montoya_42 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Οποιοδήποτε Samsung ή η σειρά S μόνο; Νομίζω όλες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Ξαφνικα χαθηκαν απο το κινητο ολες οι φωτογραφίες του φακελου της καμερας.εμφανιζει οσες τραβηχτηκαν χθες μόνο .Αν θυμαμαι καλα χθες ή προχθές εκανα αναβαθμιση του google photos, όπου το εχω και κανει αυτόματα upload εκει.Να είναι απο εκει το προβλημα; δυνατότητα επαναφορας γίνεται; (Δεν διαθεται το κινητο εξωτερικη sd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Ξαφνικα χαθηκαν απο το κινητο ολες οι φωτογραφίες του φακελου της καμερας.εμφανιζει οσες τραβηχτηκαν χθες μόνο .Αν θυμαμαι καλα χθες ή προχθές εκανα αναβαθμιση του google photos, όπου το εχω και κανει αυτόματα upload εκει.Να είναι απο εκει το προβλημα; δυνατότητα επαναφορας γίνεται; (Δεν διαθεται το κινητο εξωτερικη sd) Το ίδιο ακριβώς έπαθε και μια συνάδερφος λίγες ημέρες για τον ίδιο λόγο....Ψάχνομαι να βρω τι παίζει Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Το ίδιο ακριβώς έπαθε και μια συνάδερφος λίγες ημέρες για τον ίδιο λόγο....Ψάχνομαι να βρω τι παίζειΘυμαμαι ειχε βγαλει το g.photos οτι μπορω να κανω αντίγραφα ασφαλειας με υψηλη ποιοτητα για τα παλια μου αρχεια και δεν θα υπολογίζονται στον αποθηκευτικό χωρο του drive.παντως τις καινούργιες τις κανει back up και δεν τις διαγραφει απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Θυμαμαι ειχε βγαλει το g.photos οτι μπορω να κανω αντίγραφα ασφαλειας με υψηλη ποιοτητα για τα παλια μου αρχεια και δεν θα υπολογίζονται στον αποθηκευτικό χωρο του drive.παντως τις καινούργιες τις κανει back up και δεν τις διαγραφει απο το κινητο. Άρα θα πρέπει να κατέβουν ξανά στον χώρο του κινητού, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Αν έχω στο Gmail παραπάνω από μια κάρτες, πως επιλέγω ποιά θα χρεώσω; γίνεται την ώρα της πληρωμής μόλις το πλησιάσει στο pos σε βάζει να διαλέξεις ή έχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω για να ορίζεις μια default; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Υπάρχει σχετική ρύθμιση, ψάξε στον λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 (edited) Υπάρχει σχετική ρύθμιση, ψάξε στον λογαριασμό σου. Ενουσα gpay όχι gmail. το autocorrect τα έκανε πολύ σκ@τ@. Υπάρχει ρύθμιση ποια θα είναι η default εφαρμογή για ανέπαφες αυτό το ξέρω. Εγώ λέω αν υπάρχει ρύθμιση για να ορίζεις default κάρτα στο gpay. Το έχω ψάξει και δεν εχω βρει κάτι. Δεν θα ρωτούσα διαφορετικά. Αν ξέρεις που είναι αυτή η ρύθμιση θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλεγες. ΥΓ: Δεν έχω την εφαρμογή gpay. Δουλεύει πλέον και χωρίς . Edited March 27, 2021 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ενουσα gpay όχι gmail. το autocorrect τα έκανε πολύ σκ@τ@. Υπάρχει ρύθμιση ποια θα είναι η default εφαρμογή για ανέπαφες αυτό το ξέρω. Εγώ λέω αν υπάρχει ρύθμιση για να ορίζεις default κάρτα στο gpay. Το έχω ψάξει και δεν εχω βρει κάτι. Δεν θα ρωτούσα διαφορετικά. Αν ξέρεις που είναι αυτή η ρύθμιση θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλεγες. ΥΓ: Δεν έχω την εφαρμογή gpay. Δουλεύει πλέον και χωρίς .Μέσα σε Settings -> Google -> Account Settings -> Google Pay -> μου εμφανίζει τρεις σειρόμενες σελίδες. Στην πρώτη σελίδα εμφανίζεται η κάρτα Curve που έχω συνδεδεμένη και είναι η default για τις πληρωμές, στην δεύτερη σελίδα εμφανίζεται η κάρτα της Revolut στην οποία από κάτω έχει 2 buttons, ένα για την κάνω default και ένα με τον κάδο ανακύκλωσης για να τη σβήσω αν θέλω, και στην τρίτη έχει την επιλογή για να προσθέσω καινούρια κάρτα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Μέσα σε Settings -> Google -> Account Settings -> Google Pay -> μου εμφανίζει τρεις σειρόμενες σελίδες. Στην πρώτη σελίδα εμφανίζεται η κάρτα Curve που έχω συνδεδεμένη και είναι η default για τις πληρωμές, στην δεύτερη σελίδα εμφανίζεται η κάρτα της Revolut στην οποία από κάτω έχει 2 buttons, ένα για την κάνω default και ένα με τον κάδο ανακύκλωσης για να τη σβήσω αν θέλω, και στην τρίτη έχει την επιλογή για να προσθέσω καινούρια κάρτα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Σωστός!!! Ευχαριστώ πολύ. Εγώ πήγαινα στις πληρωμές συνδρομές από την διαχείριση λογαριασμού και δεν εύρισκα ρύθμιση...... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Παιδιά μία μικρή βοήθεια! Πάω να αναβαθμίσω την premium εφαρμογή κ ενω έχω λεφτά στην κάρτα μου Βγάζει σφάλμα, Γιατί αυτό? Παρ όλα αύρα μπορώ να κάνω κανονικά αγορές με την καρτα στο play store σε άλλες εφαρμογές.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Αν έχω στο Gmail παραπάνω από μια κάρτες, πως επιλέγω ποιά θα χρεώσω; γίνεται την ώρα της πληρωμής μόλις το πλησιάσει στο pos σε βάζει να διαλέξεις ή έχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω για να ορίζεις μια default; μέσω της εφαρμογής και της κάρτα Curve. Στην Ελλάδα το gpay δεν υποστηρίζεται εκτός από μία μόνο συστημική τράπεζα. Πρόσφατα η εθνική ενεργοποίησε ανέπαφες συναλλαγές αλλά μέσω της δικιά της εφαρμογής και όχι από το gpay Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 μέσω της εφαρμογής και της κάρτα Curve. Στην Ελλάδα το gpay δεν υποστηρίζεται εκτός από μία μόνο συστημική τράπεζα. Πρόσφατα η εθνική ενεργοποίησε ανέπαφες συναλλαγές αλλά μέσω της δικιά της εφαρμογής και όχι από το gpay Ποια τράπεζα στην Ελλάδα υποστηρίζει google pay; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 (edited) Ποια τράπεζα στην Ελλάδα υποστηρίζει google pay;Καμία. Μόνο η Alpha λειτουργεί με Apple Pay. Εκτός αν εννοεί την Viva η οποία όμως δεν θεωρείται τράπεζα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited March 29, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Ποια τράπεζα στην Ελλάδα υποστηρίζει google pay; Αν έχεις εθνική μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές μέσω της εφαρμογής της. Δουλεύει πολύ καλά αλλά όχι πολύ γρήγορα όπως το gpay. Αν σε ενδιαφέρει το gpay πάρε μια κάρτα της Curve που είναι δωρεάν και σού δίνει 5 λίρες μπόνους, σύνδεσε όλες τις κάρτες σου και χρεωστικές και πιστωτικές και θα κάνεις τις συναλλαγές σου μέσω gpay όταν θα έχεις επιλέξει χρεωστική ή μέσω της κάρτας Curve όταν έχεις επιλέξει χρεωστική. Τόσο απλά. Η alpha όπως είπε και ο φίλος παραπάνω λειτουργεί μέσω NFC μόνο με iphone. Η ουσία είναι το ανέπαφο και όχι το gpay Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Η alpha όπως είπε και ο φίλος παραπάνω λειτουργεί μέσω NFC μόνο με iphone. Η ουσία είναι το ανέπαφο και όχι το gpay Android έχω κ λειτουργώ καθημερινά το Alpha wallet κ δεν την εχω συνδεσει με gpay . Με nfc παντα Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Αν έχεις εθνική μπορείς να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές μέσω της εφαρμογής της. Δουλεύει πολύ καλά αλλά όχι πολύ γρήγορα όπως το gpay. Αν σε ενδιαφέρει το gpay πάρε μια κάρτα της Curve που είναι δωρεάν και σού δίνει 5 λίρες μπόνους, σύνδεσε όλες τις κάρτες σου και χρεωστικές και πιστωτικές και θα κάνεις τις συναλλαγές σου μέσω gpay όταν θα έχεις επιλέξει χρεωστική ή μέσω της κάρτας Curve όταν έχεις επιλέξει χρεωστική. Τόσο απλά. Η alpha όπως είπε και ο φίλος παραπάνω λειτουργεί μέσω NFC μόνο με iphone. Η ουσία είναι το ανέπαφο και όχι το gpay Έχω curve στο google pay. Απλά κάποιος ανέφερε πριν πως μια συστημική ελληνική τράπεζα είναι στο gpay. Για την εθνική το ξέρω πως έβαλε ανέπαφες αλλά ακόμα η εφαρμογή δεν υποστηρίζει γενικώς οτποια συσκευή έχει NFC αλλά καποιες samsung και xiaomi. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 ... Απλά κάποιος ανέφερε πριν πως μια συστημική ελληνική τράπεζα είναι στο gpay. Στο Alpha wallet της alphabank, σου λέει αν η συναλλαγή θελεις να γίνεται απευθείας μεσω alpha wallet ή μεσω Google Pay. Εχω Samsung κ λειτουργει με το NFC Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Εγώ το βρήκα εδώ https://www.snaptubeapp.com/ Τελικά αυτό με βόλεψε περισσότερο. Πιο εύκολο στη χρήση είναι! Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Στο Alpha wallet της alphabank, σου λέει αν η συναλλαγή θελεις να γίνεται απευθείας μεσω alpha wallet ή μεσω Google Pay. Εχω Samsung κ λειτουργει με το NFC TapatalkΚαμία σχεση Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνεται κάποια καλή εφαρμογή WiFi analyzer? Είχα παλαιότερα μια που έδειχνε και το φόρτο των καναλιών που χρησιμοποιούσαν τα γειτονικά δίκτυα εντός εμβέλειας και βοηθούσε πολύ να κλειδώσεις σε κάποιο κανάλι, αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Έχετε να προτείνεται κάποια καλή εφαρμογή WiFi analyzer? Είχα παλαιότερα μια που έδειχνε και το φόρτο των καναλιών που χρησιμοποιούσαν τα γειτονικά δίκτυα εντός εμβέλειας και βοηθούσε πολύ να κλειδώσεις σε κάποιο κανάλι, αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν. WiFi analyzer του fatproc Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Παίδες υπάρχει ολόκληρο θέμα που έχουν απαντηθεί όλα αυτά που γράφετε για Gpay,.κάρτες κλπ. Απορώ που μέλη με πολύ καιρό εδώ δεν το αναφέρουν για να μην ξαναγραφονται τα ίδια εδώ. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 WiFi analyzer του fatprocΕυχαριστώ. Την εγκατέστησα και συνειδητοποίησα ότι αυτή είχα και παλαιότερα, αλλά για κάποιο λόγο δεν δουλεύει, δεν αναγνωρίζει τίποτα. Έβαλα την wifi analyzer (open source), εντάξει την κάνει τη δουλίτσα της. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Στο Alpha wallet της alphabank, σου λέει αν η συναλλαγή θελεις να γίνεται απευθείας μεσω alpha wallet ή μεσω Google Pay. Εχω Samsung κ λειτουργει με το NFC Tapatalk Καμία σχέση. Εδώ σου λέει να ορίσεις επιλογή εφαρμογής για τις ανέπαφες. Αν στο Google Pay δεν έχεις δυνδέσει κάρτα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις επειδή έχεις κάρτα στην Alpha που δεν συνέεεται με Google Pay παρεμπιπτόντως. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts