cb600f Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πραγματικά απορώ πως αυτή η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πραγματικά απορώ πως αυτή η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής! Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Κι εγώ το ίδιο. Βαρύ, ενεργοβόρο, ακολουθεί τις εξελίξεις τελευταίο και καταϊδρωμένο και παρόλα αυτά δημοφιλές. Εγώ έχω αρχίσει και σπρώχνω τους κοντινούς μου σε άλλες εφαρμογές. Αν συνεχίσει έτσι με τις διαφημίσεις θα φάει κι ένα σουτ να τελειώνουμε. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πραγματικά απορώ πως αυτή η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής! Κι εγώ το ίδιο. Την έχω από το 2010 - iphone4 Όσοι είχατε τότε smartphone = iphone , θα καταλάβατε πως αυτή η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής!!! Όσο για android και 2010 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το συζητήσουμε νομίζω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Πραγματικά απορώ πως αυτή η εφαρμογή έγινε τόσο δημοφιλής! Συμφωνώ. Αν θυμάμαι μόνο στην Ελλάδα και σε πολύ λίγες ακόμη χώρες είναι πανω από το WhatsApp. Ίσως εδώ έγινε μπέρδεμα WhatsApp με whatsup και νόμισε ο κόσμος ότι πρόκειται για την καρτοκινητή της cosmote οπότε στράφηκε στο viber....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Συμφωνώ. Αν θυμάμαι μόνο στην Ελλάδα και σε πολύ λίγες ακόμη χώρες είναι πανω από το WhatsApp. Ίσως εδώ έγινε μπέρδεμα WhatsApp με whatsup και νόμισε ο κόσμος ότι πρόκειται για την καρτοκινητή της cosmote οπότε στράφηκε στο viber....... Αυτό ακριβώς έγινε. Σαν εφαρμογές το what'sapp είναι ανώτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Τι διαφημίσεις έχει το viber? Έχω να δω διαφημίσεις χρόνια λόγω adaway και χρησιμοποιώ αρκετά το viber με έχει βολέψει πολύ. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Αυτή η διαφήμιση κάπως τρώγεται. Σε λιγάκι θα σου έρθουν και οι πορνοδιαφημίσεις να δω τι θα λες Ισχυει, αντε να πεφτουν τα μονα αστερακια στο play store μπας και βαλουν μυαλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Τι διαφημίσεις έχει το viber? Έχω να δω διαφημίσεις χρόνια λόγω adaway και χρησιμοποιώ αρκετά το viber με έχει βολέψει πολύ. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Καμία σχέση με τις διαφημίσεις μέσα στην εφαρμογή. Σου έρχονται μηνύματα ότι συμμετέχεις στο group της τάδε εταιρίας. Για την ώρα σε μένα έχουν έρθει από ikea, boconcept & gng. Μόνο με τις δύο πρώτες έχω πάρε δώσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Επειδή κάποτε ήταν διάσημη, δεν νομίζω πως πρέπει να κολλήσουμε σε αυτό το σκουπίδι. Έχω smartphones αρκετό καιρό. Τόσο πολύ, ώστε να ψάξω και να δοκιμάσω αρκετές άλλες εναλλακτικές, που υπάρχουν αρκετές, ευτυχώς στο Android. Είναι παράξενο που ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί WhatsApp και το διαμάντι το telegram. "Ακόμη" και το hangouts. Και υπάρχει σε όλες τις Android συσκευές, έτοιμο χωρίς να ψάχνεις. Αλλά τι να ζητάμε όταν η συντριπτική πλειοψηφία, δεν θυμάται ούτε το Gmail που πέρασε στην συσκευή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αλλά τι να ζητάμε όταν η συντριπτική πλειοψηφία, δεν θυμάται ούτε το Gmail που πέρασε στην συσκευή. δεν το ξερει καν πες, γιατι τους το εχει στησει αλλος το κινητο, gmail; τιν αυτο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Επειδή κάποτε ήταν διάσημη, δεν νομίζω πως πρέπει να κολλήσουμε σε αυτό το σκουπίδι. Έχω smartphones αρκετό καιρό. Τόσο πολύ, ώστε να ψάξω και να δοκιμάσω αρκετές άλλες εναλλακτικές, που υπάρχουν αρκετές, ευτυχώς στο Android. Είναι παράξενο που ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί WhatsApp και το διαμάντι το telegram. "Ακόμη" και το hangouts. Και υπάρχει σε όλες τις Android συσκευές, έτοιμο χωρίς να ψάχνεις. Αλλά τι να ζητάμε όταν η συντριπτική πλειοψηφία, δεν θυμάται ούτε το Gmail που πέρασε στην συσκευή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εδώ και δύο μήνες χρησιμοποιώ πολύ και το Lycachat. Έχει και πολύ καλές χρεώσεις προς σταθερά και κινητά (1500 λεπτά προς όλους με χρέωση ανά λεπτό μόνο με 10 ευρώ χωρίς ημερομηνία λήξης) Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) Εγώ πάντως μια χαρά το βρίσκω το Viber και καθόλου βαριά και ενεργοβόρα εφαρμογή. Σκουπίδι σε καμία περίπτωση. Ότι και να λέμε δεν υπάρχει κινητό που να μην την έχει, όλοι την χρησιμοποιούν, οπότε βολεύει αφάνταστα για επικοινωνία. Και το γεγονός ότι την χρησιμοποιεί τόσος κόσμος κάτι λέει. Τώρα για τα διαφημιστικά μηνύματα κλπ δεν έχω άποψη, δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα. Ίσως όμως είναι spam όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν, οπότε με κάποιο update δεν θα εμφανίζονται. Εναλλακτικές όπως hangouts, messenger κλπ δεν με βόλευαν ποτέ, τις θεωρώ περισσότερο ενεργοβόρες από το viber, ενώ τις χρησιμοποιούν πολλοί λιγότεροι χρήστες σε σχέση με το Viber οπότε για πολλά άτομα είναι άχρηστες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited April 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Συμφωνώ απόλυτα με το άνωθι post. Μια χαρά εφαρμογή, πάντα στο 1,2% κατανάλωση την έχω όσο κ να τη χρησιμοποιώ. Ελαφριά σαν πούπουλο δε. Υπάρχει ένας ελιτισμός εδώ εναντίον του viber. Ναι έχει άπειρα IM apps,αν δεν τα χρησιμοποιεί κανείς όμως είναι πρακτικά άχρηστα. Έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και εξωτερικό πλέον. Από εκεί που δεν την ήξερε σχεδόν κανείς εκτός Ελλάδος, όλο και πιο συχνά την βλέπω σε συσκευές, ακόμα κ σε review γνωστών youtuber. Αυτό με τις διαφημίσεις θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Εγω το εχω απλα για να πιανει χωρο και μηπως μου χρειαστει γιατι οι περισσοτεροι γνωστοι το εχουν. Το whatsapp εχει πιο καλο ηχο στην κληση. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Οσο καλο και αν ειναι το w.u. αφου δεν το χρησιμοποιει η πλειοψηφια των φιλων μου, δεν με καλύπτει. Αρα χρειάζεται και το viber. Προσωπικα, απο τις 350 επαφες που εχω στο τηλέφωνό μου, μου βγαζει οτι εχουν οι 140 viber και οι 25 εχουν w.u. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ούτε εγώ βρίσκω πως είναι βαριά εφαρμογή το Viber. Το γεγονός ότι μπαίνει σε PC/tablet σε συνδυασμό με πατέντα που επιτέλους δούλεψε και είδε 2η τηλεφωνική συσκευή σαν tablet και το έχω πλέον σε 2 τηλέφωνα, μου έχει λύσει τα χέρια. Αλλά όλα αυτά δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, μπροστά στο γεγονός ότι το χρησιμοποιούν πρακτικά όλοι. Και καλύτερη ποιότητα ήχου να έχει κάτι άλλο, αν το χρησιμοποιεί μονάχα ένας από τις επαφές μου, δεν έχει νόημα. Χώρια που η περισσότερη χρήση γίνεται με τα μηνύματα, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, κλήσεις χρησιμοποιώ σπάνια. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα): Υπάρχει εφαρμογή που να λειτουργεί ως διακόπτης μεταξύ λειτουργίας 2G (κάνοντας τα data off ταυτόχρονα) και 4G (κάνοντας on τα data ταυτόχρονα) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 (edited) (Δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό νήμα): Υπάρχει εφαρμογή που να λειτουργεί ως διακόπτης μεταξύ λειτουργίας 2G (κάνοντας τα data off ταυτόχρονα) και 4G (κάνοντας on τα data ταυτόχρονα) ; Αν είσαι root γίνεται υπό προϋποθέσεις.. Αν δεν είσαι root είναι πιο πολύπλοκο.. Τί συσκευή έχεις; είναι root; Όσο για το Viber που συζητάτε δεν είναι ούτε ενεργοβόρο,ούτε βαρύ, ούτε σκουπίδι! Και επίσης το χρησιμοποιούν όλοι οι φίλοι μου.. Edited April 18, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αν είσαι root γίνεται υπό προϋποθέσεις.. Αν δεν είσαι root είναι πιο πολύπλοκο.. Τί συσκευή έχεις; είναι root; Έχω 2 συσκευές που δεν τις έχω κάνει root (κυρίως διότι είναι στην εγγύηση): Moto G 3rd generation, Lenovo K5 (και οι δύο με Lollipop) Υπερβολικά πολλές κινήσεις για να αλλάζω δίκτυο και data κάθε φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έχω 2 συσκευές που δεν τις έχω κάνει root (κυρίως διότι είναι στην εγγύηση): Moto G 3rd generation, Lenovo K5 (και οι δύο με Lollipop) Υπερβολικά πολλές κινήσεις για να αλλάζω δίκτυο και data κάθε φορά... Ποιος ακριβώς σου είπε ότι αν κάνεις ροοτ χάνεις την εγγύηση; Μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι έχεις Samsung; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιο app που να μπορείς να ενώσεις 2 φώτο μαζί δίπλα δίπλα πχ και μετά να φαίνεται σαν μια; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzareli Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Ποιος ακριβώς σου είπε ότι αν κάνεις ροοτ χάνεις την εγγύηση; Μήπως μπερδεύτηκες και νομίζεις ότι έχεις Samsung; Sent from my m1 note using Tapatalk πχ http://www.insomnia.gr/topic/595383-root-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Έχω 2 συσκευές που δεν τις έχω κάνει root (κυρίως διότι είναι στην εγγύηση): Moto G 3rd generation, Lenovo K5 (και οι δύο με Lollipop) Υπερβολικά πολλές κινήσεις για να αλλάζω δίκτυο και data κάθε φορά... Χωρίς root τις κινήσεις αυτές τις έχω αυτοματοποιησει με το Tasker και το AutoInput plug-in. Και τα δύο επί πληρωμή. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς root. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιο app που να μπορείς να ενώσεις 2 φώτο μαζί δίπλα δίπλα πχ και μετά να φαίνεται σαν μια; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες την εφαρμογή Pixlr Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποιο app που να μπορείς να ενώσεις 2 φώτο μαζί δίπλα δίπλα πχ και μετά να φαίνεται σαν μια; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δουλεύω αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lyrebirdstudio.photocollageeditor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts