panosfx Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 2 ώρες πριν, junglist said: Δηλαδή με smarttube δεν ήσουν οκ; Εγώ βλέπω τόσο καιρό χωρίς διαφημίσεις και είναι και δωρεάν. Και στην τηλεόραση; Αν ναι για δώσε info γιατί δεν την ήξερα την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 minute ago, panosfx said: Και στην τηλεόραση; Αν ναι για δώσε info γιατί δεν την ήξερα την εφαρμογή. Android app είναι, οπότε παίζει όπου υπάρχει Android based os. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Νιώθω ότι ζω σε "κινούμενα σχέδια", όπως την κλασική σκηνή που ο χαρακτήρας περπατά πέρα από το γκρεμό στο κενό/στον αέρα, μέχρι την στιγμή που διαβάζει το "νόμο της βαρύτητας"... Χθες σταμάτησε να λειτουργεί το revanced ενώ δεν έδειχνε ότι υπάρχει πρόβλημα μετά από τις πρώτες στιγμές αναπαραγωγής άρχιζε το αέναο "φόρτωμα"... Αν δεν είχε γίνει η παραπάνω κουβέντα θα έψαχνα γιατί... 😁😁😁 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Αυτά είναι ημίμετρα δυστυχώς, οπότε καλύτερα μια κανονική συνδρομή και όποτε βαρεθείς την σταματάς Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 13 minutes ago, p_k said: Αυτά είναι ημίμετρα δυστυχώς, οπότε καλύτερα μια κανονική συνδρομή και όποτε βαρεθείς την σταματάς Είμαι υπό σκέψη. Για το σύνολο των συσκευών κάτω από τον ίδιο λογαριασμό! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 εμένα γιατί δουλεύει το revanced extended που έχω στο κινητό; δηλαδή σταμάτησε να δουλεύει γενικώς; αυτήν την έκδοση έχω ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Κάτι παρόμοιο έχω κάνει στο spotify, με οικογενειακό πρόγραμμα Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 21 ώρες πριν, junglist said: Δηλαδή με smarttube δεν ήσουν οκ; Εγώ βλέπω τόσο καιρό χωρίς διαφημίσεις και είναι και δωρεάν. Τελείως άβολη η εφαρμογή. Μόνο σε landscape και πρέπει να ψάχνεσαι για κουμπιά! 7 minutes ago, ilka71 said: εμένα γιατί δουλεύει το revanced extended που έχω στο κινητό; δηλαδή σταμάτησε να δουλεύει γενικώς; αυτήν την έκδοση έχω ακόμα Δεν ξέρω γι αυτήν, αλλά και η επόμενη έκδοση σταμάτησε να δουλεύει. Έπαιζε το βίντεο ως ένα σημείο και μετά άρχιζε να στριφογυρίζει ο κύκλος χωρίς ουσία. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Δεν ξέρω γι αυτήν, αλλά και η επόμενη έκδοση σταμάτησε να δουλεύει. Έπαιζε το βίντεο ως ένα σημείο και μετά άρχιζε να στριφογυρίζει ο κύκλος χωρίς ουσία. ναι τελικά μετά το 1.09 λεπτό κολλάει όντως γμτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 Εγώ είχα εδώ και αρκετό καιρό την έκδοση 18.19.35 του Revanced και δούλευε μια χαρά!Από χθες άρχισε και εμένα τα "γνωστά"..... Στο 1+ λεπτό του βίντεο αρχίζει ένας κύκλος που γυρνάει συνέχεια! Δοκίμασα clear cache, τίποτα. Απεγκατάσταση Revanced και microG και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα.Τελικά κατέβασα την 18.23.35 και δείχνει προς το παρόν να δουλεύει καλά.... Ίδωμεν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 (edited) 32 minutes ago, Titarasaudi said: Εγώ είχα εδώ και αρκετό καιρό την έκδοση 18.19.35 του Revanced και δούλευε μια χαρά! Από χθες άρχισε και εμένα τα "γνωστά"..... Στο 1+ λεπτό του βίντεο αρχίζει ένας κύκλος που γυρνάει συνέχεια! Δοκίμασα clear cache, τίποτα. Απεγκατάσταση Revanced και microG και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Τελικά κατέβασα την 18.23.35 και δείχνει προς το παρόν να δουλεύει καλά.... Ίδωμεν! Αυτήν έχω κι εγώ. Λίγο με ξενίζει το λογότυπο της εφαρμογής. Μια συνήθεια είναι... Edited August 12, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Άλλαξε το background της Viber εφαρμογής σε εντελώς μαύρο (dark mode) ή κάτι παίζει με τη συσκευή μου;Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 εμένα σήμερα μου έρχονται 4πλα τα μηνύματα στο viber! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 εμένα σήμερα μου έρχονται 4πλα τα μηνύματα στο viber! Κ εμένα, και αυτά που στέλνω στέλνονται 2πλαTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 Τελικά το χρώμα είναι όντως ηθελημένη αλλαγή. Γενικά πήγε καλά το τελευταίο update, άντε και στα επόμενα βρε!Sent from my SM-S916B using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 (edited) On 14/8/2023 at 4:32 ΜΜ, Sofos_5 said: Τελικά το χρώμα είναι όντως ηθελημένη αλλαγή. Γενικά πήγε καλά το τελευταίο update, άντε και στα επόμενα βρε! Sent from my SM-S916B using Tapatalk Έχει ρύθμιση να βάλεις ότι χρώμα θέλεις έχω την εντύπωση. Η εφαρμογή συλλογή Samsung στο Play Store μου βγάζει αυτό: Ενώ λειτουργεί κανονικά. Edited August 16, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Κ εμένα, και αυτά που στέλνω στέλνονται 2πλαΠροσωπικά το συγκεκριμένο πρόβλημα μου ήταν τόσο ενοχλητικό που το γύρισα στη beta version (20.7.1.0 beta), ενημερωτικά εκεί λύνεται το θέμα.Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2023 Προσωπικά το συγκεκριμένο πρόβλημα μου ήταν τόσο ενοχλητικό που το γύρισα στη beta version (20.7.1.0 beta), ενημερωτικά εκεί λύνεται το θέμα.Sent from my SM-N975F using TapatalkΠεριμένω μπας κ βγει update αυτές τις μέρες αλλιώς παω κ γω στην beta Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 Τέτοια προβλήματα ποτέ δεν συνέβαιναν με Whatsapp ή Telegram, Kρίμα που στην Ελλάδα έχει μείνει ως κύρια εφαρμογή το Viber.. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2023 στο goodlock modded δεν βγάζει ειδοποίηση όταν έχει update κάποιο module; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Μια απορία, στο Booking στην εφαρμογή σας εμφανίζει τις εικόνες από τα καταλύματα; Σε εμένα εδώ καιρό δεν βγάζει τίποτα. Τα έχω κάνει όλα και δεν έχει διορθωθεί. Μόνο αν μπω από το pc τις βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 53 minutes ago, katsiletra said: Μια απορία, στο Booking στην εφαρμογή σας εμφανίζει τις εικόνες από τα καταλύματα; Σε εμένα εδώ καιρό δεν βγάζει τίποτα. Τα έχω κάνει όλα και δεν έχει διορθωθεί. Μόνο αν μπω από το pc τις βλέπω. Σαφέστατα. Δε γίνεται τέτοια εφαρμογή να μη δείχνει τον εσωτερικό χώρο. Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Σαφέστατα. Δε γίνεται τέτοια εφαρμογή να μη δείχνει τον εσωτερικό χώρο. Δοκίμασες απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση;Τα έχω κάνει όλα αυτά και το θέμα είναι ότι σε τρεις διαφορετικές συσκευές παίζει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 2 ώρες πριν, katsiletra said: Μια απορία, στο Booking στην εφαρμογή σας εμφανίζει τις εικόνες από τα καταλύματα; Σε εμένα εδώ καιρό δεν βγάζει τίποτα. Τα έχω κάνει όλα και δεν έχει διορθωθεί. Μόνο αν μπω από το pc τις βλέπω. Τις εμφανίζει κανονικά, μόλις το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2023 Μια απορία, στο Booking στην εφαρμογή σας εμφανίζει τις εικόνες από τα καταλύματα; Σε εμένα εδώ καιρό δεν βγάζει τίποτα. Τα έχω κάνει όλα και δεν έχει διορθωθεί. Μόνο αν μπω από το pc τις βλέπω. Μήπως έχεις κ στις 3 συσκευές σου καποια εφαρμογή που μπλοκάρει εξωτερικά λινκ, κ μπλοκάρει τις φωτο?Μπορεί να έκανε προσφατα update κ να στα μπλοκάρει αυτα που λεςTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts