guspsoras Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ναι είναι θέμα hardware κινητού.(To κινητό ''εκπέμπει'' την κάρτα και δεν είναι θέμα φωτό) .Τα ακριβά Samsung το έχουν native και δεν νομίζω άλλο κινητό. Η εφαρμογή λεγόταν beepNgo και προσωπικά μου δούλευε παντού. Beep'nGo is now available on Android devices 4.4 and higher. However Mobeam's patented beaming technology is only available on the Samsung Galaxy S®7, Samsung Galaxy S®7 Edge, Samsung Galaxy S®6, Galaxy S®6 Edge, Galaxy S®6 Edge+, Galaxy S®5, Galaxy S®4, Galaxy Note®3, Galaxy Note®4, Galaxy Note®5, and Galaxy Note® Edge . We are working hard to expand the number of Mobeam-enabled devices. Devices that are Mobeam-enabled require the proper hardware (the IR sensor) installed to allow Beep'nGo to function properly. Σημ.: Από τέλος Μαίου ενσωματώθηκε στο Samsung Pay για να απαντήσω και στον DrFrap Προχθές που πήγα πάλι Βασιλόπουλο αλλά σε άλλο ταμείο, το διάβασε μια χαρά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ευχαριστω bezbozny. Δεν ειχα ιδεα! Ελλαδα βρισκομαι, αρα ξεχναω τις σουπερμαρκετοκαρτες στο κινητο. Υπαρχει δοκιμασμενη εναλλακτικη για να γλιτωσω την εντονη κρεβατομουρμουρα?Δοκίμασε την εφαρμογή mobile pocket. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τί ζητάς. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ευχαριστω bezbozny. Δεν ειχα ιδεα! Ελλαδα βρισκομαι, αρα ξεχναω τις σουπερμαρκετοκαρτες στο κινητο. Υπαρχει δοκιμασμενη εναλλακτικη για να γλιτωσω την εντονη κρεβατομουρμουρα? Αν κατάλαβα καλά τι θέλεις το Key Ring θα κάνει τι δουλεία σου! Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 @pisons & @salmp7: Ευχαριστω παιδια, τα δοκιμαζω και αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Ενδιαφέρον αυτού του τύπου οι εφαρμογές!! Ομολογώ δεν είχα σκεφτεί τέτοια "ευκολία"... Τo Samsung pay που το βρίσκω; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 @pisons & @salmp7: Ευχαριστω παιδια, τα δοκιμαζω και αναφερω. -Για να δουλέψουν οι εφαρμογές πρέπει να χρησιμοποιούν το mobeam service της Samsung. Για να μην παιδεύεσαι βάλε το beep n go και μην κάνεις sign in. Πάτησε try for now.... Απλά πρέπει να ξαναπεράσεις τις κάρτες σου. -Το Samsung pay δεν δουλεύει στο Note 4 Supported Devices: • Galaxy S8 • Galaxy S8+ • Galaxy S7 • Galaxy S7 Edge • Galaxy S7 Active • Galaxy S6 • Galaxy S6 Edge • Galaxy S6 Edge+ • Galaxy S6 Active • Galaxy Note5 Νομίζω ότι ακόμα και εάν δεν δουλευουν οι πιστωτικές , οι κάρτες μέλους δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 (edited) Ενδιαφέρον αυτού του τύπου οι εφαρμογές!! Ομολογώ δεν είχα σκεφτεί τέτοια "ευκολία"... Τo Samsung pay που το βρίσκω; Στο sammobile/apks. -Για να δουλέψουν οι εφαρμογές πρέπει να χρησιμοποιούν το mobeam service της Samsung. Για να μην παιδεύεσαι βάλε το beep n go και μην κάνεις sign in. Πάτησε try for now.... Απλά πρέπει να ξαναπεράσεις τις κάρτες σου. -Το Samsung pay δεν δουλεύει στο Note 4 Νομίζω ότι ακόμα και εάν δεν δουλευουν οι πιστωτικές , οι κάρτες μέλους δουλεύουν κανονικά. Δεν εχω πιστωτικες, μονο καρτες μελους (χε χε, ωραια περιγραφη, ειμαι μελος στο club Βεροπουλος :) ). Αυτο που ψαχνω ειναι η εφαρμογη να δουλευει παντα, σε καθε ειδους σκανερ. Αλλιως (θα εχω) προβλημα. Δοκιμαζω και τις 3 εφαρμογες και αναφερω. Edited June 12, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Υπάρχει κάποιο application με το οποίο να βλέπεις ποιες από τις επαφές σου έχουν Vodafone, ποιες Cosmote, ποιες Wind, Q, Frog, κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Υπάρχει κάποιο application με το οποίο να βλέπεις ποιες από τις επαφές σου έχουν Vodafone, ποιες Cosmote, ποιες Wind, Q, Frog, κλπ; https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Αλλά ξεχωρίζει μόνο εταιρία. Όχι frog ή f2go κτλ Το ενεργοποιείς και κάνεις κλήση. Πριν την ολοκληρώσει σου δείχνει τι εταιρία είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cytech.mobileapps.iserm.tc Αλλά ξεχωρίζει μόνο εταιρία. Όχι frog ή f2go κτλ Το ενεργοποιείς και κάνεις κλήση. Πριν την ολοκληρώσει σου δείχνει τι εταιρία είναι Σ' ευχαριστώ. Δεν υπάρχει κάτι που να μη χρειάζεται να κάνεις κλήση, ε; Γιατί δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το κινητό μου, αλλά σχεδόν ποτέ δεν προλαβαίνω να το κλείσω πριν χτυπήσει. Edit: Οκ, το κατέβασα και είδα ότι δεν χρειάζεται να κάνεις κλήση, γιατί βγαίνει πρώτα ένα παραθυράκι επιβεβαίωσης. Ευχαριστώ και πάλι. Edited June 13, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Δεν εχω πιστωτικες, μονο καρτες μελους (χε χε, ωραια περιγραφη, ειμαι μελος στο club Βεροπουλος :) ). Αυτο που ψαχνω ειναι η εφαρμογη να δουλευει παντα, σε καθε ειδους σκανερ. Αλλιως (θα εχω) προβλημα. Δοκιμαζω και τις 3 εφαρμογες και αναφερω. Να είσαι έτοιμος για ... πρόβλημα !!! :lol: Ας ξεκινήσουμε τονίζοντας ότι η εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσεις παίζει πολύ μικρό ρόλο, αφού το μόνο που κάνει είναι να δείχνει το barcode στην οθόνη και τίποτα περισσότερο. Προσωπικά χρησιμοποιώ τη mobile pocket, όπου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις εσύ το barcode με αποτέλεσμα να φαίνεται στην οθόνη όσο καθαρότερα γίνεται. Απλά όταν το φτιάχνεις πρέπει να δοκιμάσεις τους τύπους, ώστε να είναι ίδιο με αυτό της κάρτας. Επειδή έχω βολευτεί με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη. Το γιατί έγραψα στην αρχή να είσαι έτοιμος για πρόβλημα, το εξηγώ, αντιγράφοντας προηγούμενο πόστ μου, μερικές σελίδες πίσω... Το αν θα τη διαβάσει στο super market, είναι περισσότερο θέμα scanner και όχι τόσο της οθόνης, χωρίς να αποκλείουμε το δεύτερο βέβαια. Στο Mart (Θεσσαλονίκη) για παράδειγμα, το κινητό μου το διαβάζει το scanner της εισόδου, αλλά δεν το διαβάζουν τα scanner στα ταμεία, οπότε η υπάλληλος το πληκτρολογεί. Επιπλέον, πιο απλό παράδειγμα, σε Μασούτη της Καλαμαριάς το διαβάζει και σε Μασούτη της Τούμπας όχι. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, παιδιά. Έχω το LG G2 και χρησιμοποιώ το Handcent Next Sms για μηνύματα. Αυτό που ψάχνω να βρω, αν υπάρχει, είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων με την οποία να μπορώ να στέλνω μηνύματα 160 (και όχι 70) χαρακτήρων με μικρά γράμματα, την οποία θα παραλαμβάνει ο παραλήπτης πάλι με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή παρά με κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, παιδιά. Έχω το LG G2 και χρησιμοποιώ το Handcent Next Sms για μηνύματα. Αυτό που ψάχνω να βρω, αν υπάρχει, είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων με την οποία να μπορώ να στέλνω μηνύματα 160 (και όχι 70) χαρακτήρων με μικρά γράμματα, την οποία θα παραλαμβάνει ο παραλήπτης πάλι με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή παρά με κάτι άλλο; απλά δεν γίνεται είναι θέμα ελληνικών χαρακτήρων και δικτύου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 απλά δεν γίνεται είναι θέμα ελληνικών χαρακτήρων και δικτύου Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον και θέμα λειτουργικού αφού με Windows 10 mobile μια χαρά έστελνα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, παιδιά. Έχω το LG G2 και χρησιμοποιώ το Handcent Next Sms για μηνύματα. Αυτό που ψάχνω να βρω, αν υπάρχει, είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων με την οποία να μπορώ να στέλνω μηνύματα 160 (και όχι 70) χαρακτήρων με μικρά γράμματα, την οποία θα παραλαμβάνει ο παραλήπτης πάλι με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή παρά με κάτι άλλο; Γιατί νομίζω ότι, στις ρυθμίσεις μηνυμάτων σε lg συσκευές, υπάρχει επιλογή για 160 χαρακτήρες; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Γιατί νομίζω ότι, στις ρυθμίσεις μηνυμάτων σε lg συσκευές, υπάρχει επιλογή για 160 χαρακτήρες; Όσο το έχω ψάξει δεν έχω βρει στις ρυθμίσεις να στέλνεις 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα με μικρά (και όχι κεφαλαία γράμματα) και να παραλαμβάνει κι ο άλλος μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 απο οσο ξερω εχει να κανει με τα unicode και για αυτο δεν τα στελνουν με μικρα γραμματα.εχεις δυνατοτητα σε καποιες εφαρμογες να αποεπιλεξεις την αποστολη 160 χαρακτηρων η unicode και να τα στελνει με.μικρα,αλλα,70 καθε μηνυμα Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα, παιδιά. Έχω το LG G2 και χρησιμοποιώ το Handcent Next Sms για μηνύματα. Αυτό που ψάχνω να βρω, αν υπάρχει, είναι μια εφαρμογή μηνυμάτων με την οποία να μπορώ να στέλνω μηνύματα 160 (και όχι 70) χαρακτήρων με μικρά γράμματα, την οποία θα παραλαμβάνει ο παραλήπτης πάλι με μικρά γράμματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή δεν έχει να κάνει με την εκάστοτε εφαρμογή παρά με κάτι άλλο; Μην ακούσεις κανέναν που σου λέει γίνεται. Μικρά ελληνικά και 160 δεν γινόταν ποτέ σε SMS και ούτε θα γίνει, γιατί έτσι είναι οι προδιαγραφές του GSM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μην ακούσεις κανέναν που σου λέει γίνεται. Μικρά ελληνικά και 160 δεν γινόταν ποτέ σε SMS και ούτε θα γίνει, γιατί έτσι είναι οι προδιαγραφές του GSM. Μου αρκει να στελνω 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα κι ας μετατρεπονται σε κεφαλαια Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Μου αρκει να στελνω 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα κι ας μετατρεπονται σε κεφαλαια Κι εσένα κι εμένα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζήτησε ο φίλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Κι εσένα κι εμένα, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζήτησε ο φίλος. Δεν διαφωνω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Οκ παιδιά, κατάλαβα, τουλάχιστον γλίτωσα από τον "κοπό" να κάθομαι να ψάχνω αν γίνεται και πώς γίνεται και... γιατί να μη γίνεται. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 καλησπέρα έχω ένα sony ericsson xperia και ξαφνικά πλέον δεν μου κραταει τον κωδικό του wifi . κάθε φορά που το κλείνω το κινητό πρέπει να τού περνάω τον κωδικό ... τι έχει γίνει ???? πως μπορώ να το φτιάξω ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 καλησπέρα έχω ένα sony ericsson xperia και ξαφνικά πλέον δεν μου κραταει τον κωδικό του wifi . κάθε φορά που το κλείνω το κινητό πρέπει να τού περνάω τον κωδικό ... τι έχει γίνει ???? πως μπορώ να το φτιάξω ?????? Το φορμάτ ίσως βοηθήσει Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Υπάρχει τρόπος (ή εφαρμογή), όταν στέλνω SMS να μην μπορώ να γράψω παραπάνω από 160 χαρακτήρες; Επίσης, να υπάρχει πρόβλεψη της λέξης που ξεκίνησα να γράφω και να την επιλέγω με ένα πάτημα πάνω της; Αυτή τη στιγμή το στοκ sms πρόγραμμα του κινητού μου το κάνει μόνο με τα ονόματα από τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts