Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για παρακολούθηση ip κάμερας

Μεταξύ ipcamviewer και tinycam έχετε δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά;

Έχει στο Amazon 1.99$ το tiny και 3.99$ το άλλο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια ακουω πολλα για το battery doctor!! Ειναι οντως καλο? Κανει δουλεια? Κραταει παραπανω η μπαταρια? Γιατι ολα αυτα τα save battery ειναι μεγαλες μουφες

καλες γιορτες σε ολους! σημερα εβαλα το whatsapp και ειναι αρκετα καλο! κατι λεει για χρεωσεις ομως :ninja: τι ειναι αυτο?

Μετα απο ενα χρονο ειναι 0,90€/ετος αν δν κανω λαθος. Βεβαια υπαρχουν και σπασμενες εκδοσεις στο internet

Παιδια ακουω πολλα για το battery doctor!! Ειναι οντως καλο? Κανει δουλεια? Κραταει παραπανω η μπαταρια? Γιατι ολα αυτα τα save battery ειναι μεγαλες μουφες

Τι να σου πω, εμενα κραταει περισσοτερο χωρις καμια τετοια εφαρμογη. Η τελευταια που δοκιμασα ηταν το Battery Doctor

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Εννοείται ότι είναι μούφες. Έναν τασκ μάνατζερ βάλε, η το greenify και κλεινε χειροκίνητα τα wifi bt.

Οτι οικονομία κάνουν αυτές οι εφαρμογές κλείνοντας αυτόματα αυτά, την τρώνε+ με την δική τους λειτουργία.

Ένας task manager είναι όλες.

Εννοείται ότι είναι μούφες. Έναν τασκ μάνατζερ βάλε, η το greenify και κλεινε χειροκίνητα τα wifi bt.

Οτι οικονομία κάνουν αυτές οι εφαρμογές κλείνοντας αυτόματα αυτά, την τρώνε+ με την δική τους λειτουργία.

το battery dc πέραν του ότι είναι μια καλή και τίμια εφαρμογή έχει και task killer manager.

σε κάθε περίπτωση μούφα δεν το λες

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Μετα απο ενα χρονο ειναι 0,90€/ετος αν δν κανω λαθος. Βεβαια υπαρχουν και σπασμενες εκδοσεις στο internet

Αχα οκ ευχαριστω!

Ναι αυτο εννοειται!

Αυτό είναι μόνο για sms και θέλει internet; Εντυπώσεις; Μιλάμε για αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

Το Voimore είναι Ελληνικό και έχει και κλήσεις,το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Λογικά δουλεύει μόνο με internet;

Λέει ότι στην κλήση καταναλώνει περίπου 1MB/λεπτό! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377009&page=3 post#33

Αληθεύει; Μιλάω για αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voimore

Edited by captnemo

καλησπερα

εχω βαλει τον rocketdial που ειναι φοβερος με παρα πολλες ρυθμισεις

αλλα δε μπορω να βρω αν εχει και που τις αγαπημενες επαφες

ξερει κανεις να μου το πει??

υπαρχει καποια εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του ακουστικου κατα την κληση, γιατι δουλευω σε φορυβοδες περιβαλλον

πειτε μου μια εφαρμογη που οταν το τηλεφωνο ειναι στο αθορυβο, να χτυπαει μονο για προεπιλγμενες επαφες. Καποτε ειχα το Semi Silent αλλα δεν ξερω τι απεγινε.

Edited by mafiagalou

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

καλησπερα

εχω βαλει τον rocketdial που ειναι φοβερος με παρα πολλες ρυθμισεις

αλλα δε μπορω να βρω αν εχει και που τις αγαπημενες επαφες

ξερει κανεις να μου το πει??

Στο αστέρι είναι τα αγαπημένα

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Καμιά δοκιμασμένη εφαρμογή για να βγαζουμε φωτογραφίες?

Χρόνια Πολλά.....πολύ καλή εφαρμογή lgCamera

Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά......

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!

Σ ευχαριστώ, θα δοκιμάσω!

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω τον dolphin browser και έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία είναι πολύ αργός και με πολλά lags. Μάλιστα το είχα παρατηρήσει και χρησιμοποιούσα τον chrome. Είδα ότι έκανε μία αναβάθμιση και τον δούλεψα λίγο, αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω τον dolphin browser και έχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία είναι πολύ αργός και με πολλά lags. Μάλιστα το είχα παρατηρήσει και χρησιμοποιούσα τον chrome. Είδα ότι έκανε μία αναβάθμιση και τον δούλεψα λίγο, αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Εγω απο την αλλη ενω δεν γουσταρα το δελφινι μετα και την τελευταια αναβαθμιση παει σφαιρα!εχω 4.2.1 και χωρις jetpack

Στο αστέρι είναι τα αγαπημένα
νασαι καλα σ ευχαριστω,

απλα εγω ειχα αλλη εκδοση τη κατεβασα απο αλλου

και στη θεση του αστεριου ειχε να προσθεσεις επαφη

τωρα κατεβασα απο το play store

και εχει τη καρδουλα που ειναι το ιδιο πραγμα :)

Καλησπέρα και από εμένα.Έχω εγκαταστήσει το Swype σε ένα s4 και ένα s3 mini. Το πρόβλημα υπάρχει στο μίνι. Όταν πάω να γράψω σμσ μου βάζει τους τόνους και βγαίνει η ειδοποίηση ότι περιέχει χαρακτήρες και θα πάει κατεστραμμένο κλπ. Στο σ4 ΤΑ γράφει μικρά αλλά στην αποστολή τα κάνει όλα κεφάλαια. Τι λάθος γίνεται στο μίνι;

Εγω απο την αλλη ενω δεν γουσταρα το δελφινι μετα και την τελευταια αναβαθμιση παει σφαιρα!εχω 4.2.1 και χωρις jetpack

Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω το jetpack. Είχα διαβάσει στο παρελθόν ότι δημιουργεί κάποια προβλήματα.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει καποια εφαρμογή στο play store, που να ειδοποιεί σε διαστήματα, που καθορίζει ο κάτοχος του τηλεφωνου, για δωρεάν εφαρμογές για κάποιο xρονικό διάστημα? Για όσους γνωρίζουν, κατι αντίστοιχο του¨appsgonefree¨ στο appstore.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει καποια εφαρμογή στο play store, που να ειδοποιεί σε διαστήματα, που καθορίζει ο κάτοχος του τηλεφωνου, για δωρεάν εφαρμογές για κάποιο xρονικό διάστημα? Για όσους γνωρίζουν, κατι αντίστοιχο του¨appsgonefree¨ στο appstore.

Ρίξε μια ματιά εδώ

Scotty, beam us up.

παιδιά καμία εφαρμογή για να μην βγαίνουν διαφημίσεις κυρίως στα παιχνίδια υπάρχει;;

έχω κάνει ροοτ...

παιδιά καμία εφαρμογή για να μην βγαίνουν διαφημίσεις κυρίως στα παιχνίδια υπάρχει;;

έχω κάνει ροοτ...

adaway....εξαιρετικη

Βεβαίως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γι αυτό το λόγο έχω μείνει στην έκδοση 10.1.0 η οποία είναι η τελευταία πιο smooth. Οι επόμενες αναβαθμίσεις μου κάνουν σε τρεις συσκευές το ίδιο πρόβλημα. Το scrolling κλωτσάει και δεν είναι απολύτως smooth όπως στην έκδοση που ανέφερα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II