Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς ναι τα χανεις όλα από το κινητό. Κάνε backup και κράτησέ το σε κάρτα sd. Γιατί δεν ρωτάς στο νήμα της συσκευής σου για καλύτερη βοήθεια;

Έχω ρωτήσει και εκεί χωρίς απάντηση ακόμη (άλλωστε, η ερώτηση είναι γενικού ενδιαφέροντος).

Η ιδέα που έριξες είναι πολύ σημαντική και τη σκέφτομαι σοβαρά, λίγο πριν περάσω σε νέα rom.

Οι φωτο είναι ήδη στην SD (την έχω ορίσει ως αποθηκευτικό χώρο). Τι άλλο πρέπει να μεταφέρω εκεί;

Edited by makap

Μια ενημέρωση στους χρήστες του ttpod, επειδή το ξεφτίλησαν το πράγμα με τις διαφημίσεις και αυτές τις ******** που βάζουν, το γύρισα σε jet audio plus.κορυφαία ποιότητα ήχου αλλά χωρίς τα καλούδια του αλλού

Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου αλλά το πρόβλημα είναι ότι, το κινητό αγοράστηκε τον ΙΑΝ 2016 και από τον ΜΑΡ άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα που επιδεινώθηκαν την τελευταία εβδομάδα, και, μετά από κάθε πλήρη φόρτιση, η ένδειξη φόρτισης πέφτει απότομα από το επίπεδο του 95-97% στο 9% περίπου και μετά κλείνει.

Παρά το γεγονός ότι η αρχική μπαταρία δεν έχει ενδείξεις χαλασμένης (φούσκωμα κλπ), αγόρασα νέα, την άλλαξα την προηγούμενη βδομάδα, αλλά και πάλι τα ίδια, και κοντεύω να τρελαθώ.

Η πτώση από το 95% στο 9% δεν είναι φυσιολογική, και κανένα πρόγραμμα δε μπορεί να τραβήξει τόσο ρεύμα.

Η μπαταρία που άλλαξες είναι γνήσια, ή την πήρες από ebay/σκρουτζομαγαζο;

Tapatalked from my Nexus 5

Η πτώση από το 95% στο 9% δεν είναι φυσιολογική, και κανένα πρόγραμμα δε μπορεί να τραβήξει τόσο ρεύμα.

Η μπαταρία που άλλαξες είναι γνήσια, ή την πήρες από ebay/σκρουτζομαγαζο;

Tapatalked from my Nexus 5

Την αγόρασα από Κίνα και έχει τα ίδια αυτοκόλλητα με την αρχική.

Επειδή, όμως, το φαινόμενο του "αδειάσματος" παρατηρείται και στις 2 μπαταρίες, πιστεύω ότι δεν είναι πραγματικό αλλά εικονικό και οφείλεται, κατά την ταπεινή μου άποψη, στην απαράδεκτη αναβάθμιση με τα ατέλειωτα reboots.

Εφαρμογή για cinema, αίθουσες κ. λ. π.;;;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.com.dcs.clickatlife&hl=el

To πιο γρήγορο απ'ολα

Εχω την εφαρμογή alert me (missed call sms reminder), αλλά δεν δουλεύει απο τότε που είμαι σε lollipop! Εν τω μεταξύ εχω δοκιμάσει κι άλλες... και καμία δεν δουλεύει! Υπάρχει κάποια εφαρμογή call/sms reminder που να δουλεύει σε lollipop?:(

Εχω την εφαρμογή alert me (missed call sms reminder), αλλά δεν δουλεύει απο τότε που είμαι σε lollipop! Εν τω μεταξύ εχω δοκιμάσει κι άλλες... και καμία δεν δουλεύει! Υπάρχει κάποια εφαρμογή call/sms reminder που να δουλεύει σε lollipop?:(

Κάτι τέτοιο λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.notificationtoasterlite

Την εφαρμογή που λες δεν μου την εμφανίζει καν... Νομίζω κάτι τέτοιο λες αν κατάλαβα καλά.

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνω remote desktop το κινητό σε real time μέσω Wi-Fi ή Bluetooth, το αντίστοιχο π.χ. του Splashtop ή teamviewer για το pc? Το θέλω για να έχω έλεγχο real time για χρήση vr controller(δεν έχω χειριστήριο Bluetooth)

sent from my shamu using tapatalk

Κάτι τέτοιο λες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nlucas.notificationtoasterlite

Την εφαρμογή που λες δεν μου την εμφανίζει καν... Νομίζω κάτι τέτοιο λες αν κατάλαβα καλά.

Οχι οχι! Και η εφαρμογή υπαρχει! Θα δω τι θα κάνω! Πάντως ευχαριστώ πολυ!

Οχι οχι! Και η εφαρμογή υπαρχει! Θα δω τι θα κάνω! Πάντως ευχαριστώ πολυ!

Ναι Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει!! Απλά δεν μου την βρίσκει εμένα στην αναζήτηση για κάποιο λόγο...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνω remote desktop το κινητό σε real time μέσω Wi-Fi ή Bluetooth, το αντίστοιχο π.χ. του Splashtop ή teamviewer για το pc? Το θέλω για να έχω έλεγχο real time για χρήση vr controller(δεν έχω χειριστήριο Bluetooth)

Θες controller ή remote desktop?

Για controller, δες το RKREMOTE.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δοκίμασε αυτή. Είναι ελαφριά και τρέχει ακόμα και σε marshmallow https://play.google.com/store/apps/details?id=org.intoorbit.renotify

Δοκίμασε αυτή. Είναι ελαφριά και τρέχει ακόμα και σε marshmallow https://play.google.com/store/apps/details?id=org.intoorbit.renotify

Πάτησα το λινκ που προτεινεις και κοιτα τι μου γραφει;

Sorry! This content is not available in your country yet.

We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible.

Please check back again soon.

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Πάτησα το λινκ που προτεινεις και κοιτα τι μου γραφει;

Sorry! This content is not available in your country yet.

We're working to bring the content you love to more countries as quickly as possible.

Please check back again soon.

Σε μένα την βγάζει κανονικά...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εφαρμογή για cinema, αίθουσες κ. λ. π.;;;

Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.ic3man.cineview&hl=el

Παιδιά θέλω να βγάλω μια σελίδα φώτο με το κινητό και να το μετατρέψω σε αρχείο που να μπορώ να το εκτυπώσω. Υπάρχει τέτοια εφαρμογή και δωρεάν αν γίνεται?

Edited by filkatsxlt
:respect:

Ψάχνω μια εφαρμογή που να σημειώνω τα δικά μου μέρη και όταν είμαι κάπου να μου τα δείχνει, π.χ να έχω το Μουσείο της Ακρόπολης και όταν είμαι στην πλάκα να μου το δείχνει σαν το κοντινό σημείο.

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα.γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο widget ή καποιο module για το xposed με το οποιο να μπορώ να αλλάζω WiFi δίκτυα εύκολα γρήγορα χωρις να πηγαίνω στις ρυθμίσεις ώστε να συνδεθώ σε άλλο;

Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk

:!: Ενημέρωση

Τα μηνύματα που αφορούσαν το viber μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα.

Προσπαθήστε να γράφετε στα σωστά θέματα.

Απαντάω μόνος μου, αφού ο προηγούμενος δε με κάλυψε. Υπάρχει το vysor, για να κάνεις mirror το κινητό σε pc, μέσω Usb(πλήρης έλεγχος του κινητού real time).Μετά για την περίπτωση μου που το ήθελα μέσω Wi-Fi, enable adb over Wi-Fi/tcp(Google it, υπάρχουν πολλοί τρόποι) και όλα μια χαρά :D

υπαρχει εφαρμογη knock knock η swype για ανοιγμα κλεισιμο οθονης ; η μηπως θελει root ; σε nexus 5 θελω να την περασω Edited by dimtz

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II