Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, αλλά για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα calendar, ορίζοντας του τα events που θέλεις...

Στα calendars δεν εχω βρεί αλάρμ...μόνο ειδοποιήσεις

Για αυτό δεν χρειάζεται εφαρμογή, υπάρχει το Google now. Αρκεί να μιλήσεις αγγλικά.

Οτι αρχίζει απο google δεν υπάρχει στο τηλέφωνό μου:D εχω έκδοση 2.3.5

Εχω το Smart alarm, έχει ημερομηνία, αλλά έχει μέγιστο 10 αλάρμς μόνο. Βάζω και την πληρωμένενη αλλά τα ίδια.

Στα calendars δεν εχω βρεί αλάρμ...μόνο ειδοποιήσεις

Οτι αρχίζει απο google δεν υπάρχει στο τηλέφωνό μου:D εχω έκδοση 2.3.5

Εχω το Smart alarm, έχει ημερομηνία, αλλά έχει μέγιστο 10 αλάρμς μόνο. Βάζω και την πληρωμένενη αλλά τα ίδια.

Όπως είχα δει σε μια μπλούζα, I don't need Google, my wife knows everything, lol

Εντάξει, ας μάθει η Google πως ξυπνάω πολλές φορές στις 3:30 για να πάω στην δουλειά χαχαχα

Όπως είχα δει σε μια μπλούζα, I don't need Google, my wife knows everything, lol

Εντάξει, ας μάθει η Google πως ξυπνάω πολλές φορές στις 3:30 για να πάω στην δουλειά χαχαχα

Oxi Για τα προσωπικά δεδομένα...αλλά γιατί απαιτεί σύνδεση και εκτος από δεδομένα τρώει και μπαταρία.

Εχω το 3g watchdog εδω και ενα χρονο ισως και παραπανω,κανενα προβλημα ως τωρα παντα εδειχνε σωστα την καταναλωση των mb.Αυτη την φορα ομως μου δειχνει 100mb λιγοτερα οτι εχω καταναλωσει πραγμα λαν8ασμενο διωτη ξεπερασα το οριο και μου χαμηλωσε η εταιρια την ταχυτητα.Εχουμε καποια ποιο αξιοπιστη εφαρμογη για να μετραει καλυτερα?Βρηκα πολλες στο καταστημα αλλα δεν ξερω ποια κανει την καλυτερη δουλεια.Εχετε να μου πρωτεινετε?

Βάλε του την ανανέωση σε πιο αργά διαστήματα (αν είναι widget καιρου)

Το έχω στο χειροκίνητο :-P

Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα;

Έλεγξες αν έχει κανονικά permissions στο SuperSU; Γιατί σε εμένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Έλεγξες αν έχει κανονικά permissions στο SuperSU; Γιατί σε εμένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Δεν το είχα δει. Το είδα τώρα. Κανονικά έχει άδεια

Φιλικά, Κατερίνα

Εχω το 3g watchdog εδω και ενα χρονο ισως και παραπανω,κανενα προβλημα ως τωρα παντα εδειχνε σωστα την καταναλωση των mb.Αυτη την φορα ομως μου δειχνει 100mb λιγοτερα οτι εχω καταναλωσει πραγμα λαν8ασμενο διωτη ξεπερασα το οριο και μου χαμηλωσε η εταιρια την ταχυτητα.Εχουμε καποια ποιο αξιοπιστη εφαρμογη για να μετραει καλυτερα?Βρηκα πολλες στο καταστημα αλλα δεν ξερω ποια κανει την καλυτερη δουλεια.Εχετε να μου πρωτεινετε?

Mobile Counter pro...Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο

Έχω μια καίρια ερώτηση, το παλιό tapatalk το οποίο το άλλαξαν εικονίδιο σε αφήνει να ανεβάσεις screen shot όπως στην έκδοση2;γιατί με το pro, 4, οποίο έχω δεν μπορώ
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάτι δεν κάνω καλά με το greenify. Έχω την αγορασμένη έκδοση, έχω ενεργοποιησει τα πειραματικά χαρακτηριστικά, το έχω ενεργοποιήσει στο Xposed.... Σήμερα το πρωί ότι είχα ανοίξει χθες το βράδυ δεν είχε αδρανοποιηθει. Και μου έχει ξαναγίνει.... Καμιά ιδέα;

κ γω το εχω κ μου κανει τα ιδια...αλλα μαλλον γι αυτο λενε κ για "πειραματικα" χαρακτηριστικα...ισως καποιο update να δωσει λυση..

εαν μιλατε για εφαρμογες συστηματος τοτε το ιδιο μου συνεβει και εμενα:worry:

δεν τις εκανε ποτε αδρανομοιηση

αν και στα σχολια του play store ελεγε οτι πιθανοτατα μερικες εφαρμογες συστηματος να μην τις κανει greenify

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Mobile Counter pro...Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο

Το δωρεαν ειναι και αυτο αξιοπιστο?Η 8α πρεπει να βρω τροπο να αγορασω το προ?Αν το δωρεαν δεν κανει καλα την δουλεια τοτε χαλαλι να το αγορασω

Το δωρεαν ειναι και αυτο αξιοπιστο?Η 8α πρεπει να βρω τροπο να αγορασω το προ?Αν το δωρεαν δεν κανει καλα την δουλεια τοτε χαλαλι να το αγορασω

Κάνει δουλειά...νομίζω ότι θα βολευτείς....μετράει και κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.:happy:

Βάλε την δωρεαν και περίμενε να δεις αν είναι καλή.

Edited by pavlitakis1

Καποια καλή εφαρμογή για lock screen?

widgetlocker... η ΑΠΟΛΥΤΗ εφαρμογή :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κλειδώνω το κινητό με pattern (αυτό που ενώνεις τελείες).

Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματα, όταν είμαι σε δικά μου wifi, να γυρίζει σε απλό σύρσιμο με το δάκτυλο;

και όταν αποσυνδέομαι από αυτά ή βάζω data να ξαναμπαίνει το pattern.

Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματα, όταν είμαι σε δικά μου wifi, να γυρίζει σε απλό σύρσιμο με το δάκτυλο;

Υπάρχουν πολλές εφαρμογες που κάνουν αυτά...αλλά μην ξεχνάς ότι αυτές οι εφαρμογες τρέχουν στο παρασκήνιο και τρώνε αρκετους πορους. Καλύτερα να τις αποφευγεις.

Mε NFC tag μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα.

Βάζεις tag σε κάποιο σημείο και το προγραμματίζεις στο τι θες να κάνει το κινητό σου, όταν έρχεται σε επαφή με αυτό.

Αγοράζεις μια χούφτα tags με μηδαμινό κόστος και τα μοιράζεις στο αμάξι, στη δουλειά, στο σπίτι. :cool:

Βάζεις tag σε κάποιο σημείο και το προγραμματίζεις στο τι θες να κάνει το κινητό σου, όταν έρχεται σε επαφή με αυτό.

Αγοράζεις μια χούφτα tags με μηδαμινό κόστος και τα μοιράζεις στο αμάξι, στη δουλειά, στο σπίτι. :cool:

Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό; Πώς καταλαβαίνει σε πιο tag βρίσκεται για να πράξει ανάλογα;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πολύ καλό, δεν το γνώριζα!

Από το λίγο που είδα στο ebay, πρέπει να αγοράσω programmable ή όλα είναι blank και ρυθμίζονται;

Υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό; Πώς καταλαβαίνει σε πιο tag βρίσκεται για να πράξει ανάλογα;

Εσύ προγραμματίζεις το κάθε ένα tag.

Δες ένα βιντεάκι που προγραμματίζει κάποιος ένα tag να κάνει 2 δουλειές.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=T8hC0j8AiyE]Tasker Tutorial - NFC Tag to Enable/Disable Lockscreen - YouTube[/ame]

Διάβασε κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4960081#post4960081

Με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jwsoft.nfcactionlauncher&hl=el μπορείς να τα προγραμματίζεις.

Μόνο την εφαρμογή χρειάζεσαι και φυσικά όσα tags θες.

Κόστος άγορας 5 tags όσο ένας καφές στο Κεφαλάρι :p

εαν μιλατε για εφαρμογες συστηματος τοτε το ιδιο μου συνεβει και εμενα:worry:

δεν τις εκανε ποτε αδρανομοιηση

αν και στα σχολια του play store ελεγε οτι πιθανοτατα μερικες εφαρμογες συστηματος να μην τις κανει greenify

Όχι μόνο εφαρμογές συστήματος. Το Facebook ας πούμε γράφει ότι δεν αδρανοποιηται αυτόματα.

Φιλικά, Κατερίνα

Δυστυχώς όχι.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II