kp86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) και η καμερα. δυστηχως δεν εχω βρει κατι τετοιο φιλε μου :S Edited February 16, 2013 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 δυστηχως δεν εχω βρει κατι τετοιο φιλε μου :S :( ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 το πισω καπακι φαινεται να αλλαζει. Το μπροστα αλλαζει(η προσοψή του)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Με το Nokia Suite 3.7.22 προσπάθησες να το συνδέσεις; Πως πέρασες στο κινητό τις παλιές σου επαφές; Επίσης, στην εισερχόμενη κλήση, το ringtone παίζει λίγο χαμηλά και ξαφνικά πολύ δυνατά; Αν ναι, αυτό μπορεί να αλλάξει; Ευχαριστώ. Edited February 16, 2013 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σε χρωμα μαυρο λετε να το φερουνε ή θα εχει μονο αυτα τα τρια χρωματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σε χρωμα μαυρο λετε να το φερουνε ή θα εχει μονο αυτα τα τρια χρωματα? Με Club Nokia πάντως που μίλησα μου είπε ότι θα το φέρουν μόνο στην τριχρωμία που έχει το επίσημο site της Nokia. Άρα για μαύρο...μόνο παραεισαγωγής... :confused: Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ... γιούπιιιιιι :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ... γιούπιιιιιι :clap: Άρα, λέγανε παπάτζες στο άλλο κατάστημα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Με Club Nokia πάντως που μίλησα μου είπε ότι θα το φέρουν μόνο στην τριχρωμία που έχει το επίσημο site της Nokia. Άρα για μαύρο...μόνο παραεισαγωγής... :confused: Δηλαδη μονο λευκο-μπλε-ροζ θα ειναι Ελληνικα και κιτρινο-μαυρο παραεισαγωγη? Τελικα ειναι ροζ ή κοκκινο γιατι εδω http://www.slashgear.com/nokia-asha-205-facebook-phone-and-62-206-hands-on-26258200/ σε μια φωτο το ειναι σε κοκκινο χρωμα. Edited February 16, 2013 by Avitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 και η καμερα. δυστηχως δεν εχω βρει κατι τετοιο φιλε μου :S Όμως στην φωτογραφία λέει προτιμώμενη SIM ... οπότε μήπως γίνεται να έχω και τις 2 κάρτες μέσα και να επιλέγω ποια θα έχω ανενεργή;;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συνδεση με νοκια suite:Done! Ειναι απιστευτο πως ενα low entry κινητο τηλεφωνο εχουν δωσει τοσο βαρος στην κατασκευη.κοιταχτε στην σχισμη του ηχειου.φιλτρο για να μην σκονιζεται και για να βοηθαει να μην παραμορφωνεται ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συνδεση με νοκια suite:Done! Ειναι απιστευτο πως ενα low entry κινητο τηλεφωνο εχουν δωσει τοσο βαρος στην κατασκευη.κοιταχτε στην σχισμη του ηχειου.φιλτρο για να μην σκονιζεται και για να βοηθαει να μην παραμορφωνεται ο ηχος ε καλ αυτο το εχουν ολα τα κινητα, η τουλαχιστον οσα ειχα απο το 2007 και μετα.. Τελικα η προσοψη η μπροστα βγαινει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Βγαινει βγαινει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Συνδεση με νοκια suite: Done! Ειναι απιστευτο πως ενα low entry κινητο τηλεφωνο εχουν δωσει τοσο βαρος στην κατασκευη.κοιταχτε στην σχισμη του ηχειου.φιλτρο για να μην σκονιζεται και για να βοηθαει να μην παραμορφωνεται ο ηχος Συνδέθηκε όντως με Nokia Suite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Βγαινει βγαινει :D Φιλε σε ευχαριστω, μου εφτιαξες το βροχερο βραδυ!! Με 3 προσοψεις μπορεις να κανεις ακομα και 3 επισης χρωματικους συνδιασμους!! http://imageshack.us/photo/my-images/138/206nv.png/ δειτε εδω ενα σχεδιο που εφτιαξα!! http://imageshack.us/photo/my-images/138/206nv.png/ Edited February 17, 2013 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Φιλε σε ευχαριστω, μου εφτιαξες το βροχερο βραδυ!! Με 3 προσοψεις μπορεις να κανεις ακομα και 3 επισης χρωματικους συνδιασμους!! δειτε εδω ενα σχεδιο που εφτιαξα!! http://imageshack.us/photo/my-images/138/206nv.png/ Πολύ καλό όντως! Μπράβο! Αν και λίγο dizzy... :hypno: Και φίλε kp86 με έφτιαξες με το Nokia Suite. Το είχα παραγγείλει και το ακύρωσα μόλις είδα συζητήσεις για το ότι δεν συνδέεται! Ενεργοποιώ και πάλι την παραγγελία... Edited February 17, 2013 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Φιλε σε ευχαριστω, μου εφτιαξες το βροχερο βραδυ!! Με 3 προσοψεις μπορεις να κανεις ακομα και 3 επισης χρωματικους συνδιασμους!! http://imageshack.us/photo/my-images/138/206nv.png/ δειτε εδω ενα σχεδιο που εφτιαξα!! http://imageshack.us/photo/my-images/138/206nv.png/ Εγώ λέω να το κάνω κιτρινόμαυρο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Διαβάζω από χρήστη στο gsmarena ότι δεν έχει δόνηση! Αληθεύει αυτό φίλε kp86; Είναι δυνατόν; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Διαβάζω από χρήστη στο gsmarena ότι δεν έχει δόνηση! Αληθεύει αυτό φίλε kp86; Είναι δυνατόν; Στον οδηγό χρήσης λέει : To switch on, press and hold until the phone vibrates. Τώρα, αν έχουνε βάλει δυνατότητα δόνησης μόνο για το startup, θα πρέπει να είναι τρελοί οι άνθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ειναι δυνατον να μην εχει δονηση? Δεν νομιζω να υπαρχει κινητο σημερα που να μην εχει δονηση. Οποτε πιστευω σιγουρα οτι θα εχει αλλα ας μας πει το παληκαρι που το πηρε για να ειναι 100% σιγουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Δ;)υστηχως δεν εχει δονηση..εχει ΜΟΤΕΡ απο καραβι!!πολυ δυνατη παιδια.οσο για το nokia suite.εκανα ενα φορματ στο pc και θα ανεβασω φωτο οταν το ξανασυνδεσω.σε υπολογιστη με mac.os μιλαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Και σε τιμη κοντα στα 50 ευρω. http://www.bestprice.gr/item/2153309754/nokia-206#item-prices Εχω σκασει που δεν υπαρχει σε μαυρο.Ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 @kp86 μπορείς να μας πεις πως γίνεται η ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις/μηνύματα ? ανάβει κανένα πλήκτρο?κάποια ένδειξη την οθόνη? ή απολύτως τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 @kp86 μπορείς να μας πεις πως γίνεται η ειδοποίηση για χαμένες κλήσεις/μηνύματα ? ανάβει κανένα πλήκτρο?κάποια ένδειξη την οθόνη? ή απολύτως τίποτα? Τι ψαχνεις να βρεις τωρα.. μη δινεις βαση στις λεπτομεριες.. αφου ετσι κ αλλιως δεν θα το παρεις..:p Με χαλαει προσωπικα στην αναλυση της καμερας, του βιντεο, και στην ελλειψη φλας/φακος. Αν περασει ο καιρος και πεσει η τιμη του λιγο, και βγουνε και διαθεσιμες προσοψεις, τοτε θα το παρω σιγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το Nokia 206 Dual Sim σε λευκό. Οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές: Πολύ καλό ηχείο, στιβαρή κατασκευή, λίγο μεγάλο σε αίσθηση, πολύ όμορφη οθόνη (με μέτριες γωνίες θέασης). Μπαταρία θα δείξει... Το συνέδεσα επιτυχώς με το Nokia Suite 3.5.34. Με την έκδοση 3.7.22 μου έβγαζε "not supported". Το συγχρόνισα επιτυχώς με ό,τι είχα αποθηκεύσει παλιότερα (επαφές, μυνήματα, ρυθμίσεις). Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts