Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το helium που να μπορείς να κάνεις backup των εφαρμογών που έχεις στο κινητό αλλά ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

όλα τα άλλα που λέτε απλά εγκαθιστούν τα προγράμματα που είχατε παλι στο κινητό ΧΩΡΊΣ ΤΙΣ ΡΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ κάτι που μπορείς να κάνεις και μέσω του play store με βάση το ιστορικό σας.

Μιλάω πάντα για κινητά ΧΩΡΊΣ ΡΟΥΤ....

Edited by fits13

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες από το android 2.3 και μετά

Γιατι; τι έχουν αυτές οι εκδόσεις;

Αυτό που μου άρεσε σαν λειτουργία είναι η φόρτιση σε 3 φάσεις, το κάνει κι απο μονο του;

σβηστες ολες. μονο μπαταρία σου τρώνε. βαλε το battery stats δες τι σου χαλαει μπαταρια, και μεσω του greenify παγωσετο. απλα πταγματα.

η απολυτη λυση για backup ειναι το CMW μεσω recovery

σου επαναφερει το τηλεφωνο οπως ακριβως ηταν πριν .-

Παιδιά ανάμεσα σε UC browser και boat ποιον να επιλέξω ;

Δοκιμάζεις κι επιλέγεις, τα γνωστά.. :p

Εβαλα το busybox pro, η pro ειναι μονο για το ''ξεκλειδωμα'' οπως στο titanium pro ? Τη free εκδοση μπορω να την διαγραψω ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το boat για μένα.

Παιδιά μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο πρόγραμμα εκτός από το helium που να μπορείς να κάνεις backup των εφαρμογών που έχεις στο κινητό αλλά ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

όλα τα άλλα που λέτε απλά εγκαθιστούν τα προγράμματα που είχατε παλι στο κινητό ΧΩΡΊΣ ΤΙΣ ΡΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ κάτι που μπορείς να κάνεις και μέσω του play store με βάση το ιστορικό σας.

Μιλάω πάντα για κινητά ΧΩΡΊΣ ΡΟΥΤ....

Έχει κάποιο πρόβλημα το helium; από όσα διαβάζω είναι το απόλυτο εργαλείο. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή backup και βρίσκομαι σε φάση ψαξίματος.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Έχει κάποιο πρόβλημα το helium; από όσα διαβάζω είναι το απόλυτο εργαλείο. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή backup και βρίσκομαι σε φάση ψαξίματος.

Κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε.

Να ξέρεις πάντως ότι ο dolphin και ο boat δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις αρχεία από file hosters... Έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορούμε με τον UC;

Να ξέρεις πάντως ότι ο dolphin και ο boat δεν σε αφήνουν να κατεβάσεις αρχεία από file hosters... Έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορούμε με τον UC;

Όταν λες file hosters; Μόλις κατέβασα από media fire...

Με ποιον browser κατέβασες από mediafire; Hosters εννοώ uploaded, zippyshare, exabit...

Με τον boat...μισό να κατεβάσω από zippysware...

edit: Μόλις κατέβασα και από zippysware...

Edited by Vlasismiriagos

Με τον boat...μισό να κατεβάσω από zippysware...

edit: Μόλις κατέβασα και από zippysware...

απο mediafire, zippy κατεβάζει κανονικά, για αυτό και τους αποκαλούν mobile friendly hosts

δεν κατεβάζει απο τους υπόλοιπους (uploaded, rapidgator κτλ κτλ).

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Με ποιον browser κατέβασες από mediafire; Hosters εννοώ uploaded, zippyshare, exabit...

Με τον boat κατεβάζω κι εγώ σχεδόν από όλους τους hosters, εκτός από uploaded και rapidgator που εκεί μόνο ο opera τα καταφέρνει από όσους browser's δοκίμασα.

Με τον boat κατεβάζω κι εγώ σχεδόν από όλους τους hosters, εκτός από uploaded και rapidgator που εκεί μόνο ο opera τα καταφέρνει από όσους browser's δοκίμασα.

Μόνο ο Firefox κατεβάζει απροβλημάτιστα... Όλοι οι άλλοι κάνουν τα τρέλα τους ακόμα και opera... Πάντως ο boat φαίνεται να είναι εξαιρετικός με μια πρώτη μάτια... Ξέρει κανείς αν μπορούμε να κάνουμε sync τους σελιδοδείκτες από Firefox και chrome;

Παιδιά ανάμεσα σε UC browser και boat ποιον να επιλέξω ;

Στο nexus 7 που δοκίμασα και τους δύο, κολλάει συνέχεια και μου λέει η εφαρμογή σταμάτησε.... Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν και μου απάντησαν ότι ίσως φταίει ο (stock) recovery. Πάντως μου φαίνεται παράξενο γιατί συμβαίνει αυτό. Ενώ με dolphin, Firefox, chrome, opera που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν προσπαθώ να μπω από κάποιον άλλο κολλάει συνέχεια.

Edit : Έγραψα κατά λάθος recovery, αλλά εννοούσα kernel

Edited by giachtas

Ποια προτείνετε ως την καλύτερη εφαρμογή για να βλέπω το pc από το κινητό μου?

1. teamviewer

2. Jump desktop

3. Splashtop

Δεν ξέρω τι εννοείς καλύτερη, πάντως το teamviewer δουλεύει απροβλημάτιστα .

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Στο nexus 7 που δοκίμασα και τους δύο, κολλάει συνέχεια και μου λέει η εφαρμογή σταμάτησε.... Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν και μου απάντησαν ότι ίσως φταίει ο (stock) recovery. Πάντως μου φαίνεται παράξενο γιατί συμβαίνει αυτό. Ενώ με dolphin, Firefox, chrome, opera που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν προσπαθώ να μπω από κάποιον άλλο κολλάει συνέχεια.

Edit : Έγραψα κατά λάθος recovery, αλλά εννοούσα kernel

Όταν χρησιμοποιείται φλας περιεχόμενο συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς συμβαίνει στο nexus 7. Αν θες φλας μόνο ο Firefox beta θα στο παίξει σωστά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

η απολυτη λυση για backup ειναι το CMW μεσω recovery

σου επαναφερει το τηλεφωνο οπως ακριβως ηταν πριν .-

Πάνω σε αυτό που λες... Αν έχω την αλφα ρομ και θέλω να βάλω τη β (και οι δύο cyanogenmod) κάνω backup ααπό το CMW και αφού περάσω την καινούρια restore? I Πρέπει να κάνω wipe data τα πάντα..Θα μεμείνει το backuped?

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II