Nikos_s3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 έχει γενικά θέμα η εφαρμογή τις τελευταίες μέρες...δεν κάνει update και αν κάνει, δείχνει πολύ μεγάλες αποκλίσεις...λογικά το ξέρει ο dev, οπότε λίγο υπομονή να το διορθώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 παιδια πως γινεται να συγχρονισω τους σελιδοδεικτες στον chrome με την εφαρμογη του κινητου?γιατι μου εμφανιζει συνεχεια αυτους που ειχα συγχρονισει απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν πας στις ρυθμίσεις/λογαριασμοί/google και τικάρεις το ίντερνετ θα πρέπει να συγχρονιστούν. Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θέλω να περάσω στο Note 3 μια εφαρμογή τύπου BatteryGuru που έχω στο Optimus G. Υπάρχει κάποια διαθέσιμη free ή με πληρωμή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Θέλω να περάσω στο Note 3 μια εφαρμογή τύπου BatteryGuru που έχω στο Optimus G. Υπάρχει κάποια διαθέσιμη free ή με πληρωμή ; Καλύτερα να μην βάλεις τίποτα από τέτοιου είδους εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γιατί δε βοηθάει στη διαχείριση της μπαταρίας ; Προκαλεί κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όχι..Δεν προσφέρει τίποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γιατί δε βοηθάει στη διαχείριση της μπαταρίας ; Προκαλεί κάποιο πρόβλημα στο τηλέφωνο ; Προβλημα δεν δημιουργεί άλλα δεν κάνει και δουλειά. Αυτά τα τυπου battery saver το μόνο που κάνουν είναι να πατάς κ να σου κλείνουν τα προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο που σου τρώνε την μπαταρια. Τα κλείνεις και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανοίγουν ξανα αυτόματα με αποτέλεσμα να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Χρειάζεται να κάνω battery calibration ; Δεν το έχω ρουταρισμένο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα και από εμένα από τη μακρινή Φρανκφούρτη. Έχω το Gaxaxy Tab S 10.5 inch και ψάχνω κάποια εφαρμογή ανάλογη με την εφαρμογή boom που έχω στο macbook pro και η οποία δυναμώνει εντυπωσιακά τον ήχο , πράγμα που το χρειάζομαι για κάποια youtube videos για παράδειγμα τα οποία έχουν τη φωνή του παρουσιαστή ηχογραφημένη πολύ χαμηλά. Υπάρχει κάποια τέτοια λύση στο Android; Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Αν είσαι root ψάξε το viper4android. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Απο χτες το Weather & Clock Widget Android έχει πρόβλημα. Έχει κάνει κάποια update αλλά δεν με πείθει στο θέμα του καιρού. Βασικά έχει μειώσει τους weather provider από 3 σε 2..... Εσείς ποιόν προτιμάτε...? open weather map ή world weather online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Απο χτες το Weather & Clock Widget Android έχει πρόβλημα. Έχει κάνει κάποια update αλλά δεν με πείθει στο θέμα του καιρού. Βασικά έχει μειώσει τους weather provider από 3 σε 2..... Εσείς ποιόν προτιμάτε...? open weather map ή world weather online Μόνο ο πρώτος δουλεύει αυτή τη στιγμή :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ ME TO Weather & Clock Widget Android!! Η εφαρμογή έχει μεγάλο θέμα τις 2-3 τελευταίες μέρες και εκτός ότι κολάει, δεν κάνει update , δεν μπορείς να βάλεις widget ή να αλλάξεις ρυθμίσεις, μου δημιούργησε τεράστιο baterry drain, επηρεάζοντας το google app, που χτύπησε κόκκινο στα στατιστικά και κράταγε awake το τηλέφωνο για 10+ ώρες! Το google app διαχειρίζεται όλο το στήσιμο της αρχικής οθόνης και το widget του καιρού τα έκανε μαντάρα... Το κατάλαβα αφού ξαναφλάσαρα χειροκίνητα όλο το 5.1 image για το nexus 6 ....πάλι καλά γιατί επόμενο βήμα ήταν το ολικό φορμάτ... Προς το παρόν έφυγε το widget, σταμάτησα την εφαρμογή και περιμένω να φτιαχτεί.... Ήδη, η κατανάλωση επανήλθε στα φυσιολογικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όντως κι εγώ παρατήρησα μεγάλο battery drain σήμερα από την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Λογικα θα λες απ τις ρυθμισεις του-Αpp-Clean associated folders after unistall να ειναι τικαρισμενο...το εχω ετσι...και θα πρεπει να τρεχει οταν κανεις unistall μια εφαρμογη η εχει και ο es δικο του unistaller? γιατι δεν βλεπω κατι η δε το βρηκα..:) Ναι έχει δικό του app manager όπου μπορεις να κάνεις διάφορα με τις εφαρμογές μεταξύ άλλων και uninstall.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ ME TO Weather & Clock Widget Android!! Η εφαρμογή έχει μεγάλο θέμα τις 2-3 τελευταίες μέρες και εκτός ότι κολάει, δεν κάνει update , δεν μπορείς να βάλεις widget ή να αλλάξεις ρυθμίσεις, μου δημιούργησε τεράστιο baterry drain, επηρεάζοντας το google app, που χτύπησε κόκκινο στα στατιστικά και κράταγε awake το τηλέφωνο για 10+ ώρες! Το google app διαχειρίζεται όλο το στήσιμο της αρχικής οθόνης και το widget του καιρού τα έκανε μαντάρα... Το κατάλαβα αφού ξαναφλάσαρα χειροκίνητα όλο το 5.1 image για το nexus 6 ....πάλι καλά γιατί επόμενο βήμα ήταν το ολικό φορμάτ... Προς το παρόν έφυγε το widget, σταμάτησα την εφαρμογή και περιμένω να φτιαχτεί.... Ήδη, η κατανάλωση επανήλθε στα φυσιολογικά :)Στο δικο μου παντως HTC M8 δουλευει αψογα χωρις κανενα προβλημα και ουτε καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια μετρημενο με το GSAM battery η καταναλωση του ειναι 0.4 % Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) κατανάλωση δεν δείχνει η ίδια η εφαρμογή , αλλά το google app! σήμερα έκανε νέο update, οπότε μπορεί και να διορθώθηκε! Edited March 14, 2015 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ ME TO Weather & Clock Widget Android!! Η εφαρμογή έχει μεγάλο θέμα τις 2-3 τελευταίες μέρες και εκτός ότι κολάει, δεν κάνει update , δεν μπορείς να βάλεις widget ή να αλλάξεις ρυθμίσεις, μου δημιούργησε τεράστιο baterry drain, επηρεάζοντας το google app, που χτύπησε κόκκινο στα στατιστικά και κράταγε awake το τηλέφωνο για 10+ ώρες! Το google app διαχειρίζεται όλο το στήσιμο της αρχικής οθόνης και το widget του καιρού τα έκανε μαντάρα... Το κατάλαβα αφού ξαναφλάσαρα χειροκίνητα όλο το 5.1 image για το nexus 6 ....πάλι καλά γιατί επόμενο βήμα ήταν το ολικό φορμάτ... Προς το παρόν έφυγε το widget, σταμάτησα την εφαρμογή και περιμένω να φτιαχτεί.... Ήδη, η κατανάλωση επανήλθε στα φυσιολογικά :) παρά τις ενημερώσεις που έκανε η εφαρμογή τα προβλήματα συνεχίζουν, δε κάνει με τίποτα Update. την έβγαλα και εγώ. δοκίμασα το accuweather εκτός του ότι δεν συνδυάζει ρολόι όταν δεν έχω ίντερνετ δεν μπορώ να δω την πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 παρά τις ενημερώσεις που έκανε η εφαρμογή τα προβλήματα συνεχίζουν, δε κάνει με τίποτα Update. την έβγαλα και εγώ. δοκίμασα το accuweather εκτός του ότι δεν συνδυάζει ρολόι όταν δεν έχω ίντερνετ δεν μπορώ να δω την πρόβλεψη για τις επόμενες ώρες. Έπρεπε να αλλάξετε τον πάροχο όταν είδατε ότι δεν κάνει update. Μόνο ο open δουλεύει. Επίσης στην τελευταία ενημέρωση αφαιρέθηκαν οι 2 που δε δουλεύουν και ψάχνουν καινούριους να προσθέσουν. Το αναφέρει κιόλας στο whats new. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στράτο και o open ακόμα δε δουλεύει πάντα και η απόκλιση στην πρόβλεψη είναι μεγάλη...επιπλέον, η αλλαγή ρυθμίσεων είχε θέμα καθώς και τα widget... θα φτιάξει βέβαια κάποια στιγμή, οπότε αναμονή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 και εγώ στο open το έχω και πάλι έχει προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Μετά τo σημερινό update, έχει μείνει μόνο ο open και δεν μπορείς να επιλέξεις κάτι άλλο... Για τις προβλέψεις δε μπορώ να πω κάτι καθώς δεν το έχω παρατηρήσει με open, αλλα μπαταρία δεν μου τρώει. Θα περιμένω λίγο καιρό μήπως και διορθωθούν τα πράγματα, αλλά αν δεν στρώσουν, τέτοιες εφαρμογές έχει ... με το κιλό !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Kαι το Transparent clock & weather https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather που χρησιμοποιώ εγώ έχει τα ίδια ακριβώς προβλήματα και κάνει συνέχεια update τις τελευταίες μέρες. Παίρνουν από τα ίδια σημεία προβλέψεις και έχουν τα ίδια προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θέλω να σκαναρω κάτι φώτο από άλμπουμ, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πού κάνει σωστή δουλειά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts