις σε μια συνομιλία, τρεις τελίτσες επανω δεξιά, "μέσα, σύνδεσμοι και αρχεία" από εκεί κρατάς και σβήνεις ότι θες 1 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Σεπτεμβρίου στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ εκεί που λέει νέο ραντεβού μου βγάζει αυτό. σε εσάς το ίδιο κάνει? στην υποστήριξη της εφαρμογής δεν έχουν ιδέα λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, ilka71 said: στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ εκεί που λέει νέο ραντεβού μου βγάζει αυτό. σε εσάς το ίδιο κάνει? στην υποστήριξη της εφαρμογής δεν έχουν ιδέα λέει Παίζει κανονικά σε εμένα. Δοκίμασες να κάνεις log off και να ξανσυνδεθεις με τους κωδικους Taxis; εμένα πριν λίγες μέρες η εφαρμογή τους ΗΔΙΚΑ μου έλεγε πως το ΑΜΚΑ μου είναι άκυρο 😂😂😂. Μετά από μέρες μου ήρθε ένα email από ΗΔΙΚΑ που έλεγε πως ήταν τεχνικό πρόβλημα της στιγμής, τρέχα γύρευε... 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 8 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, vastegial_74 said: Παίζει κανονικά σε εμένα. Δοκίμασες να κάνεις log off και να ξανσυνδεθεις με τους κωδικους Taxis; εμένα πριν λίγες μέρες η εφαρμογή τους ΗΔΙΚΑ μου έλεγε πως το ΑΜΚΑ μου είναι άκυρο 😂😂😂. Μετά από μέρες μου ήρθε ένα email από ΗΔΙΚΑ που έλεγε πως ήταν τεχνικό πρόβλημα της στιγμής, τρέχα γύρευε... ευχαριστώ, ναι τελικά έφτιαξε με clear data της εφαρμογής. μετά εκεί που ήθελε να ανοίξει με browser έβαζα samsung internet και έβγαζε λάθος. μετά δοκίμασα με edge και μπήκε. οτι να ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Τι έγινε με το Stocard; Σταματάει να λειτουργεί και βάζεις klarna για να έχεις κάρτες από supermarket κλπ; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 17 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Σεπτεμβρίου (edited) On 11/9/2024 at 11:04 ΜΜ, ostvarivanje said: Τι έγινε με το Stocard; Σταματάει να λειτουργεί και βάζεις klarna για να έχεις κάρτες από supermarket κλπ; On 12/9/2024 at 10:01 ΠΜ, patrickdrd said: όντως Έχετε παρόμοια? Η κλαρμα δεν υπάρχει για το Galaxy Watch και δεν βολεύει.. Έβαλα τις διάφορες κάρτες στο google wallet, αλλα δεν εμφανιζει qr ή barcode. Οπότε ψαχνω εφαρμογή για να προσθεσω καρτες smarket βενζίνες πολυκαταστηματα κ.α, για τηλέφωνο και ρολόι Edit: Την αντικατέστησα με την ONEwallet και είναι οκ σε android και smartwatch. Edited 18 Σεπτεμβρίου by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου On 17/9/2024 at 9:37 ΜΜ, coulis said: Έχετε παρόμοια? Η κλαρμα δεν υπάρχει για το Galaxy Watch και δεν βολεύει.. Έβαλα τις διάφορες κάρτες στο google wallet, αλλα δεν εμφανιζει qr ή barcode. Οπότε ψαχνω εφαρμογή για να προσθεσω καρτες smarket βενζίνες πολυκαταστηματα κ.α, για τηλέφωνο και ρολόι Edit: Την αντικατέστησα με την ONEwallet και είναι οκ σε android και smartwatch. Θα το δοκιμάσω και εγώ το ONEwallet. Εμένα με βόλευε πολύ το stocard γιατί, πέρα από τα supermarket, επειδή μένοντας επαρχία αγόραζα εισιτήρια για παράδειγμα το καλοκαίρι σε νησιά και το περνούσα στο stocard οπότε απευθείας το τσέκαρε ο υπάλληλος του πλοίου και μια χαρά. Αυτό ξέρεις αν γίνεται στο ONEwallet; Όσο για το google wallet, μόνο του Μασούτη μου εμφάνισε να προστεθεί στο google wallet και εμφανίζει κανονικά barcode Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) 13 ώρες πριν, ostvarivanje said: Θα το δοκιμάσω και εγώ το ONEwallet. Εμένα με βόλευε πολύ το stocard γιατί, πέρα από τα supermarket, επειδή μένοντας επαρχία 1) αγόραζα εισιτήρια για παράδειγμα το καλοκαίρι σε νησιά και το περνούσα στο stocard οπότε απευθείας το τσέκαρε ο υπάλληλος του πλοίου και μια χαρά. Αυτό ξέρεις αν γίνεται στο ONEwallet; 2) Όσο για το google wallet, μόνο του Μασούτη μου εμφάνισε να προστεθεί στο google wallet και εμφανίζει κανονικά barcode 1) γίνεται Υπόψιν, οτι ΔΕΝ είναι για κάρτες τραπεζών γιατί ΔΕΝ έχει nfc. Είναι για Supermkets, εισητήρια κλπ 2) το google wallet, δεν μου εμφανίζει σε μερικες κάρτες σούπερ μαρκετ στο smartwatch, qr ή barcode. Αυτόw ήταν κ ο λογος που εβαλα το onewallet Αν βρεθεί κάτι άλλο, ενημερώνεις 🙂 Edited 19 Σεπτεμβρίου by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, coulis said: 1) γίνεται Υπόψιν, οτι ΔΕΝ είναι για κάρτες τραπεζών γιατί ΔΕΝ έχει nfc. Είναι για Supermkets, εισητήρια κλπ 2) το google wallet, δεν μου εμφανίζει σε μερικες κάρτες σούπερ μαρκετ στο smartwatch, qr ή barcode. Αυτόw ήταν κ ο λογος που εβαλα το onewallet Αν βρεθεί κάτι άλλο, ενημερώνεις 🙂 Την ρύθμισα σήμερα την εφαρμογή και ευτυχώς που έχει να βάλεις προφίλ γιατί έχω δύο συσκευές και έτσι πέρασε και στην άλλη χωρίς να περνάω χειροκίνητα τις κάρτες όπως έκανα στην πρώτη. Για smartwatch δεν ξέρω γιατί έχω ένα παλιό. Προφανώς έχεις ρολόι με wear os και σκέφτομαι και εγώ σύντομα να αγοράσω κάποιο τέτοιο. Από εκεί και πέρα, ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί στο supermarket που πήγα σήμερα είχα πάει πριν ρυθμίσω την εφαρμογή οπότε χρησιμοποίησα αυτή της Klarna. Επίσης και εσύ ενημέρωσε σε περίπτωση που βρεις κάτι άλλο ενδιαφέρον, αν και εγώ με αυτά είμαι ικανοποιημένος. 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Μεχρι προαφατα μπορουσα να δω τα αρχεια του utorrent με την εφαρμογη File Explorer. Πλεον δεν με αφηνει να εχω προσβαση στο φακελο. Ξερουμε καποια αλλη εφαρμογη που να μπορει να το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου έβγαλε ειδοποίηση στην αδελφή μου ότι κοντεύει να γεμίσει ο αποθηκευτικός χώρος των 15 γιγα της google. πήγαμε στο storage και λέει 13 γιγα είναι το google drive. (που η αδελφή μου δεν ήξερε καν τι είναι). πάμε στην εκκαθάριση, εκεί λέει μεγάλα αρχεία πάτησα και πλέον δεν δείχνει κανένα αρχείο. ΌΜΩΣ στο storage δείχνει παλι 13 γιγα γεμάτα(ενώ στο google drive δεν έχει πλέον αρχεία). και άρα δείχνει γεμάτος ο χώρος. τι να φταίει άραγε;καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Εάν κάνει restart θα δείξει το πραγματικό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Αδειάστε και απο το gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, makap said: Εάν κάνει restart θα δείξει το πραγματικό. για να δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Τον κάδο τον αδειάσατε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, katergaris1979 said: Τον κάδο τον αδειάσατε; Ναι κανονικά 2 ώρες πριν, tsiv said: Αδειάστε και απο το gmail Δεν έχει εκεί πολλά αρχεία. λέει αυτά πιάνουν 1 γιγα. το google drive έχει τα 13! 4 ώρες πριν, makap said: Εάν κάνει restart θα δείξει το πραγματικό. μπα έκανε επανεκκίνηση... το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, katergaris1979 said: Τον κάδο τον αδειάσατε; Και εγώ αυτό θα έλεγα, τα αρχεία πηγαίνουν για ένα μήνα στον κάδο, θέλει άδειασμα χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, D_G said: Και εγώ αυτό θα έλεγα, τα αρχεία πηγαίνουν για ένα μήνα στον κάδο, θέλει άδειασμα χειροκίνητα χειροκίνητα το κάναμε. με άδειασμα κάδου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου άσχετο.. παίζει πλέον spoti fy pre mium apk? εκτός play store εννοώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, ilka71 said: άσχετο.. παίζει πλέον spoti fy pre mium apk? εκτός play store εννοώ Και γω θα το ήθελα πάλι μιας και έχει σταματήσει το υπάρχον να λειτουργεί. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts