editorR Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που να παίζει μουσική από YouTube στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το SM-T710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.apkmirror.com/apk/ogmods/ogyoutube/ogyoutube-10-45-53-release/ogyoutube-10-45-53-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 http://www.apkmirror.com/apk/ogmods/ogyoutube/ogyoutube-10-45-53-release/ogyoutube-10-45-53-android-apk-download/ Καλύτερα από την επίσημη σελίδα http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download Χρειάζεται να κάνεις εγκατάσταση 2 αρχεία (για να μπορέσεις να κάνεις login στο λογαριασμό σου) OGYouTube v2.0 (11.62.62) microG for OGYT (v1.0).apk (για το login) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Kαλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ελαφριά εφαρμογή για αναπαραγωγή κομματιών m4a, ogg, mp3,κλπ? Η google ζηταει συνεχεια δικαιωματα κ δεν παιζει τα m4a, το "μουσικη" δεν παιζει τα m4a ogg Σας ευχαριστω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Kαλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ελαφριά εφαρμογή για αναπαραγωγή κομματιών m4a, ogg, mp3,κλπ? Η google ζηταει συνεχεια δικαιωματα κ δεν παιζει τα m4a, το "μουσικη" δεν παιζει τα m4a ogg Σας ευχαριστω Χρησιμοποιώ τον Blackplayer Ex ο οποίος είναι εξαιρετικος Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Kαλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια ελαφριά εφαρμογή για αναπαραγωγή κομματιών m4a, ogg, mp3,κλπ? Η google ζηταει συνεχεια δικαιωματα κ δεν παιζει τα m4a, το "μουσικη" δεν παιζει τα m4a ogg Σας ευχαριστω Εμένα τα παίζει κανονικά το "μουσική" image search Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Se ευχαριστω. Θα το τσεκαρω Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ψαχνω για μια εφαρμογη για υπενθυμισεις που θα τις προσθετει αυτοματα και στο goggle calendar Μετα απο ψαξιμο βρηκα το call reminder και μαλλιστα αγορασα και την pro εκδοση με 4,35€ Ενω ομως κανει την προσθηκη αυτοματα στο ημερολόγιο δεν μου βγαζει την υπανθυμιση την ορισμενη ωρα. Θα ελεγα οτι κατι δεν ειχα ορισει σωστα στις ρυθμισεις αλλα αυτο συμβαινει σε περιπου 8 στις 10 υπενθυμισεις που θα ορισω και οχι σε ολες, Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποια εξηγηση γιατι γινεται σε μερικες και οχι σε ολες. Μπορει να ξερει ή να σκεφτει καποιος τι φταιει ; Η αν ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο σωστα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ψαχνω για μια εφαρμογη για υπενθυμισεις που θα τις προσθετει αυτοματα και στο goggle calendar Μετα απο ψαξιμο βρηκα το call reminder και μαλλιστα αγορασα και την pro εκδοση με 4,35€ Ενω ομως κανει την προσθηκη αυτοματα στο ημερολόγιο δεν μου βγαζει την υπανθυμιση την ορισμενη ωρα. Θα ελεγα οτι κατι δεν ειχα ορισει σωστα στις ρυθμισεις αλλα αυτο συμβαινει σε περιπου 8 στις 10 υπενθυμισεις που θα ορισω και οχι σε ολες, Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποια εξηγηση γιατι γινεται σε μερικες και οχι σε ολες. Μπορει να ξερει ή να σκεφτει καποιος τι φταιει ; Η αν ξερετε καποιο αλλο προγραμμα που να το κανει αυτο σωστα ; Και γιατί δεν βάζεις υπενθύμιση κατευθείαν στο Google Calendar; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Και γιατί δεν βάζεις υπενθύμιση κατευθείαν στο Google Calendar; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Επειδη εκει καμια (σχεδον) δεν γίνεται με αναδυομενο παράθυρο ή με διαρκες εικονιδιο στη μπαρα. ΙΣΩΣ ειναι το ιδιο προβλημα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Τελικά είναι στο αριστερό μενού ή επιλογή για night modehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160825/b0b870ac38136b3e01d823f1fa517e46.jpg Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδια για προτεινετε καμια εφαρμογη office!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδια για προτεινετε καμια εφαρμογη office!! Officesuite Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 wps! τσεκαρε την Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πειτε καμια εφαρμογη που να συχρονιζει αρχεια αυτοματα μονο του με βαση χρονοδιαγραμματος που εχεις ορισει εσυ ,χωρις περιορισμους πχ μονο εικονες, με το dropbox και γενικα με υπηρεσιες cloud; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Foldersync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδια για προτεινετε καμια εφαρμογη office!! Wps ότι καλύτερο, +1 και απο μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για Video recording σαν το Spark του iOS ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Υπάρχει εφαρμογή να στέλνεις sms το οποίο μετά από κάποιο χρόνο να αυτοσβήνεται (ότι θέλω ζητάω, αλλά λέω μήπως)? ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160823/dcaeeef87e02890f81ff89bf02415d46.jpg Κάμε ένα clear cache στην εφαρμογή και ίσως μια επανεκκίνηση sent from my nice curved LG G Flex2 Τίποτα, μήπως επειδή έχω ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Στην εφαρμογή quickpic, δεν με αφήνει να αλλάξω και να κάνω επεξεργασία φωτογραφίες που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης λόγω περιορισμών από android 5+ κτλ. Μου βγάζει ένα μενού για να επιλέξω την διαδρομή της κάρτας μνήμης για να έχει πρόσβαση και δεν το βρίσκω. Γνωρίζει κάποιος πως διορθώνεται; είμαι ροοτ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/d2dc2b6a0b58d3143d0974d8529bd66e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 εφαρμογή για ταβλετ σε παιδι να κλεινει εφαρμογες που παταει και τρεχουν στο παρασκήνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδιά ποιο θεωρείτε καλύτερο πρόγραμμα για εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας; Είμαι με Lollipop, root & xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 εφαρμογή για ταβλετ σε παιδι να κλεινει εφαρμογες που παταει και τρεχουν στο παρασκήνιο? Ψάξε στις επιλογές προγραμματιστη. Έχεις να βάζεις όριο μέχρι πόσες εφαρμογες θα τρέχουν στο παρασκήνιο ή να κλείνει κατευθείαν η εφαρμογή μόλις βγεις από αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδιά ποιο θεωρείτε καλύτερο πρόγραμμα για εγγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας; Είμαι με Lollipop, root & xposed Χρησιμοποιώ το call X και πάει μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Εγω αυτο χωρις προβλημα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord Μπορω να προσθεσω και αριθμο που δεν εχω στις επαφες. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Πειτε καμια εφαρμογη που να συχρονιζει αρχεια αυτοματα μονο του με βαση χρονοδιαγραμματος που εχεις ορισει εσυ ,χωρις περιορισμους πχ μονο εικονες, με το dropbox και γενικα με υπηρεσιες cloud; Folder sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts