tpal Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Όταν βλέπεις ένα βίντεο επάνω δεξιά δεν σου έχει ένα σύμβολο με δύο ας πούμε βελάκια; Πατώντας εκεί σου βγάζει κάποιες επιλογές. Η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος γράφει "αντιγραφή στο πρόχειρο". Το επιλέγεις και μετά το κάνεις επικόλληση όπου θέλεις. Και σε εμενα δεν εχει αυτη την επιλογη. Εχε ολες τις εφαρμογες αλλα αυτη οχι :confused: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 * Πάντως, ακόμα και όταν έκανα Close, ήρθε ενημέρωση στο Blackberry ότι έχω μήνυμα στο Viber. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ. Ρώτα στο νήμα με τα bb. Στο android πρέπει να πατήσεις ρυθμίσεις και Έξοδο για να κλείσει το viber. Δεν δουλεύει μόνο με το wifi αλλά και μέσω 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 * Πάντως, ακόμα και όταν έκανα Close, ήρθε ενημέρωση στο Blackberry ότι έχω μήνυμα στο Viber. Όποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ. δεν ξέρω από μπλακμπερι αλλά το viber δεν κλείνει στο αντροιντ/ιος. μονό με πάγωμα το κλείνω. Δεν τρώει όμως πολλά δεδομένα εκτός αν κάνεις κλήσεις η σου στέλνουν φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Και σε εμενα δεν εχει αυτη την επιλογη. Εχε ολες τις εφαρμογες αλλα αυτη οχι :confused: Παρομοίως, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παιδιά και γι'αυτό κατέληξα στο να κάνω share το λινκ στο notepad και να το κάνω copy από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παρομοίως, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή παιδιά και γι'αυτό κατέληξα στο να κάνω share το λινκ στο notepad και να το κάνω copy από εκεί. Μερικά posts πιο πίσω έχω προτείνει μια εφαρμογή τύπου "copy to clipboard". Την δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Ρώτα στο νήμα με τα bb. Στο android πρέπει να πατήσεις ρυθμίσεις και Έξοδο για να κλείσει το viber. Δεν δουλεύει μόνο με το wifi αλλά και μέσω 3g. Μα, αυτό λέω: εμένα δούλεψε χωρίς να είναι wifi ή 3g δεν ξέρω από μπλακμπερι αλλά το viber δεν κλείνει στο αντροιντ/ιος. μονό με πάγωμα το κλείνω. Δεν τρώει όμως πολλά δεδομένα εκτός αν κάνεις κλήσεις η σου στέλνουν φωτο. Όταν λες "με πάγωμα", τι εννοείς; Edited September 17, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μερικά posts πιο πίσω έχω προτείνει μια εφαρμογή τύπου "copy to clipboard". Την δοκίμασες; Την είδα την εφαρμογή (δεν την δοκίμασα αν και υποθέτω ότι θα εμφανίζεται κανονικά στα share αν την εγκαταστήσω) αλλά υπέθεσα ότι τα παιδιά εννοούσαν πως βλέπουν το copy to clipboard χωρίς την εγκατάσταση της εφαρμογής αυτής. Προσωπικά δεν μου λείπει τόσο αυτή η "ευκολία" αφού κάνω τη δουλειά μου αλλιώς, ζήτημα να χρειαστώ 2 λινκς το μήνα εξάλλου συνεπώς δεν θεωρώ απαραίτητο να εγκαταστήσω μια ακόμα εφαρμογή γι'αυτόν τον λόγο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μα, αυτό λέω: εμένα δούλεψε χωρίς να είναι wifi ή 3g Απο ότι ξέρω τα Blackberry έχουν στάνταρντ data plan στην σύνδεση που κάνεις με τον πάροχο ώστε να είναι ενεργά τα push notifications για το email τον messenger κτλ κτλ E, λογικά απο αυτό τα data plan, πήρε και το εν λόγω πρόγραμμα... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αρχεία rar,zip με ποια εφαρμογή τα κάνουμε extract? Έχω τον solid explorer Zarchiver και για passwords Root explorer για γενική χρήση browser Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 παιδια καλημερα εχω το s4 και εχω ενα θεμα με την μετακινηση φωτογραφιων απο φακελο σε φακελο με το s2 που ειχα ειχα κατεβασει ενα προγραμα που απενεργοποιηουσε το σκαναρισμα των φωτογραφικων αλμπουμ και μετακινουσα φωτογραφιες χωρις περιορισμο https://play.google.com/st...diascannerroot το οποιο ομως δεν δουλευει στο s4 για καπιο λογο υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω αυτο το συνεχες σκαναρισμα που κανει το τηλεφωνο μολις μετακινησω μερικες φωτογραφιες και δεν μαφηνει για πολυ ωρα να μετακινησω αλλες?? γνοριζει καπιος?? ειμαι βεβαια rout !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 παιδια καλημερα εχω το s4 και εχω ενα θεμα με την μετακινηση φωτογραφιων απο φακελο σε φακελο με το s2 που ειχα ειχα κατεβασει ενα προγραμα που απενεργοποιηουσε το σκαναρισμα των φωτογραφικων αλμπουμ και μετακινουσα φωτογραφιες χωρις περιορισμο https://play.google.com/st...diascannerroot το οποιο ομως δεν δουλευει στο s4 για καπιο λογο υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω αυτο το συνεχες σκαναρισμα που κανει το τηλεφωνο μολις μετακινησω μερικες φωτογραφιες και δεν μαφηνει για πολυ ωρα να μετακινησω αλλες?? γνοριζει καπιος?? ειμαι βεβαια rout !!!!! μηπως απλα copy στον αλλο φακελο και μετα delete απο τον πρωτο? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις. Παντως εμενα δενεχει επιλογη copy to clipboard Αυτή την επιλογή εννοώ. Αν δεν την έχει μάλλον έχει να κάνει με τη Rom. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πληροφοριακά το πολύ καλό Catch Notes σταμάτησε την λειτουργία του από 30 Αυγούστου. Όσοι την έχουν λειτουργεί κανονικά αλλά δεν συγχρονίζει μεταξύ συσκευών και δεν αποθηκεύει τα δεδομένα στον server τους. Μία από τις καλύτερες εφαρμογές που είχα. Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αυτή την επιλογή εννοώ. Αν δεν την έχει μάλλον έχει να κάνει με τη Rom. Σε 4.3 βάλανε την επιλογή, πριν δεν την είχε. Ίσως σε custom rom να υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ποια εφαρμογη προτεινεται για προβολη streaming novasport HD απο vodafone??? Θελω να δω τον αγωνα το βραδι στην τηλεοραση μεσω του κινητου αλλα θελω οσο το δυνατον "καλυτερη" εικονα. Δοκιμασα bs και mx player και μου φανηκε λιγο καλυτερος ο bs. Καμια αλλη προταση;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ξέρετε καμιά εφαρμογή - lockscreen, όπως του android 4.2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Απο ότι ξέρω τα Blackberry έχουν στάνταρντ data plan στην σύνδεση που κάνεις με τον πάροχο ώστε να είναι ενεργά τα push notifications για το email τον messenger κτλ κτλ E, λογικά απο αυτό τα data plan, πήρε και το εν λόγω πρόγραμμα... :) Μάλιστα. Οπότε να μην με τρομάζει μήπως και "τρώει" ΜΒ απ' αυτά που μου παρέχει το πακέτο που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarfacerx8 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα εχς ενα hp slate 7 και δεν ειναι διαθεσημο για την συσκευη μου το google wallet τι μπορω να κανω για να αγορασω εφαρμογες ευχαριστω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αυτή την επιλογή εννοώ. Αν δεν την έχει μάλλον έχει να κάνει με τη Rom. Στο galaxy nexus και στο note7 που έχω ( stock όλα) μου έχει αυτό το μενού επιλογών (Τυχαίο το βίντεο, διάλεξα το πρώτο που βρήκα) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μάλιστα. Οπότε να μην με τρομάζει μήπως και "τρώει" ΜΒ απ' αυτά που μου παρέχει το πακέτο που έχω. Κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις ποιες επαφές σου είναι online και ποιες όχι στο Viber; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Έχω ένα φάκελο με ‘προσωπικά δεδομένα’,διάφορα doc αρχεία , excel , φωτογραφίες και videos Υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κλειδώνει ή να κρύβει φάκελο.. Αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonado.boli.hiper φαινόταν καλή αλλά έχει προβλήματα. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Η κάποιος file manager με δυνατότητα encrypt φακέλων – αρχείων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Έχω ένα φάκελο με ‘προσωπικά δεδομένα’,διάφορα doc αρχεία , excel , φωτογραφίες και videos Υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κλειδώνει ή να κρύβει φάκελο.. Αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonado.boli.hiper φαινόταν καλή αλλά έχει προβλήματα. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Η κάποιος file manager με δυνατότητα encrypt φακέλων – αρχείων? Δες για super vault ή eds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Έχω ένα φάκελο με ‘προσωπικά δεδομένα’,διάφορα doc αρχεία , excel , φωτογραφίες και videos Υπάρχει σοβαρή εφαρμογή που να κλειδώνει ή να κρύβει φάκελο.. Αυτή πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonado.boli.hiper φαινόταν καλή αλλά έχει προβλήματα. Κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Η κάποιος file manager με δυνατότητα encrypt φακέλων – αρχείων? File Hide Expert απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφαρμογή για να "εξαφανίζεις" φακέλους την χρησιμοποιώ πάνω απο χρόνο ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να βλέπεις ποιες επαφές σου είναι online και ποιες όχι στο Viber; Αν πατήσεις πάνω σε μια επαφή...και πριν ξεκινήσεις να πληκτρολογείς το μήνυμα σου.....ψηλά και αριστερά κάτω από το όνομα της επαφής , σου λέει αν είναι "σε σύνδεση"ή όχι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 File Hide Expert απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εφαρμογή για να "εξαφανίζεις" φακέλους την χρησιμοποιώ πάνω απο χρόνο ;) Η συγκεκριμένη κάνει κρυπτογράφηση; Γιατί κάτι τέτοιο θέλει ο φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts