Carpe_Diem Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Ποια εφαρμογή προτείνεται για τηλέφωνο contacts SMS? Υπάρχει κάποια που να αλλάζει και το interface όταν πατάμε κλήση να μην δείχνει όπως το στάνταρ που εχει? Κάνεις? ?? Edited February 14, 2014 by Carpe_Diem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 παίδες προσέξτε πιο email βάζετε για τις ειδοποιήσεις. Με δώσετε κατά λάθος το email που έχετε στη συσκευή και στέλνετε selfies στον επίδοξο "ληστή" lol Αρα πρεπει να φτιαξουμε αλλο email!!!πως αλλαζουμε το email που ειχαμε δηλωσει εξαρχης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δοκίμασες το SMS Backup & Restore απο το play ? Θα το δοκιμασω θα και επανελθω. Ευχαριστω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Α, ωραία, τα νούμερα είναι για ειδοποίηση σε περίπτωση που αλλάξει κάποιος την κάρτα SIM. Σ' ευχαριστώ. Είχα στον λογαριασμό μου δώρο $5.00, με τα οποία μπορούσα να αγοράσω οποιαδήποτε εφαρμογή/παιχνίδι από το Amazon Store. Ε, τα ξόδεψα αγοράζοντας το registration key του Cerberus που κόστιζε $5.03. ;) Απλά είναι κρίμα που χάλασες όλο το ποσό για μια εφαρμογή. Είχα και εγώ το ίδιο πόσο και αγόρασα 2 διαφορετικές. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιες φορές βγαίνει στο Play Store στα 0.99$, τότε σίγουρα δεν άξιζε τα 5$! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Απλά είναι κρίμα που χάλασες όλο το ποσό για μια εφαρμογή. Είχα και εγώ το ίδιο πόσο και αγόρασα 2 διαφορετικές. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιες φορές βγαίνει στο Play Store στα 0.99$, τότε σίγουρα δεν άξιζε τα 5$! Ποιες εφαρμογές πήρες; Έχω και εγώ κάτι υπόλοιπα στο άμαζον και δε ξέρω τι να πάρω. Με την λογική ότι όλα κάποτε βγαίνουν σε έκπτωση, δεν αξίζει ποτέ να αγοράσεις κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα πρεπει να φτιαξουμε αλλο email!!!πως αλλαζουμε το email που ειχαμε δηλωσει εξαρχης??? Μπες στην σελίδα του από τον υπολογιστή και θα βρεις την επιλογή. Και από το κινητό γίνεται αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassmartphone Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει διαχείριση της πρόσβασης που έχουν οι εφαρμογές στο 3g δίκτυο?Δηλαδή να σου δείχνει ποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο ιντερνετ και ποιες οχι. και εσυ να απαγορεύεις σε αυτες που θες, να μπαίνουν στο ιντερνετ.. ο λόγος ειναι να μην μας τρώνε το 1 ευρώ κάθε φορά που ανοίγουμε το 3g και αρχίζουν όλες οι εφαρμογές τις ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αν δεν έχεις πακέτο, μην ανοίγεις το 3g. Και 1byte να περάσει, πάει το € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Α, ωραία, τα νούμερα είναι για ειδοποίηση σε περίπτωση που αλλάξει κάποιος την κάρτα SIM. Σ' ευχαριστώ. Είχα στον λογαριασμό μου δώρο $5.00, με τα οποία μπορούσα να αγοράσω οποιαδήποτε εφαρμογή/παιχνίδι από το Amazon Store. Ε, τα ξόδεψα αγοράζοντας το registration key του Cerberus που κόστιζε $5.03. ;) 2.99€ κάνει στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει διαχείριση της πρόσβασης που έχουν οι εφαρμογές στο 3g δίκτυο?Δηλαδή να σου δείχνει ποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο ιντερνετ και ποιες οχι. και εσυ να απαγορεύεις σε αυτες που θες, να μπαίνουν στο ιντερνετ.. ο λόγος ειναι να μην μας τρώνε το 1 ευρώ κάθε φορά που ανοίγουμε το 3g και αρχίζουν όλες οι εφαρμογές τις ενημερώσεις Προσωπικά χρησιμοποιώ το afwall+, το οποίο όμως θέλει root! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Απλά είναι κρίμα που χάλασες όλο το ποσό για μια εφαρμογή. Είχα και εγώ το ίδιο πόσο και αγόρασα 2 διαφορετικές. Ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιες φορές βγαίνει στο Play Store στα 0.99$, τότε σίγουρα δεν άξιζε τα 5$! Δεν έτυχε ποτέ να το δω σε προσφορά στο AppSales, αλλά και δεν είχα στα υπόψη κάποια άλλη εφαρμογή για να αξιοποιήσω καλύτερα το δώρο. ;) 2.99€ κάνει στο google play Στα € 3.65 το πήρα από το Amazon. Απλά το διάστημα που την αγόρασα δεν είχα χρήματα στην προ-πληρωμένη για αγορά από το Market, κι έτσι επέλεξα το Amazon που είχα τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη απαντησης κλησης που να ειναι ευχρηστη; Δλδ να εχει ενα μεγαλο πρασινο κουμπι και ενα μεγαλο κοκκινο. Ή να συρεις μεγαλη επιφανεια, οχι ομως να πρεπει να ακουμπισεις σε ενα μικρο σημειο και να συρεις.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ποιες εφαρμογές πήρες; Έχω και εγώ κάτι υπόλοιπα στο άμαζον και δε ξέρω τι να πάρω. Με την λογική ότι όλα κάποτε βγαίνουν σε έκπτωση, δεν αξίζει ποτέ να αγοράσεις κάτι. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στην σελίδα του από τον υπολογιστή και θα βρεις την επιλογή. Και από το κινητό γίνεται αν θυμάμαι καλά. Πήρα το εξαιρετικό Wi-Fi file explorer pro για ασύρματη αντιγραφή μεταξύ pc, κινητού, tv box και ότι άλλο υπάρχει στο δίκτυο στο σπίτι. Και το Tinycam Pro για έλεγχο ασύρματης κάμερας. Γενικά και δεν μπορούσα να βρω καμία άλλη άξια λόγου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπερα παιδια! Πιθανοτατα η ερωτηση μου να εχει ξαναειπωθει, απλα μου ειναι δυσκολο να ψαξω μεσα σε χιλιαδες posts...! Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να μου σωσει τα sms μου σ'ενα txt, doc, xls αρχειο ωστε να τα βλεπω κανονικα στο pc μου? Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπερα παιδια! Πιθανοτατα η ερωτηση μου να εχει ξαναειπωθει, απλα μου ειναι δυσκολο να ψαξω μεσα σε χιλιαδες posts...! Υπαρχει εφαρμογη που να μπορει να μου σωσει τα sms μου σ'ενα txt, doc, xls αρχειο ωστε να τα βλεπω κανονικα στο pc μου? Ευχαριστω! sms to text στο play store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smeiti.smstotext Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή για notifications στην lockscreen είναι αυτήν εδω , την χρησιμοποιώ τώρα και δυο μέρες χωρίς πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή για notifications στην lockscreen είναι αυτήν εδω , την χρησιμοποιώ τώρα και δυο μέρες χωρίς πρόβλημα . Κι εγώ την έβαλα. Πολύ καλή. Περιμένω μερικά updates ακόμη για να προσθέσει κι άλλα, κυρίως το pocket mode. Θετικό για μένα που είναι open source. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή για notifications στην lockscreen είναι αυτήν εδω , την χρησιμοποιώ τώρα και δυο μέρες χωρίς πρόβλημα . πως την κάνεις εγκατάσταση ? το zip δεν έχει apk . . . :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 πως την κάνεις εγκατάσταση ? το zip δεν έχει apk . . . :confused: Δεν έχει zip :confused: πάτα εκεί που λέει Download: Latest version Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπάρχει και στο play store η εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.activedisplay Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δουλεύει μόνο σε 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπάρχει και στο play store η εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.activedisplay Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δουλεύει μόνο σε 4.4. Ευχαριστώ, αλλά τώρα που πρόσεξα ότι είναι για 4.4 και πάνω δεν μου κάνει !!! :p Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για 4.2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη απαντησης κλησης που να ειναι ευχρηστη; Δλδ να εχει ενα μεγαλο πρασινο κουμπι και ενα μεγαλο κοκκινο. Ή να συρεις μεγαλη επιφανεια, οχι ομως να πρεπει να ακουμπισεις σε ενα μικρο σημειο και να συρεις.. Τα δικά μου samsung στις ρυθμίσεις κλήσεων έχει την επιλογή απάντησης από το κεντρικό πλήκτρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστώ, αλλά τώρα που πρόσεξα ότι είναι για 4.4 και πάνω δεν μου κάνει !!! :p Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για 4.2 ? Δες το DynamicNotifications ή το Active Display Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πια εφαρμογή SMS με popup (εκτός handcent) θα μου συστήνατε; Έχει τόση ποικιλία το store. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Πια εφαρμογή SMS με popup (εκτός handcent) θα μου συστήνατε; Έχει τόση ποικιλία το store. Textra ή 8sms. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Textra ή 8sms. Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ το πρώτο. Αφού το λες εσύ θα "πάρω" το πρώτο. Προς τα εκεί πήγαινα κι γω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts