Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις τσέκαρα και λειτουργεί κανονικά και στο κινητό, στο τάμπλετ επίσης δεν έχω παρατηρήσει κάτι, από εκεί γράφω εξάλλου. Ας μη μας κάνουν καμία λαχτάρα.. κι ας είναι περαστικό σε όσους το αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή..

Σε όλα τα άλλα μπαίνει κανονικά... σε φίλο μου μπαίνει εδώ και δεν μπαίνει σε άλλα.....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

στο nova launcher πως μπορώ την dock που είναι δεξιά να τη βάλω στο κάτω μέρος της οθόνης οριζόντια που ήταν και by default?

Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τα συμβάντα του ημερολογίου και τον καιρό ταυτόχρονα ?

Η έστω μόνο τα συμβάντα .

Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να ρυθμίσω το κουμπί μενού πχ τι θα κάνει αν το πατήσω δύο φορές ή μια συνεχόμενη και να του δίνω λειτουργίες σαν αυτό που κάνει το gravity box υπάρχει άλλη?

Ευχαριστώ

Υπάρχει εφαρμογή που να εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος τα συμβάντα του ημερολογίου και τον καιρό ταυτόχρονα ?

Με το widget locker φτιάχνεις την lock screen σου όπως την θες προσθέτοντας ότι widget θέλεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για twitter περα απο την επισημη?

You should check it out. It’s the #1 mobile Twitter app. http://www.tweetcaster.com

Για μένα είναι η καλύτερη από όσες έχω δοκιμάσει.

Με το widget locker φτιάχνεις την lock screen σου όπως την θες προσθέτοντας ότι widget θέλεις.

Σε ευχαριστώ , θα ήθελα κάποιο free όμως .

Ψάχνω εφαρμογή για να μπορώ να ρυθμίσω το κουμπί μενού πχ τι θα κάνει αν το πατήσω δύο φορές ή μια συνεχόμενη και να του δίνω λειτουργίες σαν αυτό που κάνει το gravity box υπάρχει άλλη?

Ευχαριστώ

Το exposed additions κάνει αυτό που θες

Τελικά την τριτη φορά που τον εκανα reinstall, με διάφορους συνδυασμούς διαγραφής του myphone και της cache της εφαρμογής, τώρα δουλεύει... Τι να πω...

Τελικά την τριτη φορά που τον εκανα reinstall, με διάφορους συνδυασμούς διαγραφής του myphone και της cache της εφαρμογής, τώρα δουλεύει... Τι να πω...

Μήπως εννοούσες το ότι έμπαινες στα "Με συμμετοχή" και σου έβγαζε "κανένα μήνυμα"; Αυτό το κόλλημα το τρώει και μένα καμιά φορά (πολύ σπάνια θα έλεγα) αλλά μετά από λίγο συνέρχεται. Αν τώρα δεν έμπαινε καθόλου στο myphone.. αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Μήπως εννοούσες το ότι έμπαινες στα "Με συμμετοχή" και σου έβγαζε "κανένα μήνυμα"; Αυτό το κόλλημα το τρώει και μένα καμιά φορά (πολύ σπάνια θα έλεγα) αλλά μετά από λίγο συνέρχεται. Αν τώρα δεν έμπαινε καθόλου στο myphone.. αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ.

Όχι, ξέρω τι λες. Δεν εννοώ αυτό, δεν έμπαινε καθόλου. Φόρτωνε για 3-4 δευτερόλεπτα και μετα σε πέταγε στην επιλογή κοινότητας.

Με τo DashClock μπορείς να συνθέσεις ένα widget με διάφορες πληροφορίες. Δες το αν σε βολέψει.

Υπάρχει εφαρμογή που να μετράει τα mah της μπαταρίας; (τη χωρητικότητα αυτής)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εγώ χρησιμοποιώ το go locker.

Ωραίο αλλά αρνείται να μου δείξει τα ραντεβού από το ημερολόγιο s planer . Μήπως επειδή δεν έχω τον go launcher αλλά τον nova ?

Με τo DashClock μπορείς να συνθέσεις ένα widget με διάφορες πληροφορίες. Δες το αν σε βολέψει.

Σε αυτό κατέληξα αλλά δυστυχώς δεν έχει ρυθμίσεις εμφάνισης , με αποτέλεσμα επειδή φαίνονται αμυδρά τα συμβάντα να πρέπει να έχω μαύρο φόντο .

Ευχαριστώ παιδιά , οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή . Θυμάμαι στα wm6.1 πληθώρα τέτοιων εφαρμογών .

Παιδιά καλησπέρα.

Μία ερώτηση μάλλον εύκολη. Δεν θέλω μόλις ανοίγω το wi-fi να γίνονται αυτόματα ενημερώσεις στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει.

Πως μπορεί να γίνει να μαθαίνω για τις τις νέες ενημερώσεις που τυχόν υπάρχουν, αλλά να επιλέγω εγώ ποιες θα «κατεβαίνουν».

Ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.

Μία ερώτηση μάλλον εύκολη. Δεν θέλω μόλις ανοίγω το wi-fi να γίνονται αυτόματα ενημερώσεις στις εφαρμογές που έχω κατεβάσει.

Πως μπορεί να γίνει να μαθαίνω για τις τις νέες ενημερώσεις που τυχόν υπάρχουν, αλλά να επιλέγω εγώ ποιες θα «κατεβαίνουν».

Ευχαριστώ.

Θα βρεις επιλογή στις ρυθμίσεις του play store

Ωραίο αλλά αρνείται να μου δείξει τα ραντεβού από το ημερολόγιο s planer . Μήπως επειδή δεν έχω τον go launcher

Δεν έχει σημασία ποιον launcher χρησιμοποιεις. Θα πας ρυθμίσεις του go locker και στο notification θα πρέπει να επιλέξεις πιο ημερολόγιο να χρησιμοποιεί. Και εγώ το splanner έχω και εμφανίζονται όλα τα ραντεβού.

Θα πας ρυθμίσεις του go locker και στο notification θα πρέπει να επιλέξεις πιο ημερολόγιο να χρησιμοποιεί.

Δεν μου βγάζει επιλογή στην αρχική lockscreen για widget με παρατεταμένο κλικ , μόνο σε διπλανή οθόνη , εάν όμως είναι να έχω δύο οθόνες κρατώ και τον lockscreen της samsung .

Κατέβασα και το ημερολόγιο google μήπως και εάν το επιλέξω το βγάλει , αλλά δεν .

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II