al_exis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για video player; Ο MX player ειναι καλος; Εγώ αυτόν έχω. Μια χαρά είναι. Απλά κάτι παίζει με τους υπότιτλους τώρα τελευταία. Είχα προσπαθήσει να δω μια ταινία με υπότιτλους σε. srt και δεν τους έβλεπε. Δεν θυμάμαι το λόγο όμως. Κάτι με τα codecs νομίζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Ότι καλύτερο υπάρχει Με ποια έννοια; Θεωρώ τον BS PLAYER καλύτερο γιατί σου βρίσκει και τους υπότιτλους online. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκει τους υπότιτλους μόνο του - πάντα χειροκίνητα τους βρίσκω ;) Το θεωρώ απολύτως καλύτερο διότι παίζει απολύτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 BSPlayer, μακράν ότι καλύτερο υπάρχει για βίντεο player. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκει τους υπότιτλους μόνο του - πάντα χειροκίνητα τους βρίσκω ;) Το θεωρώ απολύτως καλύτερο διότι παίζει απολύτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ:cool: Εάν μιλάς για τον mx αυτόν χρησιμοποιώ αλλά παλιά βερσιόν νομίζω 1.7.32 η κάπως έτσι γιατί πλέον δεν υποστηρίζει ήχο ac3. Το έφτιαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εάν μιλάς για τον mx αυτόν χρησιμοποιώ αλλά παλιά βερσιόν νομίζω 1.7.32 η κάπως έτσι γιατί πλέον δεν υποστηρίζει ήχο ac3. Το έφτιαξαν; Για dts,ac3 τα έχουμε ξαναπεί ...http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (έχει και οδηγίες...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Για dts,ac3 τα έχουμε ξαναπεί ...http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (έχει και οδηγίες...) Το ξέρω αλλά για τον μέσο χρήστη είναι αποτρεπτικο να κάνει τέτοιες πατέντες. Άρα καλή εναλλακτική είναι ο bs άσχετα εάν δεν τον πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το ξέρω αλλά για τον μέσο χρήστη είναι αποτρεπτικο να κάνει τέτοιες πατέντες. Άρα καλή εναλλακτική είναι ο bs άσχετα εάν δεν τον πάω. Ο καλύτερος Player είναι απλά αυτός που βολεύει τον καθένα μας....ανεξάρτητα από τι σου προσφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ χρησιμοποιώ Vlc αλλά λέω να δοκιμάσω τον MX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγω εχω κολλησει με τον archos video χρονια τωρα. Βρισκει εξώφυλλα, υποτιτλους από το internet, παιζει τα παντα και το σπουδαιοτερο για μενα, είναι ότι υποστηριζει ftp, dlna, samba με καλο buffer και μπορω και στριμαρω δικτυακα από τον nas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Κατέβασα την εφαρμογή Amazon appstore και κατά την σύνδεση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, τι θέλει να πει ο ποιητής; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160322/7ec80a06bfb1d0b5c09e103d8bc568ce.jpg Δεν την έχω κάνει εγκατάσταση σε 50 συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Κατέβασα την εφαρμογή Amazon appstore και κατά την σύνδεση μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα, τι θέλει να πει ο ποιητής; Δεν την έχω κάνει εγκατάσταση σε 50 συσκευές Βασικά λέει ότι έχεις κάνει login με τον ίδιο λογαριασμό σε πάνω από 50 διαφορετικές συσκευές. Δεν ξέρω πως το έχεις καταφέρει. Μήπως χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό αρκετά άτομα; Δεν ξέρω πως αλλιώς να το ερμηνεύσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βασικά λέει ότι έχεις κάνει login με τον ίδιο λογαριασμό σε πάνω από 50 διαφορετικές συσκευές. Δεν ξέρω πως το έχεις καταφέρει. Μήπως χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό αρκετά άτομα; Δεν ξέρω πως αλλιώς να το ερμηνεύσω. οχι φιλε ,μονο εγω το κανω εγκατασταση ,παραξενο μου φαινεται και μενα γι αυτο και ρωτησα, το θμα μου ειναι πως εχω εκει εφαρμογες που κοστιζουν και τις χρειαζομαι οπωσδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 οχι φιλε ,μονο εγω το κανω εγκατασταση ,παραξενο μου φαινεται και μενα γι αυτο και ρωτησα, το θμα μου ειναι πως εχω εκει εφαρμογες που κοστιζουν και τις χρειαζομαι οπωσδηποτε Κάνε του μια εκκαθάριση δεδομένων και μια εκκαθάριση προσωρινής μνήμης μήπως και αλλάξει κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 οχι φιλε ,μονο εγω το κανω εγκατασταση ,παραξενο μου φαινεται και μενα γι αυτο και ρωτησα, το θμα μου ειναι πως εχω εκει εφαρμογες που κοστιζουν και τις χρειαζομαι οπωσδηποτε Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι να μπεις στον λογαριασμό σου και να αρχίσεις να σβήνεις συσκευές. Μήπως αλλάζεις custom rom με το κιλό; Μπορεί να είναι στην ουσία μόνο 1 συσκευή με διαφορετικές παραλλαγές, λόγω custom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) @Alexis το εκανα φιλε ,παλι τα ιδια, εγκατεστησα εκ νεου την εφαρμογη απο την αρχη αλλα με μηδεν αποτελεσμα ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να δοκιμάσεις, είναι να μπεις στον λογαριασμό σου και να αρχίσεις να σβήνεις συσκευές. Μήπως αλλάζεις custom rom με το κιλό; Μπορεί να είναι στην ουσία μόνο 1 συσκευή με διαφορετικές παραλλαγές, λόγω custom. πως να μπω στον λογαρασμο μου; αναβαθμιση εχω κανει τελευταια σε android 6 , 50 συσκευες ειμαι σιγουρος δεν εχω φτασει Mπηκα απο το pc στο amazon.co.uk και δεν υπαρχει εκει καταχωρημενη συσκευη, μηπως πρεπει να μπω καπου αλλου; Edited March 22, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 @Alexis το εκανα φιλε ,παλι τα ιδια, εγκατεστησα εκ νεου την εφαρμογη απο την αρχη αλλα με μηδεν αποτελεσμα ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως να μπω στον λογαρασμο μου; αναβαθμιση εχω κανει τελευταια σε android 6 , 50 συσκευες ειμαι σιγουρος δεν εχω φτασει Mπηκα απο το pc στο amazon.co.uk και δεν υπαρχει εκει καταχωρημενη συσκευη, μηπως πρεπει να μπω καπου αλλου; Για δες μια κι εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 @Alexis το εκανα φιλε ,παλι τα ιδια, εγκατεστησα εκ νεου την εφαρμογη απο την αρχη αλλα με μηδεν αποτελεσμα ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως να μπω στον λογαρασμο μου; αναβαθμιση εχω κανει τελευταια σε android 6 , 50 συσκευες ειμαι σιγουρος δεν εχω φτασει Mπηκα απο το pc στο amazon.co.uk και δεν υπαρχει εκει καταχωρημενη συσκευη, μηπως πρεπει να μπω καπου αλλου; Όπως είσαι από το pc στο amazon.co.uk, πήγαινε με το ποντίκι πάνω από το shop by department , πάνω από το appstore for android και θα σου εμφανίσει επιλογή your apps and devices. Eκεί θα βρεις τις συσκευές του android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Όπως είσαι από το pc στο amazon.co.uk, πήγαινε με το ποντίκι πάνω από το shop by department , πάνω από το appstore for android και θα σου εμφανίσει επιλογή your apps and devices. Eκεί θα βρεις τις συσκευές του android. ok, βρεθηκε λυση τελικα , ευτυχως :) , σας ευχαριστω για την βοηθεια σας για την ιστορια εκει μεσα ειχα μονο 12 devices και οχι 50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Και σε εμένα το βγάζει και ήθελα να ρωτήσω.η λύση είναι αυτη που προτείνει ο φίλος πιο πάνω απο πι σι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 ναι ,απο pc να το κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 το βρηκα ευχαριστω!εγω ειχα καμια 40αρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Και σε εμένα το βγάζει και ήθελα να ρωτήσω.η λύση είναι αυτη που προτείνει ο φίλος πιο πάνω απο πι σι; Και από κινητό να μπεις, δεν υπάρχει θέμα. Απλά μπαίνεις στο account μέσω browser. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Και από κινητό να μπεις, δεν υπάρχει θέμα. Απλά μπαίνεις στο account μέσω browser. οκ το εκανα στον υπολογιστη.βαρεθηκα να σβηνω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Λοιπόν πρόσεξα ότι αν έχω δηλωμένη χώρα στο Amazon underground την Αγγλία, δεν μου βγάζει καθόλου τα πακέτα με τις Δωρεάν εφαρμογές ανά βδομάδα. Σε εσάς δουλεύει κανονικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts