teodgeor Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 On 3/7/2023 at 3:34 ΜΜ, junglist said: Mιλάς για VOIP; Οχι ,.να ενεργοποιησω θελω μια εφαρμογη αλλα θελω τηλ. απο άλλη χωρα Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Το Messenger lite που εξαφανίστηκε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Το Messenger lite που εξαφανίστηκε;Σωστά!!Ενω την έχω κ την λειτουργώ, μπηκα στο play για να δω και υπάρχει μονο η κανονική κ μου λεει οτι εχω εγκατεστημενη μια παρόμοια εφαρμογή. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 On 2/7/2023 at 10:50 ΠΜ, emperor4her said: Καλησπέρα! Έχω παρει ένα gadgetακι που συνδέεται στο αυτοκίνητο και κάνει το android auto wireless. Το κινητό λοιπόν συνδέεται στο Bluetooth αυτου και καπάκι στο wifi αυτόματα.. Μπορώ κάπως να βρω τον κωδικό του wifi? Όταν παταω επάνω δεν μου δίνει επιλογές.. εμφανίζει ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά, αλλά αν πατήσω στο από κάτω ζητάει κωδικό.. Θέλω να βάλω το wifi, γιατί κάποιες φορές που έχω συνδεδεμένα στο κινητό τα ακουστικά, δεν συνδέεται αυτόματα στο Bluetooth του smartbox, οπότε δεν συνδέεται και στο android auto και πρέπει να πάω χειροκίνητα να αποσύνδεσω κάτι για να μπει.. Είναι το smartbox που λέει.. στο manual δεν έγραφε κάτι σχετικό.. Ποιο ειναι το μηχάνημα αυτό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 η live τοποθεσία λεωφορείων, τρολλευ κλπ σε ποια εφαρμογή την βλέπουμε στην OASA δεν την βρήκα. στο moovit με την τελευταία έκδοση λέει θέλει πληρωμή ενώ με την προτελευταία είναι δωρεάν; δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.att.android.tfa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.att.android.tfaτην έχω αυτή! τα τρόλεϊ που τα δείχνει και δεν τα βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 την έχω αυτή! τα τρόλεϊ που τα δείχνει και δεν τα βλέπω; Τα τρόλεϊ δεν ειναι του οασαTapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Τα τρόλεϊ δεν ειναι του οασαTapaα άρα τα τρολλευ μπορούμε να τα δούμε κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 α άρα τα τρολλευ μπορούμε να τα δούμε κάπως; Το moovit τα εχει? Ρωτάω γιατι δεν το έχω.Και η έκδοση προ, δεν εχει διαφημίσεις απ οτι διάβασα Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 7 minutes ago, ilka71 said: 11 minutes ago, coulis said: Τα τρόλεϊ δεν ειναι του οασα Tapa α άρα τα τρολλευ μπορούμε να τα δούμε κάπως; 11 minutes ago, coulis said: Τα τρόλεϊ δεν ειναι του οασα Tapa Τα τρόλεϊ είναι στον ΟΑΣΑ. Ίσως κάποιες γραμμές να μην δουλεύουν αλλά αν παίξεις λίγο με την εφαρμογή (δες για παράδειγμα την γραμμή 11 και διάλεξε μια στάση να δεις ότι σου βγάζει πληροφορία 1 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Το moovit τα εχει? Ρωτάω γιατι δεν το έχω.Και η έκδοση προ, δεν εχει διαφημίσεις απ οτι διάβασα Tapaναι αλλά για live θέλει λέει συνδρομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 1 minute ago, ilka71 said: 4 minutes ago, coulis said: Το moovit τα εχει? Ρωτάω γιατι δεν το έχω. Και η έκδοση προ, δεν εχει διαφημίσεις απ οτι διάβασα Tapa ναι αλλά για live θέλει λέει συνδρομή Υπάρχουν στο OASA Telematics δες στην αρχική οθόνη της εφαρμογής εκεί που λέει θέσεις λεωφορείων και επέλεγε τον αριθμό της γραμμής του τρόλεϊ που σε ενδιαφέρει. Αν δεν το δεις εκεί δεν υπάρχει πουθενά μια και όλες οι εφαρμογές από τον ΟΑΣΑ αντλούν πληροφορίες. 1 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Παιδιά εφαρμογή για να "κατεβάζουμε" video από twitter, Facebook e. t. c. ποια συστήνετε? (ας είναι και με πληρωμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 (edited) On 13/7/2023 at 9:02 ΜΜ, andreasomageiras said: Κάπου έχω διαβάσει πως το επίσημο είναι στο xda https://forum.xda-developers.com/t/app-8-0-guides-revanced-revanced-extended.4523967/ Κατέβασα την 18.23.35 γιατί η 18.16.39 έκοβε όλα τα βίντεο στο 1.09 λεπτά. Έχει διαφορετική εμφάνιση η νέα έκδοση revanced και κατέβασα και το αντίστοιχο Micro G. Edited August 10, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Με την 17.34.36 είμαι εγώ... Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 8 ώρες πριν, andreasomageiras said: Με την 17.34.36 είμαι εγώ... Αυτή είναι η Vanced δεν είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 (edited) 3 minutes ago, evris2013 said: Αυτή είναι η Vanced δεν είναι; Η revanced ! Και το Vanced microG, είναι η έκδοση 0.2.27.230755. Edited August 10, 2023 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 21 minutes ago, andreasomageiras said: Η revanced ! Και το Vanced microG, είναι η έκδοση 0.2.27.230755. Ναι αυτήν την έκδοση Micro G έχω και με την 18.23.35 έκδοση της revanced. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 Just now, evris2013 said: Ναι αυτήν την έκδοση Micro G έχω και με την 18.23.35 έκδοση της revanced. Απο την στιγμή που λειτουργεί, δε μπαίνω στην διαδικασία να αλλάξω έκδοση 😁 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Την 17.34.36 δεν την είχα ποτέ εγώ. Από την Vanced που σταμάτησε να λειτουργεί πήγα στην revanced 18.36.39, η οποία μέχρι προχθές έπαιζε κανονικά. Από χθες έπαιζε όλα τα βίντεο ως το 1 λεπτό και κάτι. Μετά στριφογύριζε ο κύκλος αλλά δεν άνοιγαν ποτέ τα βίντεο. Κατέληξα στην 18.23.35 η οποία έχει V εμφάνιση στο λογότυπο. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 18.23.35 παίζει μια χαρά 1 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Προσπαθησα κι εγώ με vanced και revanced να κάνω την δουλειά μου ,όμως με κούρασαν όλα αυτά τα θεματακια κι έτσι έφτιαξα Τουρκικό gmail και τώρα πληρώνω premium με 1€/μήνα.Τα τσιγγουνευομαι κι αυτά αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να βλέπω YouTube χωρίς διαφημίσεις και στην τηλεόραση μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 3 ώρες πριν, panosfx said: Προσπαθησα κι εγώ με vanced και revanced να κάνω την δουλειά μου ,όμως με κούρασαν όλα αυτά τα θεματακια κι έτσι έφτιαξα Τουρκικό gmail και τώρα πληρώνω premium με 1€/μήνα. Τα τσιγγουνευομαι κι αυτά αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να βλέπω YouTube χωρίς διαφημίσεις και στην τηλεόραση μου. Δηλαδή με smarttube δεν ήσουν οκ; Εγώ βλέπω τόσο καιρό χωρίς διαφημίσεις και είναι και δωρεάν. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts