visualuser Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 5.1? η τελευταια εκδοση ειναι 4.0, μηπως λες κατι αλλο? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 5.1? η τελευταια εκδοση ειναι 4.0, μηπως λες κατι αλλο? :shifty: Μιλάει για την έκδοση του Android. Και πολλά κινητά δεν θέλουν καμιά ρύθμιση ή έξτρα εφαρμογή για να κάνουν αυτό που λες. Και στο Meizu M1 note γίνεται στάνταρ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 αααα οκκκκ! δυστυχως εγω εχω 4.2 οποτε αναγκαστικα επρεπε να βρω λυση. Τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι που πολυ πιθανον να αλλαξω κινητο. Αν και το Jiayu μου, παει σφαιρα (με ρομ miui) και τουλαχιστον τωρα δεν βλεπω λογο για να αλλαξω κινητο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Θέλω να κλείνω το κινητό εντελώς κάποιες φορές αντί να το βάζω σε λειτουργία πτήσης και μετά αυτό να ανοίγει μόνο του σε προκαθορισμένη ώρα, σε κάποια κινητά αυτή η λειτουργία περιλαμβανεται στις ρυθμίσεις τους όπως τα lenovo π.χ, σε κάποια που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα όπως τα σαμσουνγκ ας πούμε , μπορούμε να το κάνουμε με κάποια εφαρμογή από το play store ? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) ^^ Αν ρυθμισεις και ενεργοποιησεις το ξυπνητηρι, και μετα πας να απενεργοποιησεις το κινητο, δεν σε ρωταει αν θες να ανοιξει το κινητο ενα λεπτο πριν χτυπησει το ξυπνητηρι? Αν ναι, και δεν θες να σε ξυπναει, φτιαξε ενα ξυπνητηρι μονο για αυτην τη δουλεια. Ηχογραφησε εναν ηχο χωρις να ακουγεται τιποτα , βαλε αυτο το αρχειο σαν ηχο ξυπνητηριου μονο για το συγκεκριμενο, βγαλε τη δονηση για το συγκεκριμενο, βαλτο να μην κανει snooze η να αν δεν σε αφηνει βαλτο να κανει μονο μια φορα, παλι για το συγκεκριμενο , και καθε φορα που θες να ανοιγει μονο του το κινητο ενεργοποιησε αυτο το ξυπνητηρι πριν κλεισεις το κινητο. Υποψην αν θες να ανοιξει το κινητο και να δουλευει και η καρτα sim πρεπει να βγαλεις το κλειδωμα pin της καρτας sim. Αλλιως θα ανοιγει μεν αλλα θα ειναι σε flight mode. Στο δικο μου ετσι γινεται. Μπακαλιστικος τροπος, αλλα η δουλεια γινεται! :p Edited February 10, 2016 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα !!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να αλλάξεις την φωτογραφία κάποιου στο viber ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να κλείδωσε σε κάποιο φάκελο φωτογραφίες που δεν θέλω να είναι σε κοινή θέα. Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να κλείδωσε σε κάποιο φάκελο φωτογραφίες που δεν θέλω να είναι σε κοινή θέα. Ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kii.safe&utm_source=www.apk4fun.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ Handcent για μηνύματα, αλλά έλεγα να το αντικαταστήσω με κάτι πιο ελαφρύ. Από παλιά θυμάμαι να αναφέρονται Go SMS και Textra, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Βασικές απαιτήσεις να κάνει αυτόματα μετατροπή Ελληνικών και να μην έχει περιορισμό στον αριθμό μηνυμάτων που διατηρεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να κλείδωσε σε κάποιο φάκελο φωτογραφίες που δεν θέλω να είναι σε κοινή θέα. Ευχαριστώ. Κανεις ενα φακελο με αυτα που θελεις και φτιαχνεις ενα αρχειο .nomedia και ολα τα αρχεια του φακελου δεν φαινοντε μετα στη γκαλερη σου Edited February 10, 2016 by nitrox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ Handcent για μηνύματα, αλλά έλεγα να το αντικαταστήσω με κάτι πιο ελαφρύ. Από παλιά θυμάμαι να αναφέρονται Go SMS και Textra, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Βασικές απαιτήσεις να κάνει αυτόματα μετατροπή Ελληνικών και να μην έχει περιορισμό στον αριθμό μηνυμάτων που διατηρεί. Το Google Messenger είναι πολύ καλή λύση. Ελαφριά εφαρμογή με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό το "αυτόματα μετατροπή ελληνικών" που ζητάς δεν πολυκατάλαβα πάντως σε κάθε περίπτωση είναι δωρεάν και μπορείς να τσεκάρεις αν σου κάνει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ^^ Αν ρυθμισεις και ενεργοποιησεις το ξυπνητηρι, και μετα πας να απενεργοποιησεις το κινητο, δεν σε ρωταει αν θες να ανοιξει το κινητο ενα λεπτο πριν χτυπησει το ξυπνητηρι? Αν ναι, και δεν θες να σε ξυπναει, φτιαξε ενα ξυπνητηρι μονο για αυτην τη δουλεια. Ηχογραφησε εναν ηχο χωρις να ακουγεται τιποτα , βαλε αυτο το αρχειο σαν ηχο ξυπνητηριου μονο για το συγκεκριμενο, βγαλε τη δονηση για το συγκεκριμενο, βαλτο να μην κανει snooze η να αν δεν σε αφηνει βαλτο να κανει μονο μια φορα, παλι για το συγκεκριμενο , και καθε φορα που θες να ανοιγει μονο του το κινητο ενεργοποιησε αυτο το ξυπνητηρι πριν κλεισεις το κινητο. Υποψην αν θες να ανοιξει το κινητο και να δουλευει και η καρτα sim πρεπει να βγαλεις το κλειδωμα pin της καρτας sim. Αλλιως θα ανοιγει μεν αλλα θα ειναι σε flight mode. Στο δικο μου ετσι γινεται. Μπακαλιστικος τροπος, αλλα η δουλεια γινεται! :pΟχι δεν ρωτάει όταν πας να το κλείσεις, αυτό είναι το θέμα, αν ρώταγε καλά θα 'ταν αλλά αυτό εκεί ότι του πεις κάνει... Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εφαρμογή σαν αυτόματο τηλεφωνητή υπάρχει; να απαντάει αυτόματα μετά από Χ κτυπήματα και να ακούνε μήνυμα που θα έχω ηχογραφήσει και μετά εάν θέλουν να αφήνουν αυτοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα !!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να αλλάξεις την φωτογραφία κάποιου στο viber ??? πραγματι δεν μπορω να αλλαξω την φωτογραφια, τι ηλιθιοτητα ειναι αυτη,αν βρεις τιποτα φιλη ενημερωσε Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εφαρμογή σαν αυτόματο τηλεφωνητή υπάρχει; να απαντάει αυτόματα μετά από Χ κτυπήματα και να ακούνε μήνυμα που θα έχω ηχογραφήσει και μετά εάν θέλουν να αφήνουν αυτοί; Τέτοια υπηρεσία προσφέρουν όλες οι εταιρείες. Για ποιο λόγο να χρειάζεσαι εφαρμογή; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το Google Messenger είναι πολύ καλή λύση. Ελαφριά εφαρμογή με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό το "αυτόματα μετατροπή ελληνικών" που ζητάς δεν πολυκατάλαβα πάντως σε κάθε περίπτωση είναι δωρεάν και μπορείς να τσεκάρεις αν σου κάνει ή όχι. Αυτόματη μετατροπή είναι αυτό που επιτρέπει τους 160 Ελληνικούς :). Εννοούσα να μετατρέπει πεζά/τονισμένα σε κεφαλαία. Ο Messenger δεν ήταν στις επιλογές μου επειδή είχα την αίσθηση ότι η google τον είχε αντικαταστήσει με το Hangouts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αξιόπιστη εφαρμογή να επιτρέπει τις εισερχόμενες κλήσεις μόνο των επαφών μου και τις άσχετες + αποκρυψη είτε να μπλοκάρω είτε να γίνονται silence ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτόματη μετατροπή είναι αυτό που επιτρέπει τους 160 Ελληνικούς :). Εννοούσα να μετατρέπει πεζά/τονισμένα σε κεφαλαία. Ο Messenger δεν ήταν στις επιλογές μου επειδή είχα την αίσθηση ότι η google τον είχε αντικαταστήσει με το Hangouts. Το Hangouts το έχει κάνει P2P επικοινωνία τύπου Skype για βιντεοκλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω Web (βέβαια νομίζω στέλνει ακόμα SMS). Το Messenger είναι καθαρά για SMS και είναι αρκετά καλό. Ρίξε μια ματιά και αποφάσισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τέτοια υπηρεσία προσφέρουν όλες οι εταιρείες. Για ποιο λόγο να χρειάζεσαι εφαρμογή; Γιατί χρεώνουν το να ακούς τα μηνύματα σου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλημέρα !!! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να αλλάξεις την φωτογραφία κάποιου στο viber ??? Αν πας στις επαφες του κινητου σου και βαλεις εκει Φωτογραφία νομίζω αλλάζει και στο viber. Δοκίμασε το γιατί δεν είμαι σιγουρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Λογικά έχει τη δικιά σου φωτογραφία από τις επαφές αν ο άλλος δεν έχει βάλει δικιά του στο viber. Εχθές έκανα μια νέα επαφή με τον στον αριθμό ενός φίλου. Τον έβγαλα φωτογραφία και την έθεσα αμέσως ως φωτογραφία επαφής, ανοίγω το Viber και τον βλέπω με την εικόνα που είχε ορίσει ο ίδιος στο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 εφαρμογή σαν αυτόματο τηλεφωνητή υπάρχει; να απαντάει αυτόματα μετά από Χ κτυπήματα και να ακούνε μήνυμα που θα έχω ηχογραφήσει και μετά εάν θέλουν να αφήνουν αυτοί; Κι εγώ ψάχνω και δεν βρήκα κάτι. Εάν μπορεί κανείς να βοηθήσει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 δεν ειχε φωτογραφια ο αλλος,εγω την εβαλα και τωρα δεν μπορω να την αλλαξω Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Τελικα το βρηκα,επειδη ισως τις ειχα περασει απο το λαπτοπ μεσω του gmail δεν με αφηνε να κανω αλλαγη ουτε στις φωτο των επαφων ουτε στο viber αυτες που ειχα βαλει εγω,οποτε μπηκα παλι απο gmail στο λαπτοπ και αλλαξα οτι ηθελα.Ο φιλος πιο πανω εχει δικιο για το viber, οσοι εχουν περασει φωτο δικη τους δεν αλλαζει :) Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αν πας στις επαφες του κινητου σου και βαλεις εκει Φωτογραφία νομίζω αλλάζει και στο viber. Δοκίμασε το γιατί δεν είμαι σιγουρη Δεν αλλάζει το δοκίμασα .... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts