Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν βλέπεις ένα βίντεο επάνω δεξιά δεν σου έχει ένα σύμβολο με δύο ας πούμε βελάκια; Πατώντας εκεί σου βγάζει κάποιες επιλογές. Η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος γράφει "αντιγραφή στο πρόχειρο". Το επιλέγεις και μετά το κάνεις επικόλληση όπου θέλεις.

Και σε εμενα δεν εχει αυτη την επιλογη. Εχε ολες τις εφαρμογες αλλα αυτη οχι :confused:

Θοδωρής

* Πάντως, ακόμα και όταν έκανα Close, ήρθε ενημέρωση στο Blackberry ότι έχω μήνυμα στο Viber.

Όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ.

Ρώτα στο νήμα με τα bb. Στο android πρέπει να πατήσεις ρυθμίσεις και Έξοδο για να κλείσει το viber. Δεν δουλεύει μόνο με το wifi αλλά και μέσω 3g.

* Πάντως, ακόμα και όταν έκανα Close, ήρθε ενημέρωση στο Blackberry ότι έχω μήνυμα στο Viber.

Όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ.

δεν ξέρω από μπλακμπερι αλλά το viber δεν κλείνει στο αντροιντ/ιος.

μονό με πάγωμα το κλείνω. Δεν τρώει όμως πολλά δεδομένα εκτός αν κάνεις κλήσεις η σου στέλνουν φωτο.

Και σε εμενα δεν εχει αυτη την επιλογη. Εχε ολες τις εφαρμογες αλλα αυτη οχι :confused:

Παρομοίως, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παιδιά και γι'αυτό κατέληξα στο να κάνω share το λινκ στο notepad και να το κάνω copy από εκεί.

Παρομοίως, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παιδιά και γι'αυτό κατέληξα στο να κάνω share το λινκ στο notepad και να το κάνω copy από εκεί.

Μερικά posts πιο πίσω έχω προτείνει μια εφαρμογή τύπου "copy to clipboard". Την δοκίμασες;

Ρώτα στο νήμα με τα bb. Στο android πρέπει να πατήσεις ρυθμίσεις και Έξοδο για να κλείσει το viber. Δεν δουλεύει μόνο με το wifi αλλά και μέσω 3g.

Μα, αυτό λέω: εμένα δούλεψε χωρίς να είναι wifi ή 3g

δεν ξέρω από μπλακμπερι αλλά το viber δεν κλείνει στο αντροιντ/ιος.

μονό με πάγωμα το κλείνω. Δεν τρώει όμως πολλά δεδομένα εκτός αν κάνεις κλήσεις η σου στέλνουν φωτο.

Όταν λες "με πάγωμα", τι εννοείς;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Μερικά posts πιο πίσω έχω προτείνει μια εφαρμογή τύπου "copy to clipboard". Την δοκίμασες;

Την είδα την εφαρμογή (δεν την δοκίμασα αν και υποθέτω ότι θα εμφανίζεται κανονικά στα share αν την εγκαταστήσω) αλλά υπέθεσα ότι τα παιδιά εννοούσαν πως βλέπουν το copy to clipboard χωρίς την εγκατάσταση της εφαρμογής αυτής. Προσωπικά δεν μου λείπει τόσο αυτή η "ευκολία" αφού κάνω τη δουλειά μου αλλιώς, ζήτημα να χρειαστώ 2 λινκς το μήνα εξάλλου συνεπώς δεν θεωρώ απαραίτητο να εγκαταστήσω μια ακόμα εφαρμογή γι'αυτόν τον λόγο.. ;)

Μα, αυτό λέω: εμένα δούλεψε χωρίς να είναι wifi ή 3g

Απο ότι ξέρω τα Blackberry έχουν στάνταρντ data plan στην σύνδεση που κάνεις με τον πάροχο ώστε να είναι ενεργά τα push notifications για το email τον messenger κτλ κτλ

E, λογικά απο αυτό τα data plan, πήρε και το εν λόγω πρόγραμμα... :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αρχεία rar,zip με ποια εφαρμογή τα κάνουμε extract? Έχω τον solid explorer

Zarchiver και για passwords

Root explorer για γενική χρήση browser

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια καλημερα εχω το s4 και εχω ενα θεμα με την μετακινηση φωτογραφιων απο φακελο σε φακελο με το s2 που ειχα ειχα κατεβασει ενα προγραμα που απενεργοποιηουσε το σκαναρισμα των φωτογραφικων αλμπουμ και μετακινουσα φωτογραφιες χωρις περιορισμο https://play.google.com/st...diascannerroot το οποιο ομως δεν δουλευει στο s4 για καπιο λογο υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω αυτο το συνεχες σκαναρισμα που κανει το τηλεφωνο μολις μετακινησω μερικες φωτογραφιες και δεν μαφηνει για πολυ ωρα να μετακινησω αλλες?? γνοριζει καπιος?? ειμαι βεβαια rout !!!!!

παιδια καλημερα εχω το s4 και εχω ενα θεμα με την μετακινηση φωτογραφιων απο φακελο σε φακελο με το s2 που ειχα ειχα κατεβασει ενα προγραμα που απενεργοποιηουσε το σκαναρισμα των φωτογραφικων αλμπουμ και μετακινουσα φωτογραφιες χωρις περιορισμο https://play.google.com/st...diascannerroot το οποιο ομως δεν δουλευει στο s4 για καπιο λογο υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω αυτο το συνεχες σκαναρισμα που κανει το τηλεφωνο μολις μετακινησω μερικες φωτογραφιες και δεν μαφηνει για πολυ ωρα να μετακινησω αλλες?? γνοριζει καπιος?? ειμαι βεβαια rout !!!!!

μηπως απλα copy στον αλλο φακελο και μετα delete απο τον πρωτο? :O

Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις.

Παντως εμενα δενεχει επιλογη copy to clipboard

Αυτή την επιλογή εννοώ. Αν δεν την έχει μάλλον έχει να κάνει με τη Rom.

Πληροφοριακά το πολύ καλό Catch Notes σταμάτησε την λειτουργία του από 30 Αυγούστου. Όσοι την έχουν λειτουργεί κανονικά αλλά δεν συγχρονίζει μεταξύ συσκευών και δεν αποθηκεύει τα δεδομένα στον server τους. Μία από τις καλύτερες εφαρμογές που είχα. Κρίμα...

Σε 4.3 βάλανε την επιλογή, πριν δεν την είχε. Ίσως σε custom rom να υπάρχει.

Ποια εφαρμογη προτεινεται για προβολη streaming novasport HD απο vodafone??? Θελω να δω τον αγωνα το βραδι στην τηλεοραση μεσω του κινητου αλλα θελω οσο το δυνατον "καλυτερη" εικονα. Δοκιμασα bs και mx player και μου φανηκε λιγο καλυτερος ο bs.

Καμια αλλη προταση;;;;;

Απο ότι ξέρω τα Blackberry έχουν στάνταρντ data plan στην σύνδεση που κάνεις με τον πάροχο ώστε να είναι ενεργά τα push notifications για το email τον messenger κτλ κτλ

E, λογικά απο αυτό τα data plan, πήρε και το εν λόγω πρόγραμμα... :)

Μάλιστα. Οπότε να μην με τρομάζει μήπως και "τρώει" ΜΒ απ' αυτά που μου παρέχει το πακέτο που έχω.

Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα εχς ενα hp slate 7 και δεν ειναι διαθεσημο για την συσκευη μου το google wallet τι μπορω να κανω για να αγορασω εφαρμογες ευχαριστω!!! :)

Στο galaxy nexus και στο note7 που έχω ( stock όλα) μου έχει αυτό το μενού επιλογών

(Τυχαίο το βίντεο, διάλεξα το πρώτο που βρήκα)

Μάλιστα. Οπότε να μην με τρομάζει μήπως και "τρώει" ΜΒ απ' αυτά που μου παρέχει το πακέτο που έχω.

Κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις ποιες επαφές σου είναι online και ποιες όχι στο Viber;

Έχω ένα φάκελο με ‘προσωπικά δεδομένα’,διάφορα doc αρχεία , excel , φωτογραφίες και videos

Υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κλειδώνει ή να κρύβει φάκελο.. Αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonado.boli.hiper

φαινόταν καλή αλλά έχει προβλήματα. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Η κάποιος file manager με δυνατότητα encrypt φακέλων – αρχείων?

Έχω ένα φάκελο με ‘προσωπικά δεδομένα’,διάφορα doc αρχεία , excel , φωτογραφίες και videos

Υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κλειδώνει ή να κρύβει φάκελο.. Αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonado.boli.hiper

φαινόταν καλή αλλά έχει προβλήματα. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Η κάποιος file manager με δυνατότητα encrypt φακέλων – αρχείων?

Δες για super vault ή eds

File Hide Expert

απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφαρμογή για να "εξαφανίζεις" φακέλους

την χρησιμοποιώ πάνω απο χρόνο ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις ποιες επαφές σου είναι online και ποιες όχι στο Viber;

Αν πατήσεις πάνω σε μια επαφή...και πριν ξεκινήσεις να πληκτρολογείς το μήνυμα σου.....ψηλά και αριστερά κάτω από το όνομα της επαφής , σου λέει αν είναι "σε σύνδεση"ή όχι.....

File Hide Expert

απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφαρμογή για να "εξαφανίζεις" φακέλους

την χρησιμοποιώ πάνω απο χρόνο ;)

Η συγκεκριμένη κάνει κρυπτογράφηση; Γιατί κάτι τέτοιο θέλει ο φίλος

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II