Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαφνικά εμφανίζονται διαφημίσεις σε ολόκληρη την οθόνη του κινητού, δεν μπορώ να καταλάβω από ποια εφαρμογή προέρχονται. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τις κόβει; είμαι ροουταρισμενος a2c30cff4918d23c42118750dd1a4414.jpg

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Ξαφνικά εμφανίζονται διαφημίσεις σε ολόκληρη την οθόνη του κινητού, δεν μπορώ να καταλάβω από ποια εφαρμογή προέρχονται. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να τις κόβει; είμαι ροουταρισμενος a2c30cff4918d23c42118750dd1a4414.jpg

Αν μπορείς να βάλεις Xposed, το module minminguard κόβει τα πάντα και μέσα από εφαρμογές.

Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

για office εφαρμογες που λεγατε/λεγαμε,

τσεκαρετε και το smart office, ελαφρυ και χωρις διαφημισεις,

ανοιγει και pdf

Λοιπόν βρήκα την λύση μετά από πολύ ψάξιμο!Δεν φταίνε ούτε συγχρονισμοί ούτε τίποτα.Αυτό που κάνει την ζημιά είναι η "βελτιστοποίηση μπαταρίας" που έχει το stamina στα Sony ή εξοικονόμηση μπαταρίας στα άλλα κινητα με android 7+.Γίνεται το εξής,όταν ενεργοποιείς το stamina,πέφτει η συχνότητα συγχρονισμού σε διάφορες εφαρμογές για να κρατήσει παραπάνω η μπαταρία.Λογικό μέχρι εδώ.Το θέμα είναι ότι ακόμα και σε χρήση χωρίς stamina,το android παίρνει πρωτοβουλίες και ρίχνει την συχνότητα συγχρονισμού σε εφαρμογές που θεωρεί ενεργοβόρες.Στην δική μου περίπτωση τα email μου.Για να το αποφύγεις αυτό πρέπει να πας στις ρυθμίσεις>μπαταρία>βελτιστοποίση μπαταρίας,και να κλικάρεις την εφαρμογή που θες να μην την περιορίζει η βελτιστοποίηση μπαταρίας.Όταν το έκανα αυτό το email μου έρχονταν σε 2 δευτερόλεπτα!Πολύ καλύτερα από ώρες που έκαναν πριν.

Ρε λες?

Μπράβο ρε μάγκα. Πάω να το δοκιμάσω.......

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παίδες χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή outlook hotmail;

Την δοκίμασα τώρα αλλά δεν μπορω να βρω που είναι η επιλογή για συγχρονισμό κάθε κάποια ώρα.

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια μια βοηθεια.Υπαρχει εφαρμογή για να τσεκαρω τι μου τρωει την μπαταρία

απο εφαρμογες τετοιου ειδους ενα σωρο:

BetteryBatteryStats, Wakelock Detector, Gsam Battery Monitor, Accubattery,

δοκιμασε

Παίδες χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή outlook hotmail;

Την δοκίμασα τώρα αλλά δεν μπορω να βρω που είναι η επιλογή για συγχρονισμό κάθε κάποια ώρα.

Εγω την χρησιμοποιώ, πας στην εφαρμογη>αριστερα στις γραμουλες >ρυθμίσεις >λογαριασμοι,πατας πάνω στο μειλ σου>εκεί θα βρεις τον συγχρονισμό για ποια περίοδο συγχρονισμου και παρακάτω ,περίοδο ημερολογίου. Ελπίζω να βοήθησα.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Ρε λες?

Μπράβο ρε μάγκα. Πάω να το δοκιμάσω.......

Μέχρι στιγμής λειτουργεί τέλεια.Έβαλα το Gmail και το Google να εξαιρούνται και μου έρχονται κατευθείαν τα email.Μακάρι να είναι αυτό και να κρατήσει γιατί είναι σπαστκό να αργούν οι ειδοποιήσεις.Πες μου αν λειτούργησε και σε εσένα αν μπορείς.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Εγω την χρησιμοποιώ, πας στην εφαρμογη>αριστερα στις γραμουλες >ρυθμίσεις >λογαριασμοι,πατας πάνω στο μειλ σου>εκεί θα βρεις τον συγχρονισμό για ποια περίοδο συγχρονισμου και παρακάτω ,περίοδο ημερολογίου. Ελπίζω να βοήθησα.

Μέχρι πόσο πίσω συγχρονίζει το ημερολόγιο; Μπορείς δηλαδή να συγχρονίσεις αν θες καταχωρήσεις στο ημερολόγιο 4-5 χρόνια πριν; Ή συγχρονίζει μόνο γεγονότα της τελευταίας περιόδου (μέχρι 6 μήνες το πολύ).

Μέχρι πόσο πίσω συγχρονίζει το ημερολόγιο; Μπορείς δηλαδή να συγχρονίσεις αν θες καταχωρήσεις στο ημερολόγιο 4-5 χρόνια πριν; Ή συγχρονίζει μόνο γεγονότα της τελευταίας περιόδου (μέχρι 6 μήνες το πολύ).

Μετα τους 6μηνες εχει, ολα τα ημερολογια,το οποιο δεν εχω δοκιμασει.Μονο μέχρι 6 μήνες το εχω βάλει.Για την επόμενη ρύθμιση δεν ξέρω.Δηλ.ποσο χρονο καλύπτουν το 'όλα τα ημερολογια'.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Επειδή με είχε απασχολήσει πολύ το θέμα του συγχρονισμού πριν 2 περίπου χρόνια όταν έστηνα το κινητό, είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες τις σχετικές εφαρμογές (και του outlook συμπεριλαμβανομένου), και μόνο το "Nine" έκανε αυτό που ήθελα, δηλαδή να συγχρονίσει σωστά ΟΛΟ το ημερολόγι. Την οποία εφαρμογή έχω κρατήσει μόνο και μόνο για αυτόν τον λόγο (αν και στην πορεία βρήκα και άλλους τρόπους να το πετύχω, περισσότερο μπελαλίδικους).

Γι αυτό ρωτάω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα στο Outlook.

με τις τελευταίες εκδόσεις του νοβα launcher όταν κρατάω πατημένο ένα εικονίδιο εφαρμογής στο pop up μενού πλέον δεν υπάρχει η επιλογή κατευθείαν uninstall μιας εφαρμογής! υπάρχει κάποια ρύθμιση να την επαναφέρω;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

με τις τελευταίες εκδόσεις του νοβα launcher όταν κρατάω πατημένο ένα εικονίδιο εφαρμογής στο pop up μενού πλέον δεν υπάρχει η επιλογή κατευθείαν uninstall μιας εφαρμογής! υπάρχει κάποια ρύθμιση να την επαναφέρω;

Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ και είμαι έτοιμος για αλλαγή (arrow)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχει αφαιρεθεί η επιλογή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι απ' τις ρυθμίσεις.
Αυτό το έχω παρατηρήσει κι εγώ και είμαι έτοιμος για αλλαγή (arrow)
Τόσο δύσκολο σού είναι να σύρεις το εικονίδιο της εφαρμογής στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Τόσο δύσκολο σού είναι να σύρεις το εικονίδιο της εφαρμογής στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης;

Δεν την κάνει απεγκατασταση. Μόνο σβήνει την συντόμευση. Για απεγκατασταση πρέπει να ψάξεις στο μενού εφαρμογών και να την σβήσεις από εκεί.

Δεν την κάνει απεγκατασταση. Μόνο σβήνει την συντόμευση. Για απεγκατασταση πρέπει να ψάξεις στο μενού εφαρμογών και να την σβήσεις από εκεί.
Μιλάς για τις εφαρμογές στην homescreen.

Εγώ και από τον προηγούμενο χρήστη που έγραψε για το θέμα, κατάλαβα για τις εφαρμογές στο app drawer τις οποίες αν τις σύρεις στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης βγαίνει επιλογή για uninstall.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αν μπορείς να βάλεις Xposed, το module minminguard κόβει τα πάντα και μέσα από εφαρμογές.

Τα εγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια. Κάνω κάτι λαθος

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Βαλε την εφαρμογή malwarebytes ή κάποια παρόμοια και Κάνε ένα σκαναρισμα να σου βρει Ποια η ποιές εφαρμογές ευθύνονται για τις διαφημίσεις και Κάνε τις uninstall. Το ζήτημα δεν είναι να βρεις την αιτία και όχι τον τρόπο να μην εμφανίζονται οι συγκεκριμένες διαφημίσεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Τι να σου πω. Σε όσες εφαρμογές έχω, δεν παίζουν διαφημίσεις.

Amazon Fire stick 4k max

Μέχρι στιγμής λειτουργεί τέλεια.Έβαλα το Gmail και το Google να εξαιρούνται και μου έρχονται κατευθείαν τα email.Μακάρι να είναι αυτό και να κρατήσει γιατί είναι σπαστκό να αργούν οι ειδοποιήσεις.Πες μου αν λειτούργησε και σε εσένα αν μπορείς.

Σε μενα παντως με Samsung Galaxy S7, το Gmail δεν υπαρχει καν σαν διαθεσιμο για να το βαλεις στις unmonitored apps. Περίεργο;

Σε μενα παντως με Samsung Galaxy S7, το Gmail δεν υπαρχει καν σαν διαθεσιμο για να το βαλεις στις unmonitored apps. Περίεργο;
Έχεις επιλέξει να φαίνονται οι εφαρμογές συστήματος;

Amazon Fire stick 4k max

Τα ίδια και σε εμένα με S7 Edge

Έχεις επιλέξει να φαίνονται οι εφαρμογές συστήματος;

Πως γίνετε αυτό? Όσο και να έψαξα δεν βρήκα τέτοια επιλογή

Μιλάς για τις εφαρμογές στην homescreen.

Εγώ και από τον προηγούμενο χρήστη που έγραψε για το θέμα, κατάλαβα για τις εφαρμογές στο app drawer τις οποίες αν τις σύρεις στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης βγαίνει επιλογή για uninstall.

Ναι, για την homescreen μιλάμε. Έχει χαθεί η επιλογή της απεγκαταστασης

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II