TheoX Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Δεν έχει όμως την υπηρεσία live tracking. Να δείχνι το στίγμα σου στον Η/Υ... Το έχει και μάλιστα με "pep talk". http://singletrackworld.com/forum/topic/endomondo-how-to-follow-a-ride-live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 καλημερα και καλη εβδομαδα καμια αξιοπιστη εφαρμογη για να μετραμε εχει βρει κανεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Καλημέρα μήπως ξέρει κάποιος πρόγραμμα που να αλλάζει το wifi σε σύνδεση δικτύου όταν είναι εκτός και το ανάποδο. Ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Αν εχεις ανοιχτα και το wifi και τα δεδομενα δικτύου νομίζω αυτο που θες γινεται αυτοματα. Εκτος αν δεν κατάλαβα καλα την ερωτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Να πω κι εγώ τώρα το πρόβλημα μου! Το XBMC μου έχει σπάσει τα νεύρα.Στην αρχή δούλευε μια χαρά.Αλλά τον τελευταίο καιρό δουλεύει όποτε θέλει.Την μία κολλάει και δεν κάνει τίποτα.Την άλλη δουλεύει αλλά όταν πατήσω να δω ένα κανάλι μού βγάζει μαύρο.Αν πατήσω το πίσω με πάει στο μενού και στο βάθος βλέπω να παίζει το βίντεο .Έχει ιδέα κάνεις πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό; Να δώσω μόνος μου την απάντηση! Το πρόβλημα (μάλλον) το δημιουργούσε το greenify.Απ όταν το έβγαλα (το XBMC) από το greenify,δεν είχα ξανά πρόβλημα. Ελπίζω να ήταν αυτό,και να μην επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Η πλειοψηφία των εφαρμογών που έχεις αγοράσει,μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα σε όσες συσκευές android έχεις το ίδιο gmail.Εξαίρεση αποτελούν κάποιες εφαρμογές π.χ. gps Το έχει δοκιμάσει κάποιος το tapatalk σε συσκευή με snapdragon800,αν επιτέλους σταματά να έχει αυτό το εκνευριστικό lag; Για ποιο lag μιλάτε, γιατί εγώ στο Nexus το βλέπω ταχύτατο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 καλημερα και καλη εβδομαδα καμια αξιοπιστη εφαρμογη για να μετραμε εχει βρει κανεις :) Τι να μετράμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Τι να μετράμε;το μηκος κατι σαν μετρο δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 το μηκος κατι σαν μετρο δηλαδη Smart tools Έχει ο,τι εργαλείο μέτρησης θες Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να σε συνδεει αυτοματα σε ελευθερα δικτυα οπου και αν εισαι η σε free public hotspot........?!εχω δοκιμασει το WEFI PRO αλλα δεν κανει αυτο που λεει,σχεδον ποτε δεν συνδεεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη που να σε συνδεει αυτοματα σε ελευθερα δικτυα οπου και αν εισαι η σε free public hotspot........?!εχω δοκιμασει το WEFI PRO αλλα δεν κανει αυτο που λεει,σχεδον ποτε δεν συνδεεται.... δεν γνωριζω για την εφαρμογη. ομως νομιζω πως κατι τετοιο θα σκοτωνε την μπαταρια σου. χωρις να εχεις αγγιξει το κινητο, θα το βλεπεις ξαφνικα να σου λεει "χαμηλη μπαταρια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μηπως ξέρετε καμια εφαρμογη που να μπορω επιλεκτικα να κλειδωνω καποιες επαφες και να μου τις εμφανιζει αν βαλω password? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 δεν γνωριζω για την εφαρμογη. ομως νομιζω πως κατι τετοιο θα σκοτωνε την μπαταρια σου. χωρις να εχεις αγγιξει το κινητο, θα το βλεπεις ξαφνικα να σου λεει "χαμηλη μπαταρια". +1 και μόνο ότι το wifi θα παραμένει συνέχεια ανοικτό , φτάνει να ξελιγωσει τη μπαταρία σε μερικές ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ποιο είναι το καλύτερο business card reader για ελληνικές κάρτες; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον δεν αντέχει τη νεα εμφάνιση του tapatalk (το οποίο κατάφεραν να lag αρει ακομα και σε nexus 4) στο support της εταιρείας δίνεται link για το παλιό κλασσικό tapatalk 2. Αν κατάλαβα καλα δίνεται δωρεάν και σε χρήστες που δεν το ειχαν αγοράσει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αν το ήξερα κι εγώ θα περίμενα και δεν θα το ξαναγοραζα. Μια χαρά με βόλευε και το 2. Και σήμερα απ ότι βλέπω το tapatalk είναι δωρεάν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Για όποιον δεν αντέχει τη νεα εμφάνιση του tapatalk (το οποίο κατάφεραν να lag αρει ακομα και σε nexus 4) στο support της εταιρείας δίνεται link για το παλιό κλασσικό tapatalk 2. Αν κατάλαβα καλα δίνεται δωρεάν και σε χρήστες που δεν το ειχαν αγοράσει ποτε. Αυτο με το lag σε nexus γινεται και σε αλλους; Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα παντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αυτο με το lag σε nexus γινεται και σε αλλους; Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα παντως. Ελα ντε. Ουτε εγω προσεξα κατι τετοιο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το tapatalk πλέον διατίθεται δωρεάν.Και το παλιό και το καινούριο...Ότι να ναι πραγματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το παλιό Tapatalk που το βρίσκω; το καινούργιο μου σπάει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το tapatalk πλέον διατίθεται δωρεάν.Και το παλιό και το καινούριο...Ότι να ναι πραγματικά... Ειδικά για εμάς που αγοράσαμε και το παλιό και το καινούριο. Epic fail. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το παλιό Tapatalk που το βρίσκω; το καινούργιο μου σπάει τα νεύρα Κανένα link για το παλιό tapatalk παρακαλώ; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) https://support.tapatalk.com/threads/not-ready-to-upgrade-try-this.20754/ Και απενεργοποιηστε την αυτόματη ενημέρωση της εφαρμογής Edited October 9, 2013 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δηλαδή να σιγουρευτώ, εμείς που το αγοράσαμε και έχουμε την 4.1.3 το πετάμε και βάζουμε αυτό το νέο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) δεν γνωριζω για την εφαρμογη. ομως νομιζω πως κατι τετοιο θα σκοτωνε την μπαταρια σου. χωρις να εχεις αγγιξει το κινητο, θα το βλεπεις ξαφνικα να σου λεει "χαμηλη μπαταρια". +1 και μόνο ότι το wifi θα παραμένει συνέχεια ανοικτό , φτάνει να ξελιγωσει τη μπαταρία σε μερικές ώρες. Τι λέτε ρε παιδιά; Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα σε τεχνολογικό φόρουμ; Edited October 9, 2013 by jastonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts