dimtz Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Το eBay ασπρισε πάλι , τουλάχιστον το δικό μου, μια χαρά ήταν μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Το eBay ασπρισε πάλι , τουλάχιστον το δικό μου, μια χαρά ήταν μαύρο Αλλάζει από τις ρυθμίσεις. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Ωραίος, ευχαριστώ, δεν το γνώριζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Το Facebook έχει ρύθμιση για dark, night και ανάλογα το θέμα στο κινητό. Πχ 21:00 με 6:00 είναι σκοτεινό τις υπόλοιπες γίνετε λευκό ξανά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Το eBay ασπρισε πάλι , τουλάχιστον το δικό μου, μια χαρά ήταν μαύροΌπως όλες οι εφαρμογές, το μαύρο theme εξαρτάται από το system theme. Κανονικά δεν αλλάζει κατά βούληση του προγράμματος. Αν έχεις μαύρο θέμα στις ρυθμίσεις, πρέπει να μείνει έτσι. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Όπως όλες οι εφαρμογές, το μαύρο theme εξαρτάται από το system theme. Κανονικά δεν αλλάζει κατά βούληση του προγράμματος. Αν έχεις μαύρο θέμα στις ρυθμίσεις, πρέπει να μείνει έτσι. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΥπάρχουν και οι περιπτώσεις που η εκάστοτε εφαρμογή έχει διακόπτη για να επιλέξεις εσύ τι theme θέλεις να έχει, άσχετα από το theme που έχεις στο σύστημα σου. Τέτοιο διακόπτη έχουν οι Facebook Messenger, WhatsApp και πόσες άλλες εφαρμογές, ενώ αντίθετα, η Facebook εφαρμογή δεν έχει, και παρόλο που στο σύστημα έχω επιλέξει dark theme, το Facebook εμφανίζεται με το κλασικό light theme. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 (edited) ρε παιδιά υπάρχει όμορφη εφαρμογή email που να μπορώ να προσθέσω ΜΌΝΟ email (Gmail) ΧΩΡΊΣ να πρέπει να μου έγκαταστησει και το αντίστοιχο Google account;; γιατί είχα το aquamail και μετά από hard reset μου εγκατέστησε 7 λογαριασμούς Google γιατί είχα 7 Gmail! και έγινε χαμός με τις επαφές κλπ! καμία ιδέα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited June 28, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 (edited) 7 mail μα ποια είσαι τόσες δουλειές η βρομοδουλειές???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited June 28, 2020 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 (edited) @ ilka71, χρησιμοποιώ το Κ·9 mail, με παρόμοιο αριθμό μαιλ κ με διαφορετικη ρύθμιση ήχου κλπ, για κάθε ένα @ tsiou55, έχω για android account, forums, διαφημιστικά, δουλειά, προσωπικό και αλλα 2 "να υπαρχουν" :-) Edited June 28, 2020 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 ναι έχω για διάφορες δουλειές! αλλά είναι σπαστικό να σου φτιάχνει Google account αντί για ένα email που θες! Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ ilka71, χρησιμοποιώ το Κ·9 mail, με παρόμοιο αριθμό μαιλ κ με διαφορετικη ρύθμιση ήχου κλπ, για κάθε ένα @ tsiou55, έχω για android account, forums, διαφημιστικά, δουλειά, προσωπικό και αλλα 2 "να υπαρχουν" :-)έχει ωραίο widget; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 μπα το k9 δεν δουλεύει καν. δεν δέχεται κανένα λογαριασμό! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 @ ilka71, χρησιμοποιώ το Κ·9 mail, με παρόμοιο αριθμό μαιλ κ με διαφορετικη ρύθμιση ήχου κλπ, για κάθε ένα @ tsiou55, έχω για android account, forums, διαφημιστικά, δουλειά, προσωπικό και αλλα 2 "να υπαρχουν" :-) τα άλλα 2 να υπάρχουν είναι ύποπτα :p :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η εκάστοτε εφαρμογή έχει διακόπτη για να επιλέξεις εσύ τι theme θέλεις να έχει, άσχετα από το theme που έχεις στο σύστημα σου. Τέτοιο διακόπτη έχουν οι Facebook Messenger, WhatsApp και πόσες άλλες εφαρμογές, ενώ αντίθετα, η Facebook εφαρμογή δεν έχει, και παρόλο που στο σύστημα έχω επιλέξει dark theme, το Facebook εμφανίζεται με το κλασικό light theme. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Εμένα πάντως τη νύχτα γίνεται μαύρο και την ημέρα πάει στο λευκό. Τώρα είναι μαύρο το Facebook σε μένα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 ρε παιδιά υπάρχει όμορφη εφαρμογή email που να μπορώ να προσθέσω ΜΌΝΟ email (Gmail) ΧΩΡΊΣ να πρέπει να μου έγκαταστησει και το αντίστοιχο Google account;; γιατί είχα το aquamail και μετά από hard reset μου εγκατέστησε 7 λογαριασμούς Google γιατί είχα 7 Gmail! και έγινε χαμός με τις επαφές κλπ! καμία ιδέα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Νομίζω στα περισσότερα email apps με το που βάλεις Google mail αυτόματα αναγνωρίζεται από το Android και το αντίστοιχο Google account. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Νομίζω στα περισσότερα email apps με το που βάλεις Google mail αυτόματα αναγνωρίζεται από το Android και το αντίστοιχο Google account.δεν είναι μαλ@κια αυτό; μετά συγχρονίζει επαφές ημερολόγιο κλπ που δεν θέλω! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc?Λογαριασμός Google. Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc? Εγω εχω αυτο https://www.lastpass.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lastpass.lpandroid&hl=el με app στο κινητο και addon στο firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc?Εμένα με έχει βολέψει το enpass, γιατί δεν αποθηκεύει τους κωδικούς σε δικούς του servers. Έχεις την επιλογή είτε σε δικό σου cloud, είτε τοπικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc? safeincloud. Συγχρονίζει pc, tablet, κινητό. Ίσως το καλύτερο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud.free&hl=el Έχω πληρώσει το pro και είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Υπαρχει καποια εφαρμογη να αποθηκευουμε τους χιλιαδες κωδικους που θελει πλεον ο μεσος ανθρωπος και να εινια προσβασιμο απο κινητο και pc? Εγώ χρησιμοποιώ το Keepass2Android που είναι open source. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Εγώ χρησιμοποιώ το Keepass2Android που είναι open source. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalkευχαριστώ.θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Αυτό πάντως με τους ''χιλιάδες κωδικούς'' έχει πολύ πλάκα...μήπως άθελα μας κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη? ένας δύο άντε το πολύ τρεις είναι υπέρ αρκετοί και δεν χρειάζεται καν εφαρμογή για να θυμάσαι τους χιλιάδες. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Αυτό πάντως με τους ''χιλιάδες κωδικούς'' έχει πολύ πλάκα...μήπως άθελα μας κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη? ένας δύο άντε το πολύ τρεις είναι υπέρ αρκετοί και δεν χρειάζεται καν εφαρμογή για να θυμάσαι τους χιλιάδες.Στην περίπτωση μου δεν είναι ότι θέλω ή πρέπει να έχω "χιλιάδες κωδικούς". Είναι ότι κάποιο site/forum ζητάει απλά 6-12 χαρακτήρες, κάποιο άλλο θέλει ΚΑΙ πεζούς και κεφαλαίους χαρακτήρες, μετά από κάποιο διάστημα πολλά από αυτά σου ζητάνε (πολύ σωστά κατά την άποψη μου) να αλλάξεις τον κωδικό για ασφάλεια, και έτσι λίγο πολύ καταλήγεις να έχεις περισσότερους από 2-3 διαφορετικούς κωδικούς να θυμάσαι. Σαν κωδικούς δεν πρέπει να παίζω με περισσότερους από 5-6, αλλά είναι πολλά τα sites/forum και από το να παίζω με τις πιθανότητες (όταν ο browser ξεχνάει στον υπολογιστή μου για κάποιο λόγο τον κωδικό) να βάλω τον σωστό από αυτούς που έχω, έχω την εφαρμογή και τον βλέπω από εκεί. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2020 Αυτό πάντως με τους ''χιλιάδες κωδικούς'' έχει πολύ πλάκα...μήπως άθελα μας κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη? ένας δύο άντε το πολύ τρεις είναι υπέρ αρκετοί και δεν χρειάζεται καν εφαρμογή για να θυμάσαι τους χιλιάδες.Βάλε 2-3 κωδικούς παντού και μετά τρέχα να αλλάξεις όποιον από αυτόν κυκλοφορήσει online σε κάποιο χακινγκ (που θα τον έχεις περάσει σε καμιά δεκαριά σελίδες) που όλο και τυχαίνει 1-2 φορές τον χρόνο σε γνωστές υπηρεσίες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts