montoya_42 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Αυτη ειναι η εφαρμογη? Υπαρχει κατι χωρις MicroG? https://play.google.com/store/apps/details?id=you.tube.vanced Newpipe που μπορείς να κατεβάζεις βίντεο και μουσική αν θέλεις. https://newpipe.net/ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Αυτη ειναι η εφαρμογη? Υπαρχει κατι χωρις MicroG? https://play.google.com/store/apps/details?id=you.tube.vanced https://vancedapp.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Newpipe που μπορείς να κατεβάζεις βίντεο και μουσική αν θέλεις. https://newpipe.net/ https://vancedapp.com/ Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Πολύ προσοχή! Πλέον το.REVOLUT δεν δουλεύει σε συσκευές με ροοτ!! Έχω το Magisk Hide και δεν το πιάνει και τώρα έχω μείνει χωρίς Revolut... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Πολύ προσοχή! Πλέον το.REVOLUT δεν δουλεύει σε συσκευές με ροοτ!! Έχω το Magisk Hide και δεν το πιάνει και τώρα έχω μείνει χωρίς Revolut... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Στο SafetyNet στο Magisk είσαι εντάξει και πάλι δεν παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Πολύ προσοχή! Πλέον το.REVOLUT δεν δουλεύει σε συσκευές με ροοτ!! Έχω το Magisk Hide και δεν το πιάνει και τώρα έχω μείνει χωρίς Revolut... Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν ενεργοποιήσεις την επιλογή Magisk Hide στις ρυθμίσεις (αλλάζει το όνομα πακέτου και εφαρμογής του Magisk Manager) και κάνεις επανεκκίνηση λογικά θα σου δουλέψει. Έτσι και εμένα δεν δούλευε το fingerprint στην εφαρμογή της ALPHA αλλά και το app των McDonalds (don't judge!), αλλά με αυτή τη ρύθμιση έπαιζαν όλα κανονικά. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Καλησπέρα. Γνωρίζεται πως γίνεται να βρεθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο μέσα σε μια συνομιλία στο messenger; Χάθηκε η επιλογή που ήταν στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Καλησπέρα. Γνωρίζεται πως γίνεται να βρεθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο μέσα σε μια συνομιλία στο messenger; Χάθηκε η επιλογή που ήταν στο μενού.Ναι, την έχουν βγάλει. Κι εγώ την έψαχνα, και δεν την έβρισκα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Ναι, την έχουν βγάλει. Κι εγώ την έψαχνα, και δεν την έβρισκα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Οπότε όλες οι φωτό και τα βίντεο χάθηκαν;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Οπότε όλες οι φωτό και τα βίντεο χάθηκαν;:blink: Από το pc τα βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Φταίει κάτι με τις ευρωπαϊκούς κανονισμούς, λένε ότι κάποια στιγμή θα το επαναφέρουν και στα κινητά αυτό με τις εικόνες και τα ψευδώνυμα στο fb messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Από το pc τα βλέπεις.Εννοείς και από μηνύματα που έχουμε σβήσει; Υπάρχει τρόπος; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 δεν δουλεύει το nova Google companion σήμερα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) Από το pc τα βλέπεις. Υπάρχει εφαρμογή messenger για πισι; Επίσης δεν έχω Facebook . Το έχω με τον αριθμό τηλεφώνου. Ναι ναι το τσέκαρα. Όντως εκεί υπάρχουν . Άβολο γενικά αλλά τουλα΄χιστον γίνεται δουλειά καπως. Ευχαριστώ!! Edited January 12, 2021 by SteliosTh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Οπότε όλες οι φωτό και τα βίντεο χάθηκαν;:blink:Ή απλά κατέβασε μια προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής και όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Υπάρχει εφαρμογή messenger για πισι; Επίσης δεν έχω Facebook . Το έχω με τον αριθμό τηλεφώνου. Και εγώ με τον αριθμό τηλεφώνου το δημιούργησα αλλά Facebook έχω κανονικά. Για τσέκαρέ το... πρέπει να έχεις και 'συ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 δεν δουλεύει το nova Google companion σήμερα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Μιλάς σε συνδιασμό με Nova launcher; Αν ναι, υπάρχει πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, και στο discord ο δημιουργός του launcher αναφέρει ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής Google και δεν μπορεί να κάνει κάτι (συγκεκριμένα αναφέρει ότι φταίνε οι τελευταίες αναβαθμίσεις της εφαρμογής Google). Αυτό που προτείνει είναι να κάνεις uninstall το Google έτσι ώστε να διαγραφούν οι τελευταίες ενημερώσεις και τότε θα λειτουργήσει ξανά το Companion. Κι εγώ είχα πρόβλημα, αλλά η αλήθεια είναι πως με τα τελευταίο update της εφαρμογής το Companion (εγώ και περίπου μία βδομάδα) λειτουργεί και πάλι. Υπάρχει εφαρμογή messenger για πισι; Εφαρμογή όχι (τουλάχιστον στα 7άρια που έχω εγώ, ίσως στα 10άρια που έχουν και store να υπάρχει, δεν γνωρίζω) αλλά υπάρχει site, https://www.messenger.com/ Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Μιλάς σε συνδιασμό με Nova launcher; Αν ναι, υπάρχει πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό, και στο discord ο δημιουργός του launcher αναφέρει ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής Google και δεν μπορεί να κάνει κάτι (συγκεκριμένα αναφέρει ότι φταίνε οι τελευταίες αναβαθμίσεις της εφαρμογής Google). Αυτό που προτείνει είναι να κάνεις uninstall το Google έτσι ώστε να διαγραφούν οι τελευταίες ενημερώσεις και τότε θα λειτουργήσει ξανά το Companion. Κι εγώ είχα πρόβλημα, αλλά η αλήθεια είναι πως με τα τελευταίο update της εφαρμογής το Companion (εγώ και περίπου μία βδομάδα) λειτουργεί και πάλι. Εφαρμογή όχι (τουλάχιστον στα 7άρια που έχω εγώ, ίσως στα 10άρια που έχουν και store να υπάρχει, δεν γνωρίζω) αλλά υπάρχει site, https://www.messenger.com/ Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkναι έκανα μια απεγκατασταση του companion και ξανά δούλεψε ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Αν ενεργοποιήσεις την επιλογή Magisk Hide στις ρυθμίσεις (αλλάζει το όνομα πακέτου και εφαρμογής του Magisk Manager) και κάνεις επανεκκίνηση λογικά θα σου δουλέψει. Έτσι και εμένα δεν δούλευε το fingerprint στην εφαρμογή της ALPHA αλλά και το app των McDonalds (don't judge!), αλλά με αυτή τη ρύθμιση έπαιζαν όλα κανονικά.Έβαλα την προηγούμενη έκδοση του Revolut και το πρόβλημα λύθηκε για τώρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Υπάρχει εφαρμογή messenger για πισι; Αν έχεις windows 10 ναι, υπάρχει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Υπάρχει ακόμα μια ασφαλής εφαρμογή επικοινωνίας , signal μάλιστα ένας εκ των δύο ιδρυτών της WhatsApp έφυγε και πήγε στην πρώτη. Καλά εγώ η αλήθεια είναι WhatsApp εχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω, μόνο μια δύο φορές πριν 6 χρόνια ασχολήθηκα. Πολλοί χρήστες πλέον φεύγουν από εκεί και πάνε είτε Telegram ( για αυτό είδα πολλές επαφές μου να έρχονται εδώ) ή signal, διότι πλέον θα δίνει όλα τα στοιχεία και δεδομένα της στο Facebook. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Αν έχεις windows 10 ναι, υπάρχει.Μπορούμε να επαναφέρουμε μηνύματα διεγραμμενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Πολλοί χρήστες πλέον φεύγουν από εκεί και πάνε είτε Telegram ( για αυτό είδα πολλές επαφές μου να έρχονται εδώ) ή signal, διότι πλέον θα δίνει όλα τα στοιχεία και δεδομένα της στο Facebook. Εκεί που υπερτερεί το signal έναντι του telegram είναι στο ότι είναι open source. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2021 Εκεί που υπερτερεί το signal έναντι του telegram είναι στο ότι είναι open source. Ήδη το Telegram είναι πάρα πολύ μπροστά. Έχει μέσα να βάλεις μποτς, βάλανε και voice chat κτλπ. Ίσως βάλω και signal δοκιμαστικά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts