fuorigioco1981 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το HD είναι για tablets :) Ναι το ξέρω! Το διατυπωσα λάθος εγώ.βάζω και τα δύο σε full hd κινητό και παίζουν και τα δύο μια χαρά.άρα πιο κρατάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ναι το ξέρω! Το διατυπωσα λάθος εγώ.βάζω και τα δύο σε full hd κινητό και παίζουν και τα δύο μια χαρά.άρα πιο κρατάω; Όποιο σε βολεύει καλύτερα τότε, απ' τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με κάποιο από αυτά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Απ' ότι φαίνεται τελικά όσοι είχαμε πληρώσει για το tapatalk HD τώρα έχουμε το tapatalk Pro που εξακολουθεί να είναι υπό πληρωμή (2,27€). Όσοι επιθυμούν μπορούν να κατεβάσουν από το Playstore το σκέτο tapatalk* που παλιά δεν υπήρχε ούτε δωρεάν. Το τελευταίο είναι σίγουρα μια καλή εξέλιξη. * το οποίο φαντάζομαι θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του και όταν ψηθούν κάποιοι χρήστες, θα τους δώσουν προσφορά με 1 ευρώ να γίνουν Pro. Εγώ είχα αγορασμένο Tapatalk 2 και χρησιμοποιούσα Tapatalk 4 beta. Όταν το beta έληξε, γύρισα στο παλιό, το οποίο είναι λίγο πιο δύσχρηστο. Η αντιστοιχία με τα παραπάνω ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εγώ είχα αγορασμένο Tapatalk 2 και χρησιμοποιούσα Tapatalk 4 beta. Όταν το beta έληξε, γύρισα στο παλιό, το οποίο είναι λίγο πιο δύσχρηστο. Η αντιστοιχία με τα παραπάνω ποια είναι? Όλα όσα γράφω παραπάνω, αφορούν στο tapatalk 4. Είναι διαφορετικές εκδόσεις της 4ης γενιάς. Το tapatalk 2 είναι το κλασσικό 2 πριν την beta που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πάντως όσοι είχαμε αγοράσει το tapatalk είτε το HD είτε το απλό τελικά δεν χάσαμε τα χρήματα μας αφού μας έχουν σαν να αγοράσαμε το pro. Ξέρει κανείς τι διάφορα έχει το pro από την δωρεάν έκδοση εκτός του ότι η δωρεάν θα παίρνει πολύ αργά τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Όχι. Δεν είναι έτσι. Οι περισσότεροι είχαμε το 2 και αγοράσαμε και το 4. Έτσι χάσαμε τα λεφτά μας και γι αυτό έχει δημιουργηθεί αυτό το κλίμα δυσαρέσκειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Εάν κάποιος έχει καταφέρει δικτυακή σύνδεση SMB με Windows8 θα είχε την ευγενή καλοσύνη είτε να μου στείλει ένα pm με τον τρόπο, είτε να τον γράψει εδώ? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Ρε παιδιά όταν κάνουμε backup μέσα από την recovery twrp που αποθηκεύεται αυτό και πως το βρίσκουμε για να το σβήσουμε αν θέλουμε;;; Έχω φάει μια ώρα από τη ζωή μου και δεν το βρίσκω πουθενά... Άκυρο.το βρήκα... Edited October 10, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Περί Tapatalk, μόλις ανέβασαν μήνυμα για να εξηγήσουν τι γίνεται με τις εφαρμογές: https://support.tapatalk.com/threads/sorry-we-confused-you.20939/ Προφανώς τα πολλά μονάστερα έκαναν τη δουλειά τους...! Σε όσους την αγόρασαν μετά την 1η Σεπτέμβρη, δίνουν refund. Επίσης, εγώ που είχα αγορασμένη την 4 με πήγε στην Pro. Τώρα για το λόγο που έγινε free, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως θέλουν την υποστήριξη από περισσότερα φόρουμ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Περί Tapatalk, μόλις ανέβασαν μήνυμα για να εξηγήσουν τι γίνεται με τις εφαρμογές: https://support.tapatalk.com/threads/sorry-we-confused-you.20939/ Προφανώς τα πολλά μονάστερα έκαναν τη δουλειά τους...! Σε όσους την αγόρασαν μετά την 1η Σεπτέμβρη, δίνουν refund. Επίσης, εγώ που είχα αγορασμένη την 4 με πήγε στην Pro. Τώρα για το λόγο που έγινε free, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως θέλουν την υποστήριξη από περισσότερα φόρουμ. Τι εννοεις εγινε Pro; Και εγω την 4 εχω και δεν ειδα καποια αναβαθμιση. Ακομα 4.1.3 λεει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εμείς που έχουμε τη 4 αγορασμένη πρέπει να την απεγκαταστήσουμε και να βάλουμε την Pro; Αν όχι, θα μας έρχονται μετά όμως τα updates; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 παιδιά καλησπέρα, εχω το xperia sp και όταν μου έρχεται μήνυμα/αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται απλά το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης επάνω, ενω όταν ειχα το s advance εμφανιζόταν στη μέση της οθόνης περίπου μια φούσκα και μπορούσα απο κει να απαντήσω κατευθείαν στο μήνυμα ή να πάρω τηλέφωνο. υπάρχει κάποιο widget ή εφαρμογή που να κάνει το ίδιο και στο sp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 παιδιά καλησπέρα, εχω το xperia sp και όταν μου έρχεται μήνυμα/αναπάντητη στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται απλά το εικονίδιο στη γραμμή κατάστασης επάνω, ενω όταν ειχα το s advance εμφανιζόταν στη μέση της οθόνης περίπου μια φούσκα και μπορούσα απο κει να απαντήσω κατευθείαν στο μήνυμα ή να πάρω τηλέφωνο. υπάρχει κάποιο widget ή εφαρμογή που να κάνει το ίδιο και στο sp; Δοκίμασε αυτό. Είναι επί πληρωμή βέβαια αλλά βάζεις το trial και αν σε βολέψει το αγοράζεις. Αλλά νομίζω κάνει ακριβώς αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επειδη ακουω συνεχεια για το tapatalk και δεν καταλαβα τι κανει μπορει καποιος να μου εξηγησει ? Εχω το samsung s3 αν εχει σημασια Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επειδη ακουω συνεχεια για το tapatalk και δεν καταλαβα τι κανει μπορει καποιος να μου εξηγησει ? Εχω το samsung s3 αν εχει σημασια Ευχαριστω Εφαρμογή που διευκολύνει την περιήγηση στα διάφορα forums είναι, ειδικά αν γράφεις σε πολλά σου δίνει τη δυνατότητα να κινείσαι με μεγάλη ευκολία μέσα τους και να κάνεις πράγματα που με τον browser ίσως χρειάζονται περισσότερες κινήσεις και χρόνο. Αν μάθεις σε αυτό, δύσκολα θα κάνεις δίχως του. ΑΝ βέβαια μπαίνεις σε forums αρκετά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τι εννοεις εγινε Pro; Και εγω την 4 εχω και δεν ειδα καποια αναβαθμιση. Ακομα 4.1.3 λεει. Εννοώ ότι αν πας στο Play και ψάξεις για Tapatalk θα σου έχει στο Pro την ένδειξη εγκατεστημένο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εφαρμογή που διευκολύνει την περιήγηση στα διάφορα forums είναι, ειδικά αν γράφεις σε πολλά σου δίνει τη δυνατότητα να κινείσαι με μεγάλη ευκολία μέσα τους και να κάνεις πράγματα που με τον browser ίσως χρειάζονται περισσότερες κινήσεις και χρόνο. Αν μάθεις σε αυτό, δύσκολα θα κάνεις δίχως του. ΑΝ βέβαια μπαίνεις σε forums αρκετά.. :) Ευχαριστω...Μπα συνηθως ειμαι σε υπολογιστη μπροστα οποτε.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Δεν ξέρω εάν απατώμαι αλλά το noozoxide δουλεύει καλύτερα από το viper, όσον αφορά τον ήχο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στον ανιψιό μου του αρέσει πολύ να ανοίγει την οθόνη και να παίζει με την lock screen του Galaxy S3 αυτή που κάνει τα κύματα πριν ξεκλειδώσει (μιλάμε τρελαίνεται). Όταν την ξεκλειδώσει αρχίζει το πρόβλημα φυσικά. Γι αυτό ρωτάω: υπάρχει κάποια εφαρμογή για μωρά (1-2-3 ετών) που να αγγίζουν την οθόνη και να κάνουν διάφορους κυματισμούς και ήχους (κάτι σαν την lockscreen του S3 δηλαδή) για να παίζουν; Πολύ καλό είναι το Sound Touch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soundtouch&hl=el και το Animals Video Touch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.animalsvideotouch&hl=el Τα δικά μου παιδιά 3,5 και 5,5 ετών μπορούν να παίζουν για ώρες (που λέει ο λόγος) Εγώ έχω τις αγορασμένες εκδόσεις αλλά έχει και lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Εννοώ ότι αν πας στο Play και ψάξεις για Tapatalk θα σου έχει στο Pro την ένδειξη εγκατεστημένο. Εντάξει, έτσι είναι, έχουμε την pro έκδοση, αλλά τι διάφορες έχει με τις υπόλοιπες που είναι δωρεάν; Η έκδοση 2 για παράδειγμα, έγινε ίδια με την 4. Πριν την "παγώσω" δεν είδα να έχει καμία διάφορα με την 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καινούρια εφαρμογή, σε beta, για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ διαφόρων διεργασιών. Switchr http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ψάχνω μια εφαρμογή για σημειώσεις με ειδοποιήσεις (todo κάπως) που να έχει επιλογή για εβδομαδιαία ειδοποίηση σε κάθε σημείωση. Όπως τα ξυπνητήρια για παράδειγμα που τα σεταρεις να βαράνε συνέχεια προκαθορισμένες μέρες. Δοκίμασα το evernote αλλά είναι πολύ περίπλοκο για την απλή χρήση που το θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ψάχνω μια εφαρμογή για σημειώσεις με ειδοποιήσεις (todo κάπως) που να έχει επιλογή για εβδομαδιαία ειδοποίηση σε κάθε σημείωση. Όπως τα ξυπνητήρια για παράδειγμα που τα σεταρεις να βαράνε συνέχεια προκαθορισμένες μέρες. Δοκίμασα το evernote αλλά είναι πολύ περίπλοκο για την απλή χρήση που το θέλω. Any.Do Πολύ καλή! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Όλα όσα γράφω παραπάνω, αφορούν στο tapatalk 4. Είναι διαφορετικές εκδόσεις της 4ης γενιάς. Το tapatalk 2 είναι το κλασσικό 2 πριν την beta που αναφέρεις. Ευτυχώς που μου το είπες, γιατί με το 2 εγκατεστημένο δε με άφηνε να βάλω το free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Any.Do Πολύ καλή! Όχι απλά καλή... ΤΈΛΕΙΑ! Ότι έψαχνα ακριβώς!! Καταρχάς ευχαριστώ και κατά δεύτερον τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν todo εφαρμογή! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts