NikoSoti Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλησπέρα. Εχει κάποιος να προτείνει widget καιρού, ελαφρύ, μινιμαλ και με καλές προβλέψεις; Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ χρησιμοποιπώ το Chronus. Έχει σετ εικονιδίων μίνιμαλ, ελαφρύ είναι και από προβλέψεις ρυθμίζεις εσύ από που θες να παίρνει feed! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλησπέρα. Εχει κάποιος να προτείνει widget καιρού, ελαφρύ, μινιμαλ και με καλές προβλέψεις; Sent from my iPad using Tapatalk Aix weather widget για σκέτο widget. Εγώ είχα βάλει και το Klara που είναι εφαρμογή κανονική, ωραίο ήταν και αυτό. Και τα δύο σχετικά μέσα έπεφταν στις προβλέψεις. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 χρησιμοποιώ συχνά το opengur για να ανεβάζω φωτογραφίες στο imgur, (το app του imgur δεν μαρέσει γιατί όταν τελειώσει το upload δεν δίνει το λινκ) αλλά παρατήρησα ότι πλέον κολλάει κατά το upload και δεν συνεχίζει (sony z5 - android 6). έχετε να μου προτείνετε κάποια παρόμοια εφαρμογή, με την προϋπόθεση να δίνει το link των φωτογραφιών όταν τελειώσει το upload? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο θα τα δοκιμάσω! Sent from my iPad using Tapatalk Τα δοκιμασία όλα τελικά και κατέληξα στο chronus! Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής! Edited May 7, 2016 by Dpan9 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Υπαρχει εφαρμογη που με ανοιχτο το gps να της ορισω ενα συγκεκριμενο σημειο να μου χτυπαει ειδοποιηση οποτε παω εκει; Δοκίμασε και με το keep της Google. Μια χαρά δουλεύει. Sent using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 καλησπάρα έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή με minimal wallpaper; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) καλησπάρα έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή με minimal wallpaper; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gauravmantri.minimalwallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidscreens.flatwallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.krohlingstudio.minimalistwallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minimalis.wallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joko.minima Edited May 8, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ψάχνω για δωρεάν εφαρμογή κάμερας. Να είναι απλή,δωρεάν και να ανοίγει γρήγορα. Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Το adguard επιβαρύνει την συσκευή cpu & μπαταρία; Δημιουργεί κάποιο θέμα αν κάνω vpn συνδέσεις; Χωρίς root θα παίζει σαν local vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Swipe for Facebook. Γρήγορος και ελαφρύς (σχετικά) client. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Το adguard επιβαρύνει την συσκευή cpu & μπαταρία; Δημιουργεί κάποιο θέμα αν κάνω vpn συνδέσεις; Χωρίς root θα παίζει σαν local vpn. Όχι δεν επιβαρύνει, ίσα ίσα, εφόσον δεν φαίνονται διαφημίσεις ο σκοπός του είναι να εξοικονομεί πόρους. Όσον αφορα το VPN που αναφέρεις, διαβασε στο site της εφαρμογής, τα γράφει αναλυτικα και θα σου λυθούν οι απορίες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Το adguard επιβαρύνει την συσκευή cpu & μπαταρία; Δημιουργεί κάποιο θέμα αν κάνω vpn συνδέσεις; Χωρίς root θα παίζει σαν local vpn. Όχι δεν επιβαρύνει, ίσα ίσα, εφόσον δεν φαίνονται διαφημίσεις ο σκοπός του είναι να εξοικονομεί πόρους. Όσον αφορα το VPN που αναφέρεις, διαβασε στο site της εφαρμογής, τα γράφει αναλυτικα και θα σου λυθούν οι απορίες. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Επιβεβαιώνω ότι δε επιβαρύνει καθόλου. Την αγόρασα για να μην έχω ούτε στις λίγες μη αγορασμένες εφαρμογές που έχω διαφημίσεις είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση Για email client χρησιμοποιω το inbox και το θεωρώ ο,τι πιο βολικό αλλά με δυσκολεύει λίγο το ότι δέχεται μόνο Gmail. Ξέρετε καμιά άλλη εφαρμογή με λειτουργίες σαν του inbox που να δέχεται και άλλα email? Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά μία ερώτηση Για email client χρησιμοποιω το inbox και το θεωρώ ο,τι πιο βολικό αλλά με δυσκολεύει λίγο το ότι δέχεται μόνο Gmail. Ξέρετε καμιά άλλη εφαρμογή με λειτουργίες σαν του inbox που να δέχεται και άλλα email? Προσωπικά έχω αυτό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Και το παρόμοιο bluemail επίσης πολύ καλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Κάποια εφαρμογή για things to do με notifications και απλό μενού? Δοκίμασα μερικές αλλά δεν μου έκανα κλικ... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Προσωπικά έχω αυτό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue Και το παρόμοιο bluemail επίσης πολύ καλό.... Θα το δοκιμασω. Μπορείς να μου πεις μήπως αν κατηγοριοποιει τα μεηλ ανάλογα με το περιεχόμενό τους; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Έχει βγει κάνεις ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΗ εφαρμογή blacklist που να κάνει MUTE τις μπλοκαρισμενες εφαρμογές; Όχι block, δεν με νοιάζει. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Έχει βγει κάνεις ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΗ εφαρμογή blacklist που να κάνει MUTE τις μπλοκαρισμενες εφαρμογές; Όχι block, δεν με νοιάζει. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω αυτό το οποίο το βάζω σε μια δυο επαφές κάποια μεσημέρια. Έχω σωθεί. Δεν έχω κοιτάξει να δω αν έχει mute, αλλά μεσημέρι δεν ξαναχτύπησε πάντως:) Δες και το pm σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Επιβεβαιώνω ότι δε επιβαρύνει καθόλου. Την αγόρασα για να μην έχω ούτε στις λίγες μη αγορασμένες εφαρμογές που έχω διαφημίσεις είναι εξαιρετική. Αφού υπάρχει δωρεάν λύση, γιατί να πληρώσεις; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αφού υπάρχει δωρεάν λύση, γιατί να πληρώσεις; Unleashed by my M1 NOTE Αν δεν πληρώσεις δεν μπλοκάρει μόνο σελίδες και όχι στις εφαρμογές; Το δοκιμάζω με premium trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αν δεν πληρώσεις δεν μπλοκάρει μόνο σελίδες και όχι στις εφαρμογές; Το δοκιμάζω με premium trial. Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Μιλάω για το minminguard που επιλέγεις manual κιόλας ποιες εφαρμογές θα είναι χωρίς διαφημίσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Έχει βγει κάνεις ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΗ εφαρμογή blacklist που να κάνει MUTE τις μπλοκαρισμενες εφαρμογές; Όχι block, δεν με νοιάζει. Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkroot call blocker & root call sms manager! Κάνουν τα πάντα! Edited May 9, 2016 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Μιλάω για το minminguard που επιλέγεις manual κιόλας ποιες εφαρμογές θα είναι χωρίς διαφημίσεις. Unleashed by my M1 NOTE Η εφαρμογή αυτή θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Επιβεβαιώνω ότι δε επιβαρύνει καθόλου. Την αγόρασα για να μην έχω ούτε στις λίγες μη αγορασμένες εφαρμογές που έχω διαφημίσεις είναι εξαιρετική. Παιδιά όντως θεωρείτε ότι δεν επιβαρύνει την μπαταρία; Πως το εξηγειτε αυτό; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/3fbd3e555864bb3dc87ec8e672cad3bc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/10a2023a6b4627cb1bac92ed27962382.jpg Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Παιδιά όντως θεωρείτε ότι δεν επιβαρύνει την μπαταρία; Πως το εξηγειτε αυτό; Διάβασε στο site της εφαρμογής στα FAQ's που εξηγεί γιατί μπορεί να σου δείχνει υψηλή κατανάλωση η οποία αναφέρει ομως ότι είναι spurious. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by kollatos αφαίρεση φώτο από quote Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts