freddaras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να χρησιμοποιείς μόνο το viber. Ευχαριστώ για την απάντηση :p Τι κάνουμε όμως που μερικοί δεν έχουν viber στο πισι τους και επιμένουν στο Skype.. Ξαναδοκιμαζω το im pro και θα επανέλθω με νεότερα. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση :p Τι κάνουμε όμως που μερικοί δεν έχουν viber στο πισι τους και επιμένουν στο Skype.. Ξαναδοκιμαζω το im pro και θα επανέλθω με νεότερα. Sent from my note3 Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα τύπου greenify φαντάζομαι έχεις τσεκάρει μήπως σου το κλείνει , ε ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ξερετε καποιο εναλλακτικο προγραμμα του facebook; Καποιες φορες θελω να μπαινω απο το κινητο και στους δυο λογαριασμους. Θελω και να βλεπω τις ενημερωσεις αλλα και να στελνω μηνυματα. Υπαρχει κατι καλο; Friendcaster Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ξερετε καποιο εναλλακτικο προγραμμα του facebook; Καποιες φορες θελω να μπαινω απο το κινητο και στους δυο λογαριασμους. Θελω και να βλεπω τις ενημερωσεις αλλα και να στελνω μηνυματα. Υπαρχει κατι καλο; Εγώ μπαίνω από την εφαρμογή του facebook στον ένα λογαριασμό και από τον browser στον άλλο. Έχω δοκιμάσει όλες τις εναλλακτικές εφαρμογές για facebook, αλλά σε όλες παρατήρησα ότι δεν μου τα έδειχναν όλα στο news feeds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το Klyph ειχα δοκιμασει και μου αρεσε σαν εφαρμογη αλλα δεν ειχε ενσωματωμενο messenger, κοιτα το Friendcaster Θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω τι με βολεύει περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ. Εγώ μπαίνω από την εφαρμογή του facebook στον ένα λογαριασμό και από τον browser στον άλλο. Έχω δοκιμάσει όλες τις εναλλακτικές εφαρμογές για facebook, αλλά σε όλες παρατήρησα ότι δεν μου τα έδειχναν όλα στο news feeds Στο λογαριασμό που χρησιμοποιείς από τον browser, υπάρχει ειδοποίηση για μηνύματα ή πρέπει να το κοιτάς κάθε τρεις και λίγο; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Friendcaster Δεν δουλεύει σωστά... Η μοναδική εφαρμογή που θα βλέπεις τα πάντα είναι η Original του Facebook. Με το friendcaster είχα φίλους που δεν μπορούσα να δω τα posts ούτε μέσα από το προφίλ τους.. Sent from my note3 Edited July 26, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Στο λογαριασμό που χρησιμοποιείς από τον browser, υπάρχει ειδοποίηση για μηνύματα ή πρέπει να το κοιτάς κάθε τρεις και λίγο; Δεν έχει ειδοποίηση αλλά μπορείς αν θέλεις να το συνδέσεις με κάποια εφαρμογή για facebook chat ή να ρυθμίσεις το email σου να σε ειδοποιεί όταν έχεις εισερχόμενο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα τύπου greenify φαντάζομαι έχεις τσεκάρει μήπως σου το κλείνει , ε ; Όχι φίλε μου τσεκαρισμένο. Δυστηχως δεν δουλεύει σωστά. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν δουλεύει σωστά... Η μοναδική εφαρμογή που θα βλέπεις τα πάντα είναι η Original του Facebook. Με το friendcaster είχα φίλους που δεν μπορούσα να δω τα posts ούτε μέσα από το προφίλ τους.. Sent from my note3 Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ παλιότερα όταν το είχα χρησιμοποιήσει. Δεν έχει ειδοποίηση αλλά μπορείς αν θέλεις να το συνδέσεις με κάποια εφαρμογή για facebook chat ή να ρυθμίσεις το email σου να σε ειδοποιεί όταν έχεις εισερχόμενο μήνυμα θα δω τι θα κάνω. Έχω δύο συσκευές, οπότε στην κάθε συσκευή έχω άλλο λογαριασμό facebook. Επειδή όμως η μία συσκευή θα πάει για φτιάξιμο, θέλω κάποιο πρόγραμμα για μερικές μέρες. Κάπως θα τα βολέψω... Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παιδιά εφαρμογή παραπλήσια με το nike running ποια είναι καλή; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όχι φίλε μου τσεκαρισμένο. Δυστηχως δεν δουλεύει σωστά. Sent from my note3 Πάντως όταν το διάβασα , έστειλα από της γυναίκας μου , σε μένα , μήνυμα και το έλαβα ταυτόχρονα σε μια ios & μια Android συσκευή μου (4.2.2 με mtk 6589t ) και είχα μέρες να το ανοίξω το Skype ...? Κάποτε λάμβανες και τώρα δεν λαμβάνεις ; ή ποτέ δεν λάμβανες σε αυτή τη συσκευή ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά εφαρμογή παραπλήσια με το nike running ποια είναι καλή; Τσέκαρε το runtastic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Το κάνει το ίδιο το Android. Ψάξε στις ρυθμίσεις κλήσεων και θα το βρεις To ίδιο το android δεν έχει δυνατότητα απόρριψης σε όλες τις συσκευές με τον αρχικό dialer. Για παράδειγμα ο stock dialer μέχρι και 4.2 δεν έχει τη δυνατότητα, δεν έχω δει οι τελευταίες ενημερώσεις εάν το έχουν προσθέσει. Είναι συνηθισμένη προσθήκη σε dialers κατασκευαστών όπως LG, samsung κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά εφαρμογή παραπλήσια με το nike running ποια είναι καλή; Δες Και το sport tracker :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά κανένα widget να μπαίνει το κινητό με μια κίνηση σε airplane mode ξέρουμε; Ήθελα να σου απαντήσω κα πριν αλλά ξεχάστηκα. Εμένα προσωπικά με βολεύει μακρύ πάτημα power button -> airplane mode. Ακόμα και με single click widget, είτε κατεβάσεις notification screen είτε χρειαστεί να πλοηγηθείς στην οθόνη που το έχεις, την ίδια καθυστέρηση έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ήθελα να σου απαντήσω κα πριν αλλά ξεχάστηκα. Εμένα προσωπικά με βολεύει μακρύ πάτημα power button -> airplane mode. Ακόμα και με single click widget, είτε κατεβάσεις notification screen είτε χρειαστεί να πλοηγηθείς στην οθόνη που το έχεις, την ίδια καθυστέρηση έχει. Ναι αυτό ειδα οτι συμβαίνει τελικά. Εχεις δικιο, σ'ευχαριστω! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδια εχουμε εφαρμογη για social media ολα σε ενα? Fb,tw,g+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Πάντως όταν το διάβασα , έστειλα από της γυναίκας μου , σε μένα , μήνυμα και το έλαβα ταυτόχρονα σε μια ios & μια Android συσκευή μου (4.2.2 με mtk 6589t ) και είχα μέρες να το ανοίξω το Skype ...? Κάποτε λάμβανες και τώρα δεν λαμβάνεις ; ή ποτέ δεν λάμβανες σε αυτή τη συσκευή ; φιλε το δοκιμασα σε galaxy 2 κολλητου και παλι ειχε θεματα.... θα το ξαναδοκιμασω ομως και θα σου πω..... ναι καποτε επαιρνα κανονικα μετα τα τελευταια updates εχει παλι θεματα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ παλιότερα όταν το είχα χρησιμοποιήσει. οπως σου τα λεω ειναι φιλε μου καρατσεκαρισμενο ... αν ενας φιλος βαλει κατι προστασίες (ουτε και εγω ξερω τι) στον να μην τον πιανουν διαφημίσεις κτλ σε εφαρμογες τυπου friendcaster Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΤΟΣ FACEBOOK δεν θα δειτε νεα απο το προφιλ του Π Ο Τ Ε .... μην το ψάχνετε καν ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 φιλε το δοκιμασα σε galaxy 2 κολλητου και παλι ειχε θεματα.... θα το ξαναδοκιμασω ομως και θα σου πω..... ναι καποτε επαιρνα κανονικα μετα τα τελευταια updates εχει παλι θεματα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οπως σου τα λεω ειναι φιλε μου καρατσεκαρισμενο ... αν ενας φιλος βαλει κατι προστασίες (ουτε και εγω ξερω τι) στον να μην τον πιανουν διαφημίσεις κτλ σε εφαρμογες τυπου friendcaster Η ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΚΤΟΣ FACEBOOK δεν θα δειτε νεα απο το προφιλ του Π Ο Τ Ε .... μην το ψάχνετε καν ..... Δοκίμασα σήμερα το friend caster και ο messenger του, με το που πήγαινα να ανοίξω ένα μήνυμα έκλεινε και μου έβγαζε ειδοποίηση να στείλω αναφορά ότι κράσαρε. Ό,τι να 'ναι!!! Άρα μάλλον, μόνο με browser. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Υπάρχει κάποια Ελαφρυα εφαρμογή για το FB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δοκίμασε αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Υπαρχει εφαρμογη να μετραει τα βηματα οταν περπατας σαν αυτη του S5? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καποια εφαρμογή για καμερα που να βγαζει πανοραμικες φωτογραφίες; Το hongmi μου εχει απ'τη μανα του, αλλα σε αλλο κινητο.. ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Google camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Να ρωτησω με τη σειρα μου το εξης: Υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να παρω backup επαφων , εικονων, βιντεο, και οτιδηποτε θελω απο την συσκευη ΔΙΧΩΣ να χρησιμοποιησω τα εκαστοτε προγραμματα της καθε ετερειας? Και να μπορω παραλληλα να διαχειριστω πληρως το Προυποθεση να λειτουργει με ολες τις android συσκευες.....διχως περιορισμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts