Jump to content

myphone VERSUS: LG Optimus VU vs Samsung Galaxy Note 2

plankton69
 Κοινοποίηση

Ποιό phablet προτιμάτε  

356 members have voted

1. 1. Ποιό phablet προτιμάτε

• LG Optimus Vu
      30
    • Samsung Galaxy Note 2
      326

Recommended Posts

Note II χωρίς δεύτερη σκέψη (και όχι επειδή το έχω).

Για τους παρακάτω λόγους:

Design (απείρως ομορφότερο από το "κάδρο" VU),

RAM (2 GB vs. 1 GB),

Οθόνη (ανάλυση, aspect ratio, S-AMOLED),

Μπαταρία (3100 mAh vs. 2080 mAh),

Επεκτάσιμο (microSDXC μέχρι 64 GB),

Πενάκι + s/w,

Jelly Bean out-of-the-box,

Υποστήριξη από Samsung.

"Hey LG! Sorry, you've been Samsunged!"

Ισχυουν ολα, εκτος απο το design (για εμενα προσωπικα).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 95
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν θυμαμαι καλα εχει πενακι. κανω λαθος?

εννοουσα το συνολο των εφαρμογων του note που αξιοποιουνται μαζι με το πενακι..

Εδώ πέρυσι ήταν που ανακοινώθηκε το Vu και λέγαμε τότε ότι δεν φθάνει το note1 σε τίποτα.. Πόσο μάλλον με το note2, μάλλον είναι λιγάκι άδικη η σύγκριση αλλά από την άλλη με ποιο μοντέλο κινητής να το συγκρίνεις ακριβώς??

εγω ενα θα πω δεν ξερω σε αλλο VS αν υπηρχε τετοια διαφορα?

LG Optimus Vu 9 ψήφοι 6,72%

Samsung Galaxy Note 2 125 ψήφοι 93,28%

οποτε:X

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δεν εχω επαφη με το LG και με το Note 2 δεν εχω πανω απο 1 ωρα χρηση στο χερι.

Επειδη θα ερθει επιδοτηση ομως εχω σαρωσει ΟΛΕΣ τις σελιδες για το Lumia 920 και το Note.

Το εχω ξαναπει και σε αλλο ποστ. ΔΕΝ υπαρχει αλλο νημα για ΚΑΜΙΑ συσκευη που οι κατοχοι της συσκευης να ψαχνουν (χωρις αποτελεσμα:lol:)

να βρουν μειονεκτημα στην συσκευη τους. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

Και ειδικα οταν μιλαμε για μελη με πολλαπλασια εμπειρια απο τον καθε μεσο χρηστη. Δεν ειναι τυχαιο και μπραβο στη Samsung που

επιβεβαιωνει οτι οταν θελουν οι εταιρειες μπορουν να παρουσιασουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ προτασεις.

Φιλικά Γιώργος

Και με κλειστα ματια να διαλεγα θα προτιμουσα τις "καμπιλες" του note..lg λυπαμαι αλλα περασες και ουτε καν ακουμπησες..Note II rules the kingdom!

Ισχυουν ολα, εκτος απο το design (για εμενα προσωπικα).

Αν μιλάς γενικά το καταλαβαίνω, αλλά μεταξύ των δύο (Note II - VU) νομίζω πως το Note II είναι το ομορφότερο (για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους). Πολλοί το λένε πλαστικούρα (κι εγώ έτσι έλεγα), αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου άλλαξα γνώμη.

Αλήθεια το VU τι υλικά χρησιμοποιεί; Έχει μεταλλικά μέρη;

@plankton69: Σημαντικό: Η εικόνα της είδησης έχει αλλοιωμένα aspect ratios στις δύο συσκευές, με αποτέλεσμα το Note II (που είναι μακρόστενο) να φαίνεται κοντόχοντρο σαν γουρούνα, ενώ το VU (που είναι κοντόχοντρο) να φαίνεται πιο μακρόστενο απ' ό,τι είναι! Έκατσα στο Photoshop και το διόρθωσα. Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει τις δύο συσκευές με το σωστό aspect ratio και σε σωστή αναλογία μεγέθους μεταξύ τους, ώστε ο αναγνώστης να έχει τη σωστή εκτίμηση του μεγέθους και της εμφάνισης των δύο. Το πλάτος (width) της εικόνας μου είναι ίδιο με αυτό της εικόνας της είδησης (640 pixels), οπότε αν θέλεις μπορείς να την αντικαταστήσεις εύκολα με τη δική μου για να είναι όλα σωστά και όπως πρέπει.

http://i47.tinypic.com/15zp0d2.jpg

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

εγω παντως συμφωνω με τον ddr2, εχει τη γοητεια του το Vu,μοιαζει με e-book reader και ειναι ο,τι πρεπει για browsing και διαβασμα. Συν οτι θα ξεχωριζεις απο ολους εσας με τα note II :D

Αν μιλάς γενικά το καταλαβαίνω, αλλά μεταξύ των δύο (Note II - VU) νομίζω πως το Note II είναι το ομορφότερο (για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους). Πολλοί το λένε πλαστικούρα (κι εγώ έτσι έλεγα), αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου άλλαξα γνώμη.

Αλήθεια το VU τι υλικά χρησιμοποιεί; Έχει μεταλλικά μέρη;

@plankton69: Σημαντικό: Η εικόνα της είδησης έχει αλλοιωμένα aspect ratios στις δύο συσκευές, με αποτέλεσμα το Note II (που είναι μακρόστενο) να φαίνεται κοντόχοντρο σαν γουρούνα, ενώ το VU (που είναι κοντόχοντρο) να φαίνεται πιο μακρόστενο απ' ό,τι είναι! Έκατσα στο Photoshop και το διόρθωσα. Η παρακάτω εικόνα απεικονίζει τις δύο συσκευές με το σωστό aspect ratio και σε σωστή αναλογία μεγέθους μεταξύ τους, ώστε ο αναγνώστης να έχει τη σωστή εκτίμηση του μεγέθους και της εμφάνισης των δύο. Το πλάτος (width) της εικόνας μου είναι ίδιο με αυτό της εικόνας της είδησης (640 pixels), οπότε αν θέλεις μπορείς να την αντικαταστήσεις εύκολα με τη δική μου για να είναι όλα σωστά και όπως πρέπει.

http://i47.tinypic.com/15zp0d2.jpg

Δεν το παω στο θεμα των υλικων. Για το σχεδιο λεω μονο. Προτιμω τις δυνατες γραμμες και τις γωνιες του vu.

Γενικα προτιμω τις δυνατες γραμμες (τυπου razr ας πουμε). Και γι αυτο μου αρεσουν ετσι και αλλιως τα περισσοτερα lg, γιατι ακολουθουν αυτον τον σχεδιασμο.

Καθαρα υποκειμενικα μιλαω βεβαια...

Δεν το παω στο θεμα των υλικων. Για το σχεδιο λεω μονο. Προτιμω τις δυνατες γραμμες και τις γωνιες του vu.

Γενικα προτιμω τις δυνατες γραμμες (τυπου razr ας πουμε). Και γι αυτο μου αρεσουν ετσι και αλλιως τα περισσοτερα lg, γιατι ακολουθουν αυτον τον σχεδιασμο.

Καθαρα υποκειμενικα μιλαω βεβαια...

OK, δεκτό και σεβαστό. Όπως λες είναι υποκειμενικό το θέμα, ό,τι αρέσει στον καθένα. Άλλωστε και η LG που το σχεδίασε το μελέτησε πριν καταλήξει σ' αυτό το design, σίγουρα θα υπάρχει αγοραστικό κοινό. Το 4:3 aspect ratio ακούγεται πολύ "90s CRT era" αλλά θα είναι καλό για eBook reading και τέτοιου είδους εφαρμογές, εξού και το "VU".

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που ψηφισαν το Vu.

Σιγουρα ειναι Samsung haters και σιγουρα ο ddr2 ειναι αναμεσα τους χεχεχε!

Note II φυσικα και χαλαρα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που ψηφισαν το Vu.

Σιγουρα ειναι Samsung haters και σιγουρα ο ddr2 ειναι αναμεσα τους χεχεχε!

Note II φυσικα και χαλαρα.

:p

Ειπα οτι καλυτερο ειναι το νοτε, απλα δεν μου αρεσει...

Ούτε οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα το σκεφτόντουσαν αυτό το Vs για να κάνουν τον κόσμο να γελάσει... :lol:

Πάντως να είναι καλά αυτός που το σκέφτηκε! Μου έφτιαξε την διάθεση! :)

Θα πάθω σοκ! Πήρε έστω και μια ψήφο το LG;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα βρε παιδια ειπαμε Αντιπαραθεση

Αυτο δεν ειναι αντιπαραθεση ομως, ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια....

Και μαλιστα ουτε καν εκκλησια..... ξωκκλησι στην κορυφογραμμη της Πινδου.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δεν θα σταθώ σε σύγκριση απλα θα πω μόνο εκει στην LG δεν έχουν τμήμα προγραμματισμού?

Όταν θες να ανταγωνιστεις ενα προϊόν το λιγότερο που κάνεις φροντίζεις να είσαι κοντά, τουλάχιστον να βάζεις σε σκέψη τον αγοραστή και να μη σε απορρίπτει εκ των προτέρων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Note 2 με κλειστα ματια!!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Ούτε οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα το σκεφτόντουσαν αυτό το Vs για να κάνουν τον κόσμο να γελάσει... :lol:

Πάντως να είναι καλά αυτός που το σκέφτηκε! Μου έφτιαξε την διάθεση! :)

Μα μην είστε κακοί! Κανείς μας δεν φαντάστηκε αυτό το αποτέλεσμα... τσόντα!

* Κρίμα που ψήφισα το Note 2 κι εγώ... Το VU έπρεπε, όχι για μένα, αλλά για την φουκαριάρα την LG! :lol:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Παίζει να είναι το μόνο VS που ο χρόνος που θα χρειαστεί κάποιος για να ψηφίσει εξαρτάται μόνο από το πόσο γρήγορα κουνάει το ποντίκι του ο χρήστης για να βρεθεί στη δεύτερη επιλογή.

Δεν νομίζω πως τίθεται καν θέμα σύγκρισης!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Πιστεύω πως οποίος έχει ψηφίσει το vu απλά τρολλάρει και μάλιστα άγρια...

Πραγματικα αστεια συγκριση.. αλλα μας εκανε ολους να χαμογελασουμε σαν να καναμε κατι πονηρο.. χα χα νοτε 2 με κλειστα ματια

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+