lek88 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Μίας και λέτε για εφαρμογές sms.... Ποια εφαρμογή μπορώ να βάλω που να μου δείχνει στα sms τι ώρα το έστειλαν ΚΑΙ τι ώρα το παρέλαβα εγω;;;;; Ώρα αποστολής και ώρα λήψης! Γιατί λόγω σήματος μου στέλνουν ένα SMS και αργω να το παραλάβω. Τώρα έχω την στοκ εφαρμογή της Samsung και αυτό το κάνει μόνο στα εξερχόμενα όχι στα εισερχόμενα. Edited February 4, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ναι σωστά αλλά εμένα μένει στο Εστάλη.. ενώ ξέρω ότι ο άλλος το περιέλαβε!! Έχεις να προτείνεις άλλη καλή εφαρμογή για δοκιμή; Δυστυχώς δε θα μπορούσα να σου δώσω αξιοπρεπή βοήθεια! Στις συσκευές μου, ή δουλεύω την μαμά εφαρμογή sms ή βάζω textra. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απ' τις υπόλοιπες εφαρμογές. Αν και η γνώμη μου είναι, αν σε βολεύει η textra, δωσ'της άλλη μια ευκαιρία. Κάνε απεγκατάσταση και ξανακατέβασε την, μήπως κάτι έχει κολλήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μίας και λέτε για εφαρμογές sms.... Ποια εφαρμογή μπορώ να βάλω που να μου δείχνει στα sms τι ώρα το έστειλαν ΚΑΙ τι ώρα το παρέλαβα εγω;;;;; Ώρα αποστολής και ώρα λήψης! Γιατί λόγω σήματος μου στέλνουν ένα SMS και αργω να το παραλάβω. Τώρα έχω την στοκ εφαρμογή της Samsung και αυτό το κάνει μόνο στα εξερχόμενα όχι στα εισερχόμενα. Chomp sms. Παρατεταμένο πατημα στο μυνημα και επιλέγεις το: Προβολή λεπτομερειών μηνύματος Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Chomp sms. Παρατεταμένο πατημα στο μυνημα και επιλέγεις το: Προβολή λεπτομερειών μηνύματος Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΕυχαριστώ! Πως σβήνω τα έτοιμα μηνύματα στην εφαρμογή;; και πως βάζω την αναφορά παράδοσης;;; Edit. Τα βρήκα αυτά!! Άλλη ερώτηση.... Όταν μπαίνω μέσα σε μια συνομιλία δείχνει το κείμενο των μηνυμάτων τεράστιο. Αλλαζει αυτό; Επίσης, γιατί πρέπει να δώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου; Edited February 4, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλημερα στην παρεα! :cool: :cool: Ψαχνω να βρω εφαρμογη για να "διαχειριζομαι" την πιστωτικη μου καρτα. Οταν λεω διαχειριζομαι εννοω να ειναι σαν ενα "ημερολογιο καρτας" . Θελω να προσθετω σε καθε αγορα το ποσο και τυχον λεπτομερειες της αγορας (πχ δοσεις) και να μου δειχνει το συνολικο ποσο που την εχω χρεωσει. Μετα καθε μηνα που ξεχρεωνω ολοκληρο ή τμημα του χρωστουμενου ποσου, να μου βγαζει το τυχον υπολοιπο ωστε να μπαινουν και οι επομενες αγορες και παει λεγοντας. Στην ουσια ψαχνω μια παραπλησια εφαρμογη τυπου wallet αλλα να ειναι μονο για πιστωτικη καρτα. Εχει κανεις καμια ιδεα; εκανα ενα ψαχτηρι στο store αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 τώρα που υποστηρίζει η Google ελληνικά στις φωνές tts στους Google maps σας λέει και τα ονόματά οδών; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγω προσπαθησα να το ενεργοποιησω αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Άλλη ερώτηση.... Όταν μπαίνω μέσα σε μια συνομιλία δείχνει το κείμενο των μηνυμάτων τεράστιο. Αλλαζει αυτό; Επίσης, γιατί πρέπει να δώσω τον αριθμό τηλεφώνου μου; Αλλάζει μέσα από το μενού εμφάνισης. Μπαίνεις επεξεργασια θεματος και πειράζεις τις γραμματοσειρές. Η παραμετροποίηση του είναι πολύ μεγάλη... Πιστεύω θα το φέρεις στα μέτρα σου. Όσο για τον αριθμό... Εγώ τον έχω γράψει εκεί. Δεν πιστεύω ότι είναι και ιδιαίτερο μιας και όλες οι εφαρμογές μηνυματων τον ξέρουν τον αριθμό σου έτσι και αλλιώς.... Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αλλάζει μέσα από το μενού εμφάνισης. Μπαίνεις επεξεργασια θεματος και πειράζεις τις γραμματοσειρές. Η παραμετροποίηση του είναι πολύ μεγάλη... Πιστεύω θα το φέρεις στα μέτρα σου. Όσο για τον αριθμό... Εγώ τον έχω γράψει εκεί. Δεν πιστεύω ότι είναι και ιδιαίτερο μιας και όλες οι εφαρμογές μηνυματων τον ξέρουν τον αριθμό σου έτσι και αλλιώς.... Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΣ ευχαριστώ! Δεν υπήρχε περίπτωση να το έβρισκα! Το έφτιαξα όπως ήθελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Ναι σωστά αλλά εμένα μένει στο Εστάλη.. ενώ ξέρω ότι ο άλλος το περιέλαβε!! Έχεις να προτείνεις άλλη καλή εφαρμογή για δοκιμή; Κάτι ακραίο. Μήπως για κάποιον λόγο τα στέλνεις ως mms? (πχ σε μεγάλο μήνυμα υπάρχει επιλογή να μετατρέπεται αυτόματα σε mms) Edited February 5, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Εχω προβλημα με τις ληψεις του Terrarium (τελευταια εκδοση). Ταινια θεαση , κανενα προβλημα. Στη ληψη ομως μου τις διακοπτει συνεχεια και βγαζει αδυναμια ληψης. Καμια ιδεα τι φταιει και τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε Samsung S8+ κάποια εφαρμογή μου αδειάζει τη μπαταρία. Δε μπορώ να τις δοκιμάσω όλες με καθαρό στήσιμο μία-μία γιατί είναι ~120-130 apps. Κάποια εφαρμογή (είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν) για να μπορώ να δω τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε Samsung S8+ κάποια εφαρμογή μου αδειάζει τη μπαταρία. Δε μπορώ να τις δοκιμάσω όλες με καθαρό στήσιμο μία-μία γιατί είναι ~120-130 apps. Κάποια εφαρμογή (είτε επί πληρωμή είτε δωρεάν) για να μπορώ να δω τι φταίει;Betterbatterystats για να δεις τι δουλεύει πολύ και ξυπνάει την CPU και οθόνη. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 γίνεται κάπως να έχω έναν φάκελο στο πισι συγχρονισμενο σε cloud σαν πχ Google photos? είναι κάπου 150 γιγα και ανεβαίνει.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Betterbatterystats για να δεις τι δουλεύει πολύ και ξυπνάει την CPU και οθόνη. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΔε δουλεύει σωστά στη συσκευή μου. Νομίζει ότι είναι παιχνίδι και το ξεκινάει με το Game launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Κάτι ακραίο. Μήπως για κάποιον λόγο τα στέλνεις ως mms? (πχ σε μεγάλο μήνυμα υπάρχει επιλογή να μετατρέπεται αυτόματα σε mms)Όχι ως sms στέλνονται. Δεν ξέρω τι συμβαίνει θα το ψάξω ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δε δουλεύει σωστά στη συσκευή μου. Νομίζει ότι είναι παιχνίδι και το ξεκινάει με το Game launcher.Δεν φταίει το BBS. Φτιάξει το πρόβλημα με το Game launcher λοιπόν. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τελευταία παρατηρώ ότι η εφαρμογή για sms της google μου κόβει τα sms στους 70 χαρακτήρες. Παλιά δεν συνέβαινε αυτό. Μέσα από τις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιημένο το use simple characters. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για δωρεάν εφαρμογή sms για 160 ελληνικούς χαρακτήρες ή 160 ελληνικούς και αγγλικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τελευταία παρατηρώ ότι η εφαρμογή για sms της google μου κόβει τα sms στους 70 χαρακτήρες. Παλιά δεν συνέβαινε αυτό. Μέσα από τις ρυθμίσεις έχω ενεργοποιημένο το use simple characters. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για δωρεάν εφαρμογή sms για 160 ελληνικούς χαρακτήρες ή 160 ελληνικούς και αγγλικούς; 160 μόνο με κεφαλαία ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Δοκιμάζω το textra και με μικτό κείμενο αγγλικά κι ελληνικά μου επιτρέπει 160 χαρακτήρες. Τα μετατρέπει μόνο του σε κεφαλαία όπως έκανε παλιότερα και η εφαρμογή της google. Περιμένω να ξυπνήσει η εφαρμογή της cosmote να δω πόσα χρεώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 To Textra στέλνει ένα sms με 160 χαρακτήρες (ελληνικά αγγλικά και αριθμούς). Τα μετατρέπει μόνο του σε κεφαλαία τα ελληνικά μόνο. Δυστυχώς έχει διαφημίσεις. Αν ξέρει κάποιος άλλη εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις θα το εκτιμούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 To Textra στέλνει ένα sms με 160 χαρακτήρες (ελληνικά αγγλικά και αριθμούς). Τα μετατρέπει μόνο του σε κεφαλαία τα ελληνικά μόνο. Δυστυχώς έχει διαφημίσεις. Αν ξέρει κάποιος άλλη εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις θα το εκτιμούσα Εγώ λέω να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων της google εφαρμογής. Κανονικά θα έπρεπε να τα μετατρέπει σε κεφαλαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Το έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα. Έχω αλλάξει και ρομ (λόγω αρρώστειας :p όχι για τα Sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Το og youtube σταμάτησε να κατεβάζει. Θα φτιάξει ή να στραφώ αλλού (και που)?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Το og youtube σταμάτησε να κατεβάζει. Θα φτιάξει ή να στραφώ αλλού (και που)??Πάρε το YouTube Downloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Το og youtube σταμάτησε να κατεβάζει. Θα φτιάξει ή να στραφώ αλλού (και που)??Tubemate και τέλος. Ποτέ δεν έχει σταματήσει να δουλεύει Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts