Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το προγραμμα δηλαδη εξαγει τα apk αρχεια απο τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα στο κινητο μου σωστα?

Και μετα μπορω πολυ απλα να τα στειλω οπου θελω.

Αυτο το προγραμμα δηλαδη εξαγει τα apk αρχεια απο τα προγραμματα που εχω εγκατεστημενα στο κινητο μου σωστα?

Φίλε το ίδιο έχει απαντηθεί ακριβώς 1-2 σελίδες πριν.

Ρίξε μια ματιά αν θες

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι αυτο κανει, μετα με εναν file manager ψαξε να βρεις που τα αποθηκευσε και κανε αυτο που θες

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καποιος γνωστος με το lg-e405 "καταφερε" και εσβησε τις επαφες του απο τη σιμ...

υπαρχει καποιο προγραμμα/τροπος να τις επαναφερει?

Μήπως γνωρίζετε κάποια δωρεάν εφαρμογή που να συγχρονίζει τα tasks από το microsoft outlook με android ?

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Υπάρχει η εφαρμογή hotmail που και το ημερολόγιο κατεβάζει και τα e-mail μπορείς να δεις.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Υπάρχει η εφαρμογή hotmail που και το ημερολόγιο κατεβάζει και τα e-mail μπορείς να δεις.

Μα εγώ δε θέλω ούτε το ημερολόγιο, ούτε τα email φίλε μου. Τα tasks θέλω...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Εχεις δίκιο ρε φίλε, δεν μου'κοψε καθόλου:p

Ευχαριστώ

Δοκίμασε και το Notification Toggle!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Για δώστε μου πληροφορία, υπάρχει τρόπος ή εφαρμογή που να μπορεί να περνάει την ώρα της φωτογραφίας και την ημερομηνία σε αυτή;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Παιδιά,γειά σε όλους.Κατέβασα την εφαρμογή wifi mouse για να χρησιμοποιώ το κινητό σαν ποντίκι.Ωστόσο ενώ έχω εγκαταστήσει το σέρβερ στο πσ,βάζω την ΙΡ,έχω κλείσει και το firewall μου λέει "connect to server failed".A,προφανώς μιλάμε για το ίδιο δίκτυο.Καμιά ιδέα?
Nokia 5120 - Nokia 6600 - Nokia 6120 - Nokia 5000 - Sony Ericsson Xperia Neo V

Δοκίμασε και το Notification Toggle!

Καταπληκτική εφαρμογή!!!

Ειχα εγκαταστήσει τo airplan toggle και μου έκανε την δουλειά που ήθελα, αλλα αυτή που μου πρότεινες ειναι φοβερό εργαλείο και προσθέτεις ότι θες.:thanks:

Τόσο καιρό είχα σπασμένο το forum runner. Δεν μου γέμισε πότε το μάτι για να πω την αλήθεια, αλλά είπα να την αγοράσω για να είμαι εντάξει και μπλα μπλα μπλα. Η εφαρμογή είναι μόνο προβλήματα. Δεν ξέρω αν φταίει βέβαια η ίδια για όλα ή κάποια φόρουμ απλά δεν θέλουν να συνεργάζομαι (όπως το tapatalk με το myphone). Ποτέ δεν εμφανίζονται τα εικονίδια των forums και σε μερικά από αυτά πάντα μου εμφανίζει το πρώτο μήνυμα ενός νήματος και όχι το τελευταίο που δεν διάβασα, όπως το έχω ρυθμίσει. Νομίζω γενικότερα πως η πολιτική της Google για επιστροφή χρημάτων μετά από 15 λεπτά είναι λάθος και χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Εχω κατεβάσει αρκετές δεκάδες εφαρμογές στο κινητό μου, από αυτές έχω κρατήσει γύρω στις 40.

Πως μπορώ να διαγράψω τις εφαρμογές απο τον λογαριασμό μου που δεν μου άρεσαν από το pc, γιατί από το κινητό είναι πολύ χρονοβόρο.

Εχω κατεβάσει αρκετές δεκάδες εφαρμογές στο κινητό μου, από αυτές έχω κρατήσει γύρω στις 40.

Πως μπορώ να διαγράψω τις εφαρμογές απο τον λογαριασμό μου που δεν μου άρεσαν από το pc, γιατί από το κινητό είναι πολύ χρονοβόρο.

Δεν είναι χρονοβόρο.. Βρίσκεις τις εφαρμογές που είχες περάσει από το μενού "οι εφαρμογές μου" , κρατας πατημένο πάνω σε μια και μετά επιλέγεις.. όταν μαυρισεις οσες θες, πατάς πάνω δεξιά το σηματακι που μοιάζει με στοπ και τις σβήνεις.. ;)

Δεν είναι χρονοβόρο.. Βρίσκεις τις εφαρμογές που είχες περάσει από το μενού "οι εφαρμογές μου" , κρατας πατημένο πάνω σε μια και μετά επιλέγεις.. όταν μαυρισεις οσες θες, πατάς πάνω δεξιά το σηματακι που μοιάζει με στοπ και τις σβήνεις.. ;)

Sory αλλά δεν γίνεται τίποτε αν το κρατάω πατημένο.

Το μόνο που μπορώ είναι να πατάω το στοπ σε μια μια εφαρμογή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Σε jellybean 4.2 γίνεται αυτό.Σε gingerbread με την ίδια έκδοση play (3.10.10) δε γίνεται.Δε ξέρω αν γινεται σε ics/jb 4.1.x

Σε jellybean 4.2 γίνεται αυτό.Σε gingerbread με την ίδια έκδοση play (3.10.10) δε γίνεται.Δε ξέρω αν γινεται σε ics/jb 4.1.x

Σε ics γίνεται. Σε gb όντως όχι.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδια το προγραμμα carbon δουλευει μια χαρα σε ΜΗ ΡΟΥΤ κινητα αλλα 2 μειον.

01. Το οτι δεν μπορει να κανει backup προγραμματα που εχει αρχικα το κινητο σου μεσα μονο αυτα που εσυ εχεις εγκαταστησει μετα.

02. Το οτι δεν μπορεις να του δηλωσεις ενα συγκεκρημενο φακελο να κανει backup ολα τα προγραμματα.

Αλλα οκ μπρος τα κάλοι τι ειναι ο πονος....

Επίσης πρέπει να επιλέξεις manually όλες τις εφαρμογές ή εγώ δεν βρήκα πως να το κάνω αυτόματα..

Εαν μιλας για την διαγραφη των εφαρμογων απο το μαρκετ, εγω με το s2 με ics 4.0.4 και τωρα με το Νοτε ΙΙ με 4.1.1 , μου δουλευει και στα δυο η διαγραφη. Απλα πρεπει να πατησεις παρατεταμενα στην πρωτη εφαρμογη, πανω στο ονομα και οχι στο εικονιδιο, και μετα απλα πατας πανω στα ονοματα των υπολοιπων εφαρμογων που θες να διαγραψεις και αυτες γινονται μπλε και μετα στο εικονιδιο και διαγραφονται.

Sory αλλά δεν γίνεται τίποτε αν το κρατάω πατημένο.

Το μόνο που μπορώ είναι να πατάω το στοπ σε μια μια εφαρμογή.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Πρεπει να πατησεις σε μια απο τις εφαρμογες που να υπαρχει η επιλογη για αφαιρεση....

Μηπως εσυ κρατας πατημενη μια εφαρμογη που διπλα λεει "εγκατεστημενη" ??

Τοτε λογικο ειναι....

Και σε jb 4.1.2 γίνεται

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

01. Το οτι δεν μπορει να κανει backup προγραμματα που εχει αρχικα το κινητο σου μεσα μονο αυτα που εσυ εχεις εγκαταστησει μετα.

02. Το οτι δεν μπορεις να του δηλωσεις ενα συγκεκρημενο φακελο να κανει backup ολα τα προγραμματα.

Το 01 σωστό το βρίσκω. Καλό είναι να μην κάνουμε restore εφαρμογές του συστήματος, μόνο αυτές που έχουμε καταβάσει μέσω play. Τώρα αν εννοείς τον chrome καταλαβαίνω.

Όπως λες όμως, μικρό το κακό μπροστά σ' αυτό που προσφέρει σε μη root εφαρμογές.

Στο tapatalk σας βγάζει επιλογή για αλλαγές χρώματος επι πληρωμή; Το σταμάτησαν αυτό;(ενοώ το ρυθμίσεις>Στυλ εμφάνισης>αγορά χρώματος in app).

Δεν υποστηρίζει και τα Motorola το carbon.

_ _ _

Το carbon για twitter πάντως, συμπαθέστατο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα.Πολύ όμορφα animations αλλά μηδέν settings .

Κόλλησα με το falcon pro αλλά έχω και το tweetcaster ακομα, για μερικά extras που δεν έχει το falcon.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Στο tapatalk σας βγάζει επιλογή για αλλαγές χρώματος επι πληρωμή; Το σταμάτησαν αυτό;(ενοώ το ρυθμίσεις>Στυλ εμφάνισης>αγορά χρώματος in app).

Δεν υποστηρίζει και τα Motorola το carbon.

_ _ _

Το carbon για twitter πάντως, συμπαθέστατο αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα.Πολύ όμορφα animations αλλά μηδέν settings .

Κόλλησα με το falcon pro αλλά έχω και το tweetcaster ακομα, για μερικά extras που δεν έχει το falcon.

Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ φίλε μου.

Ας ελπίσουμε στις μελλοντικές αναβαθμίσεις να αλλάξει αυτό

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II