junglist Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εχω δυο εφαρμογες στο κινητο. Χρηση γυρω στις 50 φορες δοκιμαστικα, σε διαφορετικες περιοχες της αθηνας/πειραια. Δικτυα περιπου 20 καθε φορα. Μονο για τομσον και τα δυο. Βρεθηκαν περιπου 15 κωδικοι συνολικα οπου μπορεσα να συνδεθω με τα 4. Τα υπολοιπα εκανε συνδεση αλλα λογω αποστασης/αδυναμου σηματος αποσυνδεοτανε μετα απο λιγο. Το κακο ειναι οτι ολες οι εφαρμογες ειναι χρησιμες γιατι απο τυχη μπορει καποιο να εχει καποιους κωδικους που δεν εχουν τα αλλα. Στην πραξη αχρηστα γιατι δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτα, αν κατσει ειναι θεμα τυχης. Δοκιμασε τα ολα και πες μας στατιστικα.:( Το καλύτερο είναι το GreekWPAFinder3.4 και βρίσκει από πολλά ρουτερ (netfaster, Thomson κλπ). Τα μισά από τα διαθέσιμα δίκτυα τα βρίσκει πάντως. ;-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το καλύτερο είναι το GreekWPAFinder3.4 και βρίσκει από πολλά ρουτερ (netfaster, Thomson κλπ). Τα μισά από τα διαθέσιμα δίκτυα τα βρίσκει πάντως. ;-) Αν το έχει κάποιος ας κάνει τον κόπο να μου το στείλει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το καλύτερο είναι το GreekWPAFinder3.4 και βρίσκει από πολλά ρουτερ (netfaster, Thomson κλπ). Τα μισά από τα διαθέσιμα δίκτυα τα βρίσκει πάντως. ;-) Εγώ με την έκδοση 3.2 είμαι μια χαρά. Έχω ξεκλειδωσει την μισή Κρήτη. :P Διάφορες υπάρχουν στις 2 αυτές εκδόσεις ή αλλάζει μόνο το ui; Στείλε και ένα link αν σου είναι εύκολο. :) @pavlitakis1, ποιες εφαρμογες έχεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Το καλύτερο είναι το GreekWPAFinder3.4 και βρίσκει από πολλά ρουτερ (netfaster, Thomson κλπ). Τα μισά από τα διαθέσιμα δίκτυα τα βρίσκει πάντως. ;-) Αυτο χρησιμοποιω, αλλα μακραν απ τα μισα. Και μονο οταν το ρουτερ εχει δυνατο σημα. Εχει ενα πρασινο ν αλλα απ τα 10 2-3 μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Παίδες ένα καλό browser που να μπορεί να κατεβάζει και από rapidshare megaupload κλπ κλπ. Ποιον προτείνεται; Opera γιατί τον Φοξ τον έχουν χαλάσει, τον beta έχω. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Κάποιος που έχει αγοράσει το helium backup, μπορεί να συγχρονίσει με το Google drive; Έχω δοκιμάσει με το Dropbox και δουλεύει μια χαρά, όχι όμως και το drive που χρησιμοποιώ κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα παιδια. Εχετε υποψη καποιο προγραμμα που να κραταει logs για οτι γινεται στο κινητο; Δηλαδη να καταγραφει οτι π.χ. Δεχτηκα κληση-ανοιξα εφαρμογες-ανοιξα τη γκαλερι-κ.λ.π.Γενικοτερα να κραταει logs για το παραμικρο αν ειναι δυνατον και για το scroll στην επιφανεια εργασιας.Το s3 εχω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Septagram Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μονο τις εφαρμογες θελεις να κανεις backup; Δες το js backup απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivanakis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος forum αλλά.... το γράφω. Υπάρχει εφαρμογή πυξίδας που να δουλεύει χωρίς magnetic sensor. Να δουλεύει ας πούμε μόνο με το gps? Αγόρασα ένα high κινέζικο STAR 920 που δεν έχει μαγνητόμετρο, και ολες οι εφαρμογές πυξίδα που κατέβασα δεν δουλευοθν καθώς δεν βρίσκουν μαγνητόμετρο. Ξέρει κάτι καποιος; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει δουλέψει κανείς την Air Call Accept; Υποτίθεται ότι με μια κίνηση του χεριού πάνω από τον αισθητήρα του κινητού, δέχεσαι ή απορρίπτεις κλήσεις. Στο nexus μου, δεν ανοίγει με τίποτα το μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Είναι δυνατόν να μην παίζει σε τόσο βασικό μοντέλο; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Έχει δουλέψει κανείς την Air Call Accept; Υποτίθεται ότι με μια κίνηση του χεριού πάνω από τον αισθητήρα του κινητού, δέχεσαι ή απορρίπτεις κλήσεις. Στο nexus μου, δεν ανοίγει με τίποτα το μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Είναι δυνατόν να μην παίζει σε τόσο βασικό μοντέλο; εγω τωρα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα.αν και δεν βρισκω πως απορρίπτεις μια κληση. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Λοιπόν.... θέλω μία εφαρμογή που να ανοίγει αυτόματα το wifi του κινητού μου όταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένες τοποθεσιες(σπίτι,πανεπιστήμιο κτλ.) εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Με το tasker γίνεται αυτό που θες. Από την άλλη μπορείς να έχεις συνέχεια το WiFi ανοιχτό και να μπαίνει όποτε βρίσκει τα αποθηκευμένα σου δίκτυα, μην σε ανησυχεί η μπαταρία, δεν καίει τίποτα το ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εχω βει καποιες εφαρμογες για να εχεις control center στο android αλλα σε ολες για να το ενεργοποιηεις σερνεις απο κατω προς τα πανω αλλα ξερετε καμια εφαρμογη για να εχεις control center αλλα να εμφανιζεται με αλλο τροπο? γιατι αυτη που εχω σου βαζει ενα βελακι κ αν το πατησεις στο εμφανιζει αλλα με δυσκολευει στο πληκτρολογιο γιατι ειναι εκει που εχει στο πληκτρολογιο το space κ ειναι πιο δυσκολο να το πατησεις χωρις να πατησεις το βελακι. κ σκεφτομουν αν γινεται να το εχω με αλλο τροπο δηλ να σερνω απτο πλαι η καπως αλλιως γιατι δεν θελω να το απενεργοποιω καθε φορα που εχω να γραψω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Με το tasker γίνεται αυτό που θες. Από την άλλη μπορείς να έχεις συνέχεια το WiFi ανοιχτό και να μπαίνει όποτε βρίσκει τα αποθηκευμένα σου δίκτυα, μην σε ανησυχεί η μπαταρία, δεν καίει τίποτα το ιδιαίτερο. Λάθος απάντηση. Δεν είναι αυτό που ζητάει ο φίλος. Λοιπόν.... θέλω μία εφαρμογή που να ανοίγει αυτόματα το wifi του κινητού μου όταν βρίσκομαι σε συγκεκριμένες τοποθεσιες(σπίτι,πανεπιστήμιο κτλ.) εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει.... Φυσικά και υπάρχει. Θα κατεβάσεις το Smart WiFi Toggler του Sebouh Aquehian. Εμένα το βγάζει πρώτο πρώτο στη λίστα. Το πρόγραμμα ταυτοποιει τα κελιά κινητής τηλεφωνίας με τα wifi hotspot σημεία που έχεις συνδεθεί έστω 1 φορά. Έτσι λοιπόν όταν είσαι κοντά στο σημείο το ανοίγει αυτόματα και όταν απομακρύνεσαι το κλείνει το wifi για να μην καταναλώνει μπαταρία. Είναι καταπληκτικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εγω τωρα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα.αν και δεν βρισκω πως απορρίπτεις μια κληση. ίδιο θέμα και σε εμένα, αποδοχή ναι, απόριψη δεν έχω βρει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 παιδες, υπαρχει εφαρμογη που να τραβας φωτο κατα ριπας? ή πολυ πολυ γρηγορα, σε κινητα καλα, οπως xperia T κτλ που ομως δεν εχουν απο τη μαμα τετοιο πραγμα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 παιδες, υπαρχει εφαρμογη που να τραβας φωτο κατα ριπας? ή πολυ πολυ γρηγορα, σε κινητα καλα, οπως xperia T κτλ που ομως δεν εχουν απο τη μαμα τετοιο πραγμα? Δες το Fast Burst Camera. Έχει και Lite έκδοση δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) @Nikos_Mpl Fast Burst Camera Lite (Στη lite έκδοση τραβάει μαυρόασπρες φωτογραφίες) η εφαρμογή τραβάει 30 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο κανονικά, σε low end κινητά 5 με 10 φωτογραφίες. Edited July 29, 2013 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εγω τωρα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα.αν και δεν βρισκω πως απορρίπτεις μια κληση. ίδιο θέμα και σε εμένα, αποδοχή ναι, απόριψη δεν έχω βρει Ρυθμίσεις πώς πάτε; Πατώντας τις 3 τελίτσες στα soft buttons; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εχω βει καποιες εφαρμογες για να εχεις control center στο android αλλα σε ολες για να το ενεργοποιηεις σερνεις απο κατω προς τα πανω αλλα ξερετε καμια εφαρμογη για να εχεις control center αλλα να εμφανιζεται με αλλο τροπο? γιατι αυτη που εχω σου βαζει ενα βελακι κ αν το πατησεις στο εμφανιζει αλλα με δυσκολευει στο πληκτρολογιο γιατι ειναι εκει που εχει στο πληκτρολογιο το space κ ειναι πιο δυσκολο να το πατησεις χωρις να πατησεις το βελακι. κ σκεφτομουν αν γινεται να το εχω με αλλο τροπο δηλ να σερνω απτο πλαι η καπως αλλιως γιατι δεν θελω να το απενεργοποιω καθε φορα που εχω να γραψω κατι Αν κατάλαβα καλά . Θέλεις κάτι τέτοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παίδες μου ειπαν οτι υπάρχει εφαρμογή που προσθέτει ελληνική γλώσσα στην ακουστική γραφή. Ισχυει κάτι τέτοιο κ αν ναι ποια είναι η εφαρμογή; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παίδες μου ειπαν οτι υπάρχει εφαρμογή που προσθέτει ελληνική γλώσσα στην ακουστική γραφή. Ισχυει κάτι τέτοιο κ αν ναι ποια είναι η εφαρμογή; ευχαριστώ Φωνητική πληκτρολόγηση εννοείς ? Αν ναι .Τότε μάλλον εννοείς το SWYPE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παίδες μου ειπαν οτι υπάρχει εφαρμογή που προσθέτει ελληνική γλώσσα στην ακουστική γραφή. Ισχυει κάτι τέτοιο κ αν ναι ποια είναι η εφαρμογή; ευχαριστώ Αυτό γίνεται με αγορά άλλου πληκτρολογίου όπως το swype ή το swiftkey... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επιπλέον υπάρχει και η εφαρμογή llama που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts