makis206 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μόλις τσέκαρα και λειτουργεί κανονικά και στο κινητό, στο τάμπλετ επίσης δεν έχω παρατηρήσει κάτι, από εκεί γράφω εξάλλου. Ας μη μας κάνουν καμία λαχτάρα.. κι ας είναι περαστικό σε όσους το αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Κι εγώ από αυτό γράφω. Εύχομαι να στρώσει στα παιδιά που το αντιμετωπίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σε όλα τα άλλα μπαίνει κανονικά... σε φίλο μου μπαίνει εδώ και δεν μπαίνει σε άλλα..... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 εμένα σε 2 συσκευές με την pro έκδοση, δουλευει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 στο nova launcher πως μπορώ την dock που είναι δεξιά να τη βάλω στο κάτω μέρος της οθόνης οριζόντια που ήταν και by default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τα συμβάντα του ημερολογίου και τον καιρό ταυτόχρονα ? Η έστω μόνο τα συμβάντα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να ρυθμίσω το κουμπί μενού πχ τι θα κάνει αν το πατήσω δύο φορές ή μια συνεχόμενη και να του δίνω λειτουργίες σαν αυτό που κάνει το gravity box υπάρχει άλλη? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τα συμβάντα του ημερολογίου και τον καιρό ταυτόχρονα ? Η έστω μόνο τα συμβάντα . Με το widget locker φτιάχνεις την lock screen σου όπως την θες προσθέτοντας ότι widget θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 παιδια κανεις?? Ο κωδικός συνήθως είναι τέσσερα μηδενικά 0000 Κάπου πρέπει να σου τον ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για twitter περα απο την επισημη? You should check it out. It’s the #1 mobile Twitter app. http://www.tweetcaster.com Για μένα είναι η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Με το widget locker φτιάχνεις την lock screen σου όπως την θες προσθέτοντας ότι widget θέλεις. Σε ευχαριστώ , θα ήθελα κάποιο free όμως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να ρυθμίσω το κουμπί μενού πχ τι θα κάνει αν το πατήσω δύο φορές ή μια συνεχόμενη και να του δίνω λειτουργίες σαν αυτό που κάνει το gravity box υπάρχει άλλη? Ευχαριστώ Το exposed additions κάνει αυτό που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τελικά την τριτη φορά που τον εκανα reinstall, με διάφορους συνδυασμούς διαγραφής του myphone και της cache της εφαρμογής, τώρα δουλεύει... Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Τελικά την τριτη φορά που τον εκανα reinstall, με διάφορους συνδυασμούς διαγραφής του myphone και της cache της εφαρμογής, τώρα δουλεύει... Τι να πω... Μήπως εννοούσες το ότι έμπαινες στα "Με συμμετοχή" και σου έβγαζε "κανένα μήνυμα"; Αυτό το κόλλημα το τρώει και μένα καμιά φορά (πολύ σπάνια θα έλεγα) αλλά μετά από λίγο συνέρχεται. Αν τώρα δεν έμπαινε καθόλου στο myphone.. αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μήπως εννοούσες το ότι έμπαινες στα "Με συμμετοχή" και σου έβγαζε "κανένα μήνυμα"; Αυτό το κόλλημα το τρώει και μένα καμιά φορά (πολύ σπάνια θα έλεγα) αλλά μετά από λίγο συνέρχεται. Αν τώρα δεν έμπαινε καθόλου στο myphone.. αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Όχι, ξέρω τι λες. Δεν εννοώ αυτό, δεν έμπαινε καθόλου. Φόρτωνε για 3-4 δευτερόλεπτα και μετα σε πέταγε στην επιλογή κοινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σε ευχαριστώ , θα ήθελα κάποιο free όμως . Εγώ χρησιμοποιώ το go locker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Βάλε τον Apex που έχει και επιλογές στο dock Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τα συμβάντα του ημερολογίου και τον καιρό ταυτόχρονα ? Η έστω μόνο τα συμβάντα . Με τo DashClock μπορείς να συνθέσεις ένα widget με διάφορες πληροφορίες. Δες το αν σε βολέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Υπάρχει εφαρμογή που να μετράει τα mah της μπαταρίας; (τη χωρητικότητα αυτής) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το go locker. Ωραίο αλλά αρνείται να μου δείξει τα ραντεβού από το ημερολόγιο s planer . Μήπως επειδή δεν έχω τον go launcher αλλά τον nova ? Με τo DashClock μπορείς να συνθέσεις ένα widget με διάφορες πληροφορίες. Δες το αν σε βολέψει. Σε αυτό κατέληξα αλλά δυστυχώς δεν έχει ρυθμίσεις εμφάνισης , με αποτέλεσμα επειδή φαίνονται αμυδρά τα συμβάντα να πρέπει να έχω μαύρο φόντο . Ευχαριστώ παιδιά , οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή . Θυμάμαι στα wm6.1 πληθώρα τέτοιων εφαρμογών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση μάλλον εύκολη. Δεν θέλω μόλις ανοίγω το wi-fi να γίνονται αυτόματα ενημερώσεις στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει. Πως μπορεί να γίνει να μαθαίνω για τις τις νέες ενημερώσεις που τυχόν υπάρχουν, αλλά να επιλέγω εγώ ποιες θα «κατεβαίνουν». Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μία ερώτηση μάλλον εύκολη. Δεν θέλω μόλις ανοίγω το wi-fi να γίνονται αυτόματα ενημερώσεις στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει. Πως μπορεί να γίνει να μαθαίνω για τις τις νέες ενημερώσεις που τυχόν υπάρχουν, αλλά να επιλέγω εγώ ποιες θα «κατεβαίνουν». Ευχαριστώ. Θα βρεις επιλογή στις ρυθμίσεις του play store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ωραίο αλλά αρνείται να μου δείξει τα ραντεβού από το ημερολόγιο s planer . Μήπως επειδή δεν έχω τον go launcher Δεν έχει σημασία ποιον launcher χρησιμοποιεις. Θα πας ρυθμίσεις του go locker και στο notification θα πρέπει να επιλέξεις πιο ημερολόγιο να χρησιμοποιεί. Και εγώ το splanner έχω και εμφανίζονται όλα τα ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patsalos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Θα βρεις επιλογή στις ρυθμίσεις του play store Θα το κοιτάξω να δω αν θα βγάλω άκρη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Θα πας ρυθμίσεις του go locker και στο notification θα πρέπει να επιλέξεις πιο ημερολόγιο να χρησιμοποιεί. Δεν μου βγάζει επιλογή στην αρχική lockscreen για widget με παρατεταμένο κλικ , μόνο σε διπλανή οθόνη , εάν όμως είναι να έχω δύο οθόνες κρατώ και τον lockscreen της samsung . Κατέβασα και το ημερολόγιο google μήπως και εάν το επιλέξω το βγάλει , αλλά δεν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts